2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Canim hayirlisi olsun doktor nasil uygun gorurse ok de bence. O kadar bekledik bir ay daha bekleriz bana da dondurma yapicaz dedi cok yumurta toplandi benden. Taze transfer bazi durumlarda riskli oluyormus

Ben 4 gun once opu oldum. Simdi de regl oluyorum. Bu kadar erken normal mi? 2 senedir ilk defa regl olduguma seviniyorum

7 78kova çok tebrik ederim ben tüp bebekle gebelik olustu sanmıştım minik kuzu sürpriz yapmış Sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah...
Tum yumurtaların toplanmıs mıydı rahim dinlendirmede miydin acaba

Ben 4 gun once opu oldum. Simdi de regl oluyorum. Bu kadar erken normal mi? 2 senedir ilk defa regl olduguma seviniyorum
Benimde 15 inde oldu regl olmadim olacak gibi de durmuyorum toplama sonrasi doktor hangi ilaclari verdi acaba

Ben sadece 3 gun antibiyotik kullandim bir de her gun folic asid. Baska ilac yok simdilik rahim dinlendirmedeyim
Bana da 5 gün antibiyotik verdi dostinex kullaniyorum ve 18 inde duphaston kullanmaya basladim acaba ondan mi olmadim baya ilac kullaniyorum

Bana da 5 gün antibiyotik verdi dostinex kullaniyorum ve 18 inde duphaston kullanmaya basladim acaba ondan mi olmadim baya ilac kullaniyorum
10gune kadar olunuyormus bir kac gune olursun bence
Ayy ben yine gece uyuyamadim bugun embriyolarin 5.gunu artik son durum belli olcak 11’e kadar beklerim embriyologun aramasini, aramazsa ben aricam

Kusura bakmayın ben ne olduğunu bilmiyorum sadece bilgilenmek amaçlı sormuştum inşallah herşey gönlünüzce olur

Maşallah canım çok iyi Allah kucağına almayı da nasip etsin sen bir sürü tahlil yaptırın ya onları doktor mu istedi sen mi yaptırdın?

Allah razı olsun öncelikle martta yumurtalarım toplandı 19 tane o ay rahim dinlendirme yaptık 7 tanesi dondurulmuştu 5. Güne gelenlerin mayısta transfer yapıldı kimyasal gebelik oldu sonra doktor histeraskopi yaptı genetik test yaptı ikinci reglin ile gel dedi ama ben ikinci regliyi olamadım kuzum bana sürpriz yapmış şükürler olsun Allah herkese nasip etsin

Günaydın kızlar biraz canım sıkıldı fikri olan varsa yardım ederse sevinirim dün gece tüpbebek doktoruna mesaj attım normal yolla gebelik olduğunu ama folik asit dışında ilaç kullanmadığımı söyledim Transferden sonra koraspin oksapar ve bir sürü ilaç vermiştiniz dedim onlardan kullanmam gereken var mı? Dedim yani 41 yaşındayım ve riskli gebelik okudu hiçbir cevap vermedi. Ne kadar yanlış tanımışım. Doktorumu işi bitti herhalde benle ilgilenmiyor şimdi benim kese ve kalp için en az on günüm var ne yapmalıyım sizce?

@pinkbuyu kuzum süper haber maşallah çok sevindim değerin maşallah güzel 7 78kova kızlar bende Acıbadem maslak Hülya hanıma randevu aldım 11 Eylül e perinatolog maslakta çok iyiymiş öyle diyorlar
Fiyatı ne kadar canım araştırdın mı? Doğum falan orda yaptıracağız mecbur bunları da Araştırmak gerek

Canım pıhtılaşma problemin yoksa coraspin ve okspar kullanmana gerek yok ben kullanmıyorum şuan sadece estrofem folik asit progestan kullanıyorum

Ben mersindeyim. Burda çok yaptıranı, tercih edeni çok duymadım. Evet embrilog önemini duymuştum. İyi bir araştırma yapmam gerekiyor.

Canım pıhtılaşma problemin yoksa coraspin ve okspar kullanmana gerek yok ben kullanmıyorum şuan sadece estrofem folik asit progestan kullanıyorum
Canım bilmiyorum ki var mı? Bana böyle bir test yapılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…