İlaçlar folikül sayısını değiştirmez canım, o ay yumurtalıklarda kaç tane üretildiyse ilaçlar sadece onların gelişip yeterli düzeyde büyümesine yardımcı olur.bugun tip bebek merkezinden aradılar, 4tane toplanmıştı, 1 tanesi döllenmiş, üzüldüm. ila. protokulde sadece merional 300mg kullandım ve onada 3. gün aksamında başlamıştım. acaba sayının az olması bununla alakalı olabilir miy?
toplamda 4 folikül toplandı, geçen deneyimimde başka bir merkezle başlamıştım gonal f ve yanında meriaonal kullandım ilk 2 gün sonrasında merkezi değiştirdim ve sadece merionalile devam ettim. 10 tane toplandı, 6sı devam etti 5. güne 1 tanesi kalmştı oda tutmadı.
sizin deneyimleriniz nedir?
ilaç daha fazla alarak daha fazlamı folikül oluşuyor? lütfen bilgi verin
Canım biz de aynı durumdayız. Ben bazen kendimi kapatırsam da eşim hemen uyarıyor, ne olur ne olmaz kaptırma kendini diyor. Geçen seferki sevincimiz kursağımızda kalmıştı. O yüzden uzunca süre diken üstünde olacağız gibi duruyor gidişat.Bende bugün gizli gizli araba yatak bikaç kıyafet baktım. Sevinemşyoruzda doya doya. Hep bastırıyor. Ben eşimle hala şöyle sevinçle plan yapamıyorum. İkimizde temkinli davranıyoruz. Offff
mutluluk gözyaşlarıAmiiinnn inşallah canım o kadar inandırmıştım ki kendimi olmadığına inanamıyorum hala. Rabbim hepimize sağlıkla versin inşallah ağlıyorum 1 saattir.
Inşallah herşey gönlünüzce olsunOcak 2021 yazıyor baktım ama inanmıyorum hala o kadar çok ağrılarım olduki hayal gibi geliyor. İnşallah yarın kan sonucuda güzel gelir
Canım merhaba benim de bugün 4 yumurtam çıktı. İnşallah sonumuz güzel olur. Ben hiç merionel kullanmadım. Gonal-f kullandım hep cetrotide ile birlikte. Bence ilaçlarla bir ilgisi yok bu durumun yumurtanın uyarılmasıyla ilgili. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah en yakın zamanda kucaklarımız dolsunbugun tip bebek merkezinden aradılar, 4tane toplanmıştı, 1 tanesi döllenmiş, üzüldüm. ila. protokulde sadece merional 300mg kullandım ve onada 3. gün aksamında başlamıştım. acaba sayının az olması bununla alakalı olabilir miy?
toplamda 4 folikül toplandı, geçen deneyimimde başka bir merkezle başlamıştım gonal f ve yanında meriaonal kullandım ilk 2 gün sonrasında merkezi değiştirdim ve sadece merionalile devam ettim. 10 tane toplandı, 6sı devam etti 5. güne 1 tanesi kalmştı oda tutmadı.
sizin deneyimleriniz nedir?
ilaç daha fazla alarak daha fazlamı folikül oluşuyor? lütfen bilgi verin
mutluluk gözyaşlarıgebelik duygusallığı da olabilir :) ama gülmelisin bol bol dinlen tadını çıkar benimde transferim yarın özel olarak birşey yedin mi nelere dikkat ettin acaba
TEBRİK EDİYORUM HAYIRLI OLSUN BELİRTİ VARMIYDIKızlar bugün 9.günüm yarın kan vericem ama dayanamadım test yaptım çok umutsuz bir halde.
Pozitif çıktı test geçen seneki denememden kalmıştı bozuk falan olabilir mi inanamıyorum şuan o kadar emindim ki olmadığına.
Allah inşallah hepimize anne olmayı nasip etsin. Umarım sıkı sıkı tutunur sana evladınİlk 3 gün genelde yattım. Kabız olmamak için kuru kayısı yedim işe yaradı bende. Ananas yedim her gün bol bol meyve yedim. Ama bence bunlar etkili mi bilemem çünkü ilk tedavimde de yaptım ama negatif oldu. Nasip kısmet sanırım.
[/QUOTE
amiinsende minik kalbin atışını duyar kucağına alırsın inşallah o zaman ben kuru kayısı alayım ananas çok duydum onuda alayım birde yatış pozisyonu önemli mi yan mı yatmak gerek acaba cevabın için çok teşekkür ederim sorularımla mesgul ediyorum
Gdo inanilmaz zararli. Hatta bunun için insanlar dava açtılar. Ve ürünler gdo lu ise ABD de paketler üzerinde yer alıyor. Genetigi değiştirilmiş ürünler üzerinde farelerde yapılan deney sonuçlarını izleyin. Farelerde kist oranı yüzde 60 artiyor. Kanser artiyor. Obezite artiyor.Aynen ben de gdo kanserojen birşey değil diye biliyorum sadece meyve sebzenin görünüşünü değiştiriyor, zaten tüm meyve sebzeler günümüze genetiği değişerek gelmiş.Burada kritik olan ilaçsız olması, tarım ilaçları kanser yapar.
Hayırlı olsun canım bende de 6 toplanmıştı inşallah hepsi döllenir hepsi sağlıklı olur.Rahim dinlendirmede şans dagha yüksek oluyorOpu oldum kizlar 6 tane toplandi haber bekleme aşamasına geçtik bakalim..ama taze transfer yapılmayacak rahim dinlendirme ye geçtik..sagliklica embriyo olsunlar da gerisi kolay insallah 6sida embriyo olursa cok sevineceğim elbet 1 tanesi tutar diyorum
Gozun aydin cnm hamilesin... rabbim kucagina da almayi nasip eder insKızlar bugün 9.günüm yarın kan vericem ama dayanamadım test yaptım çok umutsuz bir halde.
Pozitif çıktı test geçen seneki denememden kalmıştı bozuk falan olabilir mi inanamıyorum şuan o kadar emindim ki olmadığına.
Progestan değerini ayarlayamadılar mı canım acaba bu ilaçları kullanırken kanama olması hiç normal değil aktif bir kanama mı devam ediyor mu çok geçmiş olsunAkşam üstü kanamam oldu 8.gün doktorun hemşiresini aradım doktorlar görüştü bana ya tutmadı yada tutunma kanaması olduğunu söyledi iğne verdi bir adet Proluton vuruldum ama kanamam artı erken gebelik testi yaptım orda da negatif çıktı cumartesi kan günüm. Hamile değilim büyük ihtimal
Maşallah canım çok netKızlar bugün 9.günüm yarın kan vericem ama dayanamadım test yaptım çok umutsuz bir halde.
Valla fiyatlar düşer mi ülke de hic sanmiyorum ben. Birilerinin mutahitleri iyi para kazanacak o kesin ama halkın yüzü güler mi acaba? Hic gülmedi su ana kadar cunku. Yerli uçak yerli araba olayına dönmez insallah.Kizlar bu arada dogalgazimiz vatana millete hayirli olsun... hamilelik hormonlari olsa gerek oyle duygulanip agladim ki belki biz deyil ama evlatlarimiz kurtuldu...
Benjm 4. Gun embriyisu canim. Degerim de cok iyi cikti. Hic korkma.Arkadaşlar merhaba öncelikle gebe arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bende 19unda transfer oldum 4. Gün embriyosu transferiydi. Bugn transfer sonrası 3. Günüm. 4. Gün embriyosu cok araştırdım ama cok fazla olan görmedim duymadım. Burda bir iki kişiye denk geldim yazışmalarınızdan. Korkuyorum ya olmassa diye. Umudum cok yok açıkçası. Transfer snrası belirtisi olan varmı.
Yürekten duamdır inşallah bebeğin kucagındayken bu topikte yazarsın bebiş durmuyor hiç giremiyorum buraya diyeKesinlikle. Tüp bebek için doktora gittiğimde baştan sona hikayemi anlattım sonra vajinadan muayne için yatırdı beni ultrasona bakıyor dedi ki o kadar çok şaşırdım ki vajinal muayneye karşı fobin oluşmamış o kadar iyi bişey ki bu dedi. Ne hastalar geliyor vajinadan muayne olamıyorlar bıkmış oluyorlar dedi. Dedim hocam valla o kadar çok istiyorum ki anne olmayı o yüzden katlanmak zorundayım napim dedim. Doğru diyorsun dedi. Adam bile şaşırdı yani. Midem kaldırmıyor artık masayı muayne aletini. Artık göbekten şöyle cıvıl cıvıl kıpırdayan sıpayı görmek istiyorum..İnşAllah benim ki tutunur teyzesi senin ki de sağsalim doğuma kadar sana eşlik eder ❤
TEBRİK EDİYORUM HAYIRLI OLSUN BELİRTİ VARMIYDI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?