- 16 Aralık 2019
- 58
- 109
- 13
Teşekkür ederim mesajınız için. İnşallah öyledir sali günü tekrar baktiracagim. İnşallah Allah size de gönlünüzden geçeni versin. Sizin durumunuz nedir şuan?Bence olumlu düşünün gebesiniz. Tutunma geç olmuş olabilir. Her gün 2 katına çıktıysa değerler sorun olacağını sanmıyorum. Darısı başıma
Simdi gördüm mesajınızı. İdrara çok daha geç geçiyor. Daha çok erken biliyorum beklemek çok zor ama biraz daha bekleyip kanda baktirin bence17 sinde iki adet 5. Gün embriyosu transferi oldum. 27’sinde kandan tahlil istendi. Dün akşam idrar testi yaptım negatif çıktı. Moralim çok bozuk.
Biraz önce annem sordu ne oldu dediğin kişi diye seni çok üzüldüm kaç çıktı ki değerin kesin mi geç döllenme olabilir miSonuç aldım negatif 11.denemede sonuç yok artık umudumu keştik olmayacak
cook üzülüdm gercektenSonuç aldım negatif 11.denemede sonuç yok artık umudumu keştik olmayacak
Çok üzüldüm gerçekten. Arkadaşın da dediği gibi geç döllendi belki.Sonuç aldım negatif 11.denemede sonuç yok artık umudumu keştik olmayacak
bende de simdi oldu, ayaga kalktım az önce gözümün önü karardı bayılcam sandım oturdum oldugum yere..
karnımda acıkmıştı benim yemegi bekliyordum tansiyonum düştü belkide bilemedim cok kötü bir his ama ya
Rabbim sabrını arttırsın 11 kez denemen bile ne kadar güçlü bir kadın olduğunu gösteriyor gurur duydum inan maşallah yürekten diyorum ve tüm içtenliğimle inanıyorum ki böylesine güçlü kadın pes etmez inşallah Rabbim bunca emeğin bunca yorgunluğuna bir hediye yollar hiç ummadığın bir anda Allah evlat yollar inşallah yürekten duam buSonuç aldım negatif 11.denemede sonuç yok artık umudumu keştik olmayacak
Amin canim senden de allah razi olsunAmin kuzum Allah razı olsun sana da sağlıklı güzel bebişler nasip etsin canım
Canım açıkçası normal de 3.gün embriyosu en erken 8-9.gün de idrar da cıkıyor 5.gün embriyosu da en erken 6-7.gün de idrar da çıkıyor (erken gebelik testi olarak predictor 6 gün önce testini öneririm ) fakat şu da var ki bazen İdrara geç yansıyan arkadaşlarımız da oluyor moralim çok çabuk bozulur dersen yapma çünkü idrarda yansımayıp kan da cıkabiliyor ama etkilenmem öylesine yapacağım dersen yukarıda ki dediklerim bugüne kadar toplam 3 tüp bebek denemem de deneyimlediğim idrar test günleridirİdrarda gebelik denemek için en ideal gün kaçıncı gün ve tavsiye edeceğiniz doğruluğuna güvenebileceğim bir marka var mı?(aslında Pazartesi günü direkt kandan baktırmak isterdim ama corona yüzünden sık gidip gelmek istemiyorum)
Hamdolsun canım benim sen nasılsınMerhaba arkadaşlar nasılsınız
Prednolü ben de transfer sonrası kullandım. Listeye yazmışlar, herkes kullanıyor transfer yaptıran öyle olunca..Canim ben doktora gittim dun. Pihtilasma testi yaptir sorhn cikmazsa doktoruna soyle birak yani. Progesteron devam ediyor sanirim hep.
Ben de kortizon hapa taktim kafayı. Cushing sendromuna sebep oluyor bebekte yarik dudak ihtimali var. Niye kullaniyorum bilmiyorum. Son gittigim profesör direkt birak prednolu dedi.
Bayılacak gibi değilim ama tansiyonum dusuk yani. Bir tik fazlası bayılacak gibi olmak olurdu sanırım. Biraz once ölçüm 10 a 6 cikti.
Rabbim sabır verdi 11 deneme hiç kolay değil ne desem teselli etmeyecek problem nedir acaba nerede tedavi gördün zSonuç aldım negatif 11.denemede sonuç yok artık umudumu keştik olmayacak
Canım ilk idrarla ovu testi yapılmaz ona dikkat et yapmadan önce en az 2 saat sıvı alımını kesmem lazım adet bitince 4 gün sonra başla derim günde 1 defa yap at bakarız silik çıkarsa henüz var yumurta gelişmesine git gide koyulaşıp c ve t çizgisi aynı koyuluğa erişince 36 saat içinde yumurta çatlayacak demekKizlar bisey soracagim..tedavime 15 gun felan kaldi bu ay ovulasyon testi aldim hayatimda ilk defa..ve adetim yarin bitiyo..buarada ortalama 22 gunde bir adet oluyorum..ovulasyon testine kacinci gun baslamam lazim biliyomusunuz..yani adetten sonra..sanirim adet dongusude onemli..ovulasyin testi icin..aranizda hic kullanan oldumu..nelere dikkat etmem gerekiyor..
Benim birden elim ayağım titretecek gibi oluyor gözüm kararıyor canım birden halim kalmıyor gibi oluyor kan şekerim düşüyor gibiBayılacak gibi değilim ama tansiyonum dusuk yani. Bir tik fazlası bayılacak gibi olmak olurdu sanırım. Biraz once ölçüm 10 a 6 cikti.
Canım ben 3.gebeligim de ovülasyon testiyle ilk deneme de hamile kaldım Şimdi sen 22 günde bir adet görüyorsun o zaman adetinin ilk başladığı tarihi söyle ben yardım edeyim sana seve seve inşallah gerek kalmaz tedaviden önce sürpriz yaşarsın hiç belli olmaz bu işlerKizlar bisey soracagim..tedavime 15 gun felan kaldi bu ay ovulasyon testi aldim hayatimda ilk defa..ve adetim yarin bitiyo..buarada ortalama 22 gunde bir adet oluyorum..ovulasyon testine kacinci gun baslamam lazim biliyomusunuz..yani adetten sonra..sanirim adet dongusude onemli..ovulasyin testi icin..aranizda hic kullanan oldumu..nelere dikkat etmem gerekiyor..
Ok canim tesekkur ederim..persembeye felan denk geliyo..okula gitmeden..2.idrarla yap diyosun sanirim...su icmeden..okula gitmeden yapmaya calisicam..ok aticam buraya..youtubeden baktim ama pek bisey anlmaadim..cokk tesekkur ederim makbule gecti kuzum benim..son gunler ya..son kozlarimi oyniyim dedim..aklimda buda kalmasin diye..Canım ilk idrarla ovu testi yapılmaz ona dikkat et yapmadan önce en az 2 saat sıvı alımını kesmem lazım adet bitince 4 gün sonra başla derim günde 1 defa yap at bakarız silik çıkarsa henüz var yumurta gelişmesine git gide koyulaşıp c ve t çizgisi aynı koyuluğa erişince 36 saat içinde yumurta çatlayacak demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?