İkizler geliyor desene annesi.MaşallahTeşekkür ederim. Benim 5 gün çiftti, 9.gün 231 11.gğn 556 geldi değerim. 26sında kese için gidicem.
Benim de 5.gün embriyoları, çift.Teşekkür ederim. Benim 5 gün çiftti, 9.gün 231 11.gğn 556 geldi değerim. 26sında kese için gidicem.
Amin canım çok teşekkür ederim. Hepimizin hakkında en güzeli, en hayırlısı olsun. Allahım isteyen kimseye aratmasınİkizler geliyor desene annesi.Maşallah☺Çok sevindim inşallah sorunsuz güzel muayene geçirisin canım Allah kucagına sağlıkla almayı nasip etsinbu bekleyiş süreci çok zor insan merak ediyor içim kıpır kıpır benimde
Bana Dr. Um ikiside tuttu dedi, sana dedimi canım bişey? Ben çok merak ediyorum kese ve kalp atışını. İkiz de çok şstiyorumBenim de 5.gün embriyoları, çift.
9.gün➡203 çıktı
11.gün➡556 çıktı benim de. Aynı şekilde 26'sında kese için gideceğiz.
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım.
Kesinlikle ben de çok istiyorum keşke ikisi de tutsa diyeBana Dr. Um ikiside tuttu dedi, sana dedimi canım bişey? Ben çok merak ediyorum kese ve kalp atışını. İkiz de çok şstiyorum
Bu site sayesinde ben de bir çok bilgi edinmiş oldum. Önlem almış olmanıza çok sevindim.Merhaba,
Yeni üye oldum ben deEskiden sadece okuyup çıkıyordum. Dün TSH konusunda yazdıklarınızdan sonra hemen gidip kan verdim bu sabah. Sonucu doktoruma attım. Euthyrox dozunu 50'den 75'e çıkardı. Sayenizde oldu, teşekkür ederim. Sırf bu yüzden üye olup buraya yazma ihtiyacı duydum.
Ya benim de burnum tıkalı ve transferden beri alerji var ve burnum şakır şakır kanamıyor ama kan toplanıyor silince fark ediyorumKızlar bu hamilelik günlüğünde yazanları okuyor musunuz. Ben horlamaya başladım 2 gündür burnum tıkalı ve geçen gün kanadı. Şimdi okudum günlükte yazıyor hepsi.
Evet, iyi ki takipteymişim. Içten içe TSH konusunu düşünüyordum ama nasılsa doktor bir şey demedi diye öteledim o düşünceyi. Iyi ki de arkadaş tecrübesini anlatıp bizleri uyardı. Dün onu okur okumaz nasıl huzursuz oldum. Bugün de sonuç çıkınca ve doz değişimini görünce çok rahatladım. Allah razı olsun uyaran arkadaştanBu site sayesinde ben de bir çok bilgi edinmiş oldum. Önlem almış olmanıza çok sevindim.
Ben gunde 2 tane kullaniyorum. Herhalde 12 kutu falan almalıyım. Bir de sgk ayda sadece 2 tanesinj karsiliyor.Tüp bebek merkezlerinin karşısında oluyormuş genelde.
Dusuk varsa genelde bagisiklik baskilayici gibi ilaclarda veriliyor. Sanirim transfer sonrasi serum veriyorlar. Bana yapilmadi ama, tekrarlayan dusuklerde ve bebek kalo atisi durmasına kişide tiroid var mi lupus hastasi mi gibi testler yapiliyor. Cunku eger varsa ve onlem alınmazsa maalesef bebek ölümleri ve bebeklerde sorunlar ya da dusukler olusuyor. O nedenle 15 gunde bir muhakksk tsh inizi olcturun. Hamileliğin ilk 3 ayinda bebek tiroid hormonunun anneden aliyormus. 3 aydan sonra dolaylı olarak kendinden. Her ay bu nedenle vücuttaki tiroid üretimi degisiyormus annenin. Eksikligi ve fazlalığıdır anne ve bebek açısından oldukça riskli diye biliyorjm.1,5 yıl önce doğal yollarla hamile kalmıştım 2 yıllık bekleyişten sonra. Ama maalesef 6 haftalıkken kalbi durdu. Zorunlu kürtaj oldum. Sonra da hamile kalamadım. Mayıs'ta aşılama denedik; olmadı. Sonra da tüp bebek deneyelim dedik. Transfer sonrası çok endişeli geçti.
Evet, iyi ki takipteymişim. Içten içe TSH konusunu düşünüyordum ama nasılsa doktor bir şey demedi diye öteledim o düşünceyi. Iyi ki de arkadaş tecrübesini anlatıp bizleri uyardı. Dün onu okur okumaz nasıl huzursuz oldum. Bugün de sonuç çıkınca ve doz değişimini görünce çok rahatladım. Allah razı olsun uyaran arkadaştan
Benim bugün 3.günüm ayın 29”unda kan tahlili vermemi istedi doktor.Çok heyecanlı değişik bekleyiş süreciAmin canım çok teşekkür ederim. Hepimizin hakkında en güzeli, en hayırlısı olsun. Allahım isteyen kimseye aratmasınSenin nezaman kontroller?
BenimBenim de 5.gün embriyoları, çift.
9.gün➡203 çıktı
11.gün➡556 çıktı benim de. Aynı şekilde 26'sında kese için gideceğiz.
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım.
Kaybin icin cok uzuldum canim. Insallah bu bebegin kaybının acısını bir nebze olsun dindirecek.Benim bugün 3.günüm ayın 29”unda kan tahlili vermemi istedi doktor.Çok heyecanlı değişik bekleyiş süreciinşallah hayırlı haberler yazarım buraya.İlk hamileliğim doğal yollarla oldu ama kalbi malesef atmadı kürtaj oldum ve sonrada hamile kalamadım.Buda ilk tüp bebeğim bana dua edermisin,hamilelerin duaları geçer derler
Haklısınız, şu kritik zamanlar geçene kadar 2 haftada bir TSH baktırayım. Teşekkür ederimDusuk varsa genelde bagisiklik baskilayici gibi ilaclarda veriliyor. Sanirim transfer sonrasi serum veriyorlar. Bana yapilmadi ama, tekrarlayan dusuklerde ve bebek kalo atisi durmasına kişide tiroid var mi lupus hastasi mi gibi testler yapiliyor. Cunku eger varsa ve onlem alınmazsa maalesef bebek ölümleri ve bebeklerde sorunlar ya da dusukler olusuyor. O nedenle 15 gunde bir muhakksk tsh inizi olcturun. Hamileliğin ilk 3 ayinda bebek tiroid hormonunun anneden aliyormus. 3 aydan sonra dolaylı olarak kendinden. Her ay bu nedenle vücuttaki tiroid üretimi degisiyormus annenin. Eksikligi ve fazlalığıdır anne ve bebek açısından oldukça riskli diye biliyorjm.
Yaa insallah ben de hamileyimdirCanım bende oluyor midem kazınıyordu meğer hamileymişim hala da öyle gece kalkıp yiyiyorum
Ay maşallahBenim
7. 59
12. 695
13. 1295
Bizde 29 unda gidiyoruz kese icin
İnşallah sürekli uyku hali de var mı?Kirpiklerin top top muYaa insallah ben de hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?