- 3 Mart 2020
- 247
- 163
- 53
- 36
Tamam vericemİnşallah süpriziyle gelsin meleğinhaber ver bize de
Hayırlııı olsuuuunnnn,gözünnn aydıııınnnnnKizlar cuma 8.gunumdu degerim 167 cikti,bugun de 10.gun 290 cikti cok şükürinsallah her şey olumlu devam eder de kucağıma da alırım Allah isteyen herkese nasip etsin herkes idrar testini once yapıyor ben cesaret edemedim kan testini önce yaptırıp sonra idrar testi yaptım üstteki 8.gun olan alttaki 10.gun olan test. değere ragmen cok koyu degil o yuzden bence idrarda negatif çıkan arkadaşlar canınızı sıkmayın belki de cok yüksek olmadığı için çıkmıyordur ama hamilesinizdir
Jel kullanmıyorumm sadede prolutex göbekten peogestrn ve esteofemle coraspin kullanıyorum. Benmde şeffaf su gibiydi ama bugün biraz böyle norml günlük zmndaki o beyazımsı sarımsı akıntı gelince bi korktumMerhaba crinon jel kullanıyorsanız o da gelmiş olabilir dikkat ettiniz mi? Ben de de şeffaf su gibi bi akıntı var, benim de 6. Günüm
Maşallah canım tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsinKizlar cuma 8.gunumdu degerim 167 cikti,bugun de 10.gun 290 cikti cok şükürinsallah her şey olumlu devam eder de kucağıma da alırım Allah isteyen herkese nasip etsin herkes idrar testini once yapıyor ben cesaret edemedim kan testini önce yaptırıp sonra idrar testi yaptım üstteki 8.gun olan alttaki 10.gun olan test. değere ragmen cok koyu degil o yuzden bence idrarda negatif çıkan arkadaşlar canınızı sıkmayın belki de cok yüksek olmadığı için çıkmıyordur ama hamilesinizdir
Tebrikler canımKizlar cuma 8.gunumdu degerim 167 cikti,bugun de 10.gun 290 cikti cok şükürinsallah her şey olumlu devam eder de kucağıma da alırım Allah isteyen herkese nasip etsin herkes idrar testini once yapıyor ben cesaret edemedim kan testini önce yaptırıp sonra idrar testi yaptım üstteki 8.gun olan alttaki 10.gun olan test. değere ragmen cok koyu degil o yuzden bence idrarda negatif çıkan arkadaşlar canınızı sıkmayın belki de cok yüksek olmadığı için çıkmıyordur ama hamilesinizdir
Akşam üstü kanamam oldu 8.gün doktorun hemşiresini aradım doktorlar görüştü bana ya tutmadı yada tutunma kanaması olduğunu söyledi iğne verdi bir adet Proluton vuruldum ama kanamam artı erken gebelik testi yaptım orda da negatif çıktı cumartesi kan günüm. Hamile değilim büyük ihtimal
Hayırlııı olsuuuunnnn,gözünnn aydıııınnnnn
Maşallah canım tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin
Cok teşekkür ediyorum darısı isteyen herkeseTebrikler canıminşallah darısı başımıza bende dayanamayıp 8. Gün yapıcam sanırım. Bugün daha 5. Günümmm bi belirti yaşadınmı benm hiçbir belirtim yok
Ayyy çok sevindim maşallah.Allah sağlıklı gebelik geçirip sağlıklı kucagına almaya nasip etsinHayırlııı olsuuuunnnn,gözünnn aydıııınnnnn
Ayy ne güzel belki de içindeki güzel enerjiyi hissediyorsundurTamam vericem❤ Sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun testi? Benim 2. Denemem olmasına rağmen ilk kez böyle heyecanlıyım ya, hani testten korkuyorum ilk kez normalde normal gebelik dönemlerinde 2 günde bir test yapardım bu kez nedense tuhafım
Insallah kuzusuum..guzel haberler vermek cok isterim..de bi turlu olmuyo..seytanin bacagini bi kiramamdik..Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Kuzum tebrik ederim..katlanarak artar insalalah degerlerin..ama bence bayada bi koyu cikmis..muhtemeln 5. Gun embriyosu bu..Kizlar cuma 8.gunumdu degerim 167 cikti,bugun de 10.gun 290 cikti cok şükürinsallah her şey olumlu devam eder de kucağıma da alırım Allah isteyen herkese nasip etsin herkes idrar testini once yapıyor ben cesaret edemedim kan testini önce yaptırıp sonra idrar testi yaptım üstteki 8.gun olan alttaki 10.gun olan test. değere ragmen cok koyu degil o yuzden bence idrarda negatif çıkan arkadaşlar canınızı sıkmayın belki de cok yüksek olmadığı için çıkmıyordur ama hamilesinizdir
Yalnız ama dikkat ettiysen 22 günde bir adet oluyorum diyor yani arkadaşımız baya düzenli adet görüyor ve yumurtlaması 11.gün fakat önce ve sonrasında yapılan ilişkide de tutması muhtemel daha doğrusu tam pekişiyor o sebeple kacırmaması için muhakkak takip etmesi lazım yani adet biter bitmez bile yumurtlayanı gördüm ben o sebeple şansa bırakmamalı mesela 4 gün adet sürüyor diyor o zaman en geç adetin 7.günü başlamalı testlereErtesi gün yapmasın bence ya hemen olmuyor yumurta zaten
Canim senin için özel olarak dua ediyorum. Insallah bu defa çok cok guzel olacak. Ben inanıyorum olacak.Insallah kuzusuum..guzel haberler vermek cok isterim..de bi turlu olmuyo..seytanin bacagini bi kiramamdik..insallah bu sefer olur..
Amiiiinnn cok teşekkür ederim ☺ 5.gun emriyosu çiftti canim bu ikinci denemem,ilkinde malesef düşük olmustu sonra kalan dondurulmuslarla denedik 3 kez tutmadı.ne demek sorabilirsin tabiki insan merak ediyorAyyy çok sevindim maşallah.Allah sağlıklı gebelik geçirip sağlıklı kucagına almaya nasip etsinBir kaç soru sorsam kaçıncı gün embryosuydu? Kaç tane transfer edildi ve ilk tüp bebek denemenizmiydi ha birde belirti varmıydı çok sordum affola
Cok teşekkürler canimKuzum tebrik ederim..katlanarak artar insalalah degerlerin..ama bence bayada bi koyu cikmis..muhtemeln 5. Gun embriyosu bu..
Canım ben sadece folik asit ve duphaston verdi başka birşey vermediSen transfer sonrası neler kullandın canım bilinçli olmak önemli canım yoksa inan umut taciri çok mart ayında ben de negatif almıştım o merkezde şahit olduğum bazı şeyler olunca yazmadan inan yapamadım. İmkanın varsa bundan sonraki süreci başka merkezde dene canım bu transfer den sonra tutar da inşallah gerek kalmaz
Evet ben de 4 gün sonra başla dedim canım diğer türlü stres olur çizgi çıkmadı silik vs diye hemen çatlamış olsa yumurtası zaten 18.günü adet olması lazım sanırım en doğrusu 7.gün gibiYalnız ama dikkat ettiysen 22 günde bir adet oluyorum diyor yani arkadaşımız baya düzenli adet görüyor ve yumurtlaması 11.gün fakat önce ve sonrasında yapılan ilişkide de tutması muhtemel daha doğrusu tam pekişiyor o sebeple kacırmaması için muhakkak takip etmesi lazım yani adet biter bitmez bile yumurtlayanı gördüm ben o sebeple şansa bırakmamalı mesela 4 gün adet sürüyor diyor o zaman en geç adetin 7.günü başlamalı testlere
Gerçekten çok tuhaf canım her doktorun tedavi şekli farklı biliyorum ama daha önce o merkezde denediğim için uyarmak istedim kendini tamamen onlara teslim etme sor mesela neden adet oldum? Progestan mı eksik rahim mi kalınlaşmadı veya neden estrofem verilmediCanım ben sadece folik asit ve duphaston verdi başka birşey vermedi
Canım idrar testini kaçıncı gün yaptın bugün benim 3. Gün embryosuydu erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı negatif tutmamış oluyor değil mi yardimci olursanız çok sevinirimYok canım salı idrarda çıktı çarşamba kan testinde 1137,5 çıkınca Aret beye instegramdan mesaj attım cevap vermedi ertesi gün merkezi aradım doktorla görüşüp bana bu reçeteyi gönderdiler sonra da perşembe kese için gelmemi söylemiş perşembe randevum var bakalım önceden de bir boş bir de kimyasal gebeliğim var inşallah bu sefer her şey yolunda gider çok yoruldum
3.gün embiryosu transferin 8.günü çıkıyor diye biliyorum canımCanım idrar testini kaçıncı gün yaptın bugün benim 3. Gün embryosuydu erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı negatif tutmamış oluyor değil mi yardimci olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?