2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Siz test yapdibizmi gebemisiniz .. transferden 20 gun sonra kese icin cagiriyorlar asa yukari ben 10 unda trasfer oldum persembe gunu kese ye bakacagiz
Evet canım gebeyim kan testi yaptım sonucu doktora gönderdim perşembe gelsin dedi sizin SAT 18 Temmuz mu ?

Az önce sol kolumu uzattım yüksekçe bir yere. Şimdi karnımın sol alt kısmı hafif sızlıyor gibi. Bir anlık refleksle yaptım. Yapar yapmaz yanlış bir şey yaptığımı anladım ama olan oldu. İnşallah bir şey olmamıştır, değil mi? O kadar da dikkat ediyorum.. çok kızdım kendime

Arkadaşlar merhaba. Ben de geçen hafta cuma transfer olmuştum. Tek 5.gun embriyosu. Bugün test günümdü sonucum 19 geldi. Düşük olduğu için maalesef sevinemedim. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda
+5 üzeri gebelik olabilir şeklinde okudum (bahçeci forumlarında ) iki gün sonra tekrar bakıp artış olmuş mu olmuşsa ne kadar olmuş anlamak lazım

+5 üzeri gebelik olabilir şeklinde okudum (bahçeci forumlarında ) iki gün sonra tekrar bakıp artış olmuş mu olmuşsa ne kadar olmuş anlamak lazım
Doktor da pozitif ama deger düşük 2 gün sonra yeniden bakacağız dedi. İnşallah yükselir değer. Çok güzel sabretmistim. Söyledikleri tarihte kan verdim. Hiç idrarda falan da bakmamıştım. Muallak bir değer çıkması ve kararsız kalmak da çok zormuş

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Kimseye anlatamıyorum sizden destek alabilmek için yazdım buraya...

17 sinde iki adet 5. Gün embriyosu transferi oldum. 27’sinde kandan tahlil istedi doktorum Prof. dr. Bülent Baysal. Düne kadar ruh halim stabil iken resmen modum düştü. Kullandığım ilaçların yan etkilerini okudum ve forumda yazılan pek çok gebelik belirtisinin bunların yan etkisi olduğunu gördüm. Sanırım bu yüzden. Yarın sabah idrardan gebelik testi yapsam mı yoksa perşembeyi mi beklesem? Ne dersiniz

Henüz transfer olmadım salı günü olacağım ama duphaston ve progeston fitil sonrası hem midem hafiften bulamıyor hem de ara ara adet olacak mışım gibi ağrılar oluyor normal mi bu sizce
fitil aslında öyle yan etki yapmıor. diger ilacı hc kullanmadım, bilmiorum..
ama heycandanda olabilir mide bulantısı bende oluo mesela aşırı heycanlandıgımda bulAntıya dönüyor:)

Hadi darısı bize olsun inşallah 2 gündür uyuyamıyorum akıntı hissinden gündüzde gözlerim kapanıyor uykusuzluktan sizlerin de gözü aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah
aynı aynı bendede öyleyedi insallah olacakk belirtiler güzel:)) cok tesekkür ederim, amin insallah sag salim alırız:)

Canim hic kotu dusunme insallah bu sefer devam edicek.allahin izniyle.kendine dikkat et ..

Kizlar surekli bir tansiyon düşüklüğü var ben de. Sizde de var mi? Kafamı kaldıramıyorum sanki
bende de simdi oldu, ayaga kalktım az önce gözümün önü karardı bayılcam sandım oturdum oldugum yere..
karnımda acıkmıştı benim yemegi bekliyordum tansiyonum düştü belkide bilemedim cok kötü bir his ama ya

Bence olumlu düşünün gebesiniz. Tutunma geç olmuş olabilir. Her gün 2 katına çıktıysa değerler sorun olacağını sanmıyorum. Darısı başıma

Valla bilmiyorum canım bu konular hakkında bilgim yok senden duyuyorum ilk defa
Sen transfer sonrası neler kullandın canım bilinçli olmak önemli canım yoksa inan umut taciri çok mart ayında ben de negatif almıştım o merkezde şahit olduğum bazı şeyler olunca yazmadan inan yapamadım. İmkanın varsa bundan sonraki süreci başka merkezde dene canım bu transfer den sonra tutar da inşallah gerek kalmaz

Canım ben de negatif alınca mart ayında çok araştırdım ve umut taciri çok doktor var maalesef estrofem hala kullanıyorum ben 10.haftada bırakacam canım

17 sinde iki adet 5. Gün embriyosu transferi oldum. 27’sinde kandan tahlil istendi. Dün akşam idrar testi yaptım negatif çıktı. Moralim çok bozuk.

Hayırlı olsun sizi de ekliyorum listemize güzel haberlerinizi alırız inşallah

Pgt sonucları bıraz gec gelıyor neden istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…