Evet canım gebeyim kan testi yaptım sonucu doktora gönderdim perşembe gelsin dedi sizin SAT 18 Temmuz mu ?Siz test yapdibizmi gebemisiniz .. transferden 20 gun sonra kese icin cagiriyorlar asa yukari ben 10 unda trasfer oldum persembe gunu kese ye bakacagiz
Amin canim. Insallah oyle sıkıntılar yaşamayız hic birimizKese oluşuyor haftasıyla uyumlu içinde bebek gelişmiyor Allah kimseye yaşatmasın
+5 üzeri gebelik olabilir şeklinde okudum (bahçeci forumlarında ) iki gün sonra tekrar bakıp artış olmuş mu olmuşsa ne kadar olmuş anlamak lazımArkadaşlar merhaba. Ben de geçen hafta cuma transfer olmuştum. Tek 5.gun embriyosu. Bugün test günümdü sonucum 19 geldi. Düşük olduğu için maalesef sevinemedim. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda
Doktor da pozitif ama deger düşük 2 gün sonra yeniden bakacağız dedi. İnşallah yükselir değer. Çok güzel sabretmistim. Söyledikleri tarihte kan verdim. Hiç idrarda falan da bakmamıştım. Muallak bir değer çıkması ve kararsız kalmak da çok zormuş+5 üzeri gebelik olabilir şeklinde okudum (bahçeci forumlarında ) iki gün sonra tekrar bakıp artış olmuş mu olmuşsa ne kadar olmuş anlamak lazım
fitil aslında öyle yan etki yapmıor. diger ilacı hc kullanmadım, bilmiorum..Henüz transfer olmadım salı günü olacağım ama duphaston ve progeston fitil sonrası hem midem hafiften bulamıyor hem de ara ara adet olacak mışım gibi ağrılar oluyor normal mi bu sizce
aynı aynı bendede öyleyedi insallah olacakk belirtiler güzel:)) cok tesekkür ederim, amin insallah sag salim alırız:)Hadi darısı bize olsun inşallah2 gündür uyuyamıyorum akıntı hissinden gündüzde gözlerim kapanıyor uykusuzluktan sizlerin de gözü aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Canim hic kotu dusunme insallah bu sefer devam edicek.allahin izniyle.Yok canım salı idrarda çıktı çarşamba kan testinde 1137,5 çıkınca Aret beye instegramdan mesaj attım cevap vermedi ertesi gün merkezi aradım doktorla görüşüp bana bu reçeteyi gönderdiler sonra da perşembe kese için gelmemi söylemiş perşembe randevum var bakalım önceden de bir boş bir de kimyasal gebeliğim var inşallah bu sefer her şey yolunda gider çok yoruldum
bende de simdi oldu, ayaga kalktım az önce gözümün önü karardı bayılcam sandım oturdum oldugum yere..Kizlar surekli bir tansiyon düşüklüğü var ben de. Sizde de var mi? Kafamı kaldıramıyorum sanki
Bence olumlu düşünün gebesiniz. Tutunma geç olmuş olabilir. Her gün 2 katına çıktıysa değerler sorun olacağını sanmıyorum. Darısı başımaDoktor da pozitif ama deger düşük 2 gün sonra yeniden bakacağız dedi. İnşallah yükselir değer. Çok güzel sabretmistim. Söyledikleri tarihte kan verdim. Hiç idrarda falan da bakmamıştım. Muallak bir değer çıkması ve kararsız kalmak da çok zormuş
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Kimseye anlatamıyorum sizden destek alabilmek için yazdım buraya...
İlk transferimde boş gebelik olmuştu.Boş gebelik geçirmişssiniz ya doğal mı olmuştu gebeliğiniz yoksa tedaviylemiydi ?
Sen transfer sonrası neler kullandın canım bilinçli olmak önemli canım yoksa inan umut taciri çok mart ayında ben de negatif almıştım o merkezde şahit olduğum bazı şeyler olunca yazmadan inan yapamadım. İmkanın varsa bundan sonraki süreci başka merkezde dene canım bu transfer den sonra tutar da inşallah gerek kalmazValla bilmiyorum canım bu konular hakkında bilgim yok senden duyuyorum ilk defa
Canım ben de negatif alınca mart ayında çok araştırdım ve umut taciri çok doktor var maalesef estrofem hala kullanıyorum ben 10.haftada bırakacam canımCanım M Muallimezzz doğru söylüyo hepimiz bir sürü ilaç kullandık progesteron u hem vajinal hem iğne kullandık estrofem kullandık neden vermemiş bunları sor bence.Ben de ilk denememde sadece progestan tablet ve folik asit kullandım transferin8. günü adet oldum
Amin kuzum Allah razı olsun sana da sağlıklı güzel bebişler nasip etsin canımCanim hic kotu dusunme insallah bu sefer devam edicek.allahin izniyle.kendine dikkat et ..
Hayırlı olsun sizi de ekliyorum listemize güzel haberlerinizi alırız inşallah17 sinde iki adet 5. Gün embriyosu transferi oldum. 27’sinde kandan tahlil istedi doktorum Prof. dr. Bülent Baysal. Düne kadar ruh halim stabil iken resmen modum düştü. Kullandığım ilaçların yan etkilerini okudum ve forumda yazılan pek çok gebelik belirtisinin bunların yan etkisi olduğunu gördüm. Sanırım bu yüzden. Yarın sabah idrardan gebelik testi yapsam mı yoksa perşembeyi mi beklesem? Ne dersiniz
Pgt sonucları bıraz gec gelıyor neden istediMerhaba ben de bugün OPU oldum 8 tane yumurtam toplandı eğer 5. Güne gelirler ise PGT öneriyoruz denildi çok yaptırmak istemiyorum bir an önce koyulmasını istiyorum ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?