2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Bana bi fitil verdi lutinus diye . Hiç kimsede duymadım kullanan var mı. Jel de vermedi bu arada. Bir duphaston verdi. Coraspin ve estrofem e devam
Jel eskisi kadar çok çıkmıyormuş piyasaya o yüzden bende fitil ile devam ediyorum.isim farklılıgı vardır içeriği ayndıır bence.haplar aynı coraspin yok bende çünkü kan pıhtılaşmam var iğne kullanıyorum

Evet hala oluyor kuzum şeffaf akıntım var benim de inşallah güzel haberler alırsın

Bana bi fitil verdi lutinus diye . Hiç kimsede duymadım kullanan var mı. Jel de vermedi bu arada. Bir duphaston verdi. Coraspin ve estrofem e devam
Lutinus da progesteron progestgan ve duphaston gibi.Transferinden sonra başka ilaçlar da verebilir.

Maşallah inşallah ikizdir:)
Bende merak ediyorum aslinda. Ikiz olma ihtimali var mi diye. Degerin yuksek olup olmaması önemli değilmiş. Gun içinde ne kadar arttığı onemkiymis asljnda. Tam 2 kat degil. O yuzden ikiz olmayabilir. Bir de iki kese olsa bile zamanla biri silinebiliyormus. O nedenle ikiz denmesi icin 2 kalp atisina kadar bekleyin deniliyor.

Ben de şunu okudum kızlar burda bir topige denk geldim transferin 15.günü 1550 cıkmış değeri düşük gibi görünmesine rağmen ikizmiş betadan çok daha önemlisi ultrasonu beklemek lazım diyordu bakalım sağsalim hepimiz haberler alalım
Bir de kızlar önce keseyi görecek misiniz yoksa kese+kalp atışı bir mi göreceksiniz ? Ne düşünüyorsunuz

Arkadaşlar, ovitralle çatlatma iğnesi hazır şırınga içinde mi oluyor aynı oksapar iğne gibi yoksa tozu ve sıvısı ayrı olup biz mi hazırlıyoruz?

İnşallah güzel haberleri almak nasip olur teşekkür ederim.peki sizin durumunuz nedir hamilemisiniz,yenimi transfer oldunuz öğrenebilirmiyim
Evet çok şükür şuan hamileyim fakat henüz kese ve kalp atışı için gitmedim biraz geç gitmeyi düşünüyorum 4 agustosta transfer oldum Canım 2 adet 5.gün embriyosu transferi yapıldı

Ne güzel Allahım güzel haberler almanızı nasip etsin Benim doktorumda tedaviye başladığımız andan itibaren bağışıklık baskılayıcı bir ilaç başladı transfer ile birlikte de oksapar da kullanacakmışım hakkımızda hayırlısı

Evet çok şükür şuan hamileyim fakat henüz kese ve kalp atışı için gitmedim biraz geç gitmeyi düşünüyorum 4 agustosta transfer oldum Canım 2 adet 5.gün embriyosu transferi yapıldı
Çok sevindim,hayırlı haberlerini al inşallah,sonrada sağ salim kucagına almak nasip olsunBenim 3.gün 1 adet transferim oldu. Hakkımda hayırlısı inşallah bende hamile kalırım sağlıcakla.

Kızlar crinone jel ile progesteron fitil arasında fark var mı sizce. Ben geçen sefer fitil kullanmıştım bu sefer jel verdi. Bugün covid testi yaptırdım transfere adım adım yaklaşıyorumm

Ben adetin 2. Günü gitmiştim ilaçlara başladım. Ondan sonra 1 kez daha gittim pazartesi de transfer olacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…