Vitalede çok iyiymiş, çok duydum. Hatta Ali Fuat Hocayıda çok duydum. Bende 1 aşılama yaptım.sonrasında tüp bebek. Hayırlısı olsun canım senin içinde.
Günde 3 defa alıyorum ben canım
Ayy ne güzel dedin gerçekten. Sen sunu iç gel şurada ebe var gel hocaya gidelim sünyan var ayyy okadar çok bunaldım ki ama neyseki Allahın izniyle az kaldı ama nedendir bilmiyorum sanki hiç anne olamayacak gibi hissediyorum bazen kendimiAyy Canım benim Allah razı olsun dua etmez miyim bizi bizden başka kim anlar gönülden duam hep şu , Allahım imtihanımızı evlattan eyleme sağsalim kucağımıza alacağımız çocukları bizlere gönder hayırlı zamanda Ben ve benim gibi bekleyen tüm kardeşlerime evlat mutluluğunu yaşat Hep ettiğim dua bu..♥ Birine derdini anlatsan ; bilmem neyin eltisinin görümcesi kurbağa kanı içmiş 8 sene sonra çocuğu olmuş diyeni duydu bu kulaklar o sebeple derdimizi dinleyip anlayan tek topluluk, aynı durumu yaşayanlar.. Sabrımız daim olsun sağlıklı kalmak çok zor bu toplum da
Sabah tiroid ilacından 30-35 dakika sonra kuru erik yiyip üstüne su iç kuzum baya işe yarıyorKizlar ben kabiz oldum ya. Siz demir ölçümü yaptırdınız mi? Eksikligi onemliymis. Ben hic yaptirmadim
İnan kalpten diyorum her gün aynı senin gibi BÖyle düşünüp diyorum ki ; acaba gerçekten sağlıklı doğum yapabilecek miyim ? Ben o duyguya hiç erişemedim ki.. seni öyle iyi anlıyorum kiAyy ne güzel dedin gerçekten. Sen sunu iç gel şurada ebe var gel hocaya gidelim sünyan var ayyy okadar çok bunaldım ki ama neyseki Allahın izniyle az kaldı ama nedendir bilmiyorum sanki hiç anne olamayacak gibi hissediyorum bazen kendimi
Ben transfere arabamla gittim, çıkışta sordum Dr. A kullanabilşrmiyim diye gerek yok çok kısa mesafeye kullan dedi. Kullanmadım neredeyse 10 gün ama sonrasında mecbur kullandım tabi. İlk günlerde mecbur değilsen kullanma yada kısa mesafe kullan.Kızlar trnsferi olanlar transferden sonra araba kullndınızmı hiç bir sakıncası olur mu?
Ben transferin 9. günündeyim ama 7. günü işe başladım normalde servis var ama 3 güdür arabayla gidiyorum korkuyorumBen transfer olmadım ama araştırdığım ve daha önce transfer olanların paylaşımlarını okuduğum kadarı ile klinikte yattığın ilk 1 saat önemli imiş. Sonrasında tek başına isen ve mecbursan araba kullanmanın bir sakıncası olacağını sanmıyorum. Sonuçta eşin de araba kullansa yanında oturup eve döneceksin ama trafiğe girmemeye çalış insan trafikte stres oluyor sinirleniyor
Merional de kullandım gonal f te. Ama gonal f kullandığım ay çok daha fazla yumurtam oluşmuştu. Merional çok da etkili değil bncebugun tip bebek merkezinden aradılar, 4tane toplanmıştı, 1 tanesi döllenmiş, üzüldüm. ila. protokulde sadece merional 300mg kullandım ve onada 3. gün aksamında başlamıştım. acaba sayının az olması bununla alakalı olabilir miy?
toplamda 4 folikül toplandı, geçen deneyimimde başka bir merkezle başlamıştım gonal f ve yanında meriaonal kullandım ilk 2 gün sonrasında merkezi değiştirdim ve sadece merionalile devam ettim. 10 tane toplandı, 6sı devam etti 5. güne 1 tanesi kalmştı oda tutmadı.
sizin deneyimleriniz nedir?
ilaç daha fazla alarak daha fazlamı folikül oluşuyor? lütfen bilgi verin
Ben de transferin 7. günü işe başladım iş evime 50 km çevre yolundan gidiyorum yol güzel sıkıntı yok ama en ufak tümseğe girsem korkuyorum bişey mi oldu diye.Normalde servis var ama ben daha temkinli gidiyim diye bu 3 gün arabayla geldimBen 1 hafta sonra kullanmaya başladım.tümseklere dikkat ederek kullanabilirsin
Transfer için 15 saatlik yol yapıp gitmiştim doktorum transfer günü ve ertesi gün dinlen yani 2 gün sonra yola çıkabilirsin demişti 15 saat olmasına rağmen ben 5 gün dinlendim sonrasın da uçakla döndüm.Sorun olsaydı izin vermezdi galiba.Nasipte ne varsa o olur çok düşünmemek gerek galibaBen de transferin 7. günü işe başladım iş evime 50 km çevre yolundan gidiyorum yol güzel sıkıntı yok ama en ufak tümseğe girsem korkuyorum bişey mi oldu diye.Normalde servis var ama ben daha temkinli gidiyim diye bu 3 gün arabayla geldim
Bakalım yarın test günüm zaten pazartesiden itibaren servisle gelcem işe mecbur.İşte sıkıntım yok ayaklarımı fln uzatıyorum pek kalkmıyorum ama yol geriyo beni her gün 50 git 50 gel 100 kmBen transfere arabamla gittim, çıkışta sordum Dr. A kullanabilşrmiyim diye gerek yok çok kısa mesafeye kullan dedi. Kullanmadım neredeyse 10 gün ama sonrasında mecbur kullandım tabi. İlk günlerde mecbur değilsen kullanma yada kısa mesafe kullan.
Bende instegramdan takip ediyorum, ne kadar tatlı bir Dr o yaaa.Evet arkadasım ali beye gidiyordu suan hamıle rabbım kucagına saglıcakla bebegını alacagın gunu getırsın tez vakıtte
Senin baya oldu ama bence bişey olmaz artık, küçük Bi yastık al beline koy rahat a git en azından. Hadi bakalım senin belli ama yine de yarın gelmek bilmezBakalım yarın test günüm zaten pazartesiden itibaren servisle gelcem işe mecbur.İşte sıkıntım yok ayaklarımı fln uzatıyorum pek kalkmıyorum ama yol geriyo beni her gün 50 git 50 gel 100 km
Aynen öyle yaSenin baya oldu ama bence bişey olmaz artık, küçük Bi yastık al beline koy rahat a git en azından. Hadi bakalım senin belli ama yine de yarın gelmek bilmezbir de kanda gör
Ben bu ikinci denememde gonal f ile merional birlikte kullandım canım ama şöyle oldu hep gonal f ile başladı ilk 3 günden sonra merional de verdi 300 gonal f+75 merional yada 250 gonal f+75 merional gibi.Bende çikolata kistine bağlı az yumurta çıkıyordu havuz yöntemi yapıldı 2 toplama yapılıp donduruldu.İlkinde 6 toplandı 5 döllendi 3 tane 3. gün donduruldu, ikinci toplamada 6 toplandı 4 döllendi 1 tane 3. gün donduruldu.Senin ilk toplamada çokmuş baya dozla alakalı da olabilir tabigonal f kullanırken yanında merional kullanıyormuydunuz?
merional daha az dozda daha az yan etkisini hissttim, gecen sefer heryerim çok şişmişti, yüzüğüm parmağımdan çıkmıyor, memelerin inmanılmaz agrıyordu. bu sefer hiçbiri olmadı ama yumurta sayımda az oldu.
Yolun çok uzun gerçekten.Bebişin sımsıkı tutunur da sorun olmaz inş.Benim de yarın test günüm ama umudum iyice kayboldu. 5. Gün evde test yapmıştım negatifti bugün yine yaptım yine negatif çıktı çift embriyo konmuştu ikisi de tutmadı galiba.Bugün umutluydum ama olmadıBakalım yarın test günüm zaten pazartesiden itibaren servisle gelcem işe mecbur.İşte sıkıntım yok ayaklarımı fln uzatıyorum pek kalkmıyorum ama yol geriyo beni her gün 50 git 50 gel 100 km
Canım kanı görmeden umudunu kaybetme çok kişi var idrarda kan testinden çok çok sonra görenYolun çok uzun gerçekten.Bebişin sımsıkı tutunur da sorun olmaz inş.Benim de yarın test günüm ama umudum iyice kayboldu. 5. Gün evde test yapmıştım negatifti bugün yine yaptım yine negatif çıktı çift embriyo konmuştu ikisi de tutmadı galiba.Bugün umutluydum ama olmadı
Demir ilacını hamileliğin ilerleyen zamanlarında kesin veriyorlar zaten. Çünkü ilerleyen zamanlarda eksiklik oluşmaya başlıyor. Demir ölçümünü transfer öncesi kan testinde bakıyor genelde drlarKizlar ben kabiz oldum ya. Siz demir ölçümü yaptırdınız mi? Eksikligi onemliymis. Ben hic yaptirmadim
Ben gonalf + merional75+merional 300 3ünü birlikte Bi 10 gün kullandım.gonal f kullanırken yanında merional kullanıyormuydunuz?
merional daha az dozda daha az yan etkisini hissttim, gecen sefer heryerim çok şişmişti, yüzüğüm parmağımdan çıkmıyor, memelerin inmanılmaz agrıyordu. bu sefer hiçbiri olmadı ama yumurta sayımda az oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?