Canim cok makbule gecer..cuma gunu adet oldum..ama bu ilaclardan sanirim artik 4 gun suruyo..yaklasik 3.4 adettir..bu sekilde..ortalama 22 gunde bir oluyorum..ama bu son 3.4 adette 20 gunde oldugumda oldu 24 gundde oldugumda..ama bu en son adetimde 23. Gunde oldum..yani ortalama biz 22 gun diyelim..cunki ilaclardan once hep 22 gunde bir oluyodum sasmiyodu..ve 5. Gun bitiyodu..bu ay..cuma gunu basladi adetim..suan 3. Gunu bitiyo yarina biter adetim..muhtemelen..Canım ben 3.gebeligim de ovülasyon testiyle ilk deneme de hamile kaldım Şimdi sen 22 günde bir adet görüyorsun o zaman adetinin ilk başladığı tarihi söyle ben yardım edeyim sana seve seve inşallah gerek kalmaz tedaviden önce sürpriz yaşarsın hiç belli olmaz bu işler
Canım şimdi sen o zaman adetin biter bitmez ertesi gün her akşam saat 8 gibi su çay vb.sıvı alımını durdur 22:00 dan sonra testini her akşam yap önce silik çıkmaya başlayacak hatta bana özelden her akşam yaptığın testleri de atabilirsin koyulaşmaya başlayınca Allah’ın izniyle deneyeceksin inşallah olur hiç belli olmaz çok kalan var bu şekildeCanim cok makbule gecer..cuma gunu adet oldum..ama bu ilaclardan sanirim artik 4 gun suruyo..yaklasik 3.4 adettir..bu sekilde..ortalama 22 gunde bir oluyorum..ama bu son 3.4 adette 20 gunde oldugumda oldu 24 gundde oldugumda..ama bu en son adetimde 23. Gunde oldum..yani ortalama biz 22 gun diyelim..cunki ilaclardan once hep 22 gunde bir oluyodum sasmiyodu..ve 5. Gun bitiyodu..bu ay..cuma gunu basladi adetim..suan 3. Gunu bitiyo yarina biter adetim..muhtemelen..
Kuzum doktorunla konustunmu..muhakkak bildir..Bayılacak gibi değilim ama tansiyonum dusuk yani. Bir tik fazlası bayılacak gibi olmak olurdu sanırım. Biraz once ölçüm 10 a 6 cikti.
Canim sabah yapilmiyormu..isledigim videolarda sabah yapin diyolardi..ben o zman hem aksam hemde sabah yapiyim olmazmi...insallah canim yaa..son kozlarimi oynuyorumm..valla suan..bol fifilerde yapildi olmadi..ama aklimda kalmasin istedim..ovulasyonda..ok ben atarim kuzum sana...aksam yaptiklarimi.zahmet olmassaa sanada.cok tesekkur ederimm..test yaptiktan sonra sivi tuketebilirim sanirim dimi 10 dan sonra..Canım şimdi sen o zaman adetin biter bitmez ertesi gün her akşam saat 8 gibi su çay vb.sıvı alımını durdur 22:00 dan sonra testini her akşam yap önce silik çıkmaya başlayacak hatta bana özelden her akşam yaptığın testleri de atabilirsin koyulaşmaya başlayınca Allah’ın izniyle deneyeceksin inşallah olur hiç belli olmaz çok kalan var bu şekilde♥
Valla açıkçası kuzum o deneyeceğin saate bağlı sanırım ben hep akşamları yaptım testiCanim sabah yapilmiyormu..isledigim videolarda sabah yapin diyolardi..ben o zman hem aksam hemde sabah yapiyim olmazmi...insallah canim yaa..son kozlarimi oynuyorumm..valla suan..bol fifilerde yapildi olmadi..ama aklimda kalmasin istedim..ovulasyonda..ok ben atarim kuzum sana...aksam yaptiklarimi.zahmet olmassaa sanada.cok tesekkur ederimm..test yaptiktan sonra sivi tuketebilirim sanirim dimi 10 dan sonra..
Aminn iniallah canım ❤İnşallah çok çok güzel haberler alalımbenim kullandığım fitil kalıntısıyla beraber su gibi akıntım geliyor. Sürekli çamaşır değiştiriyorım test yapmaya hiç cesaretim yok benim ama 8. Günü bekle istersen daha net çıkar. Kasık batmalarım geçince ben de mutsuz oluyorum olmayacak heralde diye sonra hemen toparlıyorum kendimi
Ayy hadi hayırlısı inşallah ,güzel haberlerini bize de bildir ,şimdiden doğum gününüz kutlu olsunAminn iniallah canım ❤Yarın trasferle birlikte 7. Günüm, predictor erken gebelik testinde çıkar diye düşünüyorum ya yapmadan duramicam sanırım bir de yarın doğum günüm inşallah doğum günü hediyesi olur bana
Çok iyi yapmışsın canım akşamda yapabilirsin ovu testiniOk canim tesekkur ederim..persembeye felan denk geliyo..okula gitmeden..2.idrarla yap diyosun sanirim...su icmeden..okula gitmeden yapmaya calisicam..ok aticam buraya..youtubeden baktim ama pek bisey anlmaadim..cokk tesekkur ederim makbule gecti kuzum benim..son gunler ya..son kozlarimi oyniyim dedim..aklimda buda kalmasin diye..
Cok tesekkur ederim canim..ok aticam sana ..Valla açıkçası kuzum o deneyeceğin saate bağlı sanırım ben hep akşamları yaptım testine zahmeti at mutlaka yardımcı olurum seve seve testten sonra istediğini iç hiçbirşey olmaz ♥
Ok canim..cok tesekkur ederim tekrar..Çok iyi yapmışsın canım akşamda yapabilirsin ovu testini
Çok teşekkür ederim inşallah sizin de güzel haberlerinizi paylaşalım buradaAyy hadi hayırlısı inşallah ,güzel haberlerini bize de bildir ,şimdiden doğum gününüz kutlu olsun
Eşimin sperm sayısı bir milyon olduğu için daha yüksek olması gerekiyormuşPgt sonucları bıraz gec gelıyor neden istedi
Dondurulmuş veya taze farkediyor mu bilmiyorum ama benimki tedavi sonuçlanana kadar yasakladıKızlar bişey sorabilir miyim,tüp bebekte dondurulmuş embriyo transferinden ne kadar zaman sonra doktor ilişkiye tamam diyor doktora soracaktım çekindim
İnşallah süpriziyle gelsin meleğinAminn iniallah canım ❤Yarın trasferle birlikte 7. Günüm, predictor erken gebelik testinde çıkar diye düşünüyorum ya yapmadan duramicam sanırım bir de yarın doğum günüm inşallah doğum günü hediyesi olur bana
Ben hasta oldum yaa boğazım şişmiş ilaçta içemiyorum çok halsizim.Hamdolsun canım benim sen nasılsın
Güzel haberlerini bekliyoruz canımOk canim..cok tesekkur ederim tekrar..inofolic combiyede basladim bi 5 gundur kullaniyorum..araliksiz..zaten yumurta kalitesinede iyi geliyomus..sanirim..cok tesekkurler tekrar..
Ertesi gün yapmasın bence ya hemen olmuyor yumurta zatenCanım şimdi sen o zaman adetin biter bitmez ertesi gün her akşam saat 8 gibi su çay vb.sıvı alımını durdur 22:00 dan sonra testini her akşam yap önce silik çıkmaya başlayacak hatta bana özelden her akşam yaptığın testleri de atabilirsin koyulaşmaya başlayınca Allah’ın izniyle deneyeceksin inşallah olur hiç belli olmaz çok kalan var bu şekilde♥
Merhaba crinon jel kullanıyorsanız o da gelmiş olabilir dikkat ettiniz mi? Ben de de şeffaf su gibi bi akıntı var, benim de 6. GünümKızlar yine benn bugün transferin 5. Günü. Düne kadar şeffaf su gibi bi akıntım vardı ama bugün normal zamanlarda hatta adet öncesi yaşadıgım beyaz-sarı arası akıntı başladı. Akıntısı olan ve şekli böyle olup gebe olan varmı. Tutmadıysa ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?