2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Eveg canim saglikli olsun önemli olan o.

Slm canım! Bende 3 saatte bir çamaşır değiştiriyorum. Transfer sonrası ilk hafta olmadı sonrasında başladı halaa devam acayip bir akıntı var. Normal galiba. Okuduğum kadarıyla zaten normal bişey

İşlemde ağrı sızı olmadı bende ama o günlük dinlenme i tavsiye ediyorlar. Hemen kaç Yumurta toplandı söylüyorlar sonra gün gün embriyo hakkında bilgi veriyorlar. Hayırlı olsun. Güzel haberler al inşallah.

Senın için bu kötü olmuş canım ben vitale de taner beye gidiyorum ama aşılama geçtik bakalım suanlık ertelıyoruz

Ben gidicem canım merak ediyorum 26sı kese, 8 Eylül kalp için gidicem. Hergün kan veresim var, ultrason makinesi alıp hergün bakasım var. Nasıl geçecek 8 ay allahım sabır versin sağlık versin.

Merhaba,
Yeni üye oldum ben de Eskiden sadece okuyup çıkıyordum. Dün TSH konusunda yazdıklarınızdan sonra hemen gidip kan verdim bu sabah. Sonucu doktoruma attım. Euthyrox dozunu 50'den 75'e çıkardı. Sayenizde oldu, teşekkür ederim. Sırf bu yüzden üye olup buraya yazma ihtiyacı duydum.

Slm canım! Bende 3 saatte bir çamaşır değiştiriyorum. Transfer sonrası ilk hafta olmadı sonrasında başladı halaa devam acayip bir akıntı var. Normal galiba. Okuduğum kadarıyla zaten normal bişey
hamile kalınca bir hormon salgılnıyormus ya baslamıştır belki sendede sıvı sekilde ıslaklık geliyorsa gözün aydın canımmmmmmmmmmmmmmm

Kızlar crinone jel ile progesteron fitil arasında fark var mı sizce. Ben geçen sefer fitil kullanmıştım bu sefer jel verdi. Bugün covid testi yaptırdım transfere adım adım yaklaşıyorumm
Beni doktorum hep jel verdi 3 kutu bitirdim hala devam. Tekrar yazarken muadili yokmu bunu bulamıyorum dedim, ingiltereden geliyor crinone jel depolarda bitmiş. Hayır bulacaksın dediyani inatla bana jel verdi.

Senın için bu kötü olmuş canım ben vitale de taner beye gidiyorum ama aşılama geçtik bakalım suanlık ertelıyoruz
Vitalede çok iyiymiş, çok duydum. Hatta Ali Fuat Hocayıda çok duydum. Bende 1 aşılama yaptım.sonrasında tüp bebek. Hayırlısı olsun canım senin içinde.

hamile kalınca bir hormon salgılnıyormus ya baslamıştır belki sendede sıvı sekilde ıslaklık geliyorsa gözün aydın canımmmmmmmmmmmmmmm
Evet bildiğin çamaşır su döküyorlar gibi. Pet takıcam neredeyse günlük petlerde küçük kalır. Peki doğuma kadar devam mı ediyor bu akıntı?

Beni doktorum hep jel verdi 3 kutu bitirdim hala devam. Tekrar yazarken muadili yokmu bunu bulamıyorum dedim, ingiltereden geliyor crinone jel depolarda bitmiş. Hayır bulacaksın dediyani inatla bana jel verdi.
Bana da aldığım eczane artık uretilmeyecek dedi. Ben de bulmaya çalışayım o zaman 1 kutu daha

kızlaaar sizde de belirtliler başladımı? benim artık su 3 gündür durmadan sırtım ağrıyor ama aşırı uzanıyorum gecmiyor
aksamları yemek sonrası midem bulanıyor hafif
Benimde sırtım çok ağrıyor. Ama bulantı yok. Hatta merak ediyorum bulantı nasıl oluyor gebelikte diye ama gerginim. Sürekli uyuyorum.

Benimde sırtım çok ağrıyor. Ama bulantı yok. Hatta merak ediyorum bulantı nasıl oluyor gebelikte diye ama gerginim. Sürekli uyuyorum.
hic bi farkı yok bence normal bulantıdan henüz kusmadım ins kusmamda ... baya ben yemek yedikten sora aksamları hafif midem bulanıyo önceki aksam yogun bulantı vardı cıkarasım geldi ama sıktım kendimi

Evet bildiğin çamaşır su döküyorlar gibi. Pet takıcam neredeyse günlük petlerde küçük kalır. Peki doğuma kadar devam mı ediyor bu akıntı?
bilmiyorum ama öyle okudum devam edyor diye.. bende hala var mesela .. transfer sorası gece uyandıracak kadar akıyordu simdi okadar rahatısz edici boyutta degil

Normalmiş canım peki senin kaçıncı gün embryon kaçta ne transfer edildi ? İlk hafta olmadı dediğinize göre sizin kan tahlilimize az kalmış demektir inşallah güzel haberler alırsınız

Kizlar bir sey soracağım size.boyle biraz acıkınca eliniz ayağınız titriyor gibi oluyor mu tansiyonum mu düşüyor anlamadım bir kaç gündür böyle
Canım bende oluyor midem kazınıyordu meğer hamileymişim hala da öyle gece kalkıp yiyiyorum

Normalmiş canım peki senin kaçıncı gün embryon kaçta ne transfer edildi ? İlk hafta olmadı dediğinize göre sizin kan tahlilimize az kalmış demektir inşallah güzel haberler alırsınız
Teşekkür ederim. Benim 5 gün çiftti, 9.gün 231 11.gğn 556 geldi değerim. 26sında kese için gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…