2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Masallah masallah adet kac gun gevikmisdi cnm
Kuzum benim adetlerim son aylarda değişiklik gösteriyordu o yüzden çok iyi hesaplayamıyorum en son 18 temmuzda adet oldum 16 Ağustos gibi bekliyordum ama geçen ay üç gün atmıştı yani tam bir düzen oturtamamıştık histeraskopiden sonra

Kızlar merak edenler için belirtilerimi yazayım öncelikle üç hamileliğimde de midem kazınıyordu öyle böyle bir açlık değil yani dikkat ettim kirpiklerim rimel sürmüş gibi top top kaşığımın bir bölgesinde sanki oyma çalışması vardı ara ara regl ağrısı gibi ağrılarım oldu ve uyku halii geceleri huzursuz uyku gündüz de uyuma isteği göz kapaklarım düşüyordu neredeyse

Cevap yazıldımı bilmiuorum toplu okuduğum için görünce yazmak istedim. ben bir önceki transferimde 3.gün embriyosunu 7 gün sonra kanda öğrenmiştim. ertesi günde de idrar testinde gözüktü

Canım hoşgeldin boş gebelik tüp bebekte mi oldu?transferin hayırlı olsun bu arada seni de ekliyorum listeye

o kazıma bende de hala var az önce yemek yedik kaznıyor suan midem hala:) buna razıyım bulantılar baslamasın

İnşallah canım test günümde kan vercem galiba cumartesi☺ Doktorumun olduğu hastanede yaptırırım varsa eğer ilaçlarımı da yazdırırım inşallah
İnşallahhh merakla bekliyorum

kızlar belirtimi bilmem ama ben bide rüyamda görmüştüm transferden sonra karpuz gördüm rüyamda oda müjdeli haber demekmis..
bi kac gün sonrasında beyaz tenli kumral bir bebek görmüştüm benim cocugum kucagımda tutuyorum bembeyaz giyinmiş cok güzel kokuyordu cok gercekceiydi yine :)) uyandıgımda üzüldümm

Kızlar bişey sorcam hangi burçsunuz?Burçlara inanırmısınız bilmem ama ben yengeç burcuyum genelde yengeçi üreme kasıklar yumurtalıkarla ilgili hastalıklar ilgilendiriyomuş.Etrafımda tanıdığım tüm çikolata kisti olan veya Yumurtalık-rahimle ilgili sorunu olanlar hep yengeç burcu

ben teraziyim benimde 2 çikolata kistim var

Canım hoşgeldin boş gebelik tüp bebekte mi oldu?transferin hayırlı olsun bu arada seni de ekliyorum listeye
Evet canım teşekkür ederim, tüp bebekte oldu 2 tane dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Kan tahlili pozitif alınmıştı. 9. Hafta da bebek gözükmeyince boş gebelik teşhisi konuldu. Olabiliyormuş tüp bebekte de, embriyo yaşama uygun kromazal yapıda olmayınca vücut hamile kalıyor sonra embriyoyu absorbe ediyormuş. Daha sonra boş keseyi düşürdüm. Hepsi geçiyor yeni umutlar var oldukça

Katılıyorum tuttumu tutmadı mı bir anda çok iyi hissediyorsun bir yanda çok fena sizler olmasanız anlayanım yok çünkü etrafımda yaşayan yok iyi ki varsınız

Aynı yolu paylaşan yol arkadaşlarıyız iyi ki varız İnşallah bu zor günler geçerde anne olduğumuz günleride görebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…