Test zamanın ne zaman. Benimde 3. Gün embriyosu olacak ta. Şimdiden merak ediyorum testi be zaman yaptım diye
Fitilin adı ne? Bana da verdi de temkinli olayım aynısı mı acabaişte bendede onu fitille yaptı ama aşırı yan etks oldu kanamam oldu başım döndü baygınlık geçiriyodum midem bulandı.. sora baya makattan kan aktı hemen bıraktırdı.. ama pardon bu transfer öncesi degil opu öncesiydi. Transferde özel bisi yapmadım hatırlamıorum antibiotikde yoktu..
Hadi hayırlısı canım inşallah7 sene önce yaptığımız tup bebek tedavisiyle olan bir kizim var ozaman yani 7 sene önce 6 yumurta toplanmıştı simdi gene 6 toplandi amh degerim de oldukça düşmesine rağmen...morional ve fostimon kullanarak basladim sonra son gün gönül f e gectim...cok minik büyümez dediği yumurtaları büyüttü gercekten doktorundan cok memnun kaldim..Artik gerisi Allahtan
merhaba 18 agustos 3. gun embıryosu çift transfer oldu test gunumu beklemedeyımİyi akşamlar kızlar transfer günü netleşen olursa beni atiketleyerek yazarsa sevinirim ona göre listeyi güncellerim bir de listede adı olmayan varsa lütfen bana bildirsin hepinize güzel tedaviler diliyorum inanıyorum çok bereketli olacak Ağustos ayı
hahah bende demedim ama nedense benmde icimden ikiz kiz geçiyor tabi ikiside tuttumu blmiyorum amaBenim esim de kiz hissediyormus. Oyle diyor hep pozitif zaten ikiz kizlar olacak diyor.
endol mu neydi... aynisi mi ??Fitilin adı ne? Bana da verdi de temkinli olayım aynısı mı acaba
insallah ciftte sonuçlnırmerhaba 18 agustos 3. gun embıryosu çift transfer oldu test gunumu beklemedeyım
Lucrin mi büyüme hormonu canimBenim de başarısız tüp sonrası gonalf ve büyüme hormonu verildi canım çok şükür kaliteli oldu yumurtalar
Yok canım saizen diye bir büyüme hormonu oldum gonalf yanında 13 cc hergünLucrin mi büyüme hormonu canim
aynen gece acile gitmştik vlla cok fenaydi... ishalde yapmıştı o galiba bi makat hastalgn iktihplanmasinda da kullanıyormuslaR. hayırlısı olsun canim geç olsun güc olmasin.. herseyin bir zamani var her bebek gelecegi zamanı biliyorAyy ne fena cok gecmis olsuntepki vermiş vücudun demek ki..
Transfer ne zaman olur bilmiyorum ki bu ona da hazırlık değil sanirim rahmimde biseyler gördü o yuzden gel gene bakacagim dedi hayirlisi olsun
Benimki o değildi ama endolü bende kullandım Sanırım ismi çok tanıdık geliyorendol mu neydi... aynisi mi ??
olabileir allah kimseyi o ilaca muhtaç etmesinBenimki o değildi ama endolü bende kullandım Sanırım ismi çok tanıdık geliyor
Ben de aynılarını yedim, benim de ilk transfer negatif
Aynen canim..kesinlikle embriyosu kalitrli olan arkadslarin sansi cok daha yuksek..2. Kalite olanlardada hamis olan arkadaslar var ama..genel anlamda sans biraz daha dusuk oluyo 2. Kalitede..ben 2 kere yaptirdim..2. Kalite embriyoyla 2 side negatifle aonuclandi..birde bende yas faktorude var..yasda cok buyuk etken..yumjrtanin kaliteli olmasi icin..Ben artık bu işin yeme içme ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Tabi ki sağlıklı beslenmek önemli ama yediğimiz özel şeyler bişey yapmıyor tutunmasına. Embriyonun kalitesiyle ilgili ve sanırım dondurulmuş embriyonun tutma ihtimali daha yüksek hep öyle okudum. Umarım sağlıkla ilerler her aşamamız
Aynen canim..kesinlikle embriyosu kalitrli olan arkadslarin sansi cok daha yuksek..2. Kalite olanlardada hamis olan arkadaslar var ama..genel anlamda sans biraz daha dusuk oluyo 2. Kalitede..ben 2 kere yaptirdim..2. Kalite embriyoyla 2 side negatifle aonuclandi..birde bende yas faktorude var..yasda cok buyuk etken..yumjrtanin kaliteli olmasi icin..
Bende ayın 17 sinde 3.gün transver oldu canım. Tek farkımız benim tek embryo bu süreçte iletişimde bulunalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?