- 1 Kasım 2016
- 759
- 1.016
- 113
Canım olur mu öyle şey bende Bilgi vermek istedim muhakkak öneririm Ngs yiKusura bakmayın ben ne olduğunu bilmiyorum sadece bilgilenmek amaçlı sormuştum inşallah herşey gönlünüzce olur
Kuzum benim Acıbadem sigortam var ama ben geçen sene yaptırdım bu sene ki anlaşmamızın henüz zamanı gelmedi haber alınca muhakkak bilgilendiririmFiyatı ne kadar canım araştırdın mı? Doğum falan orda yaptıracağız mecbur bunları da Araştırmak gerek
görmemiş olma ihtimali var mı çünkü yaptığı hiç etik değil. Hemen başka bir doktor ile görüşün ne olur içinizdeki mucizeyi riske atmayın...Günaydın kızlar biraz canım sıkıldı fikri olan varsa yardım ederse sevinirim dün gece tüpbebek doktoruna mesaj attım normal yolla gebelik olduğunu ama folik asit dışında ilaç kullanmadığımı söyledim Transferden sonra koraspin oksapar ve bir sürü ilaç vermiştiniz dedim onlardan kullanmam gereken var mı? Dedim yani 41 yaşındayım ve riskli gebelik okudu hiçbir cevap vermedi. Ne kadar yanlış tanımışım. Doktorumu işi bitti herhalde benle ilgilenmiyorşimdi benim kese ve kalp için en az on günüm var ne yapmalıyım sizce?
Kimyasalin arkasi bebek derler senin öyle olmus çok sükür yavrun kendi gelmek istemis boyle olan bikac tanidigim daha var beyin stres yapmadigi icin kendiliginden oluyor diyorlarAllah razı olsun öncelikle martta yumurtalarım toplandı 19 tane o ay rahim dinlendirme yaptık 7 tanesi dondurulmuştu 5. Güne gelenlerin mayısta transfer yapıldı kimyasal gebelik oldu sonra doktor histeraskopi yaptı genetik test yaptı ikinci reglin ile gel dedi ama ben ikinci regliyi olamadım kuzum bana sürpriz yapmış şükürler olsun Allah herkese nasip etsin
Bn klinikteyim,saat 12 gibi transfer olacak inşallah. Güzel dualarınız için çok teşekkür ederim
olabilir belki dongu uzunluguyla alakalidir10gune kadar olunuyormus bir kac gune olursun bence
Ayy ben yine gece uyuyamadim bugun embriyolarin 5.gunu artik son durum belli olcak❤ 11’e kadar beklerim embriyologun aramasini, aramazsa ben aricam
Her şey yolunda gitsin inşallahBn klinikteyim,saat 12 gibi transfer olacak inşallah. Güzel dualarınız için çok teşekkür ederim ❤
Şehir dışından geldiğimiz için biraz sıkıntılı olabilir bize ama tabi olumsuz sonuçlanacak sa da beklemek en iyisi... 5 yada 6 tane toplanacak benden İnş hepsi güzel çıkardaCanim hayirlisi olsun doktor nasil uygun gorurse ok de bence. O kadar bekledik bir ay daha bekleriz bana da dondurma yapicaz dedi cok yumurta toplandi benden. Taze transfer bazi durumlarda riskli oluyormus
İnşallah canım çok sağ olHer şey yolunda gitsin inşallah
Pıhtılaşma problemin yok demek ki cnm hiç takma kafana... Bende ileri derece var clexan ve coraspin kullandım kızımda şimdi gene kullanacağım mecburGünaydın kızlar biraz canım sıkıldı fikri olan varsa yardım ederse sevinirim dün gece tüpbebek doktoruna mesaj attım normal yolla gebelik olduğunu ama folik asit dışında ilaç kullanmadığımı söyledim Transferden sonra koraspin oksapar ve bir sürü ilaç vermiştiniz dedim onlardan kullanmam gereken var mı? Dedim yani 41 yaşındayım ve riskli gebelik okudu hiçbir cevap vermedi. Ne kadar yanlış tanımışım. Doktorumu işi bitti herhalde benle ilgilenmiyorşimdi benim kese ve kalp için en az on günüm var ne yapmalıyım sizce?
Yeni gördüm çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAllah razı olsun öncelikle martta yumurtalarım toplandı 19 tane o ay rahim dinlendirme yaptık 7 tanesi dondurulmuştu 5. Güne gelenlerin mayısta transfer yapıldı kimyasal gebelik oldu sonra doktor histeraskopi yaptı genetik test yaptı ikinci reglin ile gel dedi ama ben ikinci regliyi olamadım kuzum bana sürpriz yapmış şükürler olsun Allah herkese nasip etsin
Benim kızım olacağı için evde vakit nasıl geçer diye çok düşünmüyorum ama kitap okumayı seviyorsanız şimdiden alın ya da el işi vs. gibi şeyler tarzında bir şeyler alın veya bir dizi belirleyin kendinize onu izleyin. Ben transferden doğuma kadar her gün 1 yasin okumuştum. Bana iyi geldiği için okumuştum, okunması gerekli bir dua mıdır bilemem.Kızlaaar bu sefer çok sabırsızım, yarın transferim var sonrasında nasıl beklicem hiç bilmiyorum. Nelerlw vakit geçirdiniz o süreçte, okunması gerektiğini bildiğiniz dualar vs var mı?
Canım belki o an işi vardı cevap veremedi sonra da unuttu.Sen yine hatırlat kendini yada ara.Benim doktorum da çok yoğun bazen yazdığıma cevap veremiyo tekrar hatırlatıyorum kendimi, kendisi de diyor zaten unutabilirim hatırlatın diye.Günaydın kızlar biraz canım sıkıldı fikri olan varsa yardım ederse sevinirim dün gece tüpbebek doktoruna mesaj attım normal yolla gebelik olduğunu ama folik asit dışında ilaç kullanmadığımı söyledim Transferden sonra koraspin oksapar ve bir sürü ilaç vermiştiniz dedim onlardan kullanmam gereken var mı? Dedim yani 41 yaşındayım ve riskli gebelik okudu hiçbir cevap vermedi. Ne kadar yanlış tanımışım. Doktorumu işi bitti herhalde benle ilgilenmiyorşimdi benim kese ve kalp için en az on günüm var ne yapmalıyım sizce?
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için bu defa doltorum uygulayabileceğim tüm protokolleri uyguluyor intralipid serumda kullanacak. Umarım Allah emeklerimizin karşılığını verir. Sizin durumunuz neydi acb ve transfer sonrası gebelik elde edebildiniz mi? (Önceki mesajlarda yazdıysanız görmedim k.bakmayın)Merhaba arkadaşım bende de mthfr heterozigot mutasyon vardı ilk transferden sonra hem coraspirin hem kan sulandırıcı vermişlerdi. Ama bu mutasyon olsun olmasın her hastaya ihtimal dahilinde veriyorlar. Zaten bu mutasyona bağlı kalmadan küçücük bir pıhtı bile tutunmayı veya sağlıklı tutunmayı etkiliyor düşüğe neden oluyor.
Merhaba melika hanım, mthfr heterozigot olduğunuzu yazmışsınız, bu bende de çoktı ancak birden fazla doktor özellikle Türk kadınının %70 veya 80 inde beklenilen bir durum olduğunu, homozigotun sorun olduğunu ama heterozigotun bi sıkıntı yaratmayacağını söyledi. Hatta yeni gittiğim doktora bundan bahsettiğimde neden böyle bie test yaptırdınız ki ben yaptırsam muhtemelen bende de çıkar demişti :)Merhaba arkadaşım bende de mthfr heterozigot mutasyon vardı ilk transferden sonra hem coraspirin hem kan sulandırıcı vermişlerdi. Ama bu mutasyon olsun olmasın her hastaya ihtimal dahilinde veriyorlar. Zaten bu mutasyona bağlı kalmadan küçücük bir pıhtı bile tutunmayı veya sağlıklı tutunmayı etkiliyor düşüğe neden oluyor.
ben hergün yasin suresi okuyorum transferden sonra. bol dua bol pozitif enerji en güzel ilaçKızlaaar bu sefer çok sabırsızım, yarın transferim var sonrasında nasıl beklicem hiç bilmiyorum. Nelerlw vakit geçirdiniz o süreçte, okunması gerektiğini bildiğiniz dualar vs var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?