2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Fiyatı ne kadar canım araştırdın mı? Doğum falan orda yaptıracağız mecbur bunları da Araştırmak gerek
Kuzum benim Acıbadem sigortam var ama ben geçen sene yaptırdım bu sene ki anlaşmamızın henüz zamanı gelmedi haber alınca muhakkak bilgilendiririm

görmemiş olma ihtimali var mı çünkü yaptığı hiç etik değil. Hemen başka bir doktor ile görüşün ne olur içinizdeki mucizeyi riske atmayın...

Kimyasalin arkasi bebek derler senin öyle olmus çok sükür yavrun kendi gelmek istemis boyle olan bikac tanidigim daha var beyin stres yapmadigi icin kendiliginden oluyor diyorlar Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin biran evvel doktora git bence cunku tedavi falan gördük sonucta bi bakilsin beta degerine gore 6 haftalik falan sanirim

Bn klinikteyim,saat 12 gibi transfer olacak inşallah. Güzel dualarınız için çok teşekkür ederim

10gune kadar olunuyormus bir kac gune olursun bence
Ayy ben yine gece uyuyamadim bugun embriyolarin 5.gunu artik son durum belli olcak❤ 11’e kadar beklerim embriyologun aramasini, aramazsa ben aricam
olabilir belki dongu uzunluguyla alakalidir hadi bakalim güzel haberler gelsin 11 de yalniz ben baya rahat uyuyorum ahhaha heyecan falan olmadi

Canim hayirlisi olsun doktor nasil uygun gorurse ok de bence. O kadar bekledik bir ay daha bekleriz bana da dondurma yapicaz dedi cok yumurta toplandi benden. Taze transfer bazi durumlarda riskli oluyormus
Şehir dışından geldiğimiz için biraz sıkıntılı olabilir bize ama tabi olumsuz sonuçlanacak sa da beklemek en iyisi... 5 yada 6 tane toplanacak benden İnş hepsi güzel çıkarda

Pıhtılaşma problemin yok demek ki cnm hiç takma kafana... Bende ileri derece var clexan ve coraspin kullandım kızımda şimdi gene kullanacağım mecbur

Kızlaaar bu sefer çok sabırsızım, yarın transferim var sonrasında nasıl beklicem hiç bilmiyorum. Nelerlw vakit geçirdiniz o süreçte, okunması gerektiğini bildiğiniz dualar vs var mı?

Yeni gördüm çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Çok sık giremiyorum girince de Mesajlar birikiyor okuyamıyorum
benimde transfer tarihi belli oldu. 2 embriyo 3. Gün embriyosu dondurulmuş. 25 Ağustos’ta yapılacak. Çok heyecanlıyım. Rahimde sıvı birikimi oluyor bende. O yüzden tutar mı tutmaZ mı bilmiyorum. Dua edin benim için arkadaşlar

Kızlaaar bu sefer çok sabırsızım, yarın transferim var sonrasında nasıl beklicem hiç bilmiyorum. Nelerlw vakit geçirdiniz o süreçte, okunması gerektiğini bildiğiniz dualar vs var mı?
Benim kızım olacağı için evde vakit nasıl geçer diye çok düşünmüyorum ama kitap okumayı seviyorsanız şimdiden alın ya da el işi vs. gibi şeyler tarzında bir şeyler alın veya bir dizi belirleyin kendinize onu izleyin. Ben transferden doğuma kadar her gün 1 yasin okumuştum. Bana iyi geldiği için okumuştum, okunması gerekli bir dua mıdır bilemem.

Canım belki o an işi vardı cevap veremedi sonra da unuttu.Sen yine hatırlat kendini yada ara.Benim doktorum da çok yoğun bazen yazdığıma cevap veremiyo tekrar hatırlatıyorum kendimi, kendisi de diyor zaten unutabilirim hatırlatın diye.

Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için bu defa doltorum uygulayabileceğim tüm protokolleri uyguluyor intralipid serumda kullanacak. Umarım Allah emeklerimizin karşılığını verir. Sizin durumunuz neydi acb ve transfer sonrası gebelik elde edebildiniz mi? (Önceki mesajlarda yazdıysanız görmedim k.bakmayın)

Kızlar merhabaa
Merhaba melika hanım, mthfr heterozigot olduğunuzu yazmışsınız, bu bende de çoktı ancak birden fazla doktor özellikle Türk kadınının %70 veya 80 inde beklenilen bir durum olduğunu, homozigotun sorun olduğunu ama heterozigotun bi sıkıntı yaratmayacağını söyledi. Hatta yeni gittiğim doktora bundan bahsettiğimde neden böyle bie test yaptırdınız ki ben yaptırsam muhtemelen bende de çıkar demişti :)

ben hergün yasin suresi okuyorum transferden sonra. bol dua bol pozitif enerji en güzel ilaç
homeoffice olduğum için gündüz işle geçiyor. aksam da bazen dışarı bazen evde film kitap.
kolay gelsin şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…