22 temmuz cnmEvet canım gebeyim kan testi yaptım sonucu doktora gönderdim perşembe gelsin dedi sizin SAT 18 Temmuz mu ?
Bende öyle okumuştum sanki canım bugün de benim 8. Günüm de yaptım ya nasip değilmiş demekki3.gün embiryosu transferin 8.günü çıkıyor diye biliyorum canım
Peki bişey daha sormak istiyorum ? Tutmadı bu bı fane 5. Gün dondurulmuş embriyo m var onu ne zman transfer ediyorlar genellikle ne kadar ara veriyorlarBende öyle okumuştum sanki canım bugün de benim 8. Günüm de yaptım ya nasip değilmiş demekki
Bir ay ara verip hemen transfer edebilirler canım inşallah yüzün güler merak ettim neden 5.gün embiryosu transfer edilmedi de 3.gün embiryosu transfer edildiPeki bişey daha sormak istiyorum ? Tutmadı bu bı fane 5. Gün dondurulmuş embriyo m var onu ne zman transfer ediyorlar genellikle ne kadar ara veriyorlar
evet unutuyorum bazen
Şuan yoğun mide yanmam var benimevet unutuyorum bazenbugün ama sersersmlik bende devm etti akşamda mideme cok kısa bi ağrı girdi ama cok berbatti sora midem bulanır gibi oldu biraz sanırım bende bulanti sbah degil aksam üzeri oluyo
.Şuan yoğun mide yanmam var benimbir de kasıkta batma oldu bende bu akşam ara ara
Ayyy sağsalim inşallah bebişleri görürsünüz canım benim.
ay insallah sag salm ilerlerlerilk gebelik olunca hem cok heycanli hem unutuyorum ben bazen hem korku kplıyo içimi.. cok degisik hallerdeyim.. biz salı kese görmeye gidicez
Artmaya başladı lanet virüs bi bırakmadı peşimizibuarada bugün hastaneye iğne olmaya gittim okdr yoğundu kiiiiii size anlatamammm hepsi covid icin gelenler npicaz böyle?? rica ettm hamileym ben burda cok vakit gecirmej istemiyorum hemen iğneye alırmısınz dedm allahtan aldılar itiraz etmeden
Canim biliyorumm.destegin icinde .cok tesekkur ederimm..cok guzel yuregin varCanim senin için özel olarak dua ediyorum. Insallah bu defa çok cok guzel olacak. Ben inanıyorum olacak.
Insallah gonlunden gecen ne ise o olsun..canim.Cok teşekkürler canimevet 5.gun embriyosu cift bakalim ikiz olacak mı
Kuzusum inan ben ayni doktora sordum..aldigim cevap suydu..biliyoraunuz dendi embriyonuz zaten kalitesizdi olmadi..onun ustunede zaten bisey diyemiyosun...cunki zaten benle alakali bi durum diyosun..Gerçekten çok tuhaf canım her doktorun tedavi şekli farklı biliyorum ama daha önce o merkezde denediğim için uyarmak istedim kendini tamamen onlara teslim etme sor mesela neden adet oldum? Progestan mı eksik rahim mi kalınlaşmadı veya neden estrofem verilmedi
Yalnız ama dikkat ettiysen 22 günde bir adet oluyorum diyor yani arkadaşımız baya düzenli adet görüyor ve yumurtlaması 11.gün fakat önce ve sonrasında yapılan ilişkide de tutması muhtemel daha doğrusu tam pekişiyor o sebeple kacırmaması için muhakkak takip etmesi lazım yani adet biter bitmez bile yumurtlayanı gördüm ben o sebeple şansa bırakmamalı mesela 4 gün adet sürüyor diyor o zaman en geç adetin 7.günü başlamalı testlere
Canlarim ben simdi gordummm yazilanlarii..7.gunmu basliyim yoksa 5. Gunmu basliyim..cok tesekkur ediyorummm..iyiki varsiniz..aile gibiyiz burda yemin ederim..hep diyorumda zaten..bunu anneme sorsam nerden bilcek kadin..iyiki varsiniz tekrar..Allah razi olsun sizlerden..Evet ben de 4 gün sonra başla dedim canım diğer türlü stres olur çizgi çıkmadı silik vs diye hemen çatlamış olsa yumurtası zaten 18.günü adet olması lazım sanırım en doğrusu 7.gün gibi
geliyolar mi öyle ? ben ama hergün igne oluormArtmaya başladı lanet virüs bi bırakmadı peşimizi
Bende Haftada 1 eve hemşire çağırıyorum proluton için
ins hep berabrer güzelce ilerlerker canm burdn da ins pylşmk nasip olurAyyy sağsalim inşallah bebişleri görürsünüz canım benimBen de 31 Ağustos sabahı Muayene olucam aslında daha geç gidecektim ama randevu aldığım Perinatolog Doktorunun asistanı aradı doktorumuz muhakkak sizi muayene etmek isteyecek haberiniz olsun dedi tüp bebek doktoruma muayene olmayıp sadece ilaçlarla ilgili sormaya gideceğim sanırım
Canım çok sevindim hayırlı olsunKizlar cuma 8.gunumdu degerim 167 cikti,bugun de 10.gun 290 cikti cok şükürinsallah her şey olumlu devam eder de kucağıma da alırım Allah isteyen herkese nasip etsin herkes idrar testini once yapıyor ben cesaret edemedim kan testini önce yaptırıp sonra idrar testi yaptım üstteki 8.gun olan alttaki 10.gun olan test. değere ragmen cok koyu degil o yuzden bence idrarda negatif çıkan arkadaşlar canınızı sıkmayın belki de cok yüksek olmadığı için çıkmıyordur ama hamilesinizdir
Kuzum benim de merak ettiğim bu anlamadım embriyolar yavaşlıyor dediler 3. Gün transfer edelim dediler . Birde çift transfer ettiler benim tek sorunum tuplerim tıkalıBir ay ara verip hemen transfer edebilirler canım inşallah yüzün güler merak ettim neden 5.gün embiryosu transfer edilmedi de 3.gün embiryosu transfer edildi
Çok testin varsa stres olmayacaksan hemen başla ama ben kendim hem adetten dört gün sonra başlardımCanlarim ben simdi gordummm yazilanlarii..7.gunmu basliyim yoksa 5. Gunmu basliyim..cok tesekkur ediyorummm..iyiki varsiniz..aile gibiyiz burda yemin ederim..hep diyorumda zaten..bunu anneme sorsam nerden bilcek kadin..iyiki varsiniz tekrar..Allah razi olsun sizlerden..kalp kalp cok kalp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?