Allahım hayırlısı ile nasip etsin inşallahhh son denemen olsun canım sağlıkla al bebeğini inşallahhhslm yine ben yarın büyük gün bana yarın için dua edin ne olur 11. dememen ve yarın sonuç günü inşallah yaradan allahım bizimde kuçağımızı boş bırakmasın.
Teşekkür ederimMerhaba canim ben gecen cumartesi opu oldum. Opunun 5.gunu regl oldum
Masallah canim bana da harfleri soylemedi 6 tanesi cok iyi digerleri orta dedi
[/QUOTE
Merhaba, sizin dondurulmuş transfer olma sebebiniz nedir acb genetiğe mi gidecekler yoksa rahim dinlendirme nedeni ile mi? Ve kaliteli embriyolar olmasına çok sevimdim inşallah benim de öyle olur yarın sabah toplamam var çok heyecanlıyımDun hepsi donduruldu canim toplam 9 embriyo. 6si cok iyi kalite digerleri orta kaliteymis.
Insallah hayirlisiyla kavusuruz bebeklerimize arrtik
Evet ama pazarda yamuk yumuk mısırla var. Onlari sorup alabilirsiniz.Mısır gdo lu, çok kanserojenKimse yememeli kızlarrrrr
Cok cok guzel gececek insallah. Burada bebeklerinin hangi ismi vereceğimizi konuşacağız. Hic merak etme.slm yine ben yarın büyük gün bana yarın için dua edin ne olur 11. dememen ve yarın sonuç günü inşallah yaradan allahım bizimde kuçağımızı boş bırakmasın.
Ya o kötü görünenler koy mısırı oluyor. Birde pazardaki mısırla gdo lu falan değil.aa benimde dün canım cekmişti ama mısır kötü görünüyor diye almadım
tuzlu tuzluda nne güzel oluyo ya
İlk hamileliğimde çok dikkat etmiştim ve tavuk yemiyordum Mevsim dışı meyve yeniyordum falan doktor o kadar düşünürsen aç kalırsın gdo herşeyde var ne istersen ye demişti.Mısır gdo lu, çok kanserojenKimse yememeli kızlarrrrr
Aynen ben de gdo kanserojen birşey değil diye biliyorum sadece meyve sebzenin görünüşünü değiştiriyor, zaten tüm meyve sebzeler günümüze genetiği değişerek gelmiş.Burada kritik olan ilaçsız olması, tarım ilaçları kanser yapar.İlk hamileliğimde çok dikkat etmiştim ve tavuk yemiyordum Mevsim dışı meyve yeniyordum falan doktor o kadar düşünürsen aç kalırsın gdo herşeyde var ne istersen ye demişti.
ben migrosdan baktım bence onlar köy mısırı degildi baya bozulan mısırlardıYa o kötü görünenler koy mısırı oluyor. Birde pazardaki mısırla gdo lu falan değil.
Ben sıra sıra dizilmeyip gario irili ufaklı dizilenlerden bahsediyorumben migrosdan baktım bence onlar köy mısırı degildi baya bozulan mısırlardı
hee yok bunlar değşiktiBen sıra sıra dizilmeyip gario irili ufaklı dizilenlerden bahsediyorum
18 Ağustos 3.gün embriyosu ve tek embriyoYeni sayfamız hepimize hayırlı ve uğurlu olsun bol pozitif haberler aldığımız bir sayfa olsun kucaklarımız bebiş dolsunHerkese bol şans
Arkadaşlar transfer tarihleriniz belli oldukça beni etiketleyip yazarsanız ben de sık sık güncelleme yaparım
- @Muallimezzz -18temmuz-5. Gün embriyosu-çift
- @kahveyokmu-22temmuz-5. Gün embriyosu-çift
- @puravida -3 Ağustos-4.Gün embriyosu-tek
- @Vatanimsensin -3Ağustos-5:Gün embriyosu-tek
- D Derinsart -4Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
Ebrarinannesii -4Ağustos-5. Gün embriyosu-çift - @Naznaz46 -4Ağustos-5.gün embriyosu-tek
- @esil16 -4 Ağustos
- @zebekine -4Ağusros-3. Gün embriyosu-tek
- @zeynep8734 -5Ağustos-5.gün embriyosu-tek
- @Denizderman -6Ağustos-
- @tln arasta -6 Ağustos-5. Gün embriyosu-3 tane
- A antalya86 -6 Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @Mericlila -7Ağustos-3. Gün embriyosu-tek
- @alLaayaaaaaaaaaa -7Ağustos-5. Gün embriyosu-tek
pinkbuyu -7Ağustos-5. Gün embriyosu-çift - @Peanuttt -8 Ağustos-4. Gün embriyosu-çift
- @Sherife_0660 -9 Ağustos-5. Gün embriyosu-tek
- @Kalibimmm -10Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @Aylin343534 -11Ağustos-3.gün embriyosu-çift
nitro -12Ağustos-5. Gün embriyosu-çift - @Elen123 -12 Ağustos-5. Gün embriyosu-tek
- @canskus -12Ağustos-5.Gün embriyosu-tek
- @iklime_06 -12Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @maviejderha -12Ağustos-5. Gün embriyosu-tek
- @poly-anna -12 Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @minik3434 -13Ağustos
- @Srknflz 13 Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @Selinbe -14 Ağustos-3. Gün embriyosu-çift
- @Songulllll9292 -15 Ağustos-3. Gün embriyosu-çift
- @duam08 -17Ağustos-3. Gün embriyosu
- @Nefesim45 -18Ağustos-4. Gün embriyosu-çift
- @Melikexxxyyzz -19 Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @Pasagirl -20Ağustos
- @Aponjj -20 Ağustos-5. Gün embriyosu-tek
- @afrartis -21Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
EmiZey54 -21Ağustos-5. Gün embriyosu-çift - @sevgiliseyyah -21 Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @ilknurtweety -21 Ağustos
- @Ykthkmhn -22 Ağustos-3. Gün embriyosu-çift
- 7 78kova
- @cengelliigne -24 Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @Koseden-24 Ağustos-5. Gün embriyosu-çift
- @pissa-25 Ağustos-3. Gün embriyosu-çift
- @Gmz3557 -29 Ağustos
- @gulgulgulgul20202020
- @My heaven
- @Alikla -5. Gün embriyosu-tek
- @Ozmai -5. Gün embriyosu-tek
- @Travelover -5. Gün embriyosu-çift
- @afili29
- @Papatya88orkide
- @superisiperisi_
- @Esraesrael
- @Violett90
- @Mucizem33
- @afili29
- @Iro_123
- @aysunayy
- @Mehder38
- @Cobanyildizi35
- @Feray87543 -3. Gün embriyosu-çift
Hangi ilaçları verdi ki saatlerini söylemesi lazım hepsi aynı saatte olmayabilir.Kızlar bende şimdi opudan geldim. 4 yumurtam toplandı. Yarın embriyolog bilgi verecekmiş. Duruma göre transfer günü verecek. Doktor 5 ilaç yazdı. Bunları nasıl kullandınız? Aynı saatlerde alınması sakıncalı mı?
Bende bugün gizli gizli araba yatak bikaç kıyafet baktım. Sevinemşyoruzda doya doya. Hep bastırıyor. Ben eşimle hala şöyle sevinçle plan yapamıyorum. İkimizde temkinli davranıyoruz. Offffben baya level atlaayip bebbek alısveriş kısmına gecmek istiyorum
Crinone jel, progestan hap, azitro, coraspin, estrofem verdi. Kaç tane alacağımı söyledi saat söylemedi canım.Hangi ilaçları verdi ki saatlerini söylemesi lazım hepsi aynı saatte olmayabilir.
Ben de pko oldugunu soyledi doktor o yuzden rahim dinlendirme yapilacak. Hayirlisiyla senin de bol bol embriyolarin olurMerhaba, sizin dondurulmuş transfer olma sebebiniz nedir acb genetiğe mi gidecekler yoksa rahim dinlendirme nedeni ile mi? Ve kaliteli embriyolar olmasına çok sevimdim inşallah benim de öyle olur yarın sabah toplamam var çok heyecanlıyım
Ben de söz verdim 26-27 haftaları görürsem inşallah O zaman alışverişini yapmaya başlayacağım ilk çocuğuma aldığım erkek kıyafetleri biberonları herşeyi çoğunu dağıttım fakat bugün aldığım 3 zıbını dolabı karıştırırken bir kutuya koymuştum onlara denk geldim bogazım düğümlendi bu berbat acıyı yaşamamak için beklemek çok daha doğru iyi ki karşıma cıktı dedim içimdenBende bugün gizli gizli araba yatak bikaç kıyafet baktım. Sevinemşyoruzda doya doya. Hep bastırıyor. Ben eşimle hala şöyle sevinçle plan yapamıyorum. İkimizde temkinli davranıyoruz. Offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?