2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Canim cok makbule gecer..cuma gunu adet oldum..ama bu ilaclardan sanirim artik 4 gun suruyo..yaklasik 3.4 adettir..bu sekilde..ortalama 22 gunde bir oluyorum..ama bu son 3.4 adette 20 gunde oldugumda oldu 24 gundde oldugumda..ama bu en son adetimde 23. Gunde oldum..yani ortalama biz 22 gun diyelim..cunki ilaclardan once hep 22 gunde bir oluyodum sasmiyodu..ve 5. Gun bitiyodu..bu ay..cuma gunu basladi adetim..suan 3. Gunu bitiyo yarina biter adetim..muhtemelen..

Canım şimdi sen o zaman adetin biter bitmez ertesi gün her akşam saat 8 gibi su çay vb.sıvı alımını durdur 22:00 dan sonra testini her akşam yap önce silik çıkmaya başlayacak hatta bana özelden her akşam yaptığın testleri de atabilirsin koyulaşmaya başlayınca Allah’ın izniyle deneyeceksin inşallah olur hiç belli olmaz çok kalan var bu şekilde

Canim sabah yapilmiyormu..isledigim videolarda sabah yapin diyolardi..ben o zman hem aksam hemde sabah yapiyim olmazmi...insallah canim yaa..son kozlarimi oynuyorumm..valla suan..bol fifilerde yapildi olmadi..ama aklimda kalmasin istedim..ovulasyonda..ok ben atarim kuzum sana...aksam yaptiklarimi.zahmet olmassaa sanada.cok tesekkur ederimm..test yaptiktan sonra sivi tuketebilirim sanirim dimi 10 dan sonra..

Valla açıkçası kuzum o deneyeceğin saate bağlı sanırım ben hep akşamları yaptım testi ne zahmeti at mutlaka yardımcı olurum seve seve testten sonra istediğini iç hiçbirşey olmaz

Kızlar yine benn bugün transferin 5. Günü. Düne kadar şeffaf su gibi bi akıntım vardı ama bugün normal zamanlarda hatta adet öncesi yaşadıgım beyaz-sarı arası akıntı başladı. Akıntısı olan ve şekli böyle olup gebe olan varmı. Tutmadıysa ya

Aminn iniallah canım ❤ Yarın trasferle birlikte 7. Günüm, predictor erken gebelik testinde çıkar diye düşünüyorum ya yapmadan duramicam sanırım bir de yarın doğum günüm inşallah doğum günü hediyesi olur bana

Ayy hadi hayırlısı inşallah ,güzel haberlerini bize de bildir ,şimdiden doğum gününüz kutlu olsun

Çok iyi yapmışsın canım akşamda yapabilirsin ovu testini

Kızlar bişey sorabilir miyim,tüp bebekte dondurulmuş embriyo transferinden ne kadar zaman sonra doktor ilişkiye tamam diyor doktora soracaktım çekindim

Ertesi gün yapmasın bence ya hemen olmuyor yumurta zaten

Merhaba crinon jel kullanıyorsanız o da gelmiş olabilir dikkat ettiniz mi? Ben de de şeffaf su gibi bi akıntı var, benim de 6. Günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…