2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Fitilin adı ne? Bana da verdi de temkinli olayım aynısı mı acaba

Hadi hayırlısı canım inşallah

merhaba 18 agustos 3. gun embıryosu çift transfer oldu test gunumu beklemedeyım

Ayy ne fena cok gecmis olsun tepki vermiş vücudun demek ki..
Transfer ne zaman olur bilmiyorum ki bu ona da hazırlık değil sanirim rahmimde biseyler gördü o yuzden gel gene bakacagim dedi hayirlisi olsun
aynen gece acile gitmştik vlla cok fenaydi... ishalde yapmıştı o galiba bi makat hastalgn iktihplanmasinda da kullanıyormuslaR. hayırlısı olsun canim geç olsun güc olmasin.. herseyin bir zamani var her bebek gelecegi zamanı biliyor

Ben de aynılarını yedim, benim de ilk transfer negatif

Ben artık bu işin yeme içme ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Tabi ki sağlıklı beslenmek önemli ama yediğimiz özel şeyler bişey yapmıyor tutunmasına. Embriyonun kalitesiyle ilgili ve sanırım dondurulmuş embriyonun tutma ihtimali daha yüksek hep öyle okudum. Umarım sağlıkla ilerler her aşamamız

Aynen canim..kesinlikle embriyosu kalitrli olan arkadslarin sansi cok daha yuksek..2. Kalite olanlardada hamis olan arkadaslar var ama..genel anlamda sans biraz daha dusuk oluyo 2. Kalitede..ben 2 kere yaptirdim..2. Kalite embriyoyla 2 side negatifle aonuclandi..birde bende yas faktorude var..yasda cok buyuk etken..yumjrtanin kaliteli olmasi icin..

Mutlaka yumurta, sperm kaliteleri çok önemli. Bizim erkek infertilitesi, sorun spermde olduğunda gebelik olsada gelişimin durması yüksek gibi geldi bana forumda okuduklarımdan. Herşeyden önce rabbim yaşıyacak ömür verdiyse oluyor bi şekilde.

Merhaba ben de bugün OPU oldum 8 tane yumurtam toplandı eğer 5. Güne gelirler ise PGT öneriyoruz denildi çok yaptırmak istemiyorum bir an önce koyulmasını istiyorum ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum kafam çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…