2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

İlaçlar folikül sayısını değiştirmez canım, o ay yumurtalıklarda kaç tane üretildiyse ilaçlar sadece onların gelişip yeterli düzeyde büyümesine yardımcı olur.

Bende bugün gizli gizli araba yatak bikaç kıyafet baktım. Sevinemşyoruzda doya doya. Hep bastırıyor. Ben eşimle hala şöyle sevinçle plan yapamıyorum. İkimizde temkinli davranıyoruz. Offff
Canım biz de aynı durumdayız. Ben bazen kendimi kapatırsam da eşim hemen uyarıyor, ne olur ne olmaz kaptırma kendini diyor. Geçen seferki sevincimiz kursağımızda kalmıştı. O yüzden uzunca süre diken üstünde olacağız gibi duruyor gidişat.

Amiiinnn inşallah canım o kadar inandırmıştım ki kendimi olmadığına inanamıyorum hala. Rabbim hepimize sağlıkla versin inşallah ağlıyorum 1 saattir.
mutluluk gözyaşları gebelik duygusallığı da olabilir :) ama gülmelisin bol bol dinlen tadını çıkar benimde transferim yarın özel olarak birşey yedin mi nelere dikkat ettin acaba

Canım merhaba benim de bugün 4 yumurtam çıktı. İnşallah sonumuz güzel olur. Ben hiç merionel kullanmadım. Gonal-f kullandım hep cetrotide ile birlikte. Bence ilaçlarla bir ilgisi yok bu durumun yumurtanın uyarılmasıyla ilgili. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah en yakın zamanda kucaklarımız dolsun

mutluluk gözyaşları gebelik duygusallığı da olabilir :) ama gülmelisin bol bol dinlen tadını çıkar benimde transferim yarın özel olarak birşey yedin mi nelere dikkat ettin acaba

Allah inşallah hepimize anne olmayı nasip etsin. Umarım sıkı sıkı tutunur sana evladın İlk 3 gün genelde yattım. Kabız olmamak için kuru kayısı yedim işe yaradı bende. Ananas yedim her gün bol bol meyve yedim. Ama bence bunlar etkili mi bilemem çünkü ilk tedavimde de yaptım ama negatif oldu. Nasip kısmet sanırım.

TEBRİK EDİYORUM HAYIRLI OLSUN BELİRTİ VARMIYDI

Gdo inanilmaz zararli. Hatta bunun için insanlar dava açtılar. Ve ürünler gdo lu ise ABD de paketler üzerinde yer alıyor. Genetigi değiştirilmiş ürünler üzerinde farelerde yapılan deney sonuçlarını izleyin. Farelerde kist oranı yüzde 60 artiyor. Kanser artiyor. Obezite artiyor.

Opu oldum kizlar 6 tane toplandi haber bekleme aşamasına geçtik bakalim..ama taze transfer yapılmayacak rahim dinlendirme ye geçtik..sagliklica embriyo olsunlar da gerisi kolay insallah 6sida embriyo olursa cok sevineceğim elbet 1 tanesi tutar diyorum

Hayırlı olsun canım bende de 6 toplanmıştı inşallah hepsi döllenir hepsi sağlıklı olur.Rahim dinlendirmede şans dagha yüksek oluyor

Kizlar bu arada dogalgazimiz vatana millete hayirli olsun... hamilelik hormonlari olsa gerek oyle duygulanip agladim ki belki biz deyil ama evlatlarimiz kurtuldu...

Gozun aydin cnm hamilesin... rabbim kucagina da almayi nasip eder ins

Progestan değerini ayarlayamadılar mı canım acaba bu ilaçları kullanırken kanama olması hiç normal değil aktif bir kanama mı devam ediyor mu çok geçmiş olsun

Kizlar bu arada dogalgazimiz vatana millete hayirli olsun... hamilelik hormonlari olsa gerek oyle duygulanip agladim ki belki biz deyil ama evlatlarimiz kurtuldu...
Valla fiyatlar düşer mi ülke de hic sanmiyorum ben. Birilerinin mutahitleri iyi para kazanacak o kesin ama halkın yüzü güler mi acaba? Hic gülmedi su ana kadar cunku. Yerli uçak yerli araba olayına dönmez insallah.

Benjm 4. Gun embriyisu canim. Degerim de cok iyi cikti. Hic korkma.

Yürekten duamdır inşallah bebeğin kucagındayken bu topikte yazarsın bebiş durmuyor hiç giremiyorum buraya diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…