Hayir aslinda duzenliydi kist olunca sogan suyu yapayim dedim 2 aydir duzelmedi adetim. Ne yapacagimi sasirdimNe enteresan hep 2 haftada bir mi olurdunuz
Jel eskisi kadar çok çıkmıyormuş piyasaya o yüzden bende fitil ile devam ediyorum.isim farklılıgı vardır içeriği ayndıır bence.haplar aynı coraspin yok bende çünkü kan pıhtılaşmam var iğne kullanıyorumBana bi fitil verdi lutinus diye . Hiç kimsede duymadım kullanan var mı. Jel de vermedi bu arada. Bir duphaston verdi. Coraspin ve estrofem e devam
Evet hala oluyor kuzum şeffaf akıntım var benim de inşallah güzel haberler alırsınKızlar transferden sonra 3.günümdeyim.bende haplar kan pıhtılaşması için iğne ve fitil kullanıyorum progesteron onun kalıntısı zaten çamaşırımıza geri çıkıyor fakat benim sorum şu,su gibi şeffat kokusuz bildiğin su gibi akıntı oluyorum ıslaklık oluyor çamaşırımda.Sizlerinde böyle oluyormuydu ?
Canim bilmiyorum ki doktorla konus istersenÖNCEKİ DEĞERİN KAÇTI cnmbeim 8.gün 1 çıktı 9.gün 1,20 artarmı
Lutinus da progesteron progestgan ve duphaston gibi.Transferinden sonra başka ilaçlar da verebilir.Bana bi fitil verdi lutinus diye . Hiç kimsede duymadım kullanan var mı. Jel de vermedi bu arada. Bir duphaston verdi. Coraspin ve estrofem e devam
Ozaman düzelirHayir aslinda duzenliydi kist olunca sogan suyu yapayim dedim 2 aydir duzelmedi adetim. Ne yapacagimi sasirdim
Maşallah inşallah ikizdir:)Kizlar yine kan verdim.
7. Gun 60
12. Gun 695
13. Gun 1296 cikti.
Bende merak ediyorum aslinda. Ikiz olma ihtimali var mi diye. Degerin yuksek olup olmaması önemli değilmiş. Gun içinde ne kadar arttığı onemkiymis asljnda. Tam 2 kat degil. O yuzden ikiz olmayabilir. Bir de iki kese olsa bile zamanla biri silinebiliyormus. O nedenle ikiz denmesi icin 2 kalp atisina kadar bekleyin deniliyor.Maşallah inşallah ikizdir:)
İnşallah güzel haberleri almak nasip olurEvet hala oluyor kuzum şeffaf akıntım var benim de inşallah güzel haberler alırsın
Evet çok şükür şuan hamileyim fakat henüz kese ve kalp atışı için gitmedim biraz geç gitmeyi düşünüyorumİnşallah güzel haberleri almak nasip olurteşekkür ederim.peki sizin durumunuz nedir hamilemisiniz,yenimi transfer oldunuz öğrenebilirmiyim
Hazır halde canımArkadaşlar, ovitralle çatlatma iğnesi hazır şırınga içinde mi oluyor aynı oksapar iğne gibi yoksa tozu ve sıvısı ayrı olup biz mi hazırlıyoruz?
Ne güzel Allahım güzel haberler almanızı nasip etsinBenim de 2. Kez Donmuş embriyo transferim oldu 3. Gün embriyosu 2 side. Dün transfer oldum 30 ağustosta sonuç alıcam inşallahbana bu sefer bağışıklık baskılayıcı serum ve tablet verdiler öncekinde vermemişlerdi. İçimizi ferah tutalım allahın izniyle hepimize mucizelerimizi nasip etsin inşallah
TeşekkürlerHazır halde canım
Hazır şırınga içinde canımArkadaşlar, ovitralle çatlatma iğnesi hazır şırınga içinde mi oluyor aynı oksapar iğne gibi yoksa tozu ve sıvısı ayrı olup biz mi hazırlıyoruz?
Çok sevindim,hayırlı haberlerini al inşallah,sonrada sağ salim kucagına almak nasip olsunEvet çok şükür şuan hamileyim fakat henüz kese ve kalp atışı için gitmedim biraz geç gitmeyi düşünüyorum4 agustosta transfer oldum Canım 2 adet 5.gün embriyosu transferi yapıldı
Ben adetin 2. Günü gitmiştim ilaçlara başladım. Ondan sonra 1 kez daha gittim pazartesi de transfer olacak insallaharkadaşlar aranızda dondurulmuş embriyo transferi olanlara sorum var☺ Transfer hazırlığı için adet ikinci günü gidecekmişim. Doktorunuz sizi kaç kere çağırdı tahmini olarak transfere kadar kaç kere gidiliyor doktora bilen yazabilirse çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?