Canim hayirlisi olsun doktor nasil uygun gorurse ok de bence. O kadar bekledik bir ay daha bekleriz bana da dondurma yapicaz dedi cok yumurta toplandi benden. Taze transfer bazi durumlarda riskli oluyormusCok sevındım hepsi sağlıklıca gelsin kuzuların inşallahdarısı bizlere olsun
Bugun kontrolüm vardı benım de kızlar bugün çatlama iğnesi oldum cuma opu var... Rahminde sıvı birikimi olabilir öyle gördüm sanki rahim dinlendirme yapabilirim cuma opu da iyice bakıp karar vereceğim dedi doktorum.. Ben taze transfer olsun istiyorum aslı da hayırlısı
Benimde 15 inde oldu regl olmadim olacak gibi de durmuyorumBen 4 gun once opu oldum. Simdi de regl oluyorum. Bu kadar erken normal mi? 2 senedir ilk defa regl olduguma seviniyorum
Al canım gebelikte ilaç yazar kullanınca düzelirGuzel cikti canim cuma oglenden bu sabaha 10 kattan fazla artmis cok sukur. Yalniz tsh cok yukselmis 4.25 endokrinden randevu mu alsam bilemedim.
Ben sadece 3 gun antibiyotik kullandim bir de her gun folic asid. Baska ilac yok simdilik rahim dinlendirmedeyimBenimde 15 inde oldu regl olmadim olacak gibi de durmuyorumtoplama sonrasi doktor hangi ilaclari verdi acaba
Bana da 5 gün antibiyotik verdi dostinex kullaniyorum ve 18 inde duphaston kullanmaya basladim acaba ondan mi olmadim baya ilac kullaniyorumBen sadece 3 gun antibiyotik kullandim bir de her gun folic asid. Baska ilac yok simdilik rahim dinlendirmedeyim
10gune kadar olunuyormus bir kac gune olursun benceBana da 5 gün antibiyotik verdi dostinex kullaniyorum ve 18 inde duphaston kullanmaya basladim acaba ondan mi olmadim baya ilac kullaniyorum
Kusura bakmayın ben ne olduğunu bilmiyorum sadece bilgilenmek amaçlı sormuştum inşallah herşey gönlünüzce olurKeşke dediğiniz gibi olsa acı tecrübeler yüzünden Ngs yöntemine başvurduk ama şimdi ilk defa başlayan biri olsam kesinlikle yumurta toplanıp embriyo oluşturulduğu an direkt Ngs işlemine gönderirdim baştan önlem almak çok daha iyi oluyor. Embriyo başı 300-350 Euro arası değişiyor TL olarak Haziran ayında 10750 TL verdik 4 embriyo için bununla birlikte transfer ve ilaçlar dahil toplam 19bin TL tuttu
Allah razı olsun öncelikle martta yumurtalarım toplandı 19 tane o ay rahim dinlendirme yaptık 7 tanesi dondurulmuştu 5. Güne gelenlerin mayısta transfer yapıldı kimyasal gebelik oldu sonra doktor histeraskopi yaptı genetik test yaptı ikinci reglin ile gel dedi ama ben ikinci regliyi olamadım kuzum bana sürpriz yapmış şükürler olsun Allah herkese nasip etsin
Canım pıhtılaşma problemin yoksa coraspin ve okspar kullanmana gerek yok ben kullanmıyorum şuan sadece estrofem folik asit progestan kullanıyorumGünaydın kızlar biraz canım sıkıldı fikri olan varsa yardım ederse sevinirim dün gece tüpbebek doktoruna mesaj attım normal yolla gebelik olduğunu ama folik asit dışında ilaç kullanmadığımı söyledim Transferden sonra koraspin oksapar ve bir sürü ilaç vermiştiniz dedim onlardan kullanmam gereken var mı? Dedim yani 41 yaşındayım ve riskli gebelik okudu hiçbir cevap vermedi. Ne kadar yanlış tanımışım. Doktorumu işi bitti herhalde benle ilgilenmiyorşimdi benim kese ve kalp için en az on günüm var ne yapmalıyım sizce?
İnşAllah Pozitif i görürsün canımİnşAllah şimdi de beklemeyi düşünüyorum alacam dedi ya korktum
Ben mersindeyim. Burda çok yaptıranı, tercih edeni çok duymadım. Evet embrilog önemini duymuştum. İyi bir araştırma yapmam gerekiyor.ben aslında özel olarak birşeye dikkat etmedim sadece adı bile olsa hastanenin yeni açılmış olmaması benim için önemliydi. cünkü yeni acılan hastanelerde embrilog tam oturmamıs olabilir doktoru iyi bile olsa. cünkü doktor kadar onlarda önemli. oyuzden ben ona dikkat ettm ve doktorun tamamen iicime sinmesine dikkat ettm ki ben cok yerle görüştüm tüp için hepsi doktoru beğenmedigimden vazgeçtim..istanbul yeşilköy acıbademde yaptırıdm ben.siz nrdensiniz? ilk denememde tuttu benim ama bende cok zaman kaybettm aşılama yaptırmadım ama yinede cok zaman kaybettim
Canım bilmiyorum ki var mı? Bana böyle bir test yapılmadıCanım pıhtılaşma problemin yoksa coraspin ve okspar kullanmana gerek yok ben kullanmıyorum şuan sadece estrofem folik asit progestan kullanıyorum
Kızında olmadıysa yoktur canımCanım bilmiyorum ki var mı? Bana böyle bir test yapılmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?