2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Hayırlı olsun canım inşallahhh tutar içini ferah tut teşekkür ediyorum

Kuzular merkezi aradım tüm ilaçlara başlattı doktor günde 6 tane estrofem koraspin oksapar iğne progestoran iğne crinino jel siz de bunları mı kullanıyorsunuz? Ne çok ilaç haftaya perşembe de kese için gelsin demiş

ACİL YARDIM BENİM 8.GÜN KANTESTİMDE 1 ÇIKTI .5.GÜN EMRİYOSU SİZCE YÜKSELİRMİ NE OLUR YAZIB BANA

Aranızda SAT 18 Temmuz olanları doktor kese için ne zaman çağırdı?

ACİL YARDIM BENİM 8.GÜN KANTESTİMDE 1 ÇIKTI .5.GÜN EMRİYOSU SİZCE YÜKSELİRMİ NE OLUR YAZIB BANA

Kızlaaar bu sefer çok sabırsızım, yarın transferim var sonrasında nasıl beklicem hiç bilmiyorum. Nelerlw vakit geçirdiniz o süreçte, okunması gerektiğini bildiğiniz dualar vs var mı?
Vakit geçmiyor özellikle son günler ben hobilerim vardır el işi işleme falan hiçbirşey yapamadım normalde dizi izlerim netfilix den onu da yapamadım. Bildiğim duaları okudum içimden geçenleri söyledim çok güzel besledim 3 ana öğün yedim 3 ara meyve sebxe genelde bir de 3kstradan avakado günde bir tana ananas bir dilim yedim cumartesi sonucum inşallah güzel haber alırım

ACİL YARDIM BENİM 8.GÜN KANTESTİMDE 1 ÇIKTI .5.GÜN EMRİYOSU SİZCE YÜKSELİRMİ NE OLUR YAZIN BANA doktorum belki yükselir dedi

Aranızda SAT 18 Temmuz olanları doktor kese için ne zaman çağırdı?
Canım benim sat 17 Temmuz doktor 5 Eylül de çağırdı hem kese kalp için keseye ayrıca çağırmadı ama keseye heralde pazartesi falan gitsen de görünür diye tahmin ediyorum

Bende 2 tane estrofem, coraspin,progestan iğne,oksapar,folikasit,b vitamini kullanıyorum transferden sonra da crinone jel eklenecek.seninle aynı gibi

Canım benim sat 17 Temmuz doktor 5 Eylül de çağırdı hem kese kalp için keseye ayrıca çağırmadı ama keseye heralde pazartesi falan gitsen de görünür diye tahmin ediyorum
Bakalım perşembe gelsin demiş ama

ACİL YARDIM BENİM 8.GÜN KANTESTİMDE 1 ÇIKTI .5.GÜN EMRİYOSU SİZCE YÜKSELİRMİ NE OLUR YAZIN benim için dua edermişiniz 11.kez demem ne olur yükselsin

ACİL YARDIM BENİM 8.GÜN KANTESTİMDE 1 ÇIKTI .5.GÜN EMRİYOSU SİZCE YÜKSELİRMİ NE OLUR YAZIN benim için dua edermişiniz 11.kez demem ne olur yükselsin
Canım inşallah yükselir ikinci testi beklemekten başka yapacak birşey yok

Teşekkür ediyorum canım doktorla görüştüm reçete gönderdi haftya perşembe de kese için gelsin demiş bakalım inşallahhh bu sefer kucağıma almak nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…