2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Merhaba bu haftasonu benimde toplamam olacak inşallah. Acaba toplamadan hemen sonra kaç yumurta toplandığı ve kalitesi hk. bilgi veriyorlar mı? Bir de çok sancı oluyor mu? Çalışıyorum da iş yerinde zorlanır mıyım bu işlemden sonra?

Beni 3 kez çağırdı ama benim transfer hazırlığım adetle başlamadı. Geçici menopozdaydım adet olmadan transfer hazırlığım başladı.

Benim de pazartesi gunu transferim var 2 adet 5. Gun embriyosu ama 2 hafta da bir adet oluyorum malesef simdi de kanamanin durmasi icin proluton depot kullanacagim. Acayip işler.

Evet bende ona yorumlayamıyorum çünkü daha çok erken 3. Günüm. Peki sizin tuttumu hamilemisiniz

Benim de pazartesi gunu transferim var 2 adet 5. Gun embriyosu ama 2 hafta da bir adet oluyorum malesef simdi de kanamanin durmasi icin proluton depot kullanacagim. Acayip işler.
Ne enteresan hep 2 haftada bir mi olurdunuz

Ben Transfer olmadım daha ana estrofem kullanmaya başlayalı oluyorum o akıntıyı. İstomeslim vardı şovu birikmiş dedi dr. Biraz çekti Transfer tutar inşallah

Ben adet sonrası değil ama lucrin depot iğne vermişti onu yaptırdım Ondan bir kaç hafta sonra çağırmaya başladı. 3 kere gittim 4. De transfer olacak

Bende persembe gunu kese icin cagirildim canm.. ilac da 1 aspirin 1 folicasit 3 estrofem 2 crinone jel kullaniyorum

Kızlar size birşey soracam ağlamamak için zor tutuyorum pembe lekelenmem oldu hastamı oluyorum

Bana bi fitil verdi lutinus diye . Hiç kimsede duymadım kullanan var mı. Jel de vermedi bu arada. Bir duphaston verdi. Coraspin ve estrofem e devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…