2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

BUgün test günümdü kan verdim ama maalesef sonuç negatif hiç beklemiyordum çok umutluydum 2 taneden en azından biri tutar diyordum ama olmadı çok üzgünüm çok
Çok üzüldüm Rabbim bir dahaki sefere nasip etsin canım

Insaallah burdan güzel haberler vericem ilk defa böyle güzel duygu dolu hisler yaşıyorum yaşıyorum transferde yatağa geldiği an hissettim hücreyi dilerim Rabbimden tutunmasını ve anne olmayı nasip eder

Insaallah burdan güzel haberler vericem ilk defa böyle güzel duygu dolu hisler yaşıyorum yaşıyorum transferde yatağa geldiği an hissettim hücreyi dilerim Rabbimden tutunmasını ve anne olmayı nasip eder
İnşallahhh kalbine doğan göbüşüne bebiş olsun ya sa bebişler çok düşünme kafayı dağıt ne kadar düşünmezsen o kadar her şey yolunda gidiyor inan bol şans

İnşallah Allah yüzümüzü güldürür.Senin ilk tüp bebek mi ? Varmı bel kasık ağrın nasıl durumlar
29 yaşındayım cnm ilk denemem. Bel kasık ağrım yokta aşırı bı hassasiyet gerginlik şişlik var kasıkta. Yarım saattn fazla oturursam rahatsız ediyor beni. Uzanıyorum genelde. Sende varmı değişiklik farklılık

Dondurulms var mi ?
Bizim ki genetik incelemeli kızım hasta doğmuştu 7 aylıkken de kaybettik genetik hastalık çıktı marttan bu yana tedavideydim 2 kere toplama işlemi yapılmasına rağmen toplamda sadece 3 tane sağlıklı geldi 2 tane yapmışlardı işte olmadı elde kaldı 1 başka da yok maddi manevi çökmüş durumdayız 50 bine patladı bize sonuç alsaydık değdi diyecektim ama olmadı.Bir il dışında yaptırıyoruz her gidişimiz 15 saat yol her yönden çok yıprandık

Canim sen hamile misin? Cok cok tebrik ederim. Ben bunu kaçırmışım. Ben transferi bekliyorsun diye biliyorum bayağıdır.

Merhaba benimde embriyolarıma genetik inceleme yapılacak. Sanırım bizimde tüm sürecimiz 40.000 tl civarına mal olacak. Genetik incelemede hangi yöntem kullanıldı sizde?

38 yaşındayım canım 6 tane toplandı 3 tanesi döllendi haberi geldi işte.. Pazartesinin iple çekiyorum inşallah 3 ü de sağlıklıca ilerler
İnşallah 3 ü de sağlıklı embriyolar olur sonra da sağlıklı bebişler Bize de kaç tanesinin döllendiği bilgisini yarın vereceklermiş çok merak ediyorum. Döllenen embriyolar 5. Güne gelince de genetik analize gidecek o yüzden ne kadar çok döllenme olursa ve ne kadar çok embriyom 5. Güne ulaşırsa o kadar şansımız artacak

arkadaşlar tekrara merhabalar... bir süre yoktum kusura bakmayın.. transfer olmuş ve olacak herkesin Allah yardımcısı olsun.. isteyen herkese rabbim evladını nasip etsin. evet canlarım .. biraz da anlatma gereği duyuyorum çünkü olacak arkadaşlara da yarımcı olmak için... transferden sonra yaklaşık 2 saatlik eve dönüş yolunu uzanarak ve saatte bir mola verip 5-10dk arabadan inerek geçirdim. evdeki ilk günlerim dinlenmekle geçti saatte bir kalkıp evde hafif yürüyüş yaptım. ilaçlarımı düzgün kullandım.. beslenmemde her hangi bir özen yapmadım ama yinede dikakt ettim.. çorba tükettim meyve sebze salata hep yedim kuruyemiş incir kayısı bol su çeşitli meyveler vs.. arada akşamları 10 dk yürüşler yaptım.. kendim genelde kabız olduğum için kabızlık yaşadım duphalac adlı şurup içtim kısmen faydalı oldu diyebilirim.. bugün 10.günüm arkadaşlar dün tst yaptım dayanamayarak dün silik çizgi vardı bugün de yaptım hatta fotografta koyucam.. artık p.tesi kan tahlili inş arkadaşlar görüşmek üzere sağlıcakla kalın dualarım isteyen herkes için

Eklentiler

• IMG_3480.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…