2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

ACİL YARDIM BENİM 8.GÜN KANTESTİMDE 1 ÇIKTI .5.GÜN EMRİYOSU SİZCE YÜKSELİRMİ NE OLUR YAZIN benim için dua edermişiniz 11.kez demem ne olur yükselsin
Canim Allah yuzune gulsun kuzum seninde insallah degerlerin artar..panik yapma lutfen..2 gun sonra tekrar yaptir istersen..dualarim seninle olucak..canim..

Benim de 2. Kez Donmuş embriyo transferim oldu 3. Gün embriyosu 2 side. Dün transfer oldum 30 ağustosta sonuç alıcam inşallah bana bu sefer bağışıklık baskılayıcı serum ve tablet verdiler öncekinde vermemişlerdi. İçimizi ferah tutalım allahın izniyle hepimize mucizelerimizi nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaşım, aynı açıklamayı yaptı benim doktorum da. Hatta yetinmeyip bir kaç doktora da danıştım. Ailede genetik mthfr mutasyonu var bizde babamda da pıhtı oluşumu vardı o yüzden kan testi yaptırmıştım. özellikle en büyük kuzenim doğum esnasında gözüne pıhtı attığı için ailede bir panik havası olmuştu düşüğe de neden oluyor diye. Ben de bebek düşünmeden önce testlerimi yaptırdım ama zaten mthfr den önemlisi yumurta rezervimin azaldığını öğrendim evlenir evlenmez tüp bebeğe başladık.

Annem bana tesbih çekmemi önerdi, hem rahatlarsın demişti. Günlük 998 tane ya hıfz ya da ya hafız çekebilirsiniz. Koruyan muhafaza eden demekmiş. Çok tedirginim çünkü beni rahatlatsın istiyorum bir şeyler

Kızlar transferden sonra 3.günümdeyim.bende haplar kan pıhtılaşması için iğne ve fitil kullanıyorum progesteron onun kalıntısı zaten çamaşırımıza geri çıkıyor fakat benim sorum şu,su gibi şeffat kokusuz bildiğin su gibi akıntı oluyorum ıslaklık oluyor çamaşırımda.Sizlerinde böyle oluyormuydu ?

Ahh inşallah Allah bu yolda bizim yüzümüzü güldürsün.

Merhaba, benimde akıntım oluyor hem fitil kalıntısı geliyor. Transfer öncesi de çok akıntım oluyordu doktora sormuştum ilaçlar östrojen hormonunu arttırdığı için de olur dedi. Tabi ki tutununca da oluyor yerleşme belirtisi. Ama direk ona yorumlayamıyorsun işte ilaçlardan da olabilir

arkadaşlar aranızda dondurulmuş embriyo transferi olanlara sorum var Transfer hazırlığı için adet ikinci günü gidecekmişim. Doktorunuz sizi kaç kere çağırdı tahmini olarak transfere kadar kaç kere gidiliyor doktora bilen yazabilirse çok sevinirim

Bana da büyüklerimiz ya mübdi ya müid esmasını çekmemi söylemişlerdi muradının hayırla gelmesi için. Bende sizlerle paylaşmış olayım

Evet olmuştu progestanın kalıntıları su ile birlikte geliyor, özellikle gece oluyor benim.

Evet bende bunları kullanıyorum bir de vitamin vermişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…