- 13 Mart 2019
- 71
- 47
- 18
- 34
Canım tesadüf olmayabilir benim hsg de tüplerden biri tıkalı biri de çok az açık çıkmıştı benim Rahimde anatomik bozukluk vardı t şeklindeydi histeroskopide onu düzeltcekti tüplere de tekrar sıvı verip bakmış açıkmış diye açık çıkmıştı yada o sırada sıvıyı basınçla verince açıldı tüplerin açık olması normal hamilelik için önemli.Histeroskopi de önemli rahimdeki bozukluklar tutunmayı engelliyo onlarıda her zaman usg de göremiyoCanım benimki tesadüf mü bilemiyorum tabii ben haziranda histeraskopi oldum diğer adet döneminde hamile kaldım beni da gereksiz gelmişti ama doktor illa yapmak istedi
Çok üzüldüm canım umarım en kısa zamanda olurBUgün test günümdü kan verdim ama maalesef sonuç negatif hiç beklemiyordum çok umutluydum 2 taneden en azından biri tutar diyordum ama olmadı çok üzgünüm çok
Ben de ilac yazdırmaya gideyim diyorum olumlu olursa hem de rapor isteyeceğim 5 gun verir mi senceÖylemi inşallah seninde pozitiftir.Ben hastaneye gittim ilaçlarımıda yazdırmak için.Pazartesi tekrar test yaptırcam ama oraya gidemem heralde evim biraz uzak başkente
Insallah en yakin zamanda olur umudunu kaybetme canimBUgün test günümdü kan verdim ama maalesef sonuç negatif hiç beklemiyordum çok umutluydum 2 taneden en azından biri tutar diyordum ama olmadı çok üzgünüm çok
Gözünüz aydın.benim tedavi süreci 8-9 ay sürdü canım sadece 10 gün önce transfer oldum bugün test sonucumu aldım
Dondurulms var mi ?BUgün test günümdü kan verdim ama maalesef sonuç negatif hiç beklemiyordum çok umutluydum 2 taneden en azından biri tutar diyordum ama olmadı çok üzgünüm çok
Canım Teşekkür ederim Allah hepimizin kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallahnitro Canım benim hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağına sağsalim almayı nasip etsin çok sevindim maşallah
Cok sevındım canım sağlıklıca gelsin kuzu inşallahCanım Teşekkür ederim Allah hepimizin kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallahBekleyenlere negatif olanlara da biran önce nasip etsin
Bence gidip aile hekiminiz ile konuşun. Artık aile hekimleri covid nedeni ile rahat rapor verebiliyor. Yeni transfer oldum covid olmaktan korkuyorum diyin yardımcı olacaktır.Bilmiyorum ki niye yazamayız dediler. Acayip moralim bozuldu. Ne güzel 1 hafta evde dinlenecektim. Teşekkürler cevabınız için.
Ah amin kocaman gönülden amin hemde Rabbim hiçbirimizin imtihanını evlattan eylemesin hep duam buCanım Teşekkür ederim Allah hepimizin kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah❤ Bekleyenlere negatif olanlara da biran önce nasip etsin
Aynen ben de öyle düşünmüştüm.Çalışıyormusun normalde ben de çalışıyorum.10 güne kadar rapor veriyor direkt sekreterBen de ilac yazdırmaya gideyim diyorum olumlu olursa hem de rapor isteyeceğim 5 gun verir mi sence
İnşallah canım darısı sanaCok sevındım canım sağlıklıca gelsin kuzu inşallah
Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar sonucum 260,29
Teşekkür ederim hepimize nasip olsun inşallahTebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İlk gün yat da sonra normal hayatına dön bence ben bu ay hamile olduğumu bilmediğim için ve transfer olacağım nasılsa hazırlık yapayım bir daha yapamam diye evi indirdim kaldırdım günde 1,5 saat yürüyüş yaptım çok ağır diyet yaptım ama Rabbim nasip edecekse ediyor zaten şimdi de günlük bir saat orta tempo yürüyüş yapıyorum ev işlerimi de çok ağır şeyler olmasığı sürece kendim yapıyorum Allah’a emanet on gün sonra güzel haberler almanı canı-I gönülden diliyorumAmin cümlemizin inşallah transferi oldum şimdi de hayırlısıyla gun sayıcam çok heyecanliyim yatsam mı kalksam mı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?