Hayırlı olsun canım inşallahhh tutar içini ferah tut teşekkür ediyorumYeni gördüm çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇok sık giremiyorum girince de Mesajlar birikiyor okuyamıyorum ☺
benimde transfer tarihi belli oldu. 2 embriyo 3. Gün embriyosu dondurulmuş. 25 Ağustos’ta yapılacak. Çok heyecanlıyım. Rahimde sıvı birikimi oluyor bende. O yüzden tutar mı tutmaZ mı bilmiyorum. Dua edin benim için arkadaşlar
Vakit geçmiyor özellikle son günler ben hobilerim vardır el işi işleme falan hiçbirşey yapamadım normalde dizi izlerim netfilix den onu da yapamadım. Bildiğim duaları okudum içimden geçenleri söyledim çok güzel besledim 3 ana öğün yedim 3 ara meyve sebxe genelde bir de 3kstradan avakado günde bir tana ananas bir dilim yedim cumartesi sonucum inşallah güzel haber alırımKızlaaar bu sefer çok sabırsızım, yarın transferim var sonrasında nasıl beklicem hiç bilmiyorum. Nelerlw vakit geçirdiniz o süreçte, okunması gerektiğini bildiğiniz dualar vs var mı?
Canım benim sat 17 Temmuz doktor 5 Eylül de çağırdı hem kese kalp için keseye ayrıca çağırmadı ama keseye heralde pazartesi falan gitsen de görünür diye tahmin ediyorumAranızda SAT 18 Temmuz olanları doktor kese için ne zaman çağırdı?
Canım geç tutunuyor olabilir gününü bekle inşallah güzel bir sonuç alırsınACİL YARDIM BENİM 8.GÜN KANTESTİMDE 1 ÇIKTI .5.GÜN EMRİYOSU SİZCE YÜKSELİRMİ NE OLUR YAZIN BANA doktorum belki yükselir dedi
Bende 2 tane estrofem, coraspin,progestan iğne,oksapar,folikasit,b vitamini kullanıyorum transferden sonra da crinone jel eklenecek.seninle aynı gibiKuzular merkezi aradım tüm ilaçlara başlattı doktor günde 6 tane estrofem koraspin oksapar iğne progestoran iğne crinino jel siz de bunları mı kullanıyorsunuz? Ne çok ilaç haftaya perşembe de kese için gelsin demiş
Bakalım perşembe gelsin demiş amaCanım benim sat 17 Temmuz doktor 5 Eylül de çağırdı hem kese kalp için keseye ayrıca çağırmadı ama keseye heralde pazartesi falan gitsen de görünür diye tahmin ediyorum
Normal bence bende 5. Gün olmuştum.Ben 4 gun once opu oldum. Simdi de regl oluyorum. Bu kadar erken normal mi? 2 senedir ilk defa regl olduguma seviniyorum
Canım inşallah yükselir ikinci testi beklemekten başka yapacak birşey yokACİL YARDIM BENİM 8.GÜN KANTESTİMDE 1 ÇIKTI .5.GÜN EMRİYOSU SİZCE YÜKSELİRMİ NE OLUR YAZIN benim için dua edermişiniz 11.kez demem ne olur yükselsin
Canım dualarım seninle inşallah yükselirACİL YARDIM BENİM 8.GÜN KANTESTİMDE 1 ÇIKTI .5.GÜN EMRİYOSU SİZCE YÜKSELİRMİ NE OLUR YAZIN benim için dua edermişiniz 11.kez demem ne olur yükselsin
Teşekkür ediyorum canım doktorla görüştüm reçete gönderdi haftya perşembe de kese için gelsin demiş bakalım inşallahhh bu sefer kucağıma almak nasip olurKimyasalin arkasi bebek derler senin öyle olmus çok sükür yavrun kendi gelmek istemis boyle olan bikac tanidigim daha var beyin stres yapmadigi icin kendiliginden oluyor diyorlarAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin biran evvel doktora git bence cunku tedavi falan gördük sonucta bi bakilsin beta degerine gore 6 haftalik falan sanirim
Onda yoktu canım ama o zaman 29 yaşındaydımKızında olmadıysa yoktur canım
Aradim 11’de biz aricaz sizi dediler bu saat oldu hala haber bekliyroumolabilir belki dongu uzunluguyla alakalidirhadi bakalim güzel haberler gelsin 11 de yalniz ben baya rahat uyuyorum ahhaha heyecan falan olmadi
Insallaah gonlunuze gore olsunŞehir dışından geldiğimiz için biraz sıkıntılı olabilir bize ama tabi olumsuz sonuçlanacak sa da beklemek en iyisi... 5 yada 6 tane toplanacak benden İnş hepsi güzel çıkarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?