@nitro veElen123 arkadaşlar çok sevindim hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin.
@iklime_06 canım üzülme diyecek ama üzüleceksin bende bugün negatif aldım doktora gittim tekrar bu ay transfer olacam
Benim de sol bacahim ara ara ağrıyor birden kesilip belime vuruyor sanki evet belirti aramak hiç iyi değil yoksa toplum olarak aklımızı yitirecegizEvet belirti aramakta hiç doğru değil ama bu kadar bekleyen insana gelde anlat belirti arama diye3.gün embryosu canım benim.Senin ? İnşallah rabbim güzel haberler almamızı nasip eder Dualaşalım Bacak ağrısıda bir dün oldu bende anlamsızca bugün yok. Sol bacağımdı
Amin kızlar inşallahBenim de sol bacahim ara ara ağrıyor birden kesilip belime vuruyor sanki evet belirti aramak hiç iyi değil yoksa toplum olarak aklımızı yitirecegizbenimde 3. Gün embriyosu cift transfer edildi 7.Günüm ama pek umudum yok normal hayatıma dönmüş gibiyim yanilayim insallah amin canım.insallah hamile haberlerini burdan duyurmak birgün bize de nasip olsun inşallah
Amin çok teşekkür ederimHmm herkese aynı değil demekki. Gelecek tedavin gönlünce olsun canım inşallah
Canim sen kalp atisina ya da kese görmeye gittin mi? Durum nedir?İnanır mısın hiç göğsüm ağrımadı hala agrımıyor sadece belim ve sırt bölgem de ağrı oluyor kasık ağrımda yok ama göğüsler de bi dolgunuk var gibi kesinlikle ucunda veya genel ağrı yok göğüsteVe hamileyim inşallah
Canim senin de diğer transferin insallah pozitif olacak belki tramsfere bile gerek kalmayacak kendiliginden olacak. Insallah cok guzel haberler alacağız sendenÇok teşekkür ederim canım çok kibarsın
Canim transfer mi ertelendi?Sagol canım âmin inşallah. Tranafer hazirliginda günde 10 tane ilaç kullaniyordum boşuna aldim o kadar ilacı. En cok ona üzülüyorum
Ay inşallah bakalım bu hafta ilaç kullanacam haftaya pazartesi gidecez doktora transfer tarihini söyliyecek. İnşallah canım dediğin gibi olur hamilelerin duaları tutar dua edin bizlereCanim senin de diğer transferin insallah pozitif olacak belki tramsfere bile gerek kalmayacak kendiliginden olacak. Insallah cok guzel haberler alacağız senden
Kalbim hep sizlerle. Siz de bizlere edin. İnsan bjri icin dua edince melekler de dua eden kişi için dua edermiş, küçükken ninem hep oyle derdi. Ne kadar doğru bilememAy inşallah bakalım bu hafta ilaç kullanacam haftaya pazartesi gidecez doktora transfer tarihini söyliyecek. İnşallah canım dediğin gibi olur hamilelerin duaları tutar dua edin bizlere
Kesin doğrudur büyükler daha bilgililer Ne neminde böyle sözleri vardır hep. İnan sana yazarken bile allahım sağlıklı hayırlısı ile kucağına almayı nasip et dedim sen dışa vurdunKalbim hep sizlerle. Siz de bizlere edin. İnsan bjri icin dua edince melekler de dua eden kişi için dua edermiş, küçükken ninem hep oyle derdi. Ne kadar doğru bilemem
Canım ben henüz gitmedim doktorum geç çağırdı kese ve kalbi beraber görelim kanama ve leke olmadığı takdirde keyfine bak dedi 31 Ağustosta Prof.Cihat Şen var ona randevu aldım kendisiyle bi görüşme yapacağım yaptırmadıgımız test kaldı mı onları danışacağım sonra 4 Eylül de de inşallah ilk muayenem varCanim sen kalp atisina ya da kese görmeye gittin mi? Durum nedir?
Canım neden erken adet olmuşsun bu doktor hatası biliyorsun değil mi? Sebebini söyledi mi progestan ayarını neden tutturamadı acaba@nitro veElen123 arkadaşlar çok sevindim hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin.
@iklime_06 canım üzülme diyecek ama üzüleceksin bende bugün negatif aldım doktora gittim tekrar bu ay transfer olacam
Ben transferden sonra kortizon iştahımı çok açtı bırakabilir miyim dedim o da bırakabilirsin fitil kan sulandırıcı bi de günde 3 tane içilen küçük bi ilaç var onları bırakma dediKizlar bu kortizon ilaclari canimi cok sıkıyor. Niye kullaniyoruz bu ilaclari bilen var mi? Ne zaman bırakacağız?
İnşallah en kısa sürede hamilelik haberini alırsınKalbim hep sizlerle. Siz de bizlere edin. İnsan bjri icin dua edince melekler de dua eden kişi için dua edermiş, küçükken ninem hep oyle derdi. Ne kadar doğru bilemem
Kortizon olarak ne kullanıyorsunKizlar bu kortizon ilaclari canimi cok sıkıyor. Niye kullaniyoruz bu ilaclari bilen var mi? Ne zaman bırakacağız?
Slm aranıza yeni katıldım öncelik rabbim herkese anneligi tattırsın ben kendimi anlatayım benim reglim 1gün gecikince evde test yaptım tek cizgi cıktı gecen ay temmusun 16sında regl oldum bu ay 6gün gecikti hastanede acilde kan testi verdim hcg degerim 1.20cıktı gögüslerim şişti agrısı var mide bulantıso ara ara bazrn yani baş dönmesi sık oluyor iştah cok aşırı neys bugün acilde kan testi verdim sonuc 1.20sizce ne yüksele bilirmi heray düzenli olurım hep yardımcı olursanız cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?