2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Ben de çok merak ediyorum; yatış pozisyonu önemli mi şu aşamada? Sırt üstü yatmada bir sakınca yoktur herhalde şimdilik.

Cok teşekkürler canim insallah iyi gelir bana da senin kac tanesi devam etti 6 yumostan..bir de sanırım hamilesin sagliklica gelsin bebis insallah
Hayırlı olsun canım bende de 6 toplanmıştı inşallah hepsi döllenir hepsi sağlıklı olur.Rahim dinlendirmede şans dagha yüksek oluyor

cicekbade Ne demek istediğini sorabilirsin o kadar çok sorumuza cevap arıyoruzki burda. Daha çok birbirimize destek olucaz inşallah. Yatış pozisyonu önemli değil hemşire öyle demişti. Uyurken sırtüstü uyuyamam zaten hep sağa sola döndüm. Ama gün içinde dinlenirken sırtüstü uzandım genelde.

Cok teşekkürler canim insallah iyi gelir bana da senin kac tanesi devam etti 6 yumostan..bir de sanırım hamilesin sagliklica gelsin bebis insallah
Yarın kan testi günüm idrarda pozitif çıkmıştı bende 2 toplama oldu havuz yöntemi ilkinde 5 döllendi 3 donduruldu 2.de 4 döllendi 1 donduruldu

Yarın kan testi günüm idrarda pozitif çıkmıştı bende 2 toplama oldu havuz yöntemi ilkinde 5 döllendi 3 donduruldu 2.de 4 döllendi 1 donduruldu
Ne guzel keske bende de oyle bir şans olsa idi tek toplama şansım vardi sehirdidimdan geldiğimiz ve sadece yazın tedaviye gelebildigim icin bu dw son şansım diyorum yas oldu 38 gene 6 iyi toplandi jnsallah saglikli çıkarlar da bir daha uğraşmam Allahim

İnşallah İyi düşün önemli olan kaliteli olmaları

Hayırlı olsun kaç tane transfer edildimsizi de ekliyorum listemize bol şans

Hayırlı olsun bol şans sizi de ekleyeyim listeye

Canım çok güzel çıkmış tebrik ederim gidip kan ver yüksek bir değer çıkar büyük ihtimal benimki de böyleydi

Bende bugün gizli gizli araba yatak bikaç kıyafet baktım. Sevinemşyoruzda doya doya. Hep bastırıyor. Ben eşimle hala şöyle sevinçle plan yapamıyorum. İkimizde temkinli davranıyoruz. Offff
ya canım o cok normal bence, ben hic düşük yaşamadım hiiiiç hamile kalamadım ama bizde oturup sevinemiyoruz kese kalp diyoruz önce ne olagnı bilmiyoruzki tutunca garantiside yokkii bende valla oda modelleri bakıorum ara ara hahah eşmde bugun kız hissediorum ben dedi ama kız cok istiyor ondanda olabilir yada belki cidden doğru cıkcak

Ne kadar beklediniz ilac kullandınız mı bu surede..antibiyotik ve probiyotik verdi bana doktorum
ben sadece folik ast kullandım sanırım yaklasık 1.5ay kadar dinlendirme yapıldı haziran ortasıydı başadıgımızda 5 agustosda transferim oldu.. Transfere yakın bana bi fitil verdi 3-4 gün kullanmam icin ama bende kanama yapınca bıraktırdı baya ayarlarımı bozdu o fitil benim .. Bide estrofemde o dönemde basladım yanls hatırlamıyorsam

Rahimde oluşacak bi enfeksiyona karşı önce antibiyotik kullandırıyor sanirim benim dr önlem amacli..adetinin 21.gunu gel rahmine ayrintili bakicam dedi..transfer için sonra artik.. dediğin ilaçları ozaman kullandirir sanirim..hayirlisi yarin bebislerden iyi bir haber gelsin de insallah..transfer elbt olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…