2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Bugun kan testi yaptiran ve guzel sonuclar alan herkesin rabbim saglikla bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin
Digerlerimize de Allah en kisa surede yuzumuze gulsun
Benim yarin embriyolarin 5.gunu. 3.gunden hic dondurma yapmadik hepsini 5’e kadar bekledik. O kadar heyecanliyim ki bekleyemiyorum kaci yasiyor kaliteleri nasil kaci dondurulcak
dokunsaniz aglicam

Canım benim hepsi 5. Güne gelir inşallah Allah kalbine göre versin

Yaaaaa ben sizin durumu kaçırmışım, nasıl sevindim belli değil. İnanılmaz mutlu bir haber, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Sağol Tatlım Allah’ın hikmeti Rabbim size de yaşatsın en kısa zamanda

Canım ben daha yeni öğrendim dün öğrendim bundan önceki boş gebeliğimde kese geç göründü küçüktü sonra da dediğin gibi belirtiler yok oldu bir anda ve 9. Haftya kadar bekletti doktor sonra da kürtaj üstünden 11 ay geçti mayısta tüp bebek yaptırdık kimyasal oldu bu ay yine transfer yapacaktık Rabbim mucizesini gönderdi inşallahhh mutluluğumuz bu sefer de yarım kalmaz sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin Rabbim hem bana hem de isteyen herkese

Aynen 31 Ağustosta olacaktı transfer ama mucizem organik bebek olmaya karar verdi adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim darısı sizlere olsun

İyi düşünelim miniğin şuan seninle ve senin enerjinle hayat bulacak Rabbım güzel haberler almayı nasip etsin içini ferah tut dua edelim inşallah kendi kendine olabilen bir mucizen var önce buna sığınıp ardından sağlıklı haberini de alırsın canım inşallah

Amin canım teşekkür ediyorum

Aynen acaba Acıbadem maslakta var mı?bilen var mı kızlar
Guzel cikti canim cuma oglenden bu sabaha 10 kattan fazla artmis cok sukur. Yalniz tsh cok yukselmis 4.25 endokrinden randevu mu alsam bilemedim.
Bulursanız bana da söyler misiniz? 12. Haftaya kadar erbil beye gitmeye devam edicem. Sonrasinda doktor a ben de perinatolog dusunuyorjm.
pinkbuyu kuzum süper haber maşallah çok sevindim değerin maşallah güzel 7 78kova kızlar bende Acıbadem maslak Hülya hanıma randevu aldım 11 Eylül e perinatolog maslakta çok iyiymiş öyle diyorlar

pinkbuyu kuzum benim de 2,80 di transfer öncesi en son cumartesi Ölçtürdüm 4,60 a cıkmıştı ama kullandığımız ilaçlar tsh etkiliyormuş tüp bebek doktorum söyledi ve ben ilacımı değiştirdim bir de ilacım 25 ti 50 mg cıkarıldı Muhakkak dahiliye ya da endokrin e git derim

Benim doktorum da 50 den 75 e cikardi ama bence 100 e cikmaliydj ilac.

Cok sevındım hepsi sağlıklıca gelsin kuzuların inşallahdarısı bizlere olsun
Bugun kontrolüm vardı benım de kızlar bugün çatlama iğnesi oldum cuma opu var... Rahminde sıvı birikimi olabilir öyle gördüm sanki rahim dinlendirme yapabilirim cuma opu da iyice bakıp karar vereceğim dedi doktorum.. Ben taze transfer olsun istiyorum aslı da hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…