2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Gunaydin kizlar,
Bugun prof dr bulent baysal'a gidicem. Kendi doktorum izinde bu hafta
Muayene için uygun mudur doktorla konuscam. Ayni zamanda tiroid ile ilgili sorularimi soracağım.
Beslenme onerilerini, gebelik diyetistenini soruo bilgi alicam. Kan pihtilasma testleri veya başka testler yapılabiliyor mu onlar hakkında bilgi alicam.
Öğrendiklerimi yine buradan paylaşırım.

Benim 3 dondurulmusum var. Toplam 3 toplamada. Histeroskopi olacak bakalim nasipse transfer ekim gibi olabilir . İnsallah iyi yumurtayi bulmusuzdur Allah buyuk

Kızlar sonucum 260,29
Ahh çok sevindim Allah kucagınızı almaya nasip etsin inşallah. Peki belirtiniz varmıydı ? Yada şöyle sorayaım Mesela benim bugün 5.günüm adet olcak gibi geceden beri bel ağrım var.adet olcagım zamanda bel ağrım çok olur. O yüzden birazcık olumsuzluk geldi

Cok sevindim kizlar Allah saglikli hamilelik ve dogum nasip etsin...transfer olacaklar insallah sıkı sıkı tutunur bebisleriniznsize

sabah haber geldi 6 yumurtadqn 3 tanesi dollenmis biraz canim sıkıldı benim.

Çok teşekkür ederim canım bende transfer öncesi ilaçları kuşlanmaya başladığımdan beri kasık ağrım var transferin ilk 3 günü de vardı sonra yavaş yavaş azalmaya başladı bikaç kez kasıkta batma oldu.Şimdi de idrara sıkıştığımda fln da biraz kasık ağrısı oluyo yapınca geçiyo.Başka da bi belirtim yoktu bu da belirti sayılırsa

Hangi merkezde yaptnz? Yardmci olur msnz cok kararsz kaldm da..havuz yontemi kistten dolayi mi uygun görüldü?
Başkent hastanesi hulusi bülent zeyneloğlu canım çok memnunum doktorumdan tek sıkıntı çok hastası var bekleme süreleri çok fazla ama sonuç için değer.Bugün görüştük benimle aynı gün ve yakın zamanlarda gelen tüm hastaları pozitif sonuç almış öyle dedi.Havuz yöntemi az yumurta çıktığı için yapıldı evet

sabah haber geldi 6 yumurtadqn 3 tanesi dollenmis biraz canim sıkıldı benim.
Hiç canınızı sıkmayın bence.evet sıkıyoruz daha çok olsun istiyoruz,eğer tutmaz ise donmuşlarımız olsun istiyoruz ama nasip gerçekten nasip. Bunun ne çok yumurtayla alakası var neden 3.gün 5.gün embryosu ile ilgili.gittiğim hastnede herkse 2.3 embryo koydurmuş kaliteslü hücresi güzel ama olmadımı olmuyor ve burdada tek embriyo ile hamile kalam çok arkadaşımız var. nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz ve 3 tane döllenmesi gerçekten başarılı.Allah çıktıgımız yolda yüzümüzü güldürsün

Oranin da laboratuvarindan emin olamams bazilari..bir de hsg yi orda cekerkenki yogunlugu gormustum. Ondan biraz geri durdum. Kac embryoyu transfer ettiler? Kac ay surdu rahim dinlendrmyle beraber?

İdrar sıkışma kasık ağrısı bendede oluyor,yapınca geçiyor beliniz ağrımamış hiç bak.Benimde her adetimde ağrır şuanda ağrıması üzüyor beni Neyse güzel düşüneyim güzel olsun Sizin adınıza gerçekten çoook sevindim hayırlı güzel haberlerini alın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…