2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

7 78kova Sizi keseyi görmek için ne zaman çağırdılar? Hamile kaldığınızı öğrendikten sonra muayeneye gittiniz mi?
Yok canım salı idrarda çıktı çarşamba kan testinde 1137,5 çıkınca Aret beye instegramdan mesaj attım cevap vermedi ertesi gün merkezi aradım doktorla görüşüp bana bu reçeteyi gönderdiler sonra da perşembe kese için gelmemi söylemiş perşembe randevum var bakalım önceden de bir boş bir de kimyasal gebeliğim var inşallah bu sefer her şey yolunda gider çok yoruldum

Arkadaşlar merhaba. Ben de geçen hafta cuma transfer olmuştum. Tek 5.gun embriyosu. Bugün test günümdü sonucum 19 geldi. Düşük olduğu için maalesef sevinemedim. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda

Henüz transfer olmadım salı günü olacağım ama duphaston ve progeston fitil sonrası hem midem hafiften bulamıyor hem de ara ara adet olacak mışım gibi ağrılar oluyor normal mi bu sizce

Bos gebelik nasil anlaşılıyor canim?

Hadi darısı bize olsun inşallah 2 gündür uyuyamıyorum akıntı hissinden gündüzde gözlerim kapanıyor uykusuzluktan sizlerin de gözü aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Valla bilmiyorum canım bu konular hakkında bilgim yok senden duyuyorum ilk defa
Canım M Muallimezzz doğru söylüyo hepimiz bir sürü ilaç kullandık progesteron u hem vajinal hem iğne kullandık estrofem kullandık neden vermemiş bunları sor bence.Ben de ilk denememde sadece progestan tablet ve folik asit kullandım transferin8. günü adet oldum

Benim ilk gebeliğim de boş gebelik olmuştu. Düşük için ilaç kullandım ve evde düşük yaptım. O düşükten sonra avuç avuç saçlarım döküldü. Şimdi transfer oldum diliyorum tutarsa saç dökülmesi de durur inşallah bende ilaçlardan ve yaşadığımız stres ve üzüntülerden olduğunu düşünüyorum. Kan değerlerime de baktırdım. Doktorum demir ilacı yazdı düşük değil ama demir depoların için kullan dedi. Onun da işe yarayacağını umuyorum

Kan vermek için günüm gelsinde bir güzel sonuçlarla doktoruma gideyim inşallaho gün bende isterim kan değerlerime baktırayım bari.Ah bu heyecan bekleyiş sabredişçok şükür bunada şükür

Benim de saçlarım son 1,5 aydır çok dökülmeye başladı iki gündür de saç diplerim çok kaşınıyodu sanki egzama olmuş gibi ducray diye bi markanın saç şampuanı var dün onu aldım eczaneden kaşıntı-dökülme önlüyomuş onu kullandım dün kaşıntım baya geçti gibi

Kan vermek için günüm gelsinde bir güzel sonuçlarla doktoruma gideyim inşallaho gün bende isterim kan değerlerime baktırayım bari.Ah bu heyecan bekleyiş sabredişçok şükür bunada şükür
Boş gebelik geçirmişssiniz ya doğal mı olmuştu gebeliğiniz yoksa tedaviylemiydi ?

Kaşıntı yok bende ama inanılmaz şekilde dökülüyor bu durumda beni çok üzüyor inşallah kaşıntınız geçer oda çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…