2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

İşte ben ama farklı merkezler de verdim o değişken olurmuş doktorum ikiz olduğunu söyledi henüz keseye bakmadık inşallah kese ve kalp için 5 Eylül de gideceğim
Canımmm ayyy çok sevindıkm. Rabbim gönlündekini versin sen artık bir gebesin ve dualarını ederken 2 hatta 3 kişi olarak ediyor olacaksım bizleri unutma

Ben de 18 inde transfer oldum Benim doğal yolla oluşan ancak düşükle sonuçlanan 2 düşüğümün ardından tüp bebeğe başladık, ben başak burcuyum ve ikinci düşük sonrası genetiğe kadar baktırmak istedim çünkğ burdaki arkadaşların deneyimlerini okuduğumda doktorların infertilite hususunda adım adım deneme yanılma yoluyla ilerledikleri fikrine ulaştım, baştan herşeye baktırmak istedim. 2 doktora danıştım heterozigot ne demek diye, ikisi de kan sulandırıcı kullanın gebelikte ancak bu mühim birşey değil dediler rahatladım. Şu an transferim olalı 4 gün oldu ve heyecanlı bir bekleyiş içerisindeyim

Anladım, çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinİnşallah hepimizin yüzü gülsün, bu sıkıntıları hiç hatırlamayacağımız günler yaşayalım evlatlarımızla

İnşallah biz de gün yüzü görürüz

Kızlar trnsferi olanlar transferden sonra araba kullndınızmı hiç bir sakıncası olur mu?

Ben ankarada yaşıyorum canım ama ben transfer oldum ihtiyacım yok aldığın eczane geri iade alabilir kutu açılmadıysa bende de fazladan merional kalmıştı aldığım eczane geri iade aldı onları
Kutuyu açmıştım eczaneye iade edemem ama yukarıda da bir arkadaşımızın söylediği gibi kliniğe bırakacağım belki orada ihtiyacı olan birine vururlar. Fikir verdiğiniz için teşekkür ederim

Hmm ozaman evet kliniğe bırakmak en mantıklısı

Kızlar trnsferi olanlar transferden sonra araba kullndınızmı hiç bir sakıncası olur mu?
Ben transfer olmadım ama araştırdığım ve daha önce transfer olanların paylaşımlarını okuduğum kadarı ile klinikte yattığın ilk 1 saat önemli imiş. Sonrasında tek başına isen ve mecbursan araba kullanmanın bir sakıncası olacağını sanmıyorum. Sonuçta eşin de araba kullansa yanında oturup eve döneceksin ama trafiğe girmemeye çalış insan trafikte stres oluyor sinirleniyor

Gaz yapan şeyler tüketmeyin. Benim ilk iki gün hiç sorun Yoktu sonra inanılmaz gaz sancısı çektm şiştim ama yeme içmemi ona yönelik düzenlememiştim bilmiyordum. Onun haricinde bir sorun olmadı. Allah kolaylık versin inş güzel ve kaliteli yumurtalar elde edilir sayı hakkında Bilgi veriliyor ertesi gün döllenen sayıyıda söylüyorlar

Çok sağolun, beslenmeye dikkat edilmesi gerektiğini bilmiyordum. Çok heyecanlıyım inşallah sağlıklı embriyolarımız olur

Canımmm ayyy çok sevindıkm. Rabbim gönlündekini versin sen artık bir gebesin ve dualarını ederken 2 hatta 3 kişi olarak ediyor olacaksım bizleri unutma
Ayy Canım benim Allah razı olsun dua etmez miyim bizi bizden başka kim anlar gönülden duam hep şu , Allahım imtihanımızı evlattan eyleme sağsalim kucağımıza alacağımız çocukları bizlere gönder hayırlı zamanda Ben ve benim gibi bekleyen tüm kardeşlerime evlat mutluluğunu yaşat Hep ettiğim dua bu.. Birine derdini anlatsan ; bilmem neyin eltisinin görümcesi kurbağa kanı içmiş 8 sene sonra çocuğu olmuş diyeni duydu bu kulaklar o sebeple derdimizi dinleyip anlayan tek topluluk, aynı durumu yaşayanlar.. Sabrımız daim olsun sağlıklı kalmak çok zor bu toplum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…