2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Beni bıraksalar ben şimdide ağlarım hergün bir posta ağıtım var

Beni bıraksalar ben şimdide ağlarım hergün bir posta ağıtım var

Ben de dün gece baya ağladım çok değişik bi psikoloji. Bu 10 gün işin en zor kısmı, ben 1 ay fazla iğne olayım gerekirse ama şu bekleme olmasın. Mahvediyor ruhsal olarak

Canimm hic idrar yapma..kan ver olmazmi azda olsa biseyler cikcaktir kanda..insallah guzel haberlerini aliriz..

Ben de dün gece baya ağladım çok değişik bi psikoloji. Bu 10 gün işin en zor kısmı, ben 1 ay fazla iğne olayım gerekirse ama şu bekleme olmasın. Mahvediyor ruhsal olarak
Katılıyorum tuttumu tutmadı mı bir anda çok iyi hissediyorsun bir yanda çok fena sizler olmasanız anlayanım yok çünkü etrafımda yaşayan yok iyi ki varsınız

bol boll masallahlar gonderiyorum snaa kuzusum...inanilmaz guzel bir haber bu..allahim sabrinida verdi..birlikte cikmistik yola haziranda..insallahh kucaginada almayi nasip etsin allahim..tebrik ederim seni..darisi basimiza insallah...
Canım benim peşimden gel eylülde tüm dualarım seninle Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin canım benimmmm

evet bende eşime al demiştim almadı kanda ögrenelim dedi. bende ısrar etmedm bende korkuyodum negatif görmeye

Kizlar kiyamm ya esim gitmis balik et kemik bir suru sey doldurdu eve bide bunu almis. Sanki 2 hafta sonra gitmicez olsun olsun dio hepsini ye dio kiyamam yaa❤ sukurler olsun yol arkadasim cok iyi.. sizce bu vitamin iyi mi

Eklentiler

• 15978484166197104131647658539871.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 42
  • 1597848427014783817520175468952.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 42
benim de hic yüzümde cıkmadı canım insalah cıkmazda.. adanada hiiç yaşayamazdım heralde ben tamamiyle kış insanym.. yurtdışında yaşadım oralar hep soğuktu.. :) istanbulda ki sıcak bile mahvediyor beniii adanda direk ölürüm hahah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…