Tamam canımcım sağol sen hangi doktora gidiyorsun? Doktor arayışına girdim perinatolog olmalı sanırım yaşımdan dolayıSüper canım kese 6000 de karından görünüyor
Canım benim hepsi 5. Güne gelir inşallah Allah kalbine göre versinBugun kan testi yaptiran ve guzel sonuclar alan herkesin rabbim saglikla bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin
Digerlerimize de Allah en kisa surede yuzumuze gulsun
Benim yarin embriyolarin 5.gunu. 3.gunden hic dondurma yapmadik hepsini 5’e kadar bekledik. O kadar heyecanliyim ki bekleyemiyorum kaci yasiyor kaliteleri nasil kaci dondurulcak
dokunsaniz aglicam
Sağol Tatlım Allah’ın hikmeti Rabbim size de yaşatsın en kısa zamandaYaaaaa ben sizin durumu kaçırmışım, nasıl sevindim belli değil. İnanılmaz mutlu bir haber, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Teşekkür ediyorumTebrik ederimm
Canım ben daha yeni öğrendim dün öğrendim bundan önceki boş gebeliğimde kese geç göründü küçüktü sonra da dediğin gibi belirtiler yok oldu bir anda ve 9. Haftya kadar bekletti doktor sonra da kürtaj üstünden 11 ay geçti mayısta tüp bebek yaptırdık kimyasal oldu bu ay yine transfer yapacaktık Rabbim mucizesini gönderdi inşallahhh mutluluğumuz bu sefer de yarım kalmaz sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin Rabbim hem bana hem de isteyen herkeseGüzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimMüjdeli ve güzel haberler sonuna kadar sağlıkla nasip olsun Bizde hem sperm morfolojisi hem yumurta azlığı vardı. Siz kaçıncı haftadasınız şimdi? Benim 7 haftadan sonra hamilelik belirtilerim azalmaya başlamıştı mesela o zaman anladım sıkıntı var diye.
Sağol kuzumYaaa ne güzel Bi umut oldun herkese. Topiğimizin mucizesisin
Aynen 31 Ağustosta olacaktı transfer ama mucizem organik bebek olmaya karar verdiay maşallah ne güzel, Allah tamamına erdirsin ❤
Maşallah epeyce bir artmış acaba ikiz mi geliyor dındındın
Sizin gibi değil fakat benim de cildimde problemler var seboreik dermatit şeklinde. Ben zaten normalde de vücut yağı kullanıyorum, hamilelikte çatlamak kesinlikle genetik. Çok az da olsa bir katkımız olursa ne güzel, ben earth mama kullanmıştım bi ara, ay bi de bee li bir marka vardı onu kullanmıştım bi kaç marka daha var tam hatırlarsam yazayım size. Lierac benim rahatsızlığımdan kaynaklı bir nebze dahi nemlendirmiyordu beni, umarım size çok iyi etki eder
Ay ne güzel yaaaaa geliyor bebişler Allah’ın izniyle
Ay ben sizi nedense sonlara doğru yaptıracakmışsınız gibi hatırladım. Ama pozitif sonuç almanıza da bir o kadar mutlu oldum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasaip etsin
Benim bildiğim kadarıyla Türkiye’deki iyi vitaminlerden biri. Sağlıkla kalın inşallah
Kuzu ben perinatalog ile devam edecem ikiz olduğu için daha karar vermedim ama arayıştayımTamam canımcım sağol sen hangi doktora gidiyorsun? Doktor arayışına girdim perinatolog olmalı sanırım yaşımdan dolayı
İyi düşünelim miniğin şuan seninle ve senin enerjinle hayat bulacak Rabbım güzel haberler almayı nasip etsinCanım ben daha yeni öğrendim dün öğrendim bundan önceki boş gebeliğimde kese geç göründü küçüktü sonra da dediğin gibi belirtiler yok oldu bir anda ve 9. Haftya kadar bekletti doktor sonra da kürtaj üstünden 11 ay geçti mayısta tüp bebek yaptırdık kimyasal oldu bu ay yine transfer yapacaktık Rabbim mucizesini gönderdi inşallahhh mutluluğumuz bu sefer de yarım kalmaz sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin Rabbim hem bana hem de isteyen herkese
Amin canım teşekkür ediyorumİyi düşünelim miniğin şuan seninle ve senin enerjinle hayat bulacak Rabbım güzel haberler almayı nasip etsiniçini ferah tut dua edelim inşallah kendi kendine olabilen bir mucizen var önce buna sığınıp ardından sağlıklı haberini de alırsın canım inşallah
Aynen acaba Acıbadem maslakta var mı?bilen var mı kızlarKuzu ben perinatalog ile devam edecem ikiz olduğu için daha karar vermedim ama arayıştayım
Guzel cikti canim cuma oglenden bu sabaha 10 kattan fazla artmis cok sukur. Yalniz tsh cok yukselmis 4.25 endokrinden randevu mu alsam bilemedim.Canım sonucun nasıl
Bulursanız bana da söyler misiniz? 12. Haftaya kadar erbil beye gitmeye devam edicem. Sonrasinda doktor a ben de perinatolog dusunuyorjm.Tamam canımcım sağol sen hangi doktora gidiyorsun? Doktor arayışına girdim perinatolog olmalı sanırım yaşımdan dolayı
Aynen acaba Acıbadem maslakta var mı?bilen var mı kızlar
Guzel cikti canim cuma oglenden bu sabaha 10 kattan fazla artmis cok sukur. Yalniz tsh cok yukselmis 4.25 endokrinden randevu mu alsam bilemedim.
Bulursanız bana da söyler misiniz? 12. Haftaya kadar erbil beye gitmeye devam edicem. Sonrasinda doktor a ben de perinatolog dusunuyorjm.
Benim doktorum da 50 den 75 e cikardi ama bence 100 e cikmaliydj ilac.pinkbuyu kuzum benim de 2,80 di transfer öncesi en son cumartesi Ölçtürdüm 4,60 a cıkmıştı ama kullandığımız ilaçlar tsh etkiliyormuş tüp bebek doktorum söyledi ve ben ilacımı değiştirdim bir de ilacım 25 ti 50 mg cıkarıldı Muhakkak dahiliye ya da endokrin e git derim
Amin hepimizin insallahhCanım benim hepsi 5. Güne gelir inşallah Allah kalbine göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?