Alt kısmında yazıyor kırmızı ile yazan kısımhamilelik günlüğünü ekledim ama orda yazılanları nereden göreceğim?
Kirpikler nasil top top oluyor onu bilmiyorumİnşallah sürekli uyku hali de var mı?Kirpiklerin top top mu
AynenKirpikler nasil top top oluyor onu bilmiyorumama geceleri uyuyamayıp gunduz uykum geliyor
Çok üzüldüm. Benzer süreçler yaşadım ve biliyorum neler hissettiğininiz. İnşallah gönlünüzdekini en güzel şekilde versin AllahBenim bugün 3.günüm ayın 29”unda kan tahlili vermemi istedi doktor.Çok heyecanlı değişik bekleyiş süreciinşallah hayırlı haberler yazarım buraya.İlk hamileliğim doğal yollarla oldu ama kalbi malesef atmadı kürtaj oldum ve sonrada hamile kalamadım.Buda ilk tüp bebeğim bana dua edermisin,hamilelerin duaları geçer derler
Bana doktor ikiz demedi. Değerlerin guzel dedi. Ben ikiz mi acaba dedim. Kese ile belli olur dedi. Artis miktarı baz alınarak bir sey soylenebjlirmis ama com da geçerli degilmis. Canjm ikiz için her gun 2 kat artış olmasi lazim. 2 gunde bir 3 kattan fazla artış olmasi lazim. Yani 10. Gun 100 çıkıyorsa 11. Gun 200 12. Gun 400 gibi düşünebilirsin .Bana Dr. Um ikiside tuttu dedi, sana dedimi canım bişey? Ben çok merak ediyorum kese ve kalp atışını. İkiz de çok şstiyorum
Kesinlikle ben de çok istiyorum keşke ikisi de tutsa diyeAllah'ım isteyen herkese versin. Yok canım doktorum hiç bir yorum yapmadı. Herhalde yanıltıcı olmamak için temkinli davranıyor. Şimdi kalp atışına kadar bekleyeceğiz mı emin olmak için? Bu arada senin adına da çok sevindim
Etmezmiyim canım. Allahım sağlıkla tutundursun, kucaklarımıza versin. Günler yavaşlıyor gibi geliyor ama Bi bakmışsın güzel haber gelmiş. Biz bu süreçte dikkat edelim. Okadar uğraşıyoruz. Bol bol dinlenelim. Asla temizlik ev işi yapmayalım. Azıcık tadını çıkaralım. Ayak ucuna kalkıp bişeye uzanmakta çok riskliymiş aklımızda bulunsun. Biz kadınlar olarak alışkınız refleksleri iz kuvvetli, kalkıvereyim, uzanıvereyim demeyelimBenim bugün 3.günüm ayın 29”unda kan tahlili vermemi istedi doktor.Çok heyecanlı değişik bekleyiş süreciinşallah hayırlı haberler yazarım buraya.İlk hamileliğim doğal yollarla oldu ama kalbi malesef atmadı kürtaj oldum ve sonrada hamile kalamadım.Buda ilk tüp bebeğim bana dua edermisin,hamilelerin duaları geçer derler
Ahhh inşallah inşallahKaybin icin cok uzuldum canim. Insallah bu bebegin kaybının acısını bir nebze olsun dindirecek.
Yazılarının altında varya bebeğinin foğacağı muhtemel tarih, hamileliğin in 5.haftadı alttaki kırmızı yer.hamilelik günlüğünü ekledim ama orda yazılanları nereden göreceğim?
Allah razı olsunEtmezmiyim canım. Allahım sağlıkla tutundursun, kucaklarımıza versin. Günler yavaşlıyor gibi geliyor ama Bi bakmışsın güzel haber gelmiş. Biz bu süreçte dikkat edelim. Okadar uğraşıyoruz. Bol bol dinlenelim. Asla temizlik ev işi yapmayalım. Azıcık tadını çıkaralım. Ayak ucuna kalkıp bişeye uzanmakta çok riskliymiş aklımızda bulunsun. Biz kadınlar olarak alışkınız refleksleri iz kuvvetli, kalkıvereyim, uzanıvereyim demeyelimElimizden geleni yapalım gerisi Allaha kalmış
Ben de yarından itibaren gün de 2 kullanacağım. Gebeliğin ilk 3 ayında mi kullanılıyor progesteron? Sgk ya yazdırmak için kadin doguma gidip yazdirmak gerekiyordur değil mi?Ben gunde 2 tane kullaniyorum. Herhalde 12 kutu falan almalıyım. Bir de sgk ayda sadece 2 tanesinj karsiliyor.
Ben başladım canım folidoce kullanıyorumKizlar sizler folik asite başladınız mı doktor bana hic demedi
Bana transferden bir ay önce başlatmıştı daha hiçbişey kullanmıyoken folik asit önemli bence sor başlaKizlar sizler folik asite başladınız mı doktor bana hic demedi
Canım ben tedaviye başladığımdan beri kullanıyorum folbiolKizlar sizler folik asite başladınız mı doktor bana hic demedi
Seninki iyiymiş bana tüpbebek için %20 şansınız var demişti ama bak Rabbim ol dedi ve oldu inşallah devamı da gelir kucağıma almak nasip olur takılma böyle şeylere Allahtan başka kimse bilemezYa kızlar Bülent Tıraş diye bi dr var, onun sitesine girdim de yaklaşık tüp bebek başarı oranını veriyo, ay çok sinir oldum ya. Amh 2,8 fsh 8.33 bende. Yaşım 37. Adam bana başarı oranını %40 gösterdiZaten ilk tüp bebek denemem de başarısız, hani 2 yada 3. Denemelerde başarı oranı %90 dı???
Açıkçası ben yaklaşık 3 aydır folikasit içiyorum her günKizlar sizler folik asite başladınız mı doktor bana hic demedi
O bende de yuzde 40 . Yasa gore yapmışlar o programi. Sanirim bug var. Sadece yasi baz alıyor.Ya kızlar Bülent Tıraş diye bi dr var, onun sitesine girdim de yaklaşık tüp bebek başarı oranını veriyo, ay çok sinir oldum ya. Amh 2,8 fsh 8.33 bende. Yaşım 37. Adam bana başarı oranını %40 gösterdiZaten ilk tüp bebek denemem de başarısız, hani 2 yada 3. Denemelerde başarı oranı %90 dı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?