2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Peki bişey daha sormak istiyorum ? Tutmadı bu bı fane 5. Gün dondurulmuş embriyo m var onu ne zman transfer ediyorlar genellikle ne kadar ara veriyorlar
Bir ay ara verip hemen transfer edebilirler canım inşallah yüzün güler merak ettim neden 5.gün embiryosu transfer edilmedi de 3.gün embiryosu transfer edildi

@pinkbuyu D Derinsart kızlar bende günlerdir sizin gibiyim ani kalkmayın mutlaka koltuktan sandalyeden kalkarken yavaş kalkıp yavaş yürüyün yoksa bayılacak gibi olup gözler kararıyor
evet unutuyorum bazen bugün ama sersersmlik bende devm etti akşamda mideme cok kısa bi ağrı girdi ama cok berbatti sora midem bulanır gibi oldu biraz sanırım bende bulanti sbah degil aksam üzeri oluyo

evet unutuyorum bazen bugün ama sersersmlik bende devm etti akşamda mideme cok kısa bi ağrı girdi ama cok berbatti sora midem bulanır gibi oldu biraz sanırım bende bulanti sbah degil aksam üzeri oluyo
Şuan yoğun mide yanmam var benim bir de kasıkta batma oldu bende bu akşam ara ara

buarada bugün hastaneye iğne olmaya gittim okdr yoğundu kiiiiii size anlatamammm hepsi covid icin gelenler npicaz böyle?? rica ettm hamileym ben burda cok vakit gecirmej istemiyorum hemen iğneye alırmısınz dedm allahtan aldılar itiraz etmeden

.
ay insallah sag salm ilerlerler ilk gebelik olunca hem cok heycanli hem unutuyorum ben bazen hem korku kplıyo içimi.. cok degisik hallerdeyim.. biz salı kese görmeye gidicez
Ayyy sağsalim inşallah bebişleri görürsünüz canım benim Ben de 31 Ağustos sabahı Muayene olucam aslında daha geç gidecektim ama randevu aldığım Perinatolog Doktorunun asistanı aradı doktorumuz muhakkak sizi muayene etmek isteyecek haberiniz olsun dedi tüp bebek doktoruma muayene olmayıp sadece ilaçlarla ilgili sormaya gideceğim sanırım

Artmaya başladı lanet virüs bi bırakmadı peşimizi
Bende Haftada 1 eve hemşire çağırıyorum proluton için

Kızlar sizce 6+4 de karından ultrasonla hem keseyi hem bebegi görebilir miyiz ? Ben hiç karından ultrasonla bakılmadım hep vajinal bakıldım o sebeple acaba karından hangi hafta görülür hiç bilmiyorum

Canim senin için özel olarak dua ediyorum. Insallah bu defa çok cok guzel olacak. Ben inanıyorum olacak.
Canim biliyorumm.destegin icinde .cok tesekkur ederimm..cok guzel yuregin var..amin insallah kabul olur..ve guzel haber veririm..sizlere..

Kuzusum inan ben ayni doktora sordum..aldigim cevap suydu..biliyoraunuz dendi embriyonuz zaten kalitesizdi olmadi..onun ustunede zaten bisey diyemiyosun...cunki zaten benle alakali bi durum diyosun..

Evet ben de 4 gün sonra başla dedim canım diğer türlü stres olur çizgi çıkmadı silik vs diye hemen çatlamış olsa yumurtası zaten 18.günü adet olması lazım sanırım en doğrusu 7.gün gibi
Canlarim ben simdi gordummm yazilanlarii..7.gunmu basliyim yoksa 5. Gunmu basliyim..cok tesekkur ediyorummm..iyiki varsiniz..aile gibiyiz burda yemin ederim..hep diyorumda zaten..bunu anneme sorsam nerden bilcek kadin..iyiki varsiniz tekrar..Allah razi olsun sizlerden..kalp kalp cok kalp

ins hep berabrer güzelce ilerlerker canm burdn da ins pylşmk nasip olurhep haberleşirz sen de riskli gebelik dye mi ona gidiyosun? ikiz olunca da mi ona gidilior hic bilgim yok

Canım çok sevindim hayırlı olsun

Bir ay ara verip hemen transfer edebilirler canım inşallah yüzün güler merak ettim neden 5.gün embiryosu transfer edilmedi de 3.gün embiryosu transfer edildi
Kuzum benim de merak ettiğim bu anlamadım embriyolar yavaşlıyor dediler 3. Gün transfer edelim dediler . Birde çift transfer ettiler benim tek sorunum tuplerim tıkalıSonra iki gün sonra aradılar bı yane 5. Gün embriyo su var donduralimmi diye hani belki tutar belki de tutmaz diye dondurdum mecbur ama olsa çıkardı yani insan kendini az çok anlar sanirim ilaçlarıma devam edesim bile gelmiyor psikolojim bozuldu iyice benim

Çok testin varsa stres olmayacaksan hemen başla ama ben kendim hem adetten dört gün sonra başlardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…