2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Sen başarı oranına aldırma canım benim doktorum kendisi siteye yüklenmiş bir uygulama. Tanışınca mucizelere inanmak gerektiğini anlıyorsun

İlaçlarımı saatinde almaya gayret ediyorum ben de. Hatta çoğunlukla alarm kuruyorum unutmayayım diye. Bir de yumurta toplama zamanlarında iğnelere çok kızardım. Ama inanın şimdi o kadar severek yapıyorum ki yeter ki sağlıklı bir gebelik geçireyim, bu süreyi sağlıkla devam ettireyim. Esas odak noktam bu

İnşallah canım dua er bana

Cumartesi inşallah pozitif çıkar kan sonucun canım. Burda ne mucizeler okuyoruz. Sen çok üzme kendini umarım güzel haberler alırsın

Evet ben de 2 sene oldu haşimatoluyum malesef. Ben de 6 ayda 1 kontrole gidiyorum. Levotiron 75 kullanıyorum düzenli. Tsh normal şu anda, ilaç sayesinde tabi. Endokrinci hamile kalırsan hemen gelceksin bana dedi.
ablamda da vardi haşimato ona göre ilac verildi detayını bilmem ama hanile kaldı ve doğurdu bile

Bende tüm ilaçları vitamin dahil saatli alıyorum. Çok fazla olduğu için Medisafe diye bir uygulama indirdim unutmamak adına. İlaç isimlerini ve saatlerini ayarlıyorsunuz zamanı geldiğinde hatırlatıyor. İlacı aldığınızda alındı olarak işaretliyorsunuz. Çok kullanışlı geldi bana.

Merhaba Ngs dediğiniz şey pgt ise bize doktorumuz tüp bebek gebelik şansını arttırmak için de tavsiye etti. Yaşlarımız genç, ilk tedavimiz ve her hangi bir sorunumuz yok. Henüz hamile değilim ama deneyimi mi paylaşmak istedim.

Canım benim çok üzüldüm.inşallah kötü bişey yoktur.Benim de ilk tedavide test günü gelmeden adet olmuştum dualarım seninle

Günaydın kızlarbirazdan transfer için yola çıkıyoruz.transfer saatimi 12:30 olarak belirlediler.bol bol duaya ihtiyacım varrabbim bu yolda herkesin yüzünü güldürsün inşallah...
Ayy hadi canım dualarımız seninle yolun açık olsun. Bebişini kapta gel

Canım benim mesela 3. Güne kadar 22 tane embriyo gelişti hatta 4. Güne kadar ama 5. Gün 11 tane kaldı. Bence kalitelidir ki bu kadar birden düşüş sağlanmış

Canım benim mesela 3. Güne kadar 22 tane embriyo gelişti hatta 4. Güne kadar ama 5. Gün 11 tane kaldı. Bence kalitelidir ki bu kadar birden düşüş sağlanmış
Dun hepsi donduruldu canim toplam 9 embriyo. 6si cok iyi kalite digerleri orta kaliteymis.
Insallah hayirlisiyla kavusuruz bebeklerimize arrtik

Serklaj yapilacak zaten kuzum ama ondan sonra ortadaki risk butun kalkmio ki ... bilmiyorum ki nasil olcak yasayan tanidim kimsem de yok.
Benim arkadaşım serklaj oldu 6. Ayda bebekler durmuyordu. 3 kaybı var öyle. Şimdi göbekten girilip dikilecek bakalım bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…