Eveg canim saglikli olsun önemli olan o.Ya dediğin gibi aslında ben de öyle biliyorum ama doktorum dedi ki ısrarla ultrasonu görmeden tek mi cift mi bilemeyiz beta her zaman yanıltır dediak koyun kara koyun ortaya çıkacak yeter ki sağlıkla kucaklarımıza alalım tek te olsa çiftte olsa kabulümüz
Slm canım! Bende 3 saatte bir çamaşır değiştiriyorum. Transfer sonrası ilk hafta olmadı sonrasında başladı halaa devam acayip bir akıntı var. Normal galiba. Okuduğum kadarıyla zaten normal bişeyKızlar transferden sonra 3.günümdeyim.bende haplar kan pıhtılaşması için iğne ve fitil kullanıyorum progesteron onun kalıntısı zaten çamaşırımıza geri çıkıyor fakat benim sorum şu,su gibi şeffat kokusuz bildiğin su gibi akıntı oluyorum ıslaklık oluyor çamaşırımda.Sizlerinde böyle oluyormuydu ?
İşlemde ağrı sızı olmadı bende ama o günlük dinlenme i tavsiye ediyorlar. Hemen kaç Yumurta toplandı söylüyorlar sonra gün gün embriyo hakkında bilgi veriyorlar. Hayırlı olsun. Güzel haberler al inşallah.Merhaba bu haftasonu benimde toplamam olacak inşallah. Acaba toplamadan hemen sonra kaç yumurta toplandığı ve kalitesi hk. bilgi veriyorlar mı? Bir de çok sancı oluyor mu? Çalışıyorum da iş yerinde zorlanır mıyım bu işlemden sonra?
Ben medikal park Berrin hanıma gittim. İşlemler Antalya tüp bebek merkezinde yapılıyor. Antalya tüp bebek merkezi çok güzel temiz ve titizler. Berrin Hanım çok başarılı fakat medikal parktan hiç memnun değilim, devlet hastanesinden hallice. Şimdiki aklım olsa hemşiresi olan bir doktorla sürece devam ederdim. Çünkü hastaneye her gittiğimde kavga gürültü gergin bir ortam.Keşke Berrin Hnm başka bir yerde olsaydı.
Ben gidicem canım merak ediyorum 26sı kese, 8 Eylül kalp için gidicem. Hergün kan veresim var, ultrason makinesi alıp hergün bakasım var. Nasıl geçecek 8 ay allahım sabır versin sağlık versin.Ben de şunu okudum kızlar burda bir topige denk geldim transferin 15.günü 1550 cıkmış değeri düşük gibi görünmesine rağmen ikizmiş betadan çok daha önemlisi ultrasonu beklemek lazım diyordu bakalım sağsalim hepimiz haberler alalım
Bir de kızlar önce keseyi görecek misiniz yoksa kese+kalp atışı bir mi göreceksiniz ? Ne düşünüyorsunuz
Merhaba,kizlar cuma öğleden sonra 59 olan deger bu sabah verilen kanda 695 olmus. Cok sukur artmis. Yalniz tsh degerim de cok yuksellmis ve cok riskli. Muhakkak tsh değerlerimize baktığın bebegin zekasını etkiliyor. Doktor ilac dozumu degistirdi
hamile kalınca bir hormon salgılnıyormus ya baslamıştır belki sendede sıvı sekilde ıslaklık geliyorsa gözün aydın canımmmmmmmmmmmmmmmSlm canım! Bende 3 saatte bir çamaşır değiştiriyorum. Transfer sonrası ilk hafta olmadı sonrasında başladı halaa devam acayip bir akıntı var. Normal galiba. Okuduğum kadarıyla zaten normal bişey
Beni doktorum hep jel verdi 3 kutu bitirdim hala devam. Tekrar yazarken muadili yokmu bunu bulamıyorum dedim, ingiltereden geliyor crinone jel depolarda bitmiş. Hayır bulacaksın dediKızlar crinone jel ile progesteron fitil arasında fark var mı sizce. Ben geçen sefer fitil kullanmıştım bu sefer jel verdi. Bugün covid testi yaptırdım transfere adım adım yaklaşıyorumm
Vitalede çok iyiymiş, çok duydum. Hatta Ali Fuat Hocayıda çok duydum. Bende 1 aşılama yaptım.sonrasında tüp bebek. Hayırlısı olsun canım senin içinde.Senın için bu kötü olmuş canım ben vitale de taner beye gidiyorum ama aşılama geçtik bakalım suanlık ertelıyoruz
Evet bildiğin çamaşır su döküyorlar gibi. Pet takıcam neredeyse günlük petlerde küçük kalır. Peki doğuma kadar devam mı ediyor bu akıntı?hamile kalınca bir hormon salgılnıyormus ya baslamıştır belki sendede sıvı sekilde ıslaklık geliyorsa gözün aydın canımmmmmmmmmmmmmmm
Bana da aldığım eczane artık uretilmeyecek dedi. Ben de bulmaya çalışayım o zaman 1 kutu dahaBeni doktorum hep jel verdi 3 kutu bitirdim hala devam. Tekrar yazarken muadili yokmu bunu bulamıyorum dedim, ingiltereden geliyor crinone jel depolarda bitmiş. Hayır bulacaksın dediyani inatla bana jel verdi.
Benimde sırtım çok ağrıyor. Ama bulantı yok. Hatta merak ediyorum bulantı nasıl oluyor gebelikte diyekızlaaar sizde de belirtliler başladımı? benim artık su 3 gündür durmadan sırtım ağrıyor ama aşırıuzanıyorum gecmiyor
aksamları yemek sonrası midem bulanıyor hafif
Tüp bebek merkezlerinin karşısında oluyormuş genelde.Bana da aldığım eczane artık uretilmeyecek dedi. Ben de bulmaya çalışayım o zaman 1 kutu daha
hic bi farkı yok bence normal bulantıdan henüz kusmadım ins kusmamda ... baya ben yemek yedikten sora aksamları hafif midem bulanıyo önceki aksam yogun bulantı vardı cıkarasım geldi ama sıktım kendimiBenimde sırtım çok ağrıyor. Ama bulantı yok. Hatta merak ediyorum bulantı nasıl oluyor gebelikte diyeama gerginim. Sürekli uyuyorum.
bilmiyorum ama öyle okudum devam edyor diye.. bende hala var mesela .. transfer sorası gece uyandıracak kadar akıyordu simdi okadar rahatısz edici boyutta degilEvet bildiğin çamaşır su döküyorlar gibi. Pet takıcam neredeyse günlük petlerde küçük kalır. Peki doğuma kadar devam mı ediyor bu akıntı?
Normalmiş canım peki senin kaçıncı gün embryon kaçta ne transfer edildi ? İlk hafta olmadı dediğinize göre sizin kan tahlilimize az kalmış demektirSlm canım! Bende 3 saatte bir çamaşır değiştiriyorum. Transfer sonrası ilk hafta olmadı sonrasında başladı halaa devam acayip bir akıntı var. Normal galiba. Okuduğum kadarıyla zaten normal bişey
Canım bende oluyor midem kazınıyordu meğer hamileymişim hala da öyle gece kalkıp yiyiyorumKizlar bir sey soracağım size.boyle biraz acıkınca eliniz ayağınız titriyor gibi oluyor mu tansiyonum mu düşüyor anlamadım bir kaç gündür böyle
Aminnn canım benim inşallahYaaaainşallah hamile kalırsın .İsteyen herkes umuduna kavuşsun.bende tohumum diye seviyorum inşallah tohumumu ekip biçerim
Teşekkür ederim. Benim 5 gün çiftti, 9.gün 231 11.gğn 556 geldi değerim. 26sında kese için gidicem.Normalmiş canım peki senin kaçıncı gün embryon kaçta ne transfer edildi ? İlk hafta olmadı dediğinize göre sizin kan tahlilimize az kalmış demektirinşallah güzel haberler alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?