2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

banada aynısınııııı söyledi doktorum keseyle netleşir iikiz olup olmadıgı dedi

Seninki iyiymiş bana tüpbebek için %20 şansınız var demişti ama bak Rabbim ol dedi ve oldu inşallah devamı da gelir kucağıma almak nasip olur takılma böyle şeylere Allahtan başka kimse bilemez
Ah inşallah, Meryem suresini okuyorum sıkıldıkça. Allahım görüyordur, Rabbimbeni bu dünyada çok şeyle sınadı. Artık sınanan değil mükafat gören kullardan olalım inşallah

Ben de bom ayrıl Murat beye gidiyorum memorial

Ayın 11’inde transfer oldum 22’sinde tahlilim var dün yaptırdım bir çıktı sence artar mı

Bende de aynı durum var transfer olacağım salı günü . Bakalım ne olacak sonuç

Bende de aynı durum var transfer olacağım salı günü . Bakalım ne olacak sonuç
Bende bu aksam ignelere başladım sonucunuz olumlu olursa bilgilendirirseniz cok sevinirim cunku yarı karamsar basliyorum su an tedaviye moralimi yüksek turmaya çalısıyorum

Arkadaşlar, aranızda ankarada yaşayan var mı? Ctesi sabah toplamam olacak ve elimde 2 doz (300 ml) gonalf iğne kaldı. İğne çok pahalı biliyorsunuz boşa gitmesini istemem ihtiyacı olan varsa vermek isterim.

Bende bu aksam ignelere başladım sonucunuz olumlu olursa bilgilendirirseniz cok sevinirim cunku yarı karamsar basliyorum su an tedaviye moralimi yüksek turmaya çalısıyorum
İnşallah tutar da sana da umut olur Benim ilk gebeliğimde sezaryen kesi yerinde oluşuyor. Bugün şırıngayla çekti. Şeffaf değildi rengi. Rahme tutunmasına engel olabiliyormuş. Transfer öncesi görürse yine çekecek . Korkuyorum ben de

Benm ilk defa bugün gördük ve 1 cm mis galiba cok az dedi umarım sıkıntı yaratmaz eger bu deneme negatif olursa tüpü aldırmak zorunda kalıcam

Arkadaşlar, aranızda ankarada yaşayan var mı? Ctesi sabah toplamam olacak ve elimde 2 doz (300 ml) gonalf iğne kaldı. İğne çok pahalı biliyorsunuz boşa gitmesini istemem ihtiyacı olan varsa vermek isterim.
Ne güzel düşğnmüşsün. Ben kalanları Dr. Uma bıraktım. İhtiyacı olanlara ver diye. O Da verebilir, bilir kimin ihtiyacı olduğunu.

Antalyada çoğu yer Antalya ivf lab kullanıyor. Bende çok memnunum ivf den,inşallah tedaviniz güzel geçer

Ben ankarada yaşıyorum canım ama ben transfer oldum ihtiyacım yok aldığın eczane geri iade alabilir kutu açılmadıysa bende de fazladan merional kalmıştı aldığım eczane geri iade aldı onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…