2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Teşekkür ederim. Benim 5 gün çiftti, 9.gün 231 11.gğn 556 geldi değerim. 26sında kese için gidicem.
İkizler geliyor desene annesi.MaşallahÇok sevindim inşallah sorunsuz güzel muayene geçirisin canım Allah kucagına sağlıkla almayı nasip etsin bu bekleyiş süreci çok zor insan merak ediyor içim kıpır kıpır benimde

Merhaba fikrinizi almak istiyorum tüp bebek tedavisine basladim bende ama bugun ultrosonda tüpte 1 cm lik sıvı birikmesi oldugunu soyledi doktorum yasim 23 ve sebepsiz infertilite yüzünden tüp bebege karar vermistik sıvı birikmesi olupta transferi tutan varmı

Amin canım çok teşekkür ederim. Hepimizin hakkında en güzeli, en hayırlısı olsun. Allahım isteyen kimseye aratmasın Senin nezaman kontroller?

Benim de 5.gün embriyoları, çift.
9.gün➡203 çıktı
11.gün➡556 çıktı benim de. Aynı şekilde 26'sında kese için gideceğiz.
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım.
Bana Dr. Um ikiside tuttu dedi, sana dedimi canım bişey? Ben çok merak ediyorum kese ve kalp atışını. İkiz de çok şstiyorum

Bana Dr. Um ikiside tuttu dedi, sana dedimi canım bişey? Ben çok merak ediyorum kese ve kalp atışını. İkiz de çok şstiyorum
Kesinlikle ben de çok istiyorum keşke ikisi de tutsa diye Allah'ım isteyen herkese versin. Yok canım doktorum hiç bir yorum yapmadı. Herhalde yanıltıcı olmamak için temkinli davranıyor. Şimdi kalp atışına kadar bekleyeceğiz mı emin olmak için? Bu arada senin adına da çok sevindim

Bu site sayesinde ben de bir çok bilgi edinmiş oldum. Önlem almış olmanıza çok sevindim.

Kızlar bu hamilelik günlüğünde yazanları okuyor musunuz. Ben horlamaya başladım 2 gündür burnum tıkalı ve geçen gün kanadı. Şimdi okudum günlükte yazıyor hepsi.

Kızlar bu hamilelik günlüğünde yazanları okuyor musunuz. Ben horlamaya başladım 2 gündür burnum tıkalı ve geçen gün kanadı. Şimdi okudum günlükte yazıyor hepsi.
Ya benim de burnum tıkalı ve transferden beri alerji var ve burnum şakır şakır kanamıyor ama kan toplanıyor silince fark ediyorum

Bu site sayesinde ben de bir çok bilgi edinmiş oldum. Önlem almış olmanıza çok sevindim.
Evet, iyi ki takipteymişim. Içten içe TSH konusunu düşünüyordum ama nasılsa doktor bir şey demedi diye öteledim o düşünceyi. Iyi ki de arkadaş tecrübesini anlatıp bizleri uyardı. Dün onu okur okumaz nasıl huzursuz oldum. Bugün de sonuç çıkınca ve doz değişimini görünce çok rahatladım. Allah razı olsun uyaran arkadaştan

Son düzenleme:
Dusuk varsa genelde bagisiklik baskilayici gibi ilaclarda veriliyor. Sanirim transfer sonrasi serum veriyorlar. Bana yapilmadi ama, tekrarlayan dusuklerde ve bebek kalo atisi durmasına kişide tiroid var mi lupus hastasi mi gibi testler yapiliyor. Cunku eger varsa ve onlem alınmazsa maalesef bebek ölümleri ve bebeklerde sorunlar ya da dusukler olusuyor. O nedenle 15 gunde bir muhakksk tsh inizi olcturun. Hamileliğin ilk 3 ayinda bebek tiroid hormonunun anneden aliyormus. 3 aydan sonra dolaylı olarak kendinden. Her ay bu nedenle vücuttaki tiroid üretimi degisiyormus annenin. Eksikligi ve fazlalığıdır anne ve bebek açısından oldukça riskli diye biliyorjm.

Amin canım çok teşekkür ederim. Hepimizin hakkında en güzeli, en hayırlısı olsun. Allahım isteyen kimseye aratmasın Senin nezaman kontroller?
Benim bugün 3.günüm ayın 29”unda kan tahlili vermemi istedi doktor.Çok heyecanlı değişik bekleyiş süreci inşallah hayırlı haberler yazarım buraya.İlk hamileliğim doğal yollarla oldu ama kalbi malesef atmadı kürtaj oldum ve sonrada hamile kalamadım.Buda ilk tüp bebeğim bana dua edermisin,hamilelerin duaları geçer derler

Kaybin icin cok uzuldum canim. Insallah bu bebegin kaybının acısını bir nebze olsun dindirecek.

Haklısınız, şu kritik zamanlar geçene kadar 2 haftada bir TSH baktırayım. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…