Merhaba bu haftasonu benimde toplamam olacak inşallah. Acaba toplamadan hemen sonra kaç yumurta toplandığı ve kalitesi hk. bilgi veriyorlar mı? Bir de çok sancı oluyor mu? Çalışıyorum da iş yerinde zorlanır mıyım bu işlemden sonra?merhabalar, bende bugun yumurta toplama işlemine girdim, 4 tane folikül toplandı. 2. tüp bebek deneyim,2 ay önce ilkini yapmıştık, 10 yumurtadan 1 tanesi 5.güne gelmişti, oda 2. kaliteydi ve tutmadı. umarı
m hepimiz isteğimize kavusuruz.
Beni 3 kez çağırdı ama benim transfer hazırlığım adetle başlamadı. Geçici menopozdaydım adet olmadan transfer hazırlığım başladı.arkadaşlar aranızda dondurulmuş embriyo transferi olanlara sorum var☺ Transfer hazırlığı için adet ikinci günü gidecekmişim. Doktorunuz sizi kaç kere çağırdı tahmini olarak transfere kadar kaç kere gidiliyor doktora bilen yazabilirse çok sevinirim
Evet bende ona yorumlayamıyorum çünkü daha çok erken 3. Günüm. Peki sizin tuttumu hamilemisinizMerhaba, benimde akıntım oluyor hem fitil kalıntısı geliyor. Transfer öncesi de çok akıntım oluyordu doktora sormuştum ilaçlar östrojen hormonunu arttırdığı için de olur dedi. Tabi ki tutununca da oluyor yerleşme belirtisi. Ama direk ona yorumlayamıyorsun işte ilaçlardan da olabilir
Benim gündüz de geliyor peki siz hamilemisiniz tuttumu bebişinizEvet olmuştu progestanın kalıntıları su ile birlikte geliyor, özellikle gece oluyor benim.
Test günüm cumartesi ama idrar yaptım onda pozitif görünüyor inşallah kanda da sağlıklı bir sonuç çıkarBenim gündüz de geliyor peki siz hamilemisiniz tuttumu bebişiniz
Ne enteresan hep 2 haftada bir mi olurdunuzBenim de pazartesi gunu transferim var 2 adet 5. Gun embriyosu ama 2 hafta da bir adet oluyorum malesef simdi de kanamanin durmasi icin proluton depot kullanacagim. Acayip işler.
Ben Transfer olmadım daha ana estrofem kullanmaya başlayalı oluyorum o akıntıyı. İstomeslim vardı şovu birikmiş dedi dr. Biraz çekti Transfer tutar inşallahKızlar transferden sonra 3.günümdeyim.bende haplar kan pıhtılaşması için iğne ve fitil kullanıyorum progesteron onun kalıntısı zaten çamaşırımıza geri çıkıyor fakat benim sorum şu,su gibi şeffat kokusuz bildiğin su gibi akıntı oluyorum ıslaklık oluyor çamaşırımda.Sizlerinde böyle oluyormuydu ?
Ben adet sonrası değil ama lucrin depot iğne vermişti onu yaptırdım Ondan bir kaç hafta sonra çağırmaya başladı. 3 kere gittim 4. De transfer olacakarkadaşlar aranızda dondurulmuş embriyo transferi olanlara sorum var☺ Transfer hazırlığı için adet ikinci günü gidecekmişim. Doktorunuz sizi kaç kere çağırdı tahmini olarak transfere kadar kaç kere gidiliyor doktora bilen yazabilirse çok sevinirim
Bende persembe gunu kese icin cagirildim canm.. ilac da 1 aspirin 1 folicasit 3 estrofem 2 crinone jel kullaniyorumKuzular merkezi aradım tüm ilaçlara başlattı doktor günde 6 tane estrofem koraspin oksapar iğne progestoran iğne crinino jel siz de bunları mı kullanıyorsunuz? Ne çok ilaç haftaya perşembe de kese için gelsin demiş
Ben dün transfer oldumEvet bende ona yorumlayamıyorum çünkü daha çok erken 3. Günüm. Peki sizin tuttumu hamilemisiniz
Canım pembeyse korkma tutunmadır inşallah.İlaçlarla adet olmazsın.Kızlar size birşey soracam ağlamamak için zor tutuyorum pembe lekelenmem oldu hastamı oluyorum
İlaç olarak sadece folic asit ve duphaston kullanıyorum başka birşey kullanmıyorımCanım pembeyse korkma tutunmadır inşallah.İlaçlarla adet olmazsın.
Kızlar size birşey soracam ağlamamak için zor tutuyorum pembe lekelenmem oldu hastamı oluyorum
Duphaston da progesteron rahmi kalınlaştırır ama tekrar lekelenme olursa doktoruna söyle istersen belki dozunu arttırırİlaç olarak sadece folic asit ve duphaston kullanıyorum başka birşey kullanmıyorım
Ayy hadi inşallah güzel haberlerini duyarsın.rabbim kucagını doldursun canımTest günüm cumartesi ama idrar yaptım onda pozitif görünüyor inşallah kanda da sağlıklı bir sonuç çıkar
inşallahBen Transfer olmadım daha ana estrofem kullanmaya başlayalı oluyorum o akıntıyı. İstomeslim vardı şovu birikmiş dedi dr. Biraz çekti Transfer tutar inşallah
YaaaaBen dün transfer oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?