Masallah canim.Dun hepsi donduruldu canim toplam 9 embriyo. 6si cok iyi kalite digerleri orta kaliteymis.
Insallah hayirlisiyla kavusuruz bebeklerimize arrtik
Canımmm ayyy çok sevindıkm. Rabbim gönlündekini versin sen artık bir gebesin ve dualarını ederken 2 hatta 3 kişi olarak ediyor olacaksım bizleri unutmaİşte ben ama farklı merkezler de verdim o değişken olurmuş doktorum ikiz olduğunu söyledi henüz keseye bakmadık inşallah kese ve kalp için 5 Eylül de gideceğim♥
Çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. Arkadaşlar inşallah hepimiz güzel haberlerle bu süreci tamamlarız.A afrartisEmiZey54 S sevgiliseyyah I ilknurtweety arkadaşlarımıza bugünkü transfer keri için bol şans diliyorum transferiniz hayırlı olsun on gün sonra pozitif haberler alıp sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim. Dualarım sizinle
Amin canım inşallah seninki de hayirla sonuçlanırGünaydın kızlarbirazdan transfer için yola çıkıyoruz.transfer saatimi 12:30 olarak belirlediler.bol bol duaya ihtiyacım var rabbim bu yolda herkesin yüzünü güldürsün inşallah...
Ben de 18 inde transfer oldumMerhaba arkadaşım, aynı açıklamayı yaptı benim doktorum da. Hatta yetinmeyip bir kaç doktora da danıştım. Ailede genetik mthfr mutasyonu var bizde babamda da pıhtı oluşumu vardı o yüzden kan testi yaptırmıştım. özellikle en büyük kuzenim doğum esnasında gözüne pıhtı attığı için ailede bir panik havası olmuştu düşüğe de neden oluyor diye. Ben de bebek düşünmeden önce testlerimi yaptırdım ama zaten mthfr den önemlisi yumurta rezervimin azaldığını öğrendim evlenir evlenmez tüp bebeğe başladık.
Çok iyi canım hayırlı olsun.Dun hepsi donduruldu canim toplam 9 embriyo. 6si cok iyi kalite digerleri orta kaliteymis.
Insallah hayirlisiyla kavusuruz bebeklerimize arrtik
Cok teşekkür ederim inşallah hayirlisiyla güzel haberlerle gelirizA afrartisEmiZey54 S sevgiliseyyah I ilknurtweety arkadaşlarımıza bugünkü transfer keri için bol şans diliyorum transferiniz hayırlı olsun on gün sonra pozitif haberler alıp sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim. Dualarım sizinle
Anladım, çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinKaryotip analizimiz karı koca normal geldi fakat erkek faktörümüz çok şiddetliydi işte varikosel 4.dereceydi maalesef ameliyatında çok etkisi olmadı yoksa ben 24 yaşında başladım tüp bebek macerama şuan 28 yaşındayım inşallah bu sefer başardık diye yazmakta bana da cümlemize de nasip olur kesinlikle maddi olarak Ngs işlemi kolay değil biz de 4 sene sonra ilk kez bize önerdiler diye yaptırdık 3 kez kayıp yaşamasaydım erkek faktörü olmasaydı ben Ngs yi hiç düşünmezdim canım
anlıyorum seniii bizde de öyle annem ikiz degil ama peş peşe doğurmus ablam ben sora bidaha hamile kalmıs hep 1yaş arayla başedemem diye aldırmış onu şimdi aşırı pişman..sonra 2 kez daha doğurdu kardeslerim. ama dedigin gibi ben bitane doguramadım
Endokrin bu işin uzmanı, en azından nodül falan var mı diye bakıyor dr um. Memnunum ben.Hmm peki ben de endokrine gitsem mi ki? Bir de onlar da baksa mı ki?
Kutuyu açmıştım eczaneye iade edemem ama yukarıda da bir arkadaşımızın söylediği gibi kliniğe bırakacağım belki orada ihtiyacı olan birine vururlar. Fikir verdiğiniz için teşekkür ederimBen ankarada yaşıyorum canım ama ben transfer oldum ihtiyacım yok aldığın eczane geri iade alabilir kutu açılmadıysa bende de fazladan merional kalmıştı aldığım eczane geri iade aldı onları
Hmm ozaman evet kliniğe bırakmak en mantıklısıKutuyu açmıştım eczaneye iade edemem ama yukarıda da bir arkadaşımızın söylediği gibi kliniğe bırakacağım belki orada ihtiyacı olan birine vururlar. Fikir verdiğiniz için teşekkür ederim☺
Ben transfer olmadım ama araştırdığım ve daha önce transfer olanların paylaşımlarını okuduğum kadarı ile klinikte yattığın ilk 1 saat önemli imiş. Sonrasında tek başına isen ve mecbursan araba kullanmanın bir sakıncası olacağını sanmıyorum. Sonuçta eşin de araba kullansa yanında oturup eve döneceksin ama trafiğe girmemeye çalış insan trafikte stres oluyor sinirleniyorKızlar trnsferi olanlar transferden sonra araba kullndınızmı hiç bir sakıncası olur mu?
Gaz yapan şeyler tüketmeyin. Benim ilk iki gün hiç sorun Yoktu sonra inanılmaz gaz sancısı çektm şiştim ama yeme içmemi ona yönelik düzenlememiştim bilmiyordum. Onun haricinde bir sorun olmadı. Allah kolaylık versin inş güzel ve kaliteli yumurtalar elde edilirMerhaba bu haftasonu benimde toplamam olacak inşallah. Acaba toplamadan hemen sonra kaç yumurta toplandığı ve kalitesi hk. bilgi veriyorlar mı? Bir de çok sancı oluyor mu? Çalışıyorum da iş yerinde zorlanır mıyım bu işlemden sonra?
Çok sağolun, beslenmeye dikkat edilmesi gerektiğini bilmiyordum. Çok heyecanlıyım inşallah sağlıklı embriyolarımız olurGaz yapan şeyler tüketmeyin. Benim ilk iki gün hiç sorun Yoktu sonra inanılmaz gaz sancısı çektm şiştim ama yeme içmemi ona yönelik düzenlememiştim bilmiyordum. Onun haricinde bir sorun olmadı. Allah kolaylık versin inş güzel ve kaliteli yumurtalar elde edilirsayı hakkında Bilgi veriliyor ertesi gün döllenen sayıyıda söylüyorlar
Ben 1 hafta sonra kullanmaya başladım.tümseklere dikkat ederek kullanabilirsinKızlar trnsferi olanlar transferden sonra araba kullndınızmı hiç bir sakıncası olur mu?
Ayy Canım benim Allah razı olsun dua etmez miyim bizi bizden başka kim anlar gönülden duam hep şu , Allahım imtihanımızı evlattan eyleme sağsalim kucağımıza alacağımız çocukları bizlere gönder hayırlı zamanda Ben ve benim gibi bekleyen tüm kardeşlerime evlat mutluluğunu yaşat Hep ettiğim dua bu..Canımmm ayyy çok sevindıkm. Rabbim gönlündekini versin sen artık bir gebesin ve dualarını ederken 2 hatta 3 kişi olarak ediyor olacaksım bizleri unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?