Çok sağol canım inşallah sende en kısa zamanda mutlu haberler alırsınBenım ıcıme hep doguyordu sonucun nıtro nıtekım yanılmamısım cok sevındım sagıkla kucagına almayı nasıp etsın Allah
Kızlar sabahı bekleyemedim gece 4 te yaptırdım kan testini. Sonucum 182 çıktı. Umarım artışta güzel olur
[/QUOT
Aminn inşallah rabbim kuacaginiza almayida nasip etsin peki belirtileriniz varmiydi benimdd bugün transferinden sonra 7 gunum biraz bilgi verir misiniz
Amın ıns. bır ay dınlendırme yapacaklar bır sonrakı ay 2.ye baslayacagız ınsÇok sağol canım inşallah sende en kısa zamanda mutlu haberler alırsın
Benim 3 dondurulmusum var. Toplam 3 toplamada. Histeroskopi olacak bakalim nasipse transfer ekim gibi olabilir . İnsallah iyi yumurtayi bulmusuzdur Allah buyukAynen canim..bende en sonn artik onu dusunmeye basladim..baslarda..herseyi dnemeye calistim..ama gordumki bi faydasi yok..bize doktor dogalda kalabiirisniz demisti mesela..amh dusuklugu dogal yolla kalmaniza engel bi durum degil dedi.ama 2 aydir deniyoruz..olmadi..buarada ben ilaclarda kullaniyorum..zatrn en son2. Negatif denememde..doktora sordugumda..yine denicez dedi..her ay dedi yumurtan farkli cikabiliyo dedi..insallah canim iyi yumurtan denk gelir..banada tabi..ben eylulde basliyorum Allah izin verirse..siz ne zaman dusunuysunuz..
Canım tebrikler Allah kucağına almayı nasip etsin hemen hamiş emojisiKızlar sabahı bekleyemedim gece 4 te yaptırdım kan testini. Sonucum 182 çıktı. Umarım artışta güzel olur
Bn Perşembe günü transfer oldum. Ağrı olarak da transferdn önce olan ağrılar devam ediyor, onun dışında iyiyimTransfer olanlar ağrınız sızınız heyecan durumlarınız nasıl ?
Ooo maşallah sağlıkla ilerlesin hep güzel haberler alalım o zaman sana da hamiş emojisiKızlar sonucum 260,29
Hangi merkezde yaptnz? Yardmci olur msnz cok kararsz kaldm da..havuz yontemi kistten dolayi mi uygun görüldü?Ankaradayım
Aparatı ile yerleştirmiyor musun canımLutinus fitil ne zor ya. Bir türlü yerleştiremiyorum. Hiç kaymıyor. Kullananlar var mı bi fikriniz
Ahh çok sevindimKızlar sonucum 260,29
Çok teşekkür ederim canım bende transfer öncesi ilaçları kuşlanmaya başladığımdan beri kasık ağrım var transferin ilk 3 günü de vardı sonra yavaş yavaş azalmaya başladı bikaç kez kasıkta batma oldu.Şimdi de idrara sıkıştığımda fln da biraz kasık ağrısı oluyo yapınca geçiyo.Başka da bi belirtim yoktu bu da belirti sayılırsaAhh çok sevindimAllah kucagınızı almaya nasip etsin inşallah. Peki belirtiniz varmıydı ? Yada şöyle sorayaım Mesela benim bugün 5.günüm adet olcak gibi geceden beri bel ağrım var.adet olcagım zamanda bel ağrım çok olur. O yüzden birazcık olumsuzluk geldi
Başkent hastanesi hulusi bülent zeyneloğlu canım çok memnunum doktorumdan tek sıkıntı çok hastası var bekleme süreleri çok fazla ama sonuç için değer.Bugün görüştük benimle aynı gün ve yakın zamanlarda gelen tüm hastaları pozitif sonuç almış öyle dedi.Havuz yöntemi az yumurta çıktığı için yapıldı evetHangi merkezde yaptnz? Yardmci olur msnz cok kararsz kaldm da..havuz yontemi kistten dolayi mi uygun görüldü?
Hiç canınızı sıkmayın bence.evet sıkıyoruz daha çok olsun istiyoruz,eğer tutmaz ise donmuşlarımız olsun istiyoruz ama nasip gerçekten nasip. Bunun ne çok yumurtayla alakası var neden 3.gün 5.gün embryosu ile ilgili.gittiğim hastnede herkse 2.3 embryo koydurmuş kaliteslü hücresi güzel ama olmadımı olmuyor ve burdada tek embriyo ile hamile kalam çok arkadaşımız var. nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz ve 3 tane döllenmesi gerçekten başarılı.Allah çıktıgımız yolda yüzümüzü güldürsünsabah haber geldi 6 yumurtadqn 3 tanesi dollenmis biraz canim sıkıldı benim.
Oranin da laboratuvarindan emin olamams bazilari..bir de hsg yi orda cekerkenki yogunlugu gormustum. Ondan biraz geri durdum. Kac embryoyu transfer ettiler? Kac ay surdu rahim dinlendrmyle beraber?Başkent hastanesi hulusi bülent zeyneloğlu canım çok memnunum doktorumdan tek sıkıntı çok hastası var bekleme süreleri çok fazla ama sonuç için değer.Bugün görüştük benimle aynı gün ve yakın zamanlarda gelen tüm hastaları pozitif sonuç almış öyle dedi.Havuz yöntemi az yumurta çıktığı için yapıldı evet
İdrar sıkışma kasık ağrısı bendede oluyor,yapınca geçiyor beliniz ağrımamış hiç bak.Benimde her adetimde ağrır şuanda ağrıması üzüyor beniÇok teşekkür ederim canım bende transfer öncesi ilaçları kuşlanmaya başladığımdan beri kasık ağrım var transferin ilk 3 günü de vardı sonra yavaş yavaş azalmaya başladı bikaç kez kasıkta batma oldu.Şimdi de idrara sıkıştığımda fln da biraz kasık ağrısı oluyo yapınca geçiyo.Başka da bi belirtim yoktu bu da belirti sayılırsa❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?