Yok canım salı idrarda çıktı çarşamba kan testinde 1137,5 çıkınca Aret beye instegramdan mesaj attım cevap vermedi ertesi gün merkezi aradım doktorla görüşüp bana bu reçeteyi gönderdiler sonra da perşembe kese için gelmemi söylemiş perşembe randevum var bakalım önceden de bir boş bir de kimyasal gebeliğim var inşallah bu sefer her şey yolunda gider çok yoruldum
Henüz transfer olmadım salı günü olacağım ama duphaston ve progeston fitil sonrası hem midem hafiften bulamıyor hem de ara ara adet olacak mışım gibi ağrılar oluyor normal mi bu sizcebende de aynı belirtleri vardı ara ara kasık agrısı olurdu adet agırısı olmiicak diye üzülürdüm
su gbi akıntı gelirdi fitille beraber uykumdan bile uyanırdım cok sükür oldu
darısı insallah szlereee
Bos gebelik nasil anlaşılıyor canim?Yok canım salı idrarda çıktı çarşamba kan testinde 1137,5 çıkınca Aret beye instegramdan mesaj attım cevap vermedi ertesi gün merkezi aradım doktorla görüşüp bana bu reçeteyi gönderdiler sonra da perşembe kese için gelmemi söylemiş perşembe randevum var bakalım önceden de bir boş bir de kimyasal gebeliğim var inşallah bu sefer her şey yolunda gider çok yoruldum
Valla bilmiyorum canım bu konular hakkında bilgim yok senden duyuyorum ilk defaCanım neden erken adet olmuşsun bu doktor hatası biliyorsun değil mi? Sebebini söyledi mi progestan ayarını neden tutturamadı acaba
Iki gn sonra tekrarla testini 5 in ustu var demek sikma caniniArkadaşlar merhaba. Ben de geçen hafta cuma transfer olmuştum. Tek 5.gun embriyosu. Bugün test günümdü sonucum 19 geldi. Düşük olduğu için maalesef sevinemedim. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda
Kesede bebek olusmuyor cnm kalp atisi dinlemede anlasilirBos gebelik nasil anlaşılıyor canim?
Kimyasal olmasından korkuyorum ve adet olacakmış gibi ağrılarım da varIki gn sonra tekrarla testini 5 in ustu var demek sikma canini
Hadi darısı bize olsun inşallahbende de aynı belirtleri vardı ara ara kasık agrısı olurdu adet agırısı olmiicak diye üzülürdüm
su gbi akıntı gelirdi fitille beraber uykumdan bile uyanırdım cok sükür oldu
darısı insallah szlereee
Canım M Muallimezzz doğru söylüyo hepimiz bir sürü ilaç kullandık progesteron u hem vajinal hem iğne kullandık estrofem kullandık neden vermemiş bunları sor bence.Ben de ilk denememde sadece progestan tablet ve folik asit kullandım transferin8. günü adet oldumValla bilmiyorum canım bu konular hakkında bilgim yok senden duyuyorum ilk defa
Benim ilk gebeliğim de boş gebelik olmuştu. Düşük için ilaç kullandım ve evde düşük yaptım. O düşükten sonra avuç avuç saçlarım döküldü. Şimdi transfer oldum diliyorum tutarsa saç dökülmesi de durur inşallahKızlar bu tedavilere başlandıgından şuanki zamana kadar çok ilaç aldık vucudumuza ve benim saçlarım inanılmaz dökülüyor tutam tutamhiçte dökülmezdi eskiden ilaçlardan oldugu besbelli.Sizinde başınıza geldimi saç dökülmesi oluk oluk ? Ve çözümü olan varmı
Kese oluşuyor haftasıyla uyumlu içinde bebek gelişmiyor Allah kimseye yaşatmasınBos gebelik nasil anlaşılıyor canim?
Transfer 14 ağustosta olmuştu. Bugün 9.gunTam olarak bugun kacinci gun transfer haric
Kan vermek için günüm gelsinde bir güzel sonuçlarla doktoruma gideyim inşallahBenim ilk gebeliğim de boş gebelik olmuştu. Düşük için ilaç kullandım ve evde düşük yaptım. O düşükten sonra avuç avuç saçlarım döküldü. Şimdi transfer oldum diliyorum tutarsa saç dökülmesi de durur inşallahbende ilaçlardan ve yaşadığımız stres ve üzüntülerden olduğunu düşünüyorum. Kan değerlerime de baktırdım. Doktorum demir ilacı yazdı düşük değil ama demir depoların için kullan dedi. Onun da işe yarayacağını umuyorum
Benim de saçlarım son 1,5 aydır çok dökülmeye başladı iki gündür de saç diplerim çok kaşınıyodu sanki egzama olmuş gibi ducray diye bi markanın saç şampuanı var dün onu aldım eczaneden kaşıntı-dökülme önlüyomuş onu kullandım dün kaşıntım baya geçti gibiKızlar bu tedavilere başlandıgından şuanki zamana kadar çok ilaç aldık vucudumuza ve benim saçlarım inanılmaz dökülüyor tutam tutamhiçte dökülmezdi eskiden ilaçlardan oldugu besbelli.Sizinde başınıza geldimi saç dökülmesi oluk oluk ? Ve çözümü olan varmı
Boş gebelik geçirmişssiniz ya doğal mı olmuştu gebeliğiniz yoksa tedaviylemiydi ?Kan vermek için günüm gelsinde bir güzel sonuçlarla doktoruma gideyim inşallaho gün bende isterim kan değerlerime baktırayım bari.Ah bu heyecan bekleyiş sabrediş çok şükür bunada şükür
Kaşıntı yok bende ama inanılmaz şekilde dökülüyor bu durumda beni çok üzüyorBenim de saçlarım son 1,5 aydır çok dökülmeye başladı iki gündür de saç diplerim çok kaşınıyodu sanki egzama olmuş gibi ducray diye bi markanın saç şampuanı var dün onu aldım eczaneden kaşıntı-dökülme önlüyomuş onu kullandım dün kaşıntım baya geçti gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?