Ben asilama da yaptirmistim ignelere aliskinim. Ama hic bir zaman kendim yapmadim. Hep saglik ocagi veya haftasonu ise acilde yaptirdim. Guzel seyler dusunun, guzel hayaller kurun ozaman daha kolay geciyor merak etmeyin. Umarim yasananlarin karsiligini aliriz.İlaçları iğneleri görünce psikolojim bozuluyor arkadaşlar siz nasıl dayandınız dayanıyorsunuz
Kızlar ben hasta oldum görüştüm doktoruma yarın sabah gidecem gel dedi
Bende aynen öyle olmuştum sonra kendi kendime gaz vere vere değiştim hepsini vurdumBence iyice düşünün ben tedavinin ilk haftasındayım psikolojik olarak çok kötüyüm dayanamayacak noktaya geldim daha toplama bile olmadı o iğneleri gördükce ağlayasın geliyor tüp bebek için ciddi psikoloji lazım geri dönüş şansım olsa döner diğer yolları denerdim
Çok zor bir süreçBende aynen öyle olmuştum sonra kendi kendime gaz vere vere değiştim hepsini vurdum
Hepsini eşim yapıyor banada o bile zorla yapıyorBen asilama da yaptirmistim ignelere aliskinim. Ama hic bir zaman kendim yapmadim. Hep saglik ocagi veya haftasonu ise acilde yaptirdim. Guzel seyler dusunun, guzel hayaller kurun ozaman daha kolay geciyor merak etmeyin. Umarim yasananlarin karsiligini aliriz.
Ben 2 sene önce çikolata kistinden ameliyat oldum. Sonrasında normal yollarla olur dedik klomen iğne aylarca kullandım. 3 buçuk yıllık evliyim. Her ay negatif i görmektense o iğneleri olmak hoşuma bile gider. Sonunda en azından şansım varsaBence iyice düşünün ben tedavinin ilk haftasındayım psikolojik olarak çok kötüyüm dayanamayacak noktaya geldim daha toplama bile olmadı o iğneleri gördükce ağlayasın geliyor tüp bebek için ciddi psikoloji lazım geri dönüş şansım olsa döner diğer yolları denerdim
Siz hangi ildesnz?Doğruluk payı var muhakkak.Ben çikolata kisti hastasıyım yumurta toplamada havuz yöntemi yapıldı toplamda 2 toplama 4 embriyo 3.gün donduruldu.benim doktorum yumurta toplama öncesi ve sonrası epa değeri yüksek omega-3 resveratrol, antioksidan içeren multivitamin kullandırdı.Aynı zamanda akdeniz tipi beslenme balık, bol yeşillik, avokado bunları bol bol yemek gerekiyor.Transfer zamanı ilikli kemik suyu öneriyorlar, havuç suyu, ananas, kabak çekirdeği, ceviz , incir, probiyotikler bunlar bizler için çok faydalı.Yumurta toplanmadan önce arı sütü-polen-propolis vitamin değerleri çok yüksek olan şeyler.Zaten bunları yiyince vücudumuz bile değişiyor kendimizi daha iyi hissediyoruz.Mesela ben bir gün dışarıda yemek yiyim fast food veya paketli yiyecekler yiyim hemen midem bulanır.Oyüzden denemek lazım enazından sağlıklı beslenmedim demeyiz
Hiç bozma moraliniİlaçları iğneleri görünce psikolojim bozuluyor arkadaşlar siz nasıl dayandınız dayanıyorsunuz
Bende aynen senin gibi düşünüyordum cnm inşallah dediğin gibi olurBen 2 sene önce çikolata kistinden ameliyat oldum. Sonrasında normal yollarla olur dedik klomen iğne aylarca kullandım. 3 buçuk yıllık evliyim. Her ay negatif i görmektense o iğneleri olmak hoşuma bile gider. Sonunda en azından şansım varsainşallah daha fazla bekletmez bizleri bebislerimiz
Evet doğru söylüyorsunuz aslında rahim filmi ndede çok stres yaptım ama çok olay olduHiç bozma moraliniAllah kimseye kaldıramayacğaından fazla yük vermez. Ben kendimi hsg çektireceğimde hep şu şekilde motive ettim . İnsanlar kanser tedavisi görüyor , uzun süreli ağrıya maruz kalıyor, ömür boyu kronik hastalığı olanlar ilaca mahkum olanlar var.. ben sağlıklığım bu bir süreç ve bitecek dayanılmayacak bir durum değil.. Şeklinde hep daha zor şartları olanları düşündüm. İmkanınız var tüp bebek yaptırabiliyoruz. İlaç alabiliyoruz. Bu şansı hiç olmayanlar , maddi zorluğu olanlar var. Ve mükafatını düşün. Evlat sahibi olmayı.. hayırlıysa Allah nasip ederse olur.. kendini motive et.. Elinden geleni yaptıktan sonra zaten her şey olacağına varır
Amin amin inşaallah Rabbim gönlümüzden geçeni nasip etsin. benim bir aksilik oldu transferi ertesi güne aldılar ama muhteşem bir his yaşadım embriyo yatağa geldiği anda yüreğimde hissettim dua ettim Allah'ım yüreğimdeki sevinci benden alma tutunsun diye
29 Ağustos dediler canım banaTest zamanın ne zaman. Benimde 3. Gün embriyosu olacak ta. Şimdiden merak ediyorum testi be zaman yaptım diye
Bulunalım tabi canımBende ayın 17 sinde 3.gün transver oldu canım. Tek farkımız benim tek embryo bu süreçte iletişimde bulunalım :)
bende 8 agustosda transfer olmustum 2 gun embryosuydu du test gunumde 2.30 cikti yukselirmi bilmiyorum progeston 8.30 lada adetde olmadim henuz neyle durum yasayip olumluya donen varmi
AnkaradayımSiz hangi ildesnz?
İnşallah Allah yüzümüzü güldürür.Senin ilk tüp bebek mi ? Varmı bel kasık ağrın nasıl durumlarBulunalım tabi canım ❤ İnşallah hayırla sonuçlanır
Aaa acilde mi yaptırdınKızlar sabahı bekleyemedim gece 4 te yaptırdım kan testini. Sonucum 182 çıktı. Umarım artışta güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?