Hayırlı olsun canım bende de 6 toplanmıştı inşallah hepsi döllenir hepsi sağlıklı olur.Rahim dinlendirmede şans dagha yüksek oluyor
Gozun aydin cnm hamilesin... rabbim kucagina da almayi nasip eder ins
Yarın kan testi günüm idrarda pozitif çıkmıştıCok teşekkürler canim insallah iyi gelir bana da senin kac tanesi devam etti 6 yumostan..bir de sanırım hamilesin sagliklica gelsin bebis insallah
Ne guzelYarın kan testi günüm idrarda pozitif çıkmıştıbende 2 toplama oldu havuz yöntemi ilkinde 5 döllendi 3 donduruldu 2.de 4 döllendi 1 donduruldu
İnşallahNe guzelkeske bende de oyle bir şans olsa idi tek toplama şansım vardi sehirdidimdan geldiğimiz ve sadece yazın tedaviye gelebildigim icin bu dw son şansım diyorum yas oldu 38 gene 6 iyi toplandi jnsallah saglikli çıkarlar da bir daha uğraşmam Allahim
Hayırlı olsun kaç tane transfer edildimsizi de ekliyorum listemize bol şansArkadaşlar merhaba öncelikle gebe arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bende 19unda transfer oldum 4. Gün embriyosu transferiydi. Bugn transfer sonrası 3. Günüm. 4. Gün embriyosu cok araştırdım ama cok fazla olan görmedim duymadım. Burda bir iki kişiye denk geldim yazışmalarınızdan. Korkuyorum ya olmassa diye. Umudum cok yok açıkçası. Transfer snrası belirtisi olan varmı.
Aynen canim insallah yarin iyi haberler gelirİnşallahİyi düşün önemli olan kaliteli olmaları
Hayırlı olsun bol şansmerhaba kızlar benimde yarın transferim olacak inşallah dondurulmuş 5. gün embriyosu acaba pozitif sonuç alanlar transfer sürecinde ne yediniz yada neler yemediniz özel bir şeye gerek var mı lütfen yardımcı olur musunuz
Canım çok güzel çıkmış tebrik ederim gidip kan ver yüksek bir değer çıkar büyük ihtimal benimki de böyleydiKızlar bugün 9.günüm yarın kan vericem ama dayanamadım test yaptım çok umutsuz bir halde.
Pozitif çıktı test geçen seneki denememden kalmıştı bozuk falan olabilir mi inanamıyorum şuan o kadar emindim ki olmadığına.
Canım çok güzel çıkmış tebrik ederim gidip kan ver yüksek bir değer çıkar büyük ihtimal benimki de böyleydi
Benim ilk denemem de de rahim dinlendirme işlemi yapılmıştı genellikle merkezler artık bu yöntemi çok kullanıyorRahim dinlendirme yapılan oldu mu aranızda kizlar
ya canım o cok normal bence, ben hic düşük yaşamadım hiiiiç hamile kalamadım ama bizde oturup sevinemiyoruz kese kalp diyoruz önce ne olagnı bilmiyoruzki tutunca garantiside yokkiiBende bugün gizli gizli araba yatak bikaç kıyafet baktım. Sevinemşyoruzda doya doya. Hep bastırıyor. Ben eşimle hala şöyle sevinçle plan yapamıyorum. İkimizde temkinli davranıyoruz. Offff
beeeeeeenRahim dinlendirme yapılan oldu mu aranızda kizlar
Şansı artırmak için yapiliyor sanirim artik ilk kez yapiliyor da bana o yizden sasirdim sagol canimBenim ilk denemem de de rahim dinlendirme işlemi yapılmıştı genellikle merkezler artık bu yöntemi çok kullanıyor
Ne kadar beklediniz ilac kullandınız mı bu surede..antibiyotik ve probiyotik verdi bana doktorumbeeeeeeen
ben sadece folik ast kullandım sanırım yaklasık 1.5ay kadar dinlendirme yapıldı haziran ortasıydı başadıgımızda 5 agustosda transferim oldu.. Transfere yakın bana bi fitil verdi 3-4 gün kullanmam icin ama bende kanama yapınca bıraktırdı baya ayarlarımı bozdu o fitil benim .. Bide estrofemde o dönemde basladım yanls hatırlamıyorsamNe kadar beklediniz ilac kullandınız mı bu surede..antibiyotik ve probiyotik verdi bana doktorum
Rahimde oluşacak bi enfeksiyona karşı önce antibiyotik kullandırıyor sanirim benim dr önlem amacli..adetinin 21.gunu gel rahmine ayrintili bakicam dedi..transfer için sonra artik.. dediğin ilaçları ozaman kullandirir sanirim..hayirlisi yarin bebislerden iyi bir haber gelsin de insallah..transfer elbt olurben sadece folik ast kullandım sanırım yaklasık 1.5ay kadar dinlendirme yapıldı haziran ortasıydı başadıgımızda 5 agustosda transferim oldu.. Transfere yakın bana bi fitil verdi 3-4 gün kullanmam icin ama bende kanama yapınca bıraktırdı baya ayarlarımı bozdu o fitil benim .. Bide estrofemde o dönemde basladım yanls hatırlamıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?