Ben 2 yil once 1. Kalitede iki emb transferi oldum tutmadi. Bence fsh' kalan yumurta sayisi cok etkili. Her ne kadae kaliteli gorunsede fsh yuksekligi ve yumurta sayisi azaldiginda sanki menopoza girecek ve son yumurtalari kalmis gibi gorunuyor. Yani gorunurde kaliteli olsa da mitokondrisi yani enerji birimleri yaslandigi icin devam etmiyormus bolunmeye. bana doktorun anlattigi buydu. Yasim da 30 du yani yas faktoru de yoktu ama tutmadilarAynen canim..kesinlikle embriyosu kalitrli olan arkadslarin sansi cok daha yuksek..2. Kalite olanlardada hamis olan arkadaslar var ama..genel anlamda sans biraz daha dusuk oluyo 2. Kalitede..ben 2 kere yaptirdim..2. Kalite embriyoyla 2 side negatifle aonuclandi..birde bende yas faktorude var..yasda cok buyuk etken..yumjrtanin kaliteli olmasi icin..
Canim fsh in ben dusebilen bir deger oldugunu biliyorum..yasinda kucuk senin..bazen baska biseylerde olabiliyor..mesela genetige hic gonderdinizmi..dna hasar testi yapildimi..yada bununla alakali bilmedigim testler..hersey olabilir..bazende sebepsiz denilebiliyo.1. Kalite embriyodada basari sansi yuzde 50.60 larda zaten..buarada..mitekondri olayii..daha cok benim yasim ve ustu icin dogrudurur..ama senin yasindaki biri icin..mitekondriden kaynaklandigini dusunmuyorum ben..Ben 2 yil once 1. Kalitede iki emb transferi oldum tutmadi. Bence fsh' kalan yumurta sayisi cok etkili. Her ne kadae kaliteli gorunsede fsh yuksekligi ve yumurta sayisi azaldiginda sanki menopoza girecek ve son yumurtalari kalmis gibi gorunuyor. Yani gorunurde kaliteli olsa da mitokondrisi yani enerji birimleri yaslandigi icin devam etmiyormus bolunmeye. bana doktorun anlattigi buydu. Yasim da 30 du yani yas faktoru de yoktu ama tutmadilar
İnanin cok makale okudum bilimsel kendim de ogretim gorevlisiyim alanima yakin. Aynen anlattigim gibi maalesef. Erken menopozda kadinin yasi degil yumurtasi onemli aslinda. Fsh da bi kere yuksekse arada dussede yuksek olarak kabul ediliyor. O icilen otlar fitoostrojen yani yapay ostrojen. Ostrojen de vucutta yukselince fsh i baskilar. Fsh dustu diyenlerin e2 leri hep yuksektir. Dna hasari erkek faktoru yoksa pek bakilmiyor. Hatta su anda gittigim merkezdeki hoca da benzer seyi soyledi son kalan yumurtalar gibi acele etmeliyiz kaliteli ve kalitesiz bi arada. 8 9 yumurtada arada bi altin emb cikiyormus bende oyle soyledi. Daha transfer olmadim burada nasip bakalim. İns altin yumurta denk gelirCanim fsh in ben dusebilen bir deger oldugunu biliyorum..yasinda kucuk senin..bazen baska biseylerde olabiliyor..mesela genetige hic gonderdinizmi..dna hasar testi yapildimi..yada bununla alakali bilmedigim testler..hersey olabilir..bazende sebepsiz denilebiliyo.1. Kalite embriyodada basari sansi yuzde 50.60 larda zaten..buarada..mitekondri olayii..daha cok benim yasim ve ustu icin dogrudurur..ama senin yasindaki biri icin..mitekondriden kaynaklandigini dusunmuyorum ben..
Hadi gözün aydın canım hayırlı olsun inş.gece o saatte gidip yaptırmakKızlar sabahı bekleyemedim gece 4 te yaptırdım kan testini. Sonucum 182 çıktı. Umarım artışta güzel olur
Hayırlı olsun, çok sevindim. Darısı bizlereKızlar sabahı bekleyemedim gece 4 te yaptırdım kan testini. Sonucum 182 çıktı. Umarım artışta güzel olur
Teşekkür ederim bende de rahim dinlendirme yapıldı 5. Gün çift embriyo transferi bugün inşallahHayırlı olsun bol şanssizi de ekleyeyim listeye
inş tıtunacaklaaarTeşekkür ederim bende de rahim dinlendirme yapıldı 5. Gün çift embriyo transferi bugün inşallah
ooo çolk güüzel sonuçKızlar sabahı bekleyemedim gece 4 te yaptırdım kan testini. Sonucum 182 çıktı. Umarım artışta güzel olur
Aynen canim..bende en sonn artik onu dusunmeye basladim..baslarda..herseyi dnemeye calistim..ama gordumki bi faydasi yok..bize doktor dogalda kalabiirisniz demisti mesela..amh dusuklugu dogal yolla kalmaniza engel bi durum degil dedi.ama 2 aydir deniyoruz..olmadi..buarada ben ilaclarda kullaniyorum..zatrn en son2. Negatif denememde..doktora sordugumda..yine denicez dedi..her ay dedi yumurtan farkli cikabiliyo dedi..insallah canim iyi yumurtan denk gelir..banada tabi..ben eylulde basliyorum Allah izin verirse..siz ne zaman dusunuysunuz..İnanin cok makale okudum bilimsel kendim de ogretim gorevlisiyim alanima yakin. Aynen anlattigim gibi maalesef. Erken menopozda kadinin yasi degil yumurtasi onemli aslinda. Fsh da bi kere yuksekse arada dussede yuksek olarak kabul ediliyor. O icilen otlar fitoostrojen yani yapay ostrojen. Ostrojen de vucutta yukselince fsh i baskilar. Fsh dustu diyenlerin e2 leri hep yuksektir. Dna hasari erkek faktoru yoksa pek bakilmiyor. Hatta su anda gittigim merkezdeki hoca da benzer seyi soyledi son kalan yumurtalar gibi acele etmeliyiz kaliteli ve kalitesiz bi arada. 8 9 yumurtada arada bi altin emb cikiyormus bende oyle soyledi. Daha transfer olmadim burada nasip bakalim. İns altin yumurta denk gelir
YaaaBana da baskılama iğnesi yaptı. Opu transfer arası tam 2 ay
Hiç bi etki yaşamadım benYaaaBaskılama iğnesi hayatı çok olumsuz etkiliyor mu peki, açıkçası korkuyorum
Çok sevindim sizin adınıza, ilk denemeniz başarısızdı değilmi, 2. Mi bu?Kızlar sabahı bekleyemedim gece 4 te yaptırdım kan testini. Sonucum 182 çıktı. Umarım artışta güzel olur
Gozun aydin cnm .. rabbim saglikla kucagina da almayi nasip etsinKızlar sonucum 260,29
Sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.Buradaki transfer olan arkadaşlarım negatif alan arkadaşlarım en kısa sürede pozitifi görürler inşallah hepsinin duacısıyımGozun aydin cnm .. rabbim saglikla kucagina da almayi nasip etsin
Benım ıcıme hep doguyordu sonucun nıtro nıtekım yanılmamısım cok sevındım sagıkla kucagına almayı nasıp etsın AllahKızlar sonucum 260,29
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?