2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Amin inşallah canım Her başlagıç yeni umut moralini yüksek tut inşallah bu defa pozitif olucak

Benim de sol bacahim ara ara ağrıyor birden kesilip belime vuruyor sanki evet belirti aramak hiç iyi değil yoksa toplum olarak aklımızı yitirecegizbenimde 3. Gün embriyosu cift transfer edildi 7.Günüm ama pek umudum yok normal hayatıma dönmüş gibiyim yanilayim insallahamin canım.insallah hamile haberlerini burdan duyurmak birgün bize de nasip olsun inşallah

Amin kızlar inşallah

Canim sen kalp atisina ya da kese görmeye gittin mi? Durum nedir?

Canim senin de diğer transferin insallah pozitif olacak belki tramsfere bile gerek kalmayacak kendiliginden olacak. Insallah cok guzel haberler alacağız senden
Ay inşallah bakalım bu hafta ilaç kullanacam haftaya pazartesi gidecez doktora transfer tarihini söyliyecek. İnşallah canım dediğin gibi olur hamilelerin duaları tutar dua edin bizlere

Ay inşallah bakalım bu hafta ilaç kullanacam haftaya pazartesi gidecez doktora transfer tarihini söyliyecek. İnşallah canım dediğin gibi olur hamilelerin duaları tutar dua edin bizlere
Kalbim hep sizlerle. Siz de bizlere edin. İnsan bjri icin dua edince melekler de dua eden kişi için dua edermiş, küçükken ninem hep oyle derdi. Ne kadar doğru bilemem

Kalbim hep sizlerle. Siz de bizlere edin. İnsan bjri icin dua edince melekler de dua eden kişi için dua edermiş, küçükken ninem hep oyle derdi. Ne kadar doğru bilemem
Kesin doğrudur büyükler daha bilgililer Ne neminde böyle sözleri vardır hep. İnan sana yazarken bile allahım sağlıklı hayırlısı ile kucağına almayı nasip et dedim sen dışa vurdun

Canim sen kalp atisina ya da kese görmeye gittin mi? Durum nedir?
Canım ben henüz gitmedim doktorum geç çağırdı kese ve kalbi beraber görelim kanama ve leke olmadığı takdirde keyfine bak dedi 31 Ağustosta Prof.Cihat Şen var ona randevu aldım kendisiyle bi görüşme yapacağım yaptırmadıgımız test kaldı mı onları danışacağım sonra 4 Eylül de de inşallah ilk muayenem var

Canım neden erken adet olmuşsun bu doktor hatası biliyorsun değil mi? Sebebini söyledi mi progestan ayarını neden tutturamadı acaba

Kizlar bu kortizon ilaclari canimi cok sıkıyor. Niye kullaniyoruz bu ilaclari bilen var mi? Ne zaman bırakacağız?
Ben transferden sonra kortizon iştahımı çok açtı bırakabilir miyim dedim o da bırakabilirsin fitil kan sulandırıcı bi de günde 3 tane içilen küçük bi ilaç var onları bırakma dedi

Slm aranıza yeni katıldım öncelik rabbim herkese anneligi tattırsın ben kendimi anlatayım benim reglim 1gün gecikince evde test yaptım tek cizgi cıktı gecen ay temmusun 16sında regl oldum bu ay 6gün gecikti hastanede acilde kan testi verdim hcg degerim 1.20cıktı gögüslerim şişti agrısı var mide bulantıso iştah cok aşırı neys bugün acilde kan testi verdim sonuc 1.20sizce ne yüksele bilirmi heray düzenli olurım hep yardımcı olursanız cok sevinirim

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…