- 13 Mart 2019
- 71
- 47
- 18
- 34
Sen başarı oranına aldırma canım benim doktorum kendisi siteye yüklenmiş bir uygulama. Tanışınca mucizelere inanmak gerektiğini anlıyorsunYa kızlar Bülent Tıraş diye bi dr var, onun sitesine girdim de yaklaşık tüp bebek başarı oranını veriyo, ay çok sinir oldum ya. Amh 2,8 fsh 8.33 bende. Yaşım 37. Adam bana başarı oranını %40 gösterdiZaten ilk tüp bebek denemem de başarısız, hani 2 yada 3. Denemelerde başarı oranı %90 dı???
İnşallah canım dua er banaCanım benimde 8.gün değerim 1 çıkmıştı negatif diye ilaçları bıraktım sonra doktorum 3 gün sonra msj attı tekrarladı mı diye neyse o gün kan verdim değerim 10 çıktı 2 gün sonra tekrarlamamı söyledi bu sefer 22.5 çıktı 4 gün sonra tekrarlamamı söyledi yani yarın kan vereceğim inşallah yükselmiştir evde idrar testi yaptım ikinci çizgide koyulaşma var nasip artık bakalım stres yapma ben çok üzülmüştüm tutmadığı için evde temizlik yaptım gezdim tozdum ama rabbim ol derse olur
Transferden sonraki 3. Gun. Cok kisa sureli kesinlikle sicak olmayan soğuğa yakin suyla aldim.Transferin kaçıncı günü duş aldınız arkadaşlar ?
Akşam üstü kanamam oldu 8.gün doktorun hemşiresini aradım doktorlar görüştü bana ya tutmadı yada tutunma kanaması olduğunu söyledi iğne verdi bir adet Proluton vuruldum ama kanamam artı erken gebelik testi yaptım orda da negatif çıktı cumartesi kan günüm. Hamile değilim büyük ihtimal
ablamda da vardi haşimato ona göre ilac verildi detayını bilmem ama hanile kaldı ve doğurdu bileEvet ben de 2 sene oldu haşimatoluyum malesef. Ben de 6 ayda 1 kontrole gidiyorum. Levotiron 75 kullanıyorum düzenli. Tsh normal şu anda, ilaç sayesinde tabi. Endokrinci hamile kalırsan hemen gelceksin bana dedi.
Transferin kaçıncı günü duş aldınız arkadaşlar ?
3.gün ilik şekilde ve kısa süreli
Merhaba Ngs dediğiniz şey pgt ise bize doktorumuz tüp bebek gebelik şansını arttırmak için de tavsiye etti. Yaşlarımız genç, ilk tedavimiz ve her hangi bir sorunumuz yok. Henüz hamile değilim ama deneyimi mi paylaşmak istedim.Merhabs, Ngs yi ben de araştırdım. Şöyle tespitler yaptım. Benim ilk tüp bebek denemem başarısız oldu. Onun ardından dr karyotip analizi istedi. Ngs, eğer karyotip analizindevir arıza çıkarsa yapılıyor. İlaveten yaş 38 in üstündeyse, birkaç kez tüp bebek başarısız olmuşsa, düşük olmuşsa yada erkek kaynaklı sorun varsa dr lar yönlendiriyor. Ama bu riskleri görmediyse, önermiyor benim dr um. Boşa para şu aşamada dedi. Bakalım karyotip analizi sonucu gelince ne diyecek merak ediyorum açıkçası..
Canım benim çok üzüldüm.inşallah kötü bişey yoktur.Benim de ilk tedavide test günü gelmeden adet olmuştum dualarım seninleAkşam üstü kanamam oldu 8.gün doktorun hemşiresini aradım doktorlar görüştü bana ya tutmadı yada tutunma kanaması olduğunu söyledi iğne verdi bir adet Proluton vuruldum ama kanamam artı erken gebelik testi yaptım orda da negatif çıktı cumartesi kan günüm. Hamile değilim büyük ihtimal
Bana verilen kağıtta 10. Haftaya kadar kullanılacak yazmışlarKuzum 12.haftadan sonra folikasit bırakılıyor normal de estrofemi ne zaman bırakacağız bende merak ediyorum
Merhaba, Crinone jeli sabah, progestan akşam yapıyorum.Öle istediler.Canım, hemsirem bana sabah 10-11 gibi yap demişti. Sabah daha iyiymiş
Günde 3 defa alıyorum ben canımMerhaba. Dondurulmuş transfer için estrafemi günde kaç kez aldınız acaba?
Ayy hadi canım dualarımız seninle yolun açık olsun. Bebişini kapta gelGünaydın kızlarbirazdan transfer için yola çıkıyoruz.transfer saatimi 12:30 olarak belirlediler.bol bol duaya ihtiyacım var rabbim bu yolda herkesin yüzünü güldürsün inşallah...
Canım benim mesela 3. Güne kadar 22 tane embriyo gelişti hatta 4. Güne kadar ama 5. Gün 11 tane kaldı. Bence kalitelidir ki bu kadar birden düşüş sağlanmışKizlar gece gece aklimda yine deli sorular
Simdi 5.gune gelebilmis embriyo hep aa kalite midir? Yoksa 5.gune gelmis dusuk kalitede bb cb gibi kalitede 5.gun embriyolari var mi?
Benim bugun embriyolarin 3.gunuydi gelismeleri devam ediyor diye hic biri dondurulmadi. Icimi korku kapladi insallah yasamaya devam ederler
Dun hepsi donduruldu canim toplam 9 embriyo. 6si cok iyi kalite digerleri orta kaliteymis.Canım benim mesela 3. Güne kadar 22 tane embriyo gelişti hatta 4. Güne kadar ama 5. Gün 11 tane kaldı. Bence kalitelidir ki bu kadar birden düşüş sağlanmış
Benim arkadaşım serklaj oldu 6. Ayda bebekler durmuyordu. 3 kaybı var öyle. Şimdi göbekten girilip dikilecek bakalım bekliyoruzSerklaj yapilacak zaten kuzum ama ondan sonra ortadaki risk butun kalkmio ki ... bilmiyorum ki nasil olcak yasayan tanidim kimsem de yok.
Bana sadece dendi ki 11 tane kaliteli embriyomuz var diye söylendi aa bb diye bişey denmedi ama bu gidişimde sormak istiyorum doktorum bilir.Dun hepsi donduruldu canim toplam 9 embriyo. 6si cok iyi kalite digerleri orta kaliteymis.
Insallah hayirlisiyla kavusuruz bebeklerimize arrtik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?