Ben bu ikinci denememde gonal f ile merional birlikte kullandım canım ama şöyle oldu hep gonal f ile başladı ilk 3 günden sonra merional de verdi 300 gonal f+75 merional yada 250 gonal f+75 merional gibi.Bende çikolata kistine bağlı az yumurta çıkıyordu havuz yöntemi yapıldı 2 toplama yapılıp donduruldu.İlkinde 6 toplandı 5 döllendi 3 tane 3. gün donduruldu, ikinci toplamada 6 toplandı 4 döllendi 1 tane 3. gün donduruldu.Senin ilk toplamada çokmuş baya dozla alakalı da olabilir tabi
Bu duyguya bir kişi daha ekleyin. Doktor muayenesine gittiğimizde hep kese gördük kalp atışı hiç alamadık ve instagramda felan doktorların hastalarına bebişlerinin kalp atışını gösterdiği videoları izleyince içim eziliyor resmen. Çok zor gerçekten Allah hepimize sabır ve güç versin.İnan kalpten diyorum her gün aynı senin gibi BÖyle düşünüp diyorum ki ; acaba gerçekten sağlıklı doğum yapabilecek miyim ? Ben o duyguya hiç erişemedim ki.. seni öyle iyi anlıyorum kiO doktorun muayene koltuğuna yatıp ultrasona baktırmak artık beni korkutuyor travmam çok ciddi yardım da alsam geçmiyor..
o varya okadar önemli kiiiiii. Benim mesela ferritinim oldum olası düşük..Kizlar ben kabiz oldum ya. Siz demir ölçümü yaptırdınız mi? Eksikligi onemliymis. Ben hic yaptirmadim
ferplex fol ismi bende hic yan etki yapmamıştı ama ozamn tabi hamile degildimKizlar ben kabiz oldum ya. Siz demir ölçümü yaptırdınız mi? Eksikligi onemliymis. Ben hic yaptirmadim
Transfer olan bir kişi tavsiye olarak şey yazmıştı. Sabahları aç karnına 2 adet kuru kayısı yiyip ılık su içiyormuş kabız olmamak için. Belki diğer transfer olacak arkadaşlarda görür onlar için de faydalı olurKizlar ben kabiz oldum ya. Siz demir ölçümü yaptırdınız mi? Eksikligi onemliymis. Ben hic yaptirmadim
Bu süreçler o kadar hassaski bizler için normalde hiç düşünmeden yaptığımız her hareketi acb diye sorguluyor insan istemeden. Bende tabiatım itibari ile çok pimpirikli bir insanım ama bu süreçte şunu gördümki rahat olan bireylerin süreçleri de çok rahat geçiyor. (Tabi size söylüyorum ama ben ne kadar uyguluyorum o ayrıBen transferin 9. günündeyim ama 7. günü işe başladım normalde servis var ama 3 güdür arabayla gidiyorum korkuyorum
Allah'ım sağlıklı şekilde güzel sonuçlar göstersin. İnşallah sağlıkla gönlünüzdeki olsun. Size çok dua ediyorum. Bizleri ancak bizler anlarız.slm yine ben yarın büyük gün bana yarın için dua edin ne olur 11. dememen ve yarın sonuç günü inşallah yaradan allahım bizimde kuçağımızı boş bırakmasın.
Ben onu da yapiyorum. Önceleri ise yariyordu. Simdi yaramıyor. Simdi de dogrudan kuru değilde taze kayisi yedim sabah aç karnına. Bakalim etki edecek miTransfer olan bir kişi tavsiye olarak şey yazmıştı. Sabahları aç karnına 2 adet kuru kayısı yiyip ılık su içiyormuş kabız olmamak için. Belki diğer transfer olacak arkadaşlarda görür onlar için de faydalı olur☺
Evet canım donduruluyor amh düşük olan kişilere yada kisti olan kişilere hep bu yöntemi uyguluyor doktorum.En az 4-5 tane 3. gün dondurulmuş embriyo elde etmek istiyor.Bir toplama yapıyor yeterli yumurta dondurulamadıysa bir ay bekleyip 2. bir toplama yapıyor.Eğer onda da yeterliolmadıysa bazı hastalarda 3. bir toplama yapıyor.Bende ilk 2 toplamada dondurulan embriyolar kötü kalitede olsaydı bana da 3. bir toplama yapacaktı.Sonrasında bende kist olduğu için 2 ay iğne ile geçici menopoza soktu sonra transfer hazırlığına başladı.3. gün dondurulan embriyolar çözülüp 5. güne gitmesi beklendi, sonra transfer edildi.Senin ameliyattan sonra tekrarladımı kistler? Malesef ameliyat amh ı çok düşürüyor, yumurtalık dokusunun da bir kısmını çıkarmak zorunda kalıyorlar çünkübende çikolata kisti ameliyatı olum, Yücel Karaman beye (brüksel tüp bebek) , 9sene oldu. çift taraflı laporoskopik 7 cm,5cm, 3cm 3 tane çıkarıldı dolayısıyla amh amilyat öncesi 4,3 iken sonrasında 0,8 oldu. şimdi ise 0,4.
gerçekten bu ameliyat yumurtalık rezervini çok düşürüyor.
havuz yönteminde yumurtalar donduruluyormu yoksa döllenipmi donduruluyor, aynı siklüs içindemi toplanıyor? biraz bilgi verir misiniz?
çok teşekkürler.
Evet canım biraz rahat olmak gerekiyo ama tüp bebek olduğu için baştan sona stresli.İnşallah hepimiz için çok güzel sonuçlanırBu süreçler o kadar hassaski bizler için normalde hiç düşünmeden yaptığımız her hareketi acb diye sorguluyor insan istemeden. Bende tabiatım itibari ile çok pimpirikli bir insanım ama bu süreçte şunu gördümki rahat olan bireylerin süreçleri de çok rahat geçiyor. (Tabi size söylüyorum ama ben ne kadar uyguluyorum o ayrı) Allahın izni ile her şey güzel olsun, gönlünüzce olsun.
Ben de aynı şekilde her konuda çok titizim. Ama farkında olmadan yanlış hareket yapıyorum bazenBu süreçler o kadar hassaski bizler için normalde hiç düşünmeden yaptığımız her hareketi acb diye sorguluyor insan istemeden. Bende tabiatım itibari ile çok pimpirikli bir insanım ama bu süreçte şunu gördümki rahat olan bireylerin süreçleri de çok rahat geçiyor. (Tabi size söylüyorum ama ben n eka dar uyguluyorum o ayrı) Allahın izni ile her şey güzsl olsun, gönlünüzce olsun.
Ayy inşallah öyle olurCanım kanı görmeden umudunu kaybetme çok kişi var idrarda kan testinden çok çok sonra gören
Canım sen hangi merkezde tedavi görüyorsun Ankara'daBu süreçler o kadar hassaski bizler için normalde hiç düşünmeden yaptığımız her hareketi acb diye sorguluyor insan istemeden. Bende tabiatım itibari ile çok pimpirikli bir insanım ama bu süreçte şunu gördümki rahat olan bireylerin süreçleri de çok rahat geçiyor. (Tabi size söylüyorum ama ben ne kadar uyguluyorum o ayrı) Allahın izni ile her şey güzel olsun, gönlünüzce olsun.
onu bende bazen yapıorum unuturoum yükseliyorum sora farkediorum cok zorlanmadıkca sorun olmaz insallah diye düşünüyorumBen de aynı şekilde her konuda çok titizim. Ama farkında olmadan yanlış hareket yapıyorum bazendün annemlerde kalabalık şekilde mutfaktaydık. Sandalyeler tezgaha değecek kadar yakındı. Ben de ordan geçerken sıkışırım diye parmak ucuma kalkarak geçtim. Sonra hatırladım. İnşallah kötü bir şey olmaz ne olur dua edin kızlar bir şey olmasın.
Kesinlikle ben de size katiliyorum. Biz pimpirikliler olarak gereksiz endiseye kapılarak, fazla düşünerek herşeyi daha da zorlastiriyoruz.biraz rahat olabilmeyi çok isterdimBu süreçler o kadar hassaski bizler için normalde hiç düşünmeden yaptığımız her hareketi acb diye sorguluyor insan istemeden. Bende tabiatım itibari ile çok pimpirikli bir insanım ama bu süreçte şunu gördümki rahat olan bireylerin süreçleri de çok rahat geçiyor. (Tabi size söylüyorum ama ben ne kadar uyguluyorum o ayrı) Allahın izni ile her şey güzel olsun, gönlünüzce olsun.
ÜzülmAkşam üstü kanamam oldu 8.gün doktorun hemşiresini aradım doktorlar görüştü bana ya tutmadı yada tutunma kanaması olduğunu söyledi iğne verdi bir adet Proluton vuruldum ama kanamam artı erken gebelik testi yaptım orda da negatif çıktı cumartesi kan günüm. Hamile değilim büyük ihtimal
Ben kullanıyorum, doktor kullanma demediKızlar trnsferi olanlar transferden sonra araba kullndınızmı hiç bir sakıncası olur mu?
Kuru kayısıyı geceden bir bardak suyun içine bırakıp sabah suyu ile birlikte kayısıyı da yiyebilirsiniz. Buralarda bir yerde okumuştum bu şekilde daha iyi işe yarıyormuşBen onu da yapiyorum. Önceleri ise yariyordu. Simdi yaramıyor. Simdi de dogrudan kuru değilde taze kayisi yedim sabah aç karnına. Bakalim etki edecek mi
Bu benim ilk tüp bebek denemem. Ama öncesinde doğal yolla gebeliklerim olmuştu hatta ilk gebeliğimden habersizdim çünkü adetime 3 gün kala birlikte olmuştuk eşimle ve hiç hamile kalmayı beklemiyordum. Hamileliğimi bilmediğim için o kadar rahattım ve normal davranıyordumki bir sabah işe giderken istediğim ayakkabı portmantonun en üst katında kalmış zıpzıp zıplayıp almıştım oradan. Ama yine de o bebiş sıkı sıkı tutunmuştu. Yani demem o ki Allah nasip edecekse önünde hiçbir güç duramıyor gönlünüzü ferah tutunBen de aynı şekilde her konuda çok titizim. Ama farkında olmadan yanlış hareket yapıyorum bazendün annemlerde kalabalık şekilde mutfaktaydık. Sandalyeler tezgaha değecek kadar yakındı. Ben de ordan geçerken sıkışırım diye parmak ucuma kalkarak geçtim. Sonra hatırladım. İnşallah kötü bir şey olmaz ne olur dua edin kızlar bir şey olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?