2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Arkadaşlar merhaba öncelikle gebe arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bende 19unda transfer oldum 4. Gün embriyosu transferiydi. Bugn transfer sonrası 3. Günüm. 4. Gün embriyosu cok araştırdım ama cok fazla olan görmedim duymadım. Burda bir iki kişiye denk geldim yazışmalarınızdan. Korkuyorum ya olmassa diye. Umudum cok yok açıkçası. Transfer snrası belirtisi olan varmı.

Crinone jel, progestan hap, azitro, coraspin, estrofem verdi. Kaç tane alacağımı söyledi saat söylemedi canım.
Ozaman doktora sorun estrofem ben günde 3 kez kullanıyorum sabah öğle akşam progestan fitil sabah öğle akşam hepsini aynı anda kullanmazsınız muhtemelen

merhaba kızlar benimde yarın transferim olacak inşallah dondurulmuş 5. gün embriyosu acaba pozitif sonuç alanlar transfer sürecinde ne yediniz yada neler yemediniz özel bir şeye gerek var mı lütfen yardımcı olur musunuz

Ozaman doktora sorun estrofem ben günde 3 kez kullanıyorum sabah öğle akşam progestan fitil sabah öğle akşam hepsini aynı anda kullanmazsınız muhtemelen
Farklı saatlere alarm kurdum hayırlısı bakalım. Cevabınız için teşekkür ederim

Kesinlikle. Tüp bebek için doktora gittiğimde baştan sona hikayemi anlattım sonra vajinadan muayne için yatırdı beni ultrasona bakıyor dedi ki o kadar çok şaşırdım ki vajinal muayneye karşı fobin oluşmamış o kadar iyi bişey ki bu dedi. Ne hastalar geliyor vajinadan muayne olamıyorlar bıkmış oluyorlar dedi. Dedim hocam valla o kadar çok istiyorum ki anne olmayı o yüzden katlanmak zorundayım napim dedim. Doğru diyorsun dedi. Adam bile şaşırdı yani. Midem kaldırmıyor artık masayı muayne aletini. Artık göbekten şöyle cıvıl cıvıl kıpırdayan sıpayı görmek istiyorum..İnşAllah benim ki tutunur teyzesi senin ki de sağsalim doğuma kadar sana eşlik eder

canım bence içini ferah tut bol bol dua ile geçir hatta bu siteden de çık biraz rahatla tv izle kafanı meşgul et pozitif ol her birimize ayrı tedaviler uygulanıyor 3. embriyoları tutunuyor sonuçta senin 4. gün doktoruna güven inşallah olumlu sonuç alırsın inşallah bu güzel cuma günü dualarımız kabul olsun

Cok teşekkür ederimcanım cok haklısın biraz kafamı dagıtmalıyım sanırım belirti arayıp kafamı bununla doldurmaktn olcagı varsada olmucak hayırlısı inşallah

Kızlar bugün 9.günüm yarın kan vericem ama dayanamadım test yaptım çok umutsuz bir halde.
Pozitif çıktı test geçen seneki denememden kalmıştı bozuk falan olabilir mi inanamıyorum şuan o kadar emindim ki olmadığına.

Eklentiler

• 7CF6656B-8F94-4F46-81C5-290363B40A64.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 68
ayy maşallah bence bozuk falan değil Allah sonunu getirsin canım darısı hepimizi başına :)

Selamun aleykum kızlar siz nerede yaptırıyorsunuz tüp bebeği benim kafam çok karışık şanlıurfa da oturuyorum burada bi yerle görüştüm tüp bebek için var mı içinizde gaziantep şanlıurfa diyarbakır adana çevresinden kimse önerebileceğiniz bi yer var mı

çok sevindim canım üzerinde son kullanma tarihi yazar testin ama geçse bile bozuk olma ihtimali çok düşük hamilesin:)

Eminim hissettiğin duygunun tarifi yoktur allahım nasip etsin sana hayırlısıyla yavrunu isteyen herkese tattirsin bu duyguyu inşallah

Eminim hissettiğin duygunun tarifi yoktur allahım nasip etsin sana hayırlısıyla yavrunu isteyen herkese tattirsin bu duyguyu inşallah

Amin canım inşallah isteyen herkese versin. Allah sağlıkla doğduğu günleride göstersin hepimize daha yolun başındayız. Umarım güzel geçer her anımız

Ocak 2021 yazıyor baktım ama inanmıyorum hala o kadar çok ağrılarım olduki hayal gibi geliyor. İnşallah yarın kan sonucuda güzel gelir
İnşallah canım ben sabah 8.30 gibi vercem kan çok çok sevindim sana da.Bende de çok ağrılar vardı azalarak devam etti hatta bugün bile var .Ben de 2. çizgiyi gördüğümde inanamadım hayatımda ilk kez 2. çizgiyi gördüm inşallah kan sonucu da güzel gelir ve güzel ilerler

Diyarbakır'da bahçeci de yaptim ben ,dün transfer oldum şimdilik memnunum. Tavsiye ederim

Benimde ağrılarım son 2 günde hafifledi. Ben de hayatımda ilk kez gördüm ve çok umutsuzdum negatif nasılsa göreyimde evde rahatla temizlik yaparım diye yaptım testide. Ellerim titredi resmen pozitifi görünce.Dediğin gibi önemli olan kan sonucu umarım güzel gelir değerlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…