Çok üzüldüm Rabbim bir dahaki sefere nasip etsin canımBUgün test günümdü kan verdim ama maalesef sonuç negatif hiç beklemiyordum çok umutluydum 2 taneden en azından biri tutar diyordum ama olmadı çok üzgünüm çok
Insaallah burdan güzel haberler vericemİlk gün yat da sonra normal hayatına dön bence ben bu ay hamile olduğumu bilmediğim için ve transfer olacağım nasılsa hazırlık yapayım bir daha yapamam diye evi indirdim kaldırdım günde 1,5 saat yürüyüş yaptım çok ağır diyet yaptım ama Rabbim nasip edecekse ediyor zaten şimdi de günlük bir saat orta tempo yürüyüş yapıyorum ev işlerimi de çok ağır şeyler olmasığı sürece kendim yapıyorum Allah’a emanet on gün sonra güzel haberler almanı canı-I gönülden diliyorum
Aparat ile yapıyorum ama ilerleteniyorumAparatı ile yerleştirmiyor musun canım
İnşallahhh kalbine doğan göbüşüne bebiş olsun ya sa bebişler çok düşünme kafayı dağıt ne kadar düşünmezsen o kadar her şey yolunda gidiyor inan bol şansInsaallah burdan güzel haberler vericemilk defa böyle güzel duygu dolu hisler yaşıyorum yaşıyorum transferde yatağa geldiği an hissettim hücreyi dilerim Rabbimden tutunmasını ve anne olmayı nasip eder
Amin canım inşÇok üzüldüm canım umarım en kısa zamanda olur
İnşallahÇok üzüldüm Rabbim bir dahaki sefere nasip etsin canım
29 yaşındayım cnm ilk denemem. Bel kasık ağrım yokta aşırı bı hassasiyet gerginlik şişlik var kasıkta. Yarım saattn fazla oturursam rahatsız ediyor beni. Uzanıyorum genelde. Sende varmı değişiklik farklılıkİnşallah Allah yüzümüzü güldürür.Senin ilk tüp bebek mi ? Varmı bel kasık ağrın nasıl durumlar
Bizim ki genetik incelemeli kızım hasta doğmuştu 7 aylıkken de kaybettik genetik hastalık çıktı marttan bu yana tedavideydim 2 kere toplama işlemi yapılmasına rağmen toplamda sadece 3 tane sağlıklı geldi 2 tane yapmışlardı işte olmadı elde kaldı 1 başka da yok maddi manevi çökmüş durumdayız 50 bine patladı bize sonuç alsaydık değdi diyecektim ama olmadı.Bir il dışında yaptırıyoruz her gidişimiz 15 saat yol her yönden çok yıprandıkDondurulms var mi ?
Kaç tane toplandı acabaArkadaşlar, sabah toplama işlemim gerçekleşti. Bana dua edin inşallah döllenme süreçleri de güzel ilerler
11 yumurtam vardı 9 tane toplanmış. Sizin kaç yumurtanız oldu?Kaç tane toplandı acaba
38 yaşındayım canım 6 tane toplandı 3 tanesi döllendi haberi geldi işte.. Pazartesinin iple çekiyorum inşallah 3 ü de sağlıklıca ilerler11 yumurtam vardı 9 tane toplanmış. Sizin kaç yumurtanız oldu?
Canim sen hamile misin? Cok cok tebrik ederim. Ben bunu kaçırmışım. Ben transferi bekliyorsun diye biliyorum bayağıdır.İlk gün yat da sonra normal hayatına dön bence ben bu ay hamile olduğumu bilmediğim için ve transfer olacağım nasılsa hazırlık yapayım bir daha yapamam diye evi indirdim kaldırdım günde 1,5 saat yürüyüş yaptım çok ağır diyet yaptım ama Rabbim nasip edecekse ediyor zaten şimdi de günlük bir saat orta tempo yürüyüş yapıyorum ev işlerimi de çok ağır şeyler olmasığı sürece kendim yapıyorum Allah’a emanet on gün sonra güzel haberler almanı canı-I gönülden diliyorum
AyyyyyyKizlar doktordan geliyoruz. 2 kese gordu. Insallah ikisi de saglikla devam eder. Cok mutlu olduk
Merhaba benimde embriyolarıma genetik inceleme yapılacak. Sanırım bizimde tüm sürecimiz 40.000 tl civarına mal olacak. Genetik incelemede hangi yöntem kullanıldı sizde?Bizim ki genetik incelemeli kızım hasta doğmuştu 7 aylıkken de kaybettik genetik hastalık çıktı marttan bu yana tedavideydim 2 kere toplama işlemi yapılmasına rağmen toplamda sadece 3 tane sağlıklı geldi 2 tane yapmışlardı işte olmadı elde kaldı 1 başka da yok maddi manevi çökmüş durumdayız 50 bine patladı bize sonuç alsaydık değdi diyecektim ama olmadı.Bir il dışında yaptırıyoruz her gidişimiz 15 saat yol her yönden çok yıprandık
Benimki kolaylıkla giriyor aslındaAparat ile yapıyorum ama ilerleteniyorum
İnşallah 3 ü de sağlıklı embriyolar olur sonra da sağlıklı bebişler38 yaşındayım canım 6 tane toplandı 3 tanesi döllendi haberi geldi işte.. Pazartesinin iple çekiyorum inşallah 3 ü de sağlıklıca ilerler
Elimle denedim afedersin hissedebiliyorum daha öteye gitmiyor ben mi yapamıyorum acabaBenimki kolaylıkla giriyor aslında
Bizim ki pgt siye biliyorum tek gen hastalığına bakıldı sadeceMerhaba benimde embriyolarıma genetik inceleme yapılacak. Sanırım bizimde tüm sürecimiz 40.000 tl civarına mal olacak. Genetik incelemede hangi yöntem kullanıldı sizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?