2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar biz bu iğneleri ne kadar kullanacağız? Oksapar mahvetti ya coraspin ve oksapar aynı görevi görmüyor mu? Crinino jelle progestoran da aynı değil mi canım acıyor karnım mosmor popomun üstüne oturamıyorım günde 6 tane de esteofem rahim kalınlaşması sorunum yok pıhtı sorunum yok düşük tehditi yok perşembe bunların cevabını alırsam hepsini bırakacağım sonu güzel olur inşallah sağlıkla kucağıma alırım

Canim ben doktora gittim dun. Pihtilasma testi yaptir sorhn cikmazsa doktoruna soyle birak yani. Progesteron devam ediyor sanirim hep.
Ben de kortizon hapa taktim kafayı. Cushing sendromuna sebep oluyor bebekte yarik dudak ihtimali var. Niye kullaniyorum bilmiyorum. Son gittigim profesör direkt birak prednolu dedi.

Aret hoca herkese aynı dozda aynı ilaçları vermiş hormonlara göre verilmez mi?

Yaaa hemşireye endişelerini söyle ve bırakmak istediğini söyle

Kuzum senin ikiz zaten perinatoloğa devam et bence kese be kalp atışından sonra ben öyle yapacağım zaten Aret hoca çok yoğun ben istediğimde ulaşabileceğim bir doktor istiyorum hamileyken bir de doktora ulaşamadım stresi beni geriyor

Canim cok erken ikiz icin bile erken. Dun gören doktor zamamla biri bu keselerden yok olabilir dedi. Bir de daha keseler bos mu dolu mu belli degil. Allahin izniyle kalp atışlarını duyarsam perinatolog bakicam sisli civarında.

Ben de şimdi huylandım. Benim de doktorum transferin 10.gününden sonra 3-4 gün yarım alarak tamamen bırak dedi. Ondan önce de günde 1 tane kullandım hep. Çok stres oldum şimdi ben de bir de kaç gündür bir kaygı hali var; ya bir şey olursa diye. Ağlama noktasına kadar geliyor endişelerim. Kolay bulmadık. Haliyle paranoyak oldum ya şöyle olursa ya böyle olursa diye

O duygular kucağımıza alacağımız güne dek sürecek bizler 1-0 yenik başlıyoruz maalesef kolay ulaşamıyoruz streste cabası Çok normal bunu hissetmen Canım

Canim sana birak demis. Transferin 16. Gunu bana hala gunde 2 tane ic diyor. Diğer doktor birak dedi. Kafam karmakarışık oldu. Gunde azalttım bir e düşürdüm. Benim vücudun kendi kendine saldırdığı bir hastalığım yok. Dusuk olmasın diye mi iciyorum bilmiyorum.

İnşallah çok çok güzel haberler alalım benim kullandığım fitil kalıntısıyla beraber su gibi akıntım geliyor. Sürekli çamaşır değiştiriyorım test yapmaya hiç cesaretim yok benim ama 8. Günü bekle istersen daha net çıkar. Kasık batmalarım geçince ben de mutsuz oluyorum olmayacak heralde diye sonra hemen toparlıyorum kendimi

Önce buz koy karnına sonra yap acısı azalır canım pıhtılaşma benim bildiğim doğuma kadar hatta doğumdan 40 gün sonraya kadar bizim gelin kullanıyor ondan biliyorum ama onda pıhtılaşma var 2 çoçuğunu kaybetmişti sonradan sebep bulundu o doğum sonrası da kullanıyor bir süre ama sizin önlem amaçlı olunca ne kadar sürer bilmiyorum

Kızlar bu tedavilere başlandıgından şuanki zamana kadar çok ilaç aldık vucudumuza ve benim saçlarım inanılmaz dökülüyor tutam tutamhiçte dökülmezdi eskiden ilaçlardan oldugu besbelli.Sizinde başınıza geldimi saç dökülmesi oluk oluk ? Ve çözümü olan varmı

Merhaba, bana da doktorum kortizon olarak deltacortril verdi. Ve ben dondurulmuş transfer olacağım ona rağmen tedaviye başladığımız ilk gün kullanmaya başladı. Transferden sonra da kullanmaya devam edeceğim. Vücudun bebeği reddetmesini engellemek için kullanıyorlar. Örneğin ben 2 boş gebelik yaşadım ve sebebi bulunamıyor bu vb. durumlarda kullanıyor genelde doktorlar. Bir bebek 46 kromozom+xx veya xy genlerinden oluşuyor. 23 kromozom anneden yani annenin vücudu bu genleri tanıyor ancak babadan gelen 23 kromozom yabancı ve kimi durumlarda beden bebeği yabancı kabul edip beslemeyi kesiyor. Bunun önüne geçmek için kortizon veriliyor. Ben sabah akşam yarımşar olmak üzere günde 1 adet alıyorum. Doktorunuza danışmadan size başlanan hiçbir ilacı kesmeyin bence.

Merhaba, son gebeliğimde (malesef kimyasal oldu kaybettim) tam pandeminin patladığı dönemdi ve piyasada oksapar bulunamıyordu. Oksapar covid 19 u ağır geçirenlerde de kullanıldığı için piyasada yoktu. Doktoruma alternatif ne kullanayım dediğimde coraspirin al demişti birbirinin yerine geçiyor aslında ama bazı doktorlar ikisini birlikte kullanıyor. Bu arada oksaparı uzun süreli kullanmanız gerekirse bir müddet sonra bacaklarınıza da vurabilirsiniz. Bu tarz kan cıvıtıcı ilaçlar rahmi kanlandırıp bebeğin beslenmesini kolaylaştırdığı için de tercih ediliyor.

O duygular kucağımıza alacağımız güne dek sürecek bizler 1-0 yenik başlıyoruz maalesef kolay ulaşamıyoruz streste cabası Çok normal bunu hissetmen Canım
Evet haklısınız.. İnşallah hepimizin gebelikleri sorunsuz geçsin. Gönlümüzdekini sağlıkla versin Allah

Çok haklısın bu konuda. Günde 7 tane (ilaç, jel ve İğne toplamı) kullanıyoruz. Üzerine 5 günde bir Depot.. Ben enjeksiyon için çok iyi bir hemşire buldum, o kadar zorlanıyor ki sağlam yer bulmak da.. Bana da çok fazla geliyor bu durum. Benim de hem rahim hem de kan değerlerimde sıkıntı yok. Normal hayatımda hasta bile olsam, ilaç kullanmam. Biraz sabretmeye çalışıyorum, kese ve kalp atımı sonrası (kısmet olursa inşAllah) normal bir kadın doğum ya da perinotolog bulacağım inşAllah.

bende de aynı belirtleri vardı ara ara kasık agrısı olurdu adet agırısı olmiicak diye üzülürdüm
su gbi akıntı gelirdi fitille beraber uykumdan bile uyanırdım cok sükür oldu
darısı insallah szlereee

Doktoruna sorarsan belki açıklar sebebini. İnşallah hiç zarar vermez, faydası olur hep inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…