2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Cevşen demişti bir arkadaşım ben de ona niyetlendim bakalım. Benim eşim epeydir evden çalışıyor bu ay başlayacaktı ofise gitmeyw ama iptal oldu, isabet oldu onunla daha keyifli geçer inşallah. 9 gün kaldı bile :) siz gebe misiniz?

Yarın yani :) hadi hayırlısı inşallah güzel haberler alırsınız. Ben de öyleyim asla geçmiyor o 10 gün. Bakalım yeni başladı bizim bekleyiş :) ben kötü besleniyorum maalesef hamur işi kızartma falan bayılıyoruz

Hadi yaa çok üzüldüm normal adet kanaması mı kesin mi adet gününmüydü ilaçlar engeller diye biliyordum
BAK başka yerde ne buldum

Canım benim geçen sene transferin 7. gününden itibaren acaip kanamam oldu..Çok moralim bozuldu,sabahlara dek ağladım..kesin bitti artık dedim..aradık dr a adet başlamış dedi..ama şeytan dürttü netten aldığım idrar testini denedim pozitif çıktı..şok oldum..belki 5-6 test yaptım o gün..hep pozitifti..ilaçlara bağlı değildi çünkü öyle olsa 3 gün önce yaptığım test negatifti..kan tahlili yaptırdım 10. gün 34 çıktı..12. gün 144 tü..normal tek gebeliğe göre bile düşüktü değerlerim..Ama ikizlere hamileydim..hemen dr tavsiyesi ile günde 2 kez progynex iğnelere başladık ve kanamam durdu..eğer idrar testi yapmamış olsaydım yaşadığım kanamaya inanıp adet oldum sanım ilaçlarımı kesecek ve hamileliğimi anlayamayacaktım..hem öyle böyle kanama değil..ufak bir lekelenme de değildi..baya adet gibi kanıyordum..

Ayy :) teşekkürler, benim biraz zor geçti. Rahim yolunda bir cep var ve kateter oraya giriyor rahme doğru ilerlerken. Epey uğraştı doktorum ama oldu bitti şükür. Dondurulmuş 5.gün çift transfer oldu

Arkadaşlar merhaba bende tüp bebeğe başlayacağım. şuan sadece ön görüşme ve muayene oldu. miyom ve poliplerim varmış Amh tahlilini istedi doktorum o da 3.97 çıkmış az önce öğrendim. Normal sanırım. Ama maddi yönden tam olarak hazır değiliz. Acaba hemen mı alırlar parayı yoksa taksit de yaparlar mı. Yada her gitmemizde versek ona da razıyız. Siz nasıl ödeme yapıyorsunuz

Ayy :) teşekkürler, benim biraz zor geçti. Rahim yolunda bir cep var ve kateter oraya giriyor rahme doğru ilerlerken. Epey uğraştı doktorum ama oldu bitti şükür. Dondurulmuş 5.gün çift transfer oldu
Hadi bakalım hayırlı olsun

38 yasindayim bugun yapıldı opum ve transferi hemen yapmayacağını başarı şansını artirmak icin dinlendirme yapacağını söyledi bana da doktorum..
Dr a göre mi değişiyor anlamadım gittiBenimki de yapmıcam dedi ama 2 ay baskılama iğnesi yapacak. Onu mu saydı bilemiyorum

Yarın gidecem bakalım doktorum Ne diyecek bildiğin adet oldum

biz hemen hepsini vermedik onlarda istemedi zaten ne işlem yapıldıysa o an onu ödedik sadece bence diger yerlerde öyledir taksitte vardi bizde secenek olarak sundular

Ödeme yapılan işlemlere göre aldılar parça parça. Birde kredi kartına vade farkı olmadan böldük. Banka kampayasından dolayı. İlaçları ve hastane masraflarını tek seferde 3000 tl ye kadar bölüyordu.. parça parça ödeyeceğiz. Bankanızın kampanyalarına bakın derim

biz hemen hepsini vermedik onlarda istemedi zaten ne işlem yapıldıysa o an onu ödedik sadece bence diger yerlerde öyledir taksitte vardi bizde secenek olarak sundular
Tamam bankayı da arastirayim. Çok teşekkürler cevaplar için

Ayni soruyu bende sormustum onceden. Yasayarak ogrendim. Benimde yumurta gelistirme ilaclari basladi tup bebek merkezinde. Parayi yumurta toplama zamani aliyorlar. Bazi merkezler kapora alabiliyormus. Yine benim gittigim merkez nakit olarak istiyor. İlaclar dahil 7 bin tl odeyecegim haftaya cuma.

İlaçları iğneleri görünce psikolojim bozuluyor arkadaşlar siz nasıl dayandınız dayanıyorsunuz

Bence iyice düşünün ben tedavinin ilk haftasındayım psikolojik olarak çok kötüyüm dayanamayacak noktaya geldim daha toplama bile olmadı o iğneleri gördükce ağlayasın geliyor tüp bebek için ciddi psikoloji lazım geri dönüş şansım olsa döner diğer yolları denerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…