Ay hayırlı olsun çok sevindim canım Allah kucağına da almayı nasip etsinSonucum çıktı 1137.5Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hadi inşallah çok sevindim idrarda çıktıysa kanda da çıkar darısı bizlere olsun inşİdrar testi pozitifti ama kan vermedi inşallah pozitif
Beni bıraksalar ben şimdide ağlarım hergün bir posta ağıtım varYok canım ben yapmadım test gününe kadar yapmıcam sanırım çok fazla adet sancım var rahmimi aşağı çekiyorlar sanki o yüzden pek umudum yok. Boşuna kendimi yıpratmıyayım en iyi cumartesi öğrenir sonra oturup ağlarımSen ne yaptın ?
Amin inşallah canımHadi inşallah çok sevindim idrarda çıktıysa kanda da çıkar darısı bizlere olsun inş
Hadi hayırlı olsun gözün aydın olsun ne güzel hep pozitif haberler geliyor.Darısı bekleyenlere inşSonucum çıktı 1137.5Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Beni bıraksalar ben şimdide ağlarım hergün bir posta ağıtım var
Canimm hic idrar yapma..kan ver olmazmi azda olsa biseyler cikcaktir kanda..insallah guzel haberlerini aliriz..Bugün 7. Günüm Cumartesi kan verme günüm. Bütün anlattığın duyguları yaşıyorum şimdi eşimle konuşuyorum test al demiştim yok demişti şimdi akşam getirecem yaparsın dedi şimdi onu yapmaya da korkuyorum
Katılıyorum tuttumu tutmadı mı bir anda çok iyi hissediyorsun bir yanda çok fena sizler olmasanız anlayanım yok çünkü etrafımda yaşayan yok iyi ki varsınızBen de dün gece baya ağladım çok değişik bi psikoloji. Bu 10 gün işin en zor kısmı, ben 1 ay fazla iğne olayım gerekirse ama şu bekleme olmasın. Mahvediyor ruhsal olarak
Sonucum çıktı 1137.5Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnşAllah şimdi de beklemeyi düşünüyorum alacam dedi ya korktumCanimm hic idrar yapma..kan ver olmazmi azda olsa biseyler cikcaktir kanda..insallah guzel haberlerini aliriz..
Canım benim peşimden gel eylülde tüm dualarım seninle Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin canım benimmmmbol boll masallahlar gonderiyorum snaa kuzusum...inanilmaz guzel bir haber bu..allahim sabrinida verdi..birlikte cikmistik yola haziranda..insallahh kucaginada almayi nasip etsin allahim.. tebrik ederim seni..darisi basimiza insallah...
Kasık ağrısı tutulduğunda da olabiliyor. Çünkü rahim büyüyorbende de kasık ağrısı oluyor ara ara bir de iştahım acık başka da hiçbir belirtim yok
Amin canım amin sizlerden de en yakın zamanda güzel haberler almayı canı gönülden diliyorumAy hayırlı olsun çok sevindim canım Allah kucağına da almayı nasip etsinçok duygulandım
evet bende eşime al demiştim almadı kanda ögrenelim dedi. bende ısrar etmedm bende korkuyodum negatif görmeyeBugün 7. Günüm Cumartesi kan verme günüm. Bütün anlattığın duyguları yaşıyorum şimdi eşimle konuşuyorum test al demiştim yok demişti şimdi akşam getirecem yaparsın dedi şimdi onu yapmaya da korkuyorum
Masallah masallah adet kac gun gevikmisdi cnmSonucum çıktı 1137.5Rabbim isteyen herkese nasip etsin
inşallahKasık ağrısı tutulduğunda da olabiliyor. Çünkü rahim büyüyor
benim de hic yüzümde cıkmadı canım insalah cıkmazda.. adanada hiiç yaşayamazdım heralde ben tamamiyle kış insanym.. yurtdışında yaşadım oralar hep soğuktu.. :) istanbulda ki sıcak bile mahvediyor beniii adanda direk ölürüm hahah..Birde beni dusunsene canim..adanada yasiyorum..burada golgede bile gunesliyoruz resmen..muazzam bir sicak var..yaniyoruz resmen..biz yeterince biktik gunesten sicaktan..burada kis olmuyor..sadece 3 ay bahar havasi..geri kalan aylarr sicakk..Kuzum benim sadece yuzumde var..ilk defa duydum yuz disinda baska bi bolgede ciktigini..benim ailemde kimsede yok teyzem disinda..onun cocuklarindada yok..hic aklina getirme..bole selerii kuzusum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?