2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar tekrar merhaba, çarşamba 3. Gün çift embriyo transfer oldum bugün 4. Günüm gece kalp çarpıntısından uyuyamadım, şimdi de kasık batması ve göğüslerim çok hassaslaştı. Siz de oldu mu böyle belirtiler. Kasıklarımda değişik bir batma hissi var

Canım benimki tesadüf mü bilemiyorum tabii ben haziranda histeraskopi oldum diğer adet döneminde hamile kaldım beni da gereksiz gelmişti ama doktor illa yapmak istedi
Canım tesadüf olmayabilir benim hsg de tüplerden biri tıkalı biri de çok az açık çıkmıştı benim Rahimde anatomik bozukluk vardı t şeklindeydi histeroskopide onu düzeltcekti tüplere de tekrar sıvı verip bakmış açıkmış diye açık çıkmıştı yada o sırada sıvıyı basınçla verince açıldı tüplerin açık olması normal hamilelik için önemli.Histeroskopi de önemli rahimdeki bozukluklar tutunmayı engelliyo onlarıda her zaman usg de göremiyo

Amin cümlemizin inşallah transferi oldum şimdi de hayırlısıyla gun sayıcam çok heyecanliyim yatsam mı kalksam mı bilemedim

nitro Canım benim hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağına sağsalim almayı nasip etsin çok sevindim maşallah
Canım Teşekkür ederim Allah hepimizin kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah Bekleyenlere negatif olanlara da biran önce nasip etsin

Bilmiyorum ki niye yazamayız dediler. Acayip moralim bozuldu. Ne güzel 1 hafta evde dinlenecektim. Teşekkürler cevabınız için.
Bence gidip aile hekiminiz ile konuşun. Artık aile hekimleri covid nedeni ile rahat rapor verebiliyor. Yeni transfer oldum covid olmaktan korkuyorum diyin yardımcı olacaktır.

Canım Teşekkür ederim Allah hepimizin kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah❤ Bekleyenlere negatif olanlara da biran önce nasip etsin
Ah amin kocaman gönülden amin hemde Rabbim hiçbirimizin imtihanını evlattan eylemesin hep duam bu

Ben de ilac yazdırmaya gideyim diyorum olumlu olursa hem de rapor isteyeceğim 5 gun verir mi sence
Aynen ben de öyle düşünmüştüm.Çalışıyormusun normalde ben de çalışıyorum.10 güne kadar rapor veriyor direkt sekreter

Amin cümlemizin inşallah transferi oldum şimdi de hayırlısıyla gun sayıcam çok heyecanliyim yatsam mı kalksam mı bilemedim
İlk gün yat da sonra normal hayatına dön bence ben bu ay hamile olduğumu bilmediğim için ve transfer olacağım nasılsa hazırlık yapayım bir daha yapamam diye evi indirdim kaldırdım günde 1,5 saat yürüyüş yaptım çok ağır diyet yaptım ama Rabbim nasip edecekse ediyor zaten şimdi de günlük bir saat orta tempo yürüyüş yapıyorum ev işlerimi de çok ağır şeyler olmasığı sürece kendim yapıyorum Allah’a emanet on gün sonra güzel haberler almanı canı-I gönülden diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…