2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Çok üzüldüm. Benzer süreçler yaşadım ve biliyorum neler hissettiğininiz. İnşallah gönlünüzdekini en güzel şekilde versin Allah

Bana Dr. Um ikiside tuttu dedi, sana dedimi canım bişey? Ben çok merak ediyorum kese ve kalp atışını. İkiz de çok şstiyorum
Bana doktor ikiz demedi. Değerlerin guzel dedi. Ben ikiz mi acaba dedim. Kese ile belli olur dedi. Artis miktarı baz alınarak bir sey soylenebjlirmis ama com da geçerli degilmis. Canjm ikiz için her gun 2 kat artış olmasi lazim. 2 gunde bir 3 kattan fazla artış olmasi lazim. Yani 10. Gun 100 çıkıyorsa 11. Gun 200 12. Gun 400 gibi düşünebilirsin .

Etmezmiyim canım. Allahım sağlıkla tutundursun, kucaklarımıza versin. Günler yavaşlıyor gibi geliyor ama Bi bakmışsın güzel haber gelmiş. Biz bu süreçte dikkat edelim. Okadar uğraşıyoruz. Bol bol dinlenelim. Asla temizlik ev işi yapmayalım. Azıcık tadını çıkaralım. Ayak ucuna kalkıp bişeye uzanmakta çok riskliymiş aklımızda bulunsun. Biz kadınlar olarak alışkınız refleksleri iz kuvvetli, kalkıvereyim, uzanıvereyim demeyelimElimizden geleni yapalım gerisi Allaha kalmış

Allah razı olsun Kesinlikle bende o fikirdeyim çok dikkatli olmalıyız çünkü maddi manevi zor süreçlerden geçiyoruz.ağır kaldırma,ani hareket,eğilip uzanmak bunlardan kaçınmalıyız ve gerisi Rabbim ol dedikten sonra oldurtandır.gerisi Allaha kalmış

Ya kızlar Bülent Tıraş diye bi dr var, onun sitesine girdim de yaklaşık tüp bebek başarı oranını veriyo, ay çok sinir oldum ya. Amh 2,8 fsh 8.33 bende. Yaşım 37. Adam bana başarı oranını %40 gösterdiZaten ilk tüp bebek denemem de başarısız, hani 2 yada 3. Denemelerde başarı oranı %90 dı???

Seninki iyiymiş bana tüpbebek için %20 şansınız var demişti ama bak Rabbim ol dedi ve oldu inşallah devamı da gelir kucağıma almak nasip olur takılma böyle şeylere Allahtan başka kimse bilemez

O bende de yuzde 40 . Yasa gore yapmışlar o programi. Sanirim bug var. Sadece yasi baz alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…