2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

slm yine ben yarın büyük gün bana yarın için dua edin ne olur 11. dememen ve yarın sonuç günü inşallah yaradan allahım bizimde kuçağımızı boş bırakmasın.
Allahım hayırlısı ile nasip etsin inşallahhh son denemen olsun canım sağlıkla al bebeğini inşallahhh

Masallah canim bana da harfleri soylemedi 6 tanesi cok iyi digerleri orta dedi
[/QUOTE
Dun hepsi donduruldu canim toplam 9 embriyo. 6si cok iyi kalite digerleri orta kaliteymis.
Insallah hayirlisiyla kavusuruz bebeklerimize arrtik
Merhaba, sizin dondurulmuş transfer olma sebebiniz nedir acb genetiğe mi gidecekler yoksa rahim dinlendirme nedeni ile mi? Ve kaliteli embriyolar olmasına çok sevimdim inşallah benim de öyle olur yarın sabah toplamam var çok heyecanlıyım

İlk hamileliğimde çok dikkat etmiştim ve tavuk yemiyordum Mevsim dışı meyve yeniyordum falan doktor o kadar düşünürsen aç kalırsın gdo herşeyde var ne istersen ye demişti.
Aynen ben de gdo kanserojen birşey değil diye biliyorum sadece meyve sebzenin görünüşünü değiştiriyor, zaten tüm meyve sebzeler günümüze genetiği değişerek gelmiş.Burada kritik olan ilaçsız olması, tarım ilaçları kanser yapar.

18 Ağustos 3.gün embriyosu ve tek embriyo

Kızlar bende şimdi opudan geldim. 4 yumurtam toplandı. Yarın embriyolog bilgi verecekmiş. Duruma göre transfer günü verecek. Doktor 5 ilaç yazdı. Bunları nasıl kullandınız? Aynı saatlerde alınması sakıncalı mı?

Hangi ilaçları verdi ki saatlerini söylemesi lazım hepsi aynı saatte olmayabilir.

ben baya level atlaayip bebbek alısveriş kısmına gecmek istiyorum
Bende bugün gizli gizli araba yatak bikaç kıyafet baktım. Sevinemşyoruzda doya doya. Hep bastırıyor. Ben eşimle hala şöyle sevinçle plan yapamıyorum. İkimizde temkinli davranıyoruz. Offff

Ben de pko oldugunu soyledi doktor o yuzden rahim dinlendirme yapilacak. Hayirlisiyla senin de bol bol embriyolarin olur

Bende bugün gizli gizli araba yatak bikaç kıyafet baktım. Sevinemşyoruzda doya doya. Hep bastırıyor. Ben eşimle hala şöyle sevinçle plan yapamıyorum. İkimizde temkinli davranıyoruz. Offff
Ben de söz verdim 26-27 haftaları görürsem inşallah O zaman alışverişini yapmaya başlayacağım ilk çocuğuma aldığım erkek kıyafetleri biberonları herşeyi çoğunu dağıttım fakat bugün aldığım 3 zıbını dolabı karıştırırken bir kutuya koymuştum onlara denk geldim bogazım düğümlendi bu berbat acıyı yaşamamak için beklemek çok daha doğru iyi ki karşıma cıktı dedim içimden
yoksa o hevesin kursakta kalmasının tarifi de yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…