Centrum’a gidiyorum arkadaşım sen hangi merkeze gidiyordun?Canım sen hangi merkezde tedavi görüyorsun Ankara'da
Ben başkent üniversitesi hastanesindeyim Hulusi bülent zeyneloğluCentrum’a gidiyorum arkadaşım sen hangi merkeze gidiyordun?
Daha önce yazdıysan görmemiş olabilirim ama ilk denemen mi senin? Ve doktorundan memnun musun bu süreçte önemli şey hastaneye/merkeze güven duymak sanırımBen başkent üniversitesi hastanesindeyim Hulusi bülent zeyneloğlu
Haşlanmış Mısırda kabızlığa iyi geliyorBen onu da yapiyorum. Önceleri ise yariyordu. Simdi yaramıyor. Simdi de dogrudan kuru değilde taze kayisi yedim sabah aç karnına. Bakalim etki edecek mi
Benim 2. denemem ilki HRS hastanesindeydi, hiçbir kontrol yapılmadan normal siklusta transfer oldum 3. gün embriyosuydu, olmadı.Şimdiki doktorumdan çok memnunum olması için elindeki tüm silahları denedi tabiri caizse, hiçbir doktorun söylemediği göremediği şeyleri o öğretti.Zaten kendisi tüp bebek doktoru ve hastanedeki endometriozis kliniği başkanı bende de çikolata kisti olduğu için tercih etmiştim.Olmasa bile yine onunla devam etcem diyerek transfer oldum.İnşallah sonu da çok güzel olur.Daha önce yazdıysan görmemiş olabilirim ama ilk denemen mi senin? Ve doktorundan memnun musun bu süreçte önemli şey hastaneye/merkeze güven duymak sanırım
Evet tüm sebeplerin araştırılması çok önemli bazı merkezler doğrudan tedaviye başlıyor. Bende Recai hocayı o yüzden seviyorum yapabileceği tüm testleri yaptırdı ve tedaviye çok kararlı başlamamı sağladı aklımda soru işareti kalmadı. İnşallah güzel olur arkadaşım yarın bizlerle hayırlı haberlerini paylaşmanı bekliyoruzBenim 2. denemem ilki HRS hastanesindeydi, hiçbir kontrol yapılmadan normal siklusta transfer oldum 3. gün embriyosuydu, olmadı.Şimdiki doktorumdan çok memnunum olması için elindeki tüm silahları denedi tabiri caizse, hiçbir doktorun söylemediği göremediği şeyleri o öğretti.Zaten kendisi tüp bebek doktoru ve hastanedeki endometriozis kliniği başkanı bende de çikolata kisti olduğu için tercih etmiştim.Olmasa bile yine onunla devam etcem diyerek transfer oldum.İnşallah sonu da çok güzel olur.
Mısır gdo lu, çok kanserojenHaşlanmış Mısırda kabızlığa iyi geliyor
Evet canım donduruluyor amh düşük olan kişilere yada kisti olan kişilere hep bu yöntemi uyguluyor doktorum.En az 4-5 tane 3. gün dondurulmuş embriyo elde etmek istiyor.Bir toplama yapıyor yeterli yumurta dondurulamadıysa bir ay bekleyip 2. bir toplama yapıyor.Eğer onda da yeterliolmadıysa bazı hastalarda 3. bir toplama yapıyor.Bende ilk 2 toplamada dondurulan embriyolar kötü kalitede olsaydı bana da 3. bir toplama yapacaktı.Sonrasında bende kist olduğu için 2 ay iğne ile geçici menopoza soktu sonra transfer hazırlığına başladı.3. gün dondurulan embriyolar çözülüp 5. güne gitmesi beklendi, sonra transfer edildi.Senin ameliyattan sonra tekrarladımı kistler? Malesef ameliyat amh ı çok düşürüyor, yumurtalık dokusunun da bir kısmını çıkarmak zorunda kalıyorlar çünkü
İnsallah bu son olurr.. Yaş kaç ve sorun nedr? Transfer anında mutlaka bol bol ya varisi oku:)slm yine ben yarın büyük gün bana yarın için dua edin ne olur 11. dememen ve yarın sonuç günü inşallah yaradan allahım bizimde kuçağımızı boş bırakmasın.
aa benimde dün canım cekmişti ama mısır kötü görünüyor diye almadımMısır gdo lu, çok kanserojenKimse yememeli kızlarrrrr
Amin inşallahBu benim ilk tüp bebek denemem. Ama öncesinde doğal yolla gebeliklerim olmuştu hatta ilk gebeliğimden habersizdim çünkü adetime 3 gün kala birlikte olmuştuk eşimle ve hiç hamile kalmayı beklemiyordum. Hamileliğimi bilmediğim için o kadar rahattım ve normal davranıyordumki bir sabah işe giderken istediğim ayakkabı portmantonun en üst katında kalmış zıpzıp zıplayıp almıştım oradan. Ama yine de o bebiş sıkı sıkı tutunmuştu. Yani demem o ki Allah nasip edecekse önünde hiçbir güç duramıyor gönlünüzü ferah tutun
aminnnnnnnİnşallah biz de gün yüzü görürüz❤
Süper canım hayırlısı ile transfer olup bebişlerini al kucağınaDun hepsi donduruldu canim toplam 9 embriyo. 6si cok iyi kalite digerleri orta kaliteymis.
Insallah hayirlisiyla kavusuruz bebeklerimize arrtik
Insallah canim amin hepimizin yuzu gulsunSüper canım hayırlısı ile transfer olup bebişlerini al kucağına
Amin canim tesekkur ederim sizlerin daha fazla olsun insallahÇok iyi canım hayırlı olsun.
Insallah darisi sana da olsunMasallah canim...insallah guzrl sonuclar alirsin..kaliteli embriyonun cikmasina cok sevindim. .darisi basima insallahh
Masallah canim bana da harfleri soylemedi 6 tanesi cok iyi digerleri orta dediBana sadece dendi ki 11 tane kaliteli embriyomuz var diye söylendi aa bb diye bişey denmedi ama bu gidişimde sormak istiyorum doktorum bilir.
Merhaba canim ben gecen cumartesi opu oldum. Opunun 5.gunu regl oldumArkadaşlar, ben dondurulmuş embriyo transferi olacağım o yüzden gelecek ayı bekleyeceğim. Aynı durumda olanlar için soruyorum toplamadan kaç gün sonra regl oldunuz? Döngü değişiyor mu toplamadan sonra?
Evet canım ben başından beri ikisini birlikte kullandım sizin sperm de mi sorun var? Ondan döllenmede sıkıntı olabilirgonal f kullanırken yanında merional kullanıyormuydunuz?
merional daha az dozda daha az yan etkisini hissttim, gecen sefer heryerim çok şişmişti, yüzüğüm parmağımdan çıkmıyor, memelerin inmanılmaz agrıyordu. bu sefer hiçbiri olmadı ama yumurta sayımda az oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?