oooooooh masallaaaaaaaaah geliyor bebeleeeeer haha:)Sonucum çıktı 1137.5Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kuzum benim adetlerim son aylarda değişiklik gösteriyordu o yüzden çok iyi hesaplayamıyorum en son 18 temmuzda adet oldum 16 Ağustos gibi bekliyordum ama geçen ay üç gün atmıştı yani tam bir düzen oturtamamıştık histeraskopiden sonraMasallah masallah adet kac gun gevikmisdi cnm
MaşallahSonucum çıktı 1137.5Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Tesekkur ediyoeum canim..aminnCanım benim peşimden gel eylülde tüm dualarım seninle Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin canım benimmmm
Sen de kan versen bence Yüksek bir şeyler çıkacak gibiMaşallahAllah kucağına almayı nasip etsin darısı bize
Cevap yazıldımı bilmiuorum toplu okuduğum için görünce yazmak istedim. ben bir önceki transferimde 3.gün embriyosunu 7 gün sonra kanda öğrenmiştim. ertesi günde de idrar testinde gözüktübenim internetten gördüğüm kadarıyla 12 gün sonra test yapılması gerektiği. ama burda tecrübeli arkadaşlar varsa fikir verirlerse sevinirim.
bir kadın doğum doktorunun sitesinde aşağıdaki gibi yazıyor
Bu nedenle çatlatma iğnesinden en az 12 gün sonraki döneme kadar gebelik testi aldatıcı bir sonuç verebilir.
İnşallah canım test günümde kan vercem galiba cumartesiSen de kan versen bence Yüksek bir şeyler çıkacak gibi
Canım hoşgeldin boş gebelik tüp bebekte mi oldu?transferin hayırlı olsun bu arada seni de ekliyorum listeyeMerhabalar benim de bugün transferim oldu. 2 tane dondurulmuş embriyolarım transfer edildi. Heyecanlı bekleyiş başladıBenim 2. Transferim ilki boş gebelik oldu ve düşük yapmak için ilaç kullanmıştım. Bu transfer öncesi kasılma önleyici gebelik aşısı, bağışıklık baskılarını tablet ve serum verildi. Her tedavide ilaçları doktor değiştirebiliyor bilginiz olsun. Hepimizin sağlıkla kucakları dolsun inşallah
o kazıma bende de hala var az önce yemek yedik kaznıyor suan midem hala:) buna razıyım bulantılar baslamasınKızlar merak edenler için belirtilerimi yazayım öncelikle üç hamileliğimde de midem kazınıyordu öyle böyle bir açlık değil yani dikkat ettim kirpiklerim rimel sürmüş gibi top top kaşığımın bir bölgesinde sanki oyma çalışması vardı ara ara regl ağrısı gibi ağrılarım oldu ve uyku halii geceleri huzursuz uyku gündüz de uyuma isteği göz kapaklarım düşüyordu neredeyse
Anladım. Silik miydi peki idrar testindeki çizgi?Cevap yazıldımı bilmiuorum toplu okuduğum için görünce yazmak istedim. ben bir önceki transferimde 3.gün embriyosunu 7 gün sonra kanda öğrenmiştim. ertesi günde de idrar testinde gözüktü
İnşallahhh merakla bekliyorumİnşallah canım test günümde kan vercem galiba cumartesi☺ Doktorumun olduğu hastanede yaptırırım varsa eğer ilaçlarımı da yazdırırım inşallah
3 gün embriyosu. 2 tane yerleştirilcekSelam tatlım hayırlı olsun kancı gün embriyosu ve kaç tane yerleştirilecek listeye bileğilerini ekleyeyim
Belli belirsiz değildi ama çok koyu değildi. diğer çizgiden hafif siliktiAnladım. Silik miydi peki idrar testindeki çizgi?
Hadi bakalım bol şans canım3 gün embriyosu. 2 tane yerleştirilcek
ben teraziyim benimde 2 çikolata kistim varKızlar bişey sorcam hangi burçsunuz?Burçlara inanırmısınız bilmem ama ben yengeç burcuyum genelde yengeçi üreme kasıklar yumurtalıkarla ilgili hastalıklar ilgilendiriyomuş.Etrafımda tanıdığım tüm çikolata kisti olan veya Yumurtalık-rahimle ilgili sorunu olanlar hep yengeç burcu
Evet canım teşekkür ederim, tüp bebekte oldu 2 tane dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Kan tahlili pozitif alınmıştı. 9. Hafta da bebek gözükmeyince boş gebelik teşhisi konuldu. Olabiliyormuş tüp bebekte de, embriyo yaşama uygun kromazal yapıda olmayınca vücut hamile kalıyor sonra embriyoyu absorbe ediyormuş. Daha sonra boş keseyi düşürdüm.Canım hoşgeldin boş gebelik tüp bebekte mi oldu?transferin hayırlı olsun bu arada seni de ekliyorum listeye
Katılıyorum tuttumu tutmadı mı bir anda çok iyi hissediyorsun bir yanda çok fena sizler olmasanız anlayanım yok çünkü etrafımda yaşayan yok iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?