2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar crinone jel ile progesteron fitil arasında fark var mı sizce. Ben geçen sefer fitil kullanmıştım bu sefer jel verdi. Bugün covid testi yaptırdım transfere adım adım yaklaşıyorumm
Ben de jel hiç kullanmadım progestan fitil kullanıyorum ikisinin de aktif maddesi aynı sonuçta ama jel daha kolay emiliyodur diye düşünüyorum.

Ben mersindeyim. Burda çok yaptıranı, tercih edeni çok duymadım. Evet embrilog önemini duymuştum. İyi bir araştırma yapmam gerekiyor.
evet hastaneyi araştır, doktoru iyi araştır, illaki az cok fikir sahibi oluyorsun. Uzun yıllar ayakta olan adı olan bir hastaneyse hasta kaybetmemek adına doktorlarıda embriloglarıda iyi oluyor.. Ama yeni acılanlarda dedigim gibi sistem daha tam oturmamıs oluyor

Kizlar bir sey soracağım size.boyle biraz acıkınca eliniz ayağınız titriyor gibi oluyor mu tansiyonum mu düşüyor anlamadım bir kaç gündür böyle
Suan Bende durum aynı öğlen yemeği yemedim ac değildim iğne yaptırmaya gittim geldim şuan birden acıktım ve başım dönmeye basladi

benimde öyle.. Şuan bide nabzım hızlandı buna bir cözüm bulunamadı ya ben napcam böle bilmiyorum
ağırlasınca cok daha kötü olacak nefes nefese mi yasıycam hep
Ben bugun diyetisyene yazdım. Bol bol protein almak gerekiyormuş. Ceviz ve badem cok yararlanmış bebek gelisimi icin. Kabiz olmamak lazım bir de

Canjm her gun 2 kat artması lazimmis. Ben de baktım şimdi. Ozellikle bugunde test yaptirdim. Yukswk olmasına rağmen gunde 2 kat degil deger.

Ben bugun diyetisyene yazdım. Bol bol protein almak gerekiyormuş. Ceviz ve badem cok yararlanmış bebek gelisimi icin. Kabiz olmamak lazım bir de
ben henüz daha kabız olmadım aksine hergün cıkabiliyorum tuvallete hamileilk simdilik o yönden iyi geldi
ceviz benimde aklımda var yemek lazım

ben henüz daha kabız olmadım aksine hergün cıkabiliyorum tuvallete hamileilk simdilik o yönden iyi geldi
ceviz benimde aklımda var yemek lazım
sabah 2 kuru kayısı
kahvaltı
yumurta peynir domates salatalik 2 tam buğday ekmegi
Ara
2 cevjz yarim bardak kefir
Ogle
Mercjmek çorbası taze fasulye yoğurt bir dilim ekmek
Ara
3 kayisi
Aksama da kofte yoğurt mercimek çorbası yiycem

ekmegi uzun zamandır bıraktım .. onun yerine wasa var ya kraker gibi onlardan yiyorum kahvaltıda . bana sanırım hamur işleri falanda dokunuyor. mantı yedim nabzım cıktı resmen

Canjm her gun 2 kat artması lazimmis. Ben de baktım şimdi. Ozellikle bugunde test yaptirdim. Yukswk olmasına rağmen gunde 2 kat degil deger.
Ya dediğin gibi aslında ben de öyle biliyorum ama doktorum dedi ki ısrarla ultrasonu görmeden tek mi cift mi bilemeyiz beta her zaman yanıltır dedi ak koyun kara koyun ortaya çıkacak yeter ki sağlıkla kucaklarımıza alalım tek te olsa çiftte olsa kabulümüz

@58fatMA hanımlar bende antalya da yasıyorum pcos hastasıyım hangı hastane hangı doktora gidiyorsunuz acaba
Ben medikal park Berrin hanıma gittim. İşlemler Antalya tüp bebek merkezinde yapılıyor. Antalya tüp bebek merkezi çok güzel temiz ve titizler. Berrin Hanım çok başarılı fakat medikal parktan hiç memnun değilim, devlet hastanesinden hallice. Şimdiki aklım olsa hemşiresi olan bir doktorla sürece devam ederdim. Çünkü hastaneye her gittiğimde kavga gürültü gergin bir ortam.Keşke Berrin Hnm başka bir yerde olsaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…