Aaa ben 3 ay önceden başladım cnm hemen al yarın aç karna başlaKizlar sizler folik asite başladınız mı doktor bana hic demedi
banada aynısınııııı söyledi doktorum keseyle netleşir iikiz olup olmadıgı dediBana doktor ikiz demedi. Değerlerin guzel dedi. Ben ikiz mi acaba dedim. Kese ile belli olur dedi. Artis miktarı baz alınarak bir sey soylenebjlirmis ama com da geçerli degilmis. Canjm ikiz için her gun 2 kat artış olmasi lazim. 2 gunde bir 3 kattan fazla artış olmasi lazim. Yani 10. Gun 100 çıkıyorsa 11. Gun 200 12. Gun 400 gibi düşünebilirsin .
beden aynı acaba ne kdar devam edicez daha? bide estrofemi nezaman kesicez acabaAçıkçası ben yaklaşık 3 aydır folikasit içiyorum her gün
Ondada folik asit var ama yeterlimi sen yine ara sor doktoruna. Ben hiç kullanmıyorsun sandım.Brn hic folik asit icmiyorum. Regenesis max diye bir sey kullaniyorum
Ah inşallah, Meryem suresini okuyorum sıkıldıkça. Allahım görüyordur, Rabbimbeni bu dünyada çok şeyle sınadı. Artık sınanan değil mükafat gören kullardan olalım inşallahSeninki iyiymiş bana tüpbebek için %20 şansınız var demişti ama bak Rabbim ol dedi ve oldu inşallah devamı da gelir kucağıma almak nasip olur takılma böyle şeylere Allahtan başka kimse bilemez
Ciddiye almayayım ozaman, herşeyi okuyup duruyorum. Olmayacaksa stresten olmayacak bu gidişleO bende de yuzde 40 . Yasa gore yapmışlar o programi. Sanirim bug var. Sadece yasi baz alıyor.
Ben de bom ayrıl Murat beye gidiyorum memorialBen medikal park Berrin hanıma gittim. İşlemler Antalya tüp bebek merkezinde yapılıyor. Antalya tüp bebek merkezi çok güzel temiz ve titizler. Berrin Hanım çok başarılı fakat medikal parktan hiç memnun değilim, devlet hastanesinden hallice. Şimdiki aklım olsa hemşiresi olan bir doktorla sürece devam ederdim. Çünkü hastaneye her gittiğimde kavga gürültü gergin bir ortam.Keşke Berrin Hnm başka bir yerde olsaydı.
Bende de aynı durum var transfer olacağım salı günü . Bakalım ne olacak sonuçMerhaba fikrinizi almak istiyorum tüp bebek tedavisine basladim bende ama bugun ultrosonda tüpte 1 cm lik sıvı birikmesi oldugunu soyledi doktorum yasim 23 ve sebepsiz infertilite yüzünden tüp bebege karar vermistik sıvı birikmesi olupta transferi tutan varmı
Bende bu aksam ignelere başladım sonucunuz olumlu olursa bilgilendirirseniz cok sevinirim cunku yarı karamsar basliyorum su an tedaviye moralimi yüksek turmaya çalısıyorumBende de aynı durum var transfer olacağım salı günü . Bakalım ne olacak sonuç
İnşallah tutar da sana da umut olurBende bu aksam ignelere başladım sonucunuz olumlu olursa bilgilendirirseniz cok sevinirim cunku yarı karamsar basliyorum su an tedaviye moralimi yüksek turmaya çalısıyorum
Benm ilk defa bugün gördük ve 1 cm mis galiba cok az dedi umarım sıkıntı yaratmaz eger bu deneme negatif olursa tüpü aldırmak zorunda kalıcamİnşallah tutar da sana da umut olurBenim ilk gebeliğimde sezaryen kesi yerinde oluşuyor. Bugün şırıngayla çekti. Şeffaf değildi rengi. Rahme tutunmasına engel olabiliyormuş. Transfer öncesi görürse yine çekecek . Korkuyorum ben de
Benim tüplerde değil. Rahim içinde.Benm ilk defa bugün gördük ve 1 cm mis galiba cok az dedi umarım sıkıntı yaratmaz eger bu deneme negatif olursa tüpü aldırmak zorunda kalıcam
Anladım benim tüpün ucu sismis ama gecicide olabilir dedi doktor gorucez hemen aldirmak istemedim en azindan 1 deneme olsun diyeBenim tüplerde değil. Rahim içinde.
Ben hastane olarak memorial i çok beğeniyorum. Çok dtemiz, titiz, profesyonel ekip. Neredeyse bütün arkadaşlarım orda doğum yaptı. Diğer bölümler içinde çok başarılı.Ben de bom ayrıl Murat beye gidiyorum memorial
Canım bünyeye göre tutunma kana karışma değişiyor. Geç olanlarda var. Bekle içini rahat tut 22 sinde ver tekrar kan. İnşallah hayırlısı olur.Ayın 11’inde transfer oldum 22’sinde tahlilim var dün yaptırdım bir çıktı sence artar mı
Ne güzel düşğnmüşsün. Ben kalanları Dr. Uma bıraktım. İhtiyacı olanlara ver diye. O Da verebilir, bilir kimin ihtiyacı olduğunu.Arkadaşlar, aranızda ankarada yaşayan var mı? Ctesi sabah toplamam olacak ve elimde 2 doz (300 ml) gonalf iğne kaldı. İğne çok pahalı biliyorsunuz boşa gitmesini istemem ihtiyacı olan varsa vermek isterim.
Antalyada çoğu yer Antalya ivf lab kullanıyor. Bende çok memnunum ivf den,inşallah tedaviniz güzel geçerBen medikal park Berrin hanıma gittim. İşlemler Antalya tüp bebek merkezinde yapılıyor. Antalya tüp bebek merkezi çok güzel temiz ve titizler. Berrin Hanım çok başarılı fakat medikal parktan hiç memnun değilim, devlet hastanesinden hallice. Şimdiki aklım olsa hemşiresi olan bir doktorla sürece devam ederdim. Çünkü hastaneye her gittiğimde kavga gürültü gergin bir ortam.Keşke Berrin Hnm başka bir yerde olsaydı.
Ben ankarada yaşıyorum canım ama ben transfer oldum ihtiyacım yok aldığın eczane geri iade alabilir kutu açılmadıysa bende de fazladan merional kalmıştı aldığım eczane geri iade aldı onlarıArkadaşlar, aranızda ankarada yaşayan var mı? Ctesi sabah toplamam olacak ve elimde 2 doz (300 ml) gonalf iğne kaldı. İğne çok pahalı biliyorsunuz boşa gitmesini istemem ihtiyacı olan varsa vermek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?