Ben aralıkta başladım hsg de t rahim çıktı onu düzeltti önce hoca bir ay sonra karından kist boşaltma yapıldı bir ay sonra ilk toplama oldu 2 ay ara pandemiden dolayı 2. Toplama oldu sonra 2 ay geçici menopoz Sonra transfer hazırlığı nerdeyse 8-9 ay sürdüOranin da laboratuvarindan emin olamams bazilari..bir de hsg yi orda cekerkenki yogunlugu gormustum. Ondan biraz geri durdum. Kac embryoyu transfer ettiler? Kac ay surdu rahim dinlendrmyle beraber?
Bel ağrısı bende de oldu ara ara merak etme adet olmazsın inşallah sen de güzel haberi alırsınİdrar sıkışma kasık ağrısı bendede oluyor,yapınca geçiyor beliniz ağrımamış hiç bak.Benimde her adetimde ağrır şuanda ağrıması üzüyor beniNeyse güzel düşüneyim güzel olsun Sizin adınıza gerçekten çoook sevindim hayırlı güzel haberlerini alın inşallah
Cok sevindim tebrik ederimmKızlar sabahı bekleyemedim gece 4 te yaptırdım kan testini. Sonucum 182 çıktı. Umarım artışta güzel olur
Ayy cok sevindimKızlar sonucum 260,29
İnşallahBel ağrısı bende de oldu ara ara merak etme adet olmazsın inşallah sen de güzel haberi alırsın
Ben de hulusi hocaya gidiyorum canim sen sonucunu arayıp mi söyledin hastaneye mi gittin.yarin test günüm insallah pozitif olur benim de. Pazartesi gideyim diyorum doktoraBaşkent hastanesi hulusi bülent zeyneloğlu canım çok memnunum doktorumdan tek sıkıntı çok hastası var bekleme süreleri çok fazla ama sonuç için değer.Bugün görüştük benimle aynı gün ve yakın zamanlarda gelen tüm hastaları pozitif sonuç almış öyle dedi.Havuz yöntemi az yumurta çıktığı için yapıldı evet
Canım merhaba beni de sabah aradılar 4 yumurtadan ikisi döllenmiş pazartesi transfere çağırdılar çok sevindim sevinçten ağladım. Yaa hepsi bozulursa diyordum çok şükürsabah haber geldi 6 yumurtadqn 3 tanesi dollenmis biraz canim sıkıldı benim.
Hayırlını olsun canım.Kızlar sonucum 260,29
Hayırlı olsun kaç tane kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek?Canım merhaba beni de sabah aradılar 4 yumurtadan ikisi döllenmiş pazartesi transfere çağırdılar çok sevindim sevinçten ağladım. Yaa hepsi bozulursa diyordum çok şükürsen de pozitif düşün olur mu
Histeroskopi ne icin yapiliyo..benim doktorum bole seylere inanmadigini soyledi mesela..sizce basari sansini hakkaten artiriyormuu..yoksa..daha henuz ispatlanmamis biseymi gebelige etkisi..Benim 3 dondurulmusum var. Toplam 3 toplamada. Histeroskopi olacak bakalim nasipse transfer ekim gibi olabilir . İnsallah iyi yumurtayi bulmusuzdur Allah buyuk
Canım senin test günün ne zaman?Hayırlını olsun canım.
Canım benimki tesadüf mü bilemiyorum tabii ben haziranda histeraskopi oldum diğer adet döneminde hamile kaldım beni da gereksiz gelmişti ama doktor illa yapmak istediHisteroskopi ne icin yapiliyo..benim doktorum bole seylere inanmadigini soyledi mesela..sizce basari sansini hakkaten artiriyormuu..yoksa..daha henuz ispatlanmamis biseymi gebelige etkisi..
Teşekkür ederimmAyy cok sevindiminsallah saglikla kucağına alırsın
Hatirliyorum canim..sen cok panik yapmistin..kac dakika suruyo islem..birde rahime senin cizik felan atilmismiydi..Canım benimki tesadüf mü bilemiyorum tabii ben haziranda histeraskopi oldum diğer adet döneminde hamile kaldım beni da gereksiz gelmişti ama doktor illa yapmak istedi
Sonuc olumlu degil mi? Dogum yaptnz mi?Ben aralıkta başladım hsg de t rahim çıktı onu düzeltti önce hoca bir ay sonra karından kist boşaltma yapıldı bir ay sonra ilk toplama oldu 2 ay ara pandemiden dolayı 2. Toplama oldu sonra 2 ay geçici menopoz Sonra transfer hazırlığı nerdeyse 8-9 ay sürdü
Kuzum aynı yumurta toplama gibi toplam 15 dakika kürtajdan kalan kalıntıları temizledik kazıyıp aldık dedi sadece ama benim doktorum çok açıklama yapan bir doktor değilim maalesefHatirliyorum canim..sen cok panik yapmistin..kac dakika suruyo islem..birde rahime senin cizik felan atilmismiydi..
Insallah sonu guzel olur canim sıkı sıkı tutunur bebisin sanaCanım merhaba beni de sabah aradılar 4 yumurtadan ikisi döllenmiş pazartesi transfere çağırdılar çok sevindim sevinçten ağladım. Yaa hepsi bozulursa diyordum çok şükürsen de pozitif düşün olur mu
Öylemi inşallah seninde pozitiftir.Ben hastaneye gittim ilaçlarımıda yazdırmak için.Pazartesi tekrar test yaptırcam ama oraya gidemem heralde evim biraz uzak başkenteBen de hulusi hocaya gidiyorum canim sen sonucunu arayıp mi söyledin hastaneye mi gittin.yarin test günüm insallah pozitif olur benim de. Pazartesi gideyim diyorum doktora
Sonuc olumlu degil mi? Dogum yaptnz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?