2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

işte bendede onu fitille yaptı ama aşırı yan etks oldu kanamam oldu başım döndü baygınlık geçiriyodum midem bulandı.. sora baya makattan kan aktı hemen bıraktırdı.. ama pardon bu transfer öncesi degil opu öncesiydi. Transferde özel bisi yapmadım hatırlamıorum antibiotikde yoktu..

Hayırlı olsun kaç tane transfer edildimsizi de ekliyorum listemize bol şans
Tek transfer oldu. Zaten 6 taneden 5i döllendi. Doktor 3. Gün aradı diğerleri cok yavalşadı bi tanesi istedigim gibi iyi görünüyo o yzdne 5. Günü beklemicem dedi 4. Gün transfer yaptı. Diğerlrinin ilerlemeside 5. Gün durdu zaten. donduramadıkda hiç. İnşallah rahmimdeki tutunur. Tek embriyom Tek umudum

bende umutsuZdum benimde geri de baaska yok ama tutundu yada tutundular Allh bilir

Ayy ne fena cok gecmis olsun tepki vermiş vücudun demek ki..
Transfer ne zaman olur bilmiyorum ki bu ona da hazırlık değil sanirim rahmimde biseyler gördü o yuzden gel gene bakacagim dedi hayirlisi olsun

Merhaba kizlar, allah saglikla bebegine kavustursun insallah hepimizi . Bana da 14 agustosta tek 3.gün embriyosu transferi yapildi. 10 yumurtadan sadece 1 tanesi dollendi. Spermde sorun yoktu ama yumurtalar ya spermi kabul etmedi ya da duzgun bolunmedi. Bu sorunu yasayaniniz var mi? Bu tutmazsa bir dahakine ne yapmak lazim?

Ne kadar beklediniz ilac kullandınız mı bu surede..antibiyotik ve probiyotik verdi bana doktorum
Antibiyotiği yumurta toplamadan sonra çoğunlukla veriyolar enfeksiyon olmasın diye iğne ile girdikleri için probiyotiği de antibiyotik vajinal florayıda öldürüyor ya onun için vermiştir genelde ağır antibiyotiklerle probiyotik de veriyorlar

Merhabalar ben bugün transferimi oldum. Önümüzde ki hafta içi çalışmamak için rapor almak istiyorum. Hastane en fazla 3 günlük yazıyor oda cumartesi, pazar, pazartesi zaten haftasonu çalışmıyorum. Sizler 5 günlük vs rapor alabildiniz mi? Nereden rapor alabilirim ?

İlaçlar folikül sayısını değiştirmez canım, o ay yumurtalıklarda kaç tane üretildiyse ilaçlar sadece onların gelişip yeterli düzeyde büyümesine yardımcı olur.
Bana da dr hiç gonal f vermedi, hep m
İlaçlar folikül sayısını değiştirmez canım, o ay yumurtalıklarda kaç tane üretildiyse ilaçlar sadece onların gelişip yeterli düzeyde büyümesine yardımcı olur.
Bana da dr hiç gonal f vermedi, hep melional verdi. Embriyo tutunmadı. Acaba bundan mı ki dedim ama siz sadece gelişmesi için bu ilaçlar diyorsunuz. Yanılıyorum demekki..

Bana 7 gün yazdı canım benim bildiğim 10 güne kadar yazabiliyorlar neden en fazla 3 günlük yazıyor ki?

Ben de aynılarını yedim, benim de ilk transfer negatif

Rahim dinlendirme yapılan oldu mu aranızda kizlar
Benim ilk tüp başarısız oldu. İkinciye hormon verilip opu yapılacak. Doktoruma rahim dinlendircez mi dedim. Yok hayır dedi. 1 ay sonra hemen görcem regl de dedi. Yaş 35 i aşıyorsa rahim dinlendirme yapmıyorlar genelde. Her ay yumurta kaybı olduğu için adetle.

Probiyotik olarak ne verdi acaba..
Ben NBL gold kullanmıştım transferden önce hep hem probiyotik hem prebiyotik hem de diğer vitaminler de var içinde doktorum öneriyor çok memnundum ondan toz şase şeklinde ben yoğurda katıp biraz da bal koyup yiyodum tadı da çok güzel oluyodu tavsiye ederim ama doktorada sormak lazım tabi

Benim de başarısız tüp sonrası gonalf ve büyüme hormonu verildi canım çok şükür kaliteli oldu yumurtalar

38 yasindayim bugun yapıldı opum ve transferi hemen yapmayacağını başarı şansını artirmak icin dinlendirme yapacağını söyledi bana da doktorum..

Benim de başarısız tüp sonrası gonalf ve büyüme hormonu verildi canım çok şükür kaliteli oldu yumurtalar
7 sene önce yaptığımız tup bebek tedavisiyle olan bir kizim var ozaman yani 7 sene önce 6 yumurta toplanmıştı simdi gene 6 toplandi amh degerim de oldukça düşmesine rağmen...morional ve fostimon kullanarak basladim sonra son gün gönül f e gectim...cok minik büyümez dediği yumurtaları büyüttü gercekten doktorundan cok memnun kaldim..Artik gerisi Allahtan

Benim esim de kiz hissediyormus. Oyle diyor hep pozitif zaten ikiz kizlar olacak diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…