2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

İlaçları iğneleri görünce psikolojim bozuluyor arkadaşlar siz nasıl dayandınız dayanıyorsunuz
Ben asilama da yaptirmistim ignelere aliskinim. Ama hic bir zaman kendim yapmadim. Hep saglik ocagi veya haftasonu ise acilde yaptirdim. Guzel seyler dusunun, guzel hayaller kurun ozaman daha kolay geciyor merak etmeyin. Umarim yasananlarin karsiligini aliriz.

Kızlar ben hasta oldum görüştüm doktoruma yarın sabah gidecem gel dedi

Üzülme desemde biliyorum o durumu ne yazık ki. İnsan üzülüyor ama bir sonraki tedavin için moral topla umarım hepimiz birgün sağlıkla evlat sahibi olabiliriz canım

Bende aynen öyle olmuştum sonra kendi kendime gaz vere vere değiştim hepsini vurdum

Hepsini eşim yapıyor banada o bile zorla yapıyor

Ben 2 sene önce çikolata kistinden ameliyat oldum. Sonrasında normal yollarla olur dedik klomen iğne aylarca kullandım. 3 buçuk yıllık evliyim. Her ay negatif i görmektense o iğneleri olmak hoşuma bile gider. Sonunda en azından şansım varsa inşallah daha fazla bekletmez bizleri bebislerimiz

Siz hangi ildesnz?

İlaçları iğneleri görünce psikolojim bozuluyor arkadaşlar siz nasıl dayandınız dayanıyorsunuz
Hiç bozma moralini Allah kimseye kaldıramayacğaından fazla yük vermez. Ben kendimi hsg çektireceğimde hep şu şekilde motive ettim . İnsanlar kanser tedavisi görüyor , uzun süreli ağrıya maruz kalıyor, ömür boyu kronik hastalığı olanlar ilaca mahkum olanlar var.. ben sağlıklığım bu bir süreç ve bitecek dayanılmayacak bir durum değil.. Şeklinde hep daha zor şartları olanları düşündüm. İmkanınız var tüp bebek yaptırabiliyoruz. İlaç alabiliyoruz. Bu şansı hiç olmayanlar , maddi zorluğu olanlar var. Ve mükafatını düşün. Evlat sahibi olmayı.. hayırlıysa Allah nasip ederse olur.. kendini motive et.. Elinden geleni yaptıktan sonra zaten her şey olacağına varır

Bende aynen senin gibi düşünüyordum cnm inşallah dediğin gibi olur

Evet doğru söylüyorsunuz aslında rahim filmi ndede çok stres yaptım ama çok olay oldu

Amin amin inşaallah Rabbim gönlümüzden geçeni nasip etsin. benim bir aksilik oldu transferi ertesi güne aldılar ama muhteşem bir his yaşadım embriyo yatağa geldiği anda yüreğimde hissettim dua ettim Allah'ım yüreğimdeki sevinci benden alma tutunsun diye

bende 8 agustosda transfer olmustum 2 gun embryosuydu du test gunumde 2.30 cikti yukselirmi bilmiyorum progeston 8.30 lada adetde olmadim henuz neyle durum yasayip olumluya donen varmi

bende 8 agustosda transfer olmustum 2 gun embryosuydu du test gunumde 2.30 cikti yukselirmi bilmiyorum progeston 8.30 lada adetde olmadim henuz neyle durum yasayip olumluya donen varmi

Yükselir mi bilmiyorum ama doktorunla konuştun mu ilaçlara devam ediyormusun. İlaçları bıraktıktan 3 gün sonra adet olmuştum ben ilk denememde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…