2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar bu fitil işi tam olmuyor gibi bende. Aşırı zorlanıyorum. Sanki tam girmiyor. Çıkacak gibi hep.napıcam
Bacakları koltuga dogru dik koy bende zorlandım parmağını yarıya kadar soksan o zaten içeri cekiyor..birde mutlaka ellerin temiz olmalı alkolle temizleme

Canim transfer mi ertelendi?
Evet canım, geçen haftasonu gorustugum bir arkadaşım covid pozitif çıkmış bugün sonucu öğrenmiş. Ben de doktorumu aradım durumu anlattım riske atamayız erteleyelim dedi. Ben transfer öncesi hastane istediği için perşembe günü test yaptırmıştım negatif cıktı ama 14 gün kuluçka süresi olabileceği için doktor yapmayalım dedi. Hayırlısı böyleymiş ne diyim...

Canım, bu ilaçta kortizon vardı, tuzsuz ve az yeme demesine rağmen ilk günlerde kilo aldım ve sanki baş ağrısı da yaptı. Bu nedenle bıraktım.

Prednol gunde 2 tane bir doktor komple birak dedi. Kendi doktorumun hemsiresine sordum. Asamali birajtiracagiz kullanmaya devam edin dedi.
Internette baktim bebeklerde dudak yariguna neden oluyormus kortizon
Anladım canım ben şuan estrofem ve progestan kullanıyorum 10.haftada bırakacaksın dedi

Prednol gunde 2 tane bir doktor komple birak dedi. Kendi doktorumun hemsiresine sordum. Asamali birajtiracagiz kullanmaya devam edin dedi.
kuzum bana da transfer günü son kez içirdi yani 4 agustostan beri prednol hiç içmedim günde 2 kez çok ağır değil mi acaba doktordan doktora bu protokoller değişiyor demek ki ah tadı da çok berbat rabbim yardımcın olsun

Aynen üzülmemek elde değil ama yapacak bir şey yok nasip değilmiş. Diğerine yüzümüz güler inş

Merhaba aynı durum ben de de var. İlk gebeliğimde de aynı durumlar olmuştu. Özellikle kalp ritmi çok hızlandı

ban prednolu kutusu bitince birak dedi hemşire de bende biraktim 3-4 gün önce mi ne bitti.. coraspinide biraktirdi

İnşallah güzel sonuçlar alırız ben de daha test yapmadım 5. Günüm bugün
Benim de 6. Günüm, inşallah birbirimize hayırlı güzel haberler verelim ... Duygu durumum çok tuhaf, bir gün çok umutluyum ertesi güne olmadı galiba ya diye başlıyorum... Bende bir de saydam su gibi akıntı var, sizde var mı böyle bir durum? Ben yarın test yaptırmayı düşünüyorum 7. Günde az da olsa beta artmış olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…