- 10 Şubat 2018
- 94
- 66
- 38
Ben de jel hiç kullanmadım progestan fitil kullanıyorum ikisinin de aktif maddesi aynı sonuçta ama jel daha kolay emiliyodur diye düşünüyorum.Kızlar crinone jel ile progesteron fitil arasında fark var mı sizce. Ben geçen sefer fitil kullanmıştım bu sefer jel verdi. Bugün covid testi yaptırdım transfere adım adım yaklaşıyorumm
evet hastaneyi araştır, doktoru iyi araştır, illaki az cok fikir sahibi oluyorsun. Uzun yıllar ayakta olan adı olan bir hastaneyse hasta kaybetmemek adına doktorlarıda embriloglarıda iyi oluyor.. Ama yeni acılanlarda dedigim gibi sistem daha tam oturmamıs oluyorBen mersindeyim. Burda çok yaptıranı, tercih edeni çok duymadım. Evet embrilog önemini duymuştum. İyi bir araştırma yapmam gerekiyor.
bende aynını yazcaktım haha bende de bu bugun oldu ben hamililge bagladım..Kizlar bir sey soracağım size.boyle biraz acıkınca eliniz ayağınız titriyor gibi oluyor mu tansiyonum mu düşüyor anlamadım bir kaç gündür böyle
Insallah öyledir benim test gunum pazar daha test yapmadım böyle belirtiler için de cok erken diyorum ama insan umitleniyor yine debende aynını yazcaktım haha bende de bu bugun oldu ben hamililge bagladım..
Tansiyondan çok kan şekeri düşünce öyle olur diye biliyorumKizlar bir sey soracağım size.boyle biraz acıkınca eliniz ayağınız titriyor gibi oluyor mu tansiyonum mu düşüyor anlamadım bir kaç gündür böyle
Evet fitile gore daha kolay emiliyor. Fitilde tortu tortu oluyorduBen de jel hiç kullanmadım progestan fitil kullanıyorum ikisinin de aktif maddesi aynı sonuçta ama jel daha kolay emiliyodur diye düşünüyorum.
Canim yemek yaparken cok fena ağrımistu. Oluyor bazenkızlaaar sizde de belirtliler başladımı? benim artık su 3 gündür durmadan sırtım ağrıyor ama aşırıuzanıyorum gecmiyor
aksamları yemek sonrası midem bulanıyor hafif
Dün gece sırt ağrısından ağladım resmen canımkızlaaar sizde de belirtliler başladımı? benim artık su 3 gündür durmadan sırtım ağrıyor ama aşırıuzanıyorum gecmiyor
aksamları yemek sonrası midem bulanıyor hafif
Suan Bende durum aynı öğlen yemeği yemedim ac değildim iğne yaptırmaya gittim geldim şuan birden acıktım ve başım dönmeye basladiKizlar bir sey soracağım size.boyle biraz acıkınca eliniz ayağınız titriyor gibi oluyor mu tansiyonum mu düşüyor anlamadım bir kaç gündür böyle
Dün gece sırt ağrısından ağladım resmen canım
benimde öyle.. Şuan bide nabzım hızlandı buna bir cözüm bulunamadı ya ben napcam böle bilmiyorumCanim yemek yaparken cok fena ağrımistu. Oluyor bazen
Ben bugun diyetisyene yazdım. Bol bol protein almak gerekiyormuş. Ceviz ve badem cok yararlanmış bebek gelisimi icin. Kabiz olmamak lazım bir debenimde öyle.. Şuan bide nabzım hızlandı buna bir cözüm bulunamadı ya ben napcam böle bilmiyorum
ağırlasınca cok daha kötü olacak nefes nefese mi yasıycam hep
Canjm her gun 2 kat artması lazimmis. Ben de baktım şimdi. Ozellikle bugunde test yaptirdim. Yukswk olmasına rağmen gunde 2 kat degil deger.Ben de şunu okudum kızlar burda bir topige denk geldim transferin 15.günü 1550 cıkmış değeri düşük gibi görünmesine rağmen ikizmiş betadan çok daha önemlisi ultrasonu beklemek lazım diyordu bakalım sağsalim hepimiz haberler alalım
Bir de kızlar önce keseyi görecek misiniz yoksa kese+kalp atışı bir mi göreceksiniz ? Ne düşünüyorsunuz
ben henüz daha kabız olmadım aksine hergün cıkabiliyorum tuvallete hamileilk simdilik o yönden iyi geldiBen bugun diyetisyene yazdım. Bol bol protein almak gerekiyormuş. Ceviz ve badem cok yararlanmış bebek gelisimi icin. Kabiz olmamak lazım bir de
sabah 2 kuru kayısıben henüz daha kabız olmadım aksine hergün cıkabiliyorum tuvallete hamileilk simdilik o yönden iyi geldi
ceviz benimde aklımda var yemek lazım
ekmegi uzun zamandır bıraktım .. onun yerine wasa var ya kraker gibi onlardan yiyorum kahvaltıda . bana sanırım hamur işleri falanda dokunuyor. mantı yedim nabzım cıktı resmensabah 2 kuru kayısı
kahvaltı
yumurta peynir domates salatalik 2 tam buğday ekmegi
Ara
2 cevjz yarim bardak kefir
Ogle
Mercjmek çorbası taze fasulye yoğurt bir dilim ekmek
Ara
3 kayisi
Aksama da kofte yoğurt mercimek çorbası yiycem
Ya dediğin gibi aslında ben de öyle biliyorum ama doktorum dedi ki ısrarla ultrasonu görmeden tek mi cift mi bilemeyiz beta her zaman yanıltır dediCanjm her gun 2 kat artması lazimmis. Ben de baktım şimdi. Ozellikle bugunde test yaptirdim. Yukswk olmasına rağmen gunde 2 kat degil deger.
Ben medikal park Berrin hanıma gittim. İşlemler Antalya tüp bebek merkezinde yapılıyor. Antalya tüp bebek merkezi çok güzel temiz ve titizler. Berrin Hanım çok başarılı fakat medikal parktan hiç memnun değilim, devlet hastanesinden hallice. Şimdiki aklım olsa hemşiresi olan bir doktorla sürece devam ederdim. Çünkü hastaneye her gittiğimde kavga gürültü gergin bir ortam.Keşke Berrin Hnm başka bir yerde olsaydı.@58fatMA hanımlar bende antalya da yasıyorum pcos hastasıyım hangı hastane hangı doktora gidiyorsunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?