2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Arkadaşlar, ben dondurulmuş embriyo transferi olacağım o yüzden gelecek ayı bekleyeceğim. Aynı durumda olanlar için soruyorum toplamadan kaç gün sonra regl oldunuz? Döngü değişiyor mu toplamadan sonra?

Daha önce yazdıysan görmemiş olabilirim ama ilk denemen mi senin? Ve doktorundan memnun musun bu süreçte önemli şey hastaneye/merkeze güven duymak sanırım
Benim 2. denemem ilki HRS hastanesindeydi, hiçbir kontrol yapılmadan normal siklusta transfer oldum 3. gün embriyosuydu, olmadı.Şimdiki doktorumdan çok memnunum olması için elindeki tüm silahları denedi tabiri caizse, hiçbir doktorun söylemediği göremediği şeyleri o öğretti.Zaten kendisi tüp bebek doktoru ve hastanedeki endometriozis kliniği başkanı bende de çikolata kisti olduğu için tercih etmiştim.Olmasa bile yine onunla devam etcem diyerek transfer oldum.İnşallah sonu da çok güzel olur.

Evet tüm sebeplerin araştırılması çok önemli bazı merkezler doğrudan tedaviye başlıyor. Bende Recai hocayı o yüzden seviyorum yapabileceği tüm testleri yaptırdı ve tedaviye çok kararlı başlamamı sağladı aklımda soru işareti kalmadı. İnşallah güzel olur arkadaşım yarın bizlerle hayırlı haberlerini paylaşmanı bekliyoruz

benim tekrarlamadı kistim, ama uzun süre hormonlu spiral kullandım ve kanamalarım çok azaldı belkide ondandır. ameliyattan sonra dr hiç ara vermeden doğum kontrol hapı kullanacaksın demişti.

slm yine ben yarın büyük gün bana yarın için dua edin ne olur 11. dememen ve yarın sonuç günü inşallah yaradan allahım bizimde kuçağımızı boş bırakmasın.
İnsallah bu son olurr.. Yaş kaç ve sorun nedr? Transfer anında mutlaka bol bol ya varisi oku:)

Amin inşallah derler ya yiyecek ekmeği varsa dünyaya gelir. Hepimizin hamileliği sağlıkla devam etsin inşallah

Arkadaşlar, ben dondurulmuş embriyo transferi olacağım o yüzden gelecek ayı bekleyeceğim. Aynı durumda olanlar için soruyorum toplamadan kaç gün sonra regl oldunuz? Döngü değişiyor mu toplamadan sonra?
Merhaba canim ben gecen cumartesi opu oldum. Opunun 5.gunu regl oldum

Evet canım ben başından beri ikisini birlikte kullandım sizin sperm de mi sorun var? Ondan döllenmede sıkıntı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…