2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

geliyolar mi öyle ? ben ama hergün igne oluorm bi oksapar bde prolutex
ins hep berabrer güzelce ilerlerker canm burdn da ins pylşmk nasip olurhep haberleşirz sen de riskli gebelik dye mi ona gidiyosun? ikiz olunca da mi ona gidilior hic bilgim yok
Kuzum ben göbek iğnesini Ablama yaptırıyorum benim de prolutex sabah akşam vuruluyorum göbekten. Ama kalça iğnesine ablam bana kıyamıyor onun için mecbur eve çağırıyorum hemşireyi belli bir ücret karşılığı.
İnşallah en güzel günlerimizi de şurada paylaşmak dediğin gibi nasip olur Canım benim Perinatolog durumu için ise; ikiz olsa da olmasa da ben 3 kayıp yaşadığım için bundan sonra Perinatolog doktorla devam edecekmişim beni yönlendirdiler tüp bebek merkezimden sağolsunlar

hahah oysaki kalca daha yumsak et ben birine vurcka olsam kalca olurdu
ben kalçadan olanı aksam ikisi bir vurduruyorum hemşire oyle söyledi ya sabah aksam yada ikisini aksam bir vurdur dedi . sen hastanede oldugun iicin igneni bir vurdurmak daha mantıklı dedi. prolutex ve oksaparı da birlikde vurduruyorum bikez gidiorum hastaneye haftaicide saglık ocagına gidiorum orası baya boş olıyor.

insallah busefer sag salim alırsın kucagına canım, ben hemen cinsiyet aşamasına gecmke istiyorum zor sabrediiyorum gerçekten

Canım idrar testini kaçıncı gün yaptın bugün benim 3. Gün embryosuydu erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı negatif tutmamış oluyor değil mi yardimci olursanız çok sevinirim
Canım benimki tüpbebek değil adetim gecikince test yaptım çıktı ama seninki 12 . Gün gibi çıkar direk kan ver bence

her gün hanımlar neler yazmış diye merakla okuyorum forumu ...
benim gibi hisseden yaşayan ortak alanlarımızı yakalamaya çalışıyorum. 7. gunum bu gün .
belim ağrıyor desem ağrımıyor gıbı kasıklarım hasas ağrımı, kıramp mı anlayamıyorum ,vücudumun her noktasını dinlemeye çalışıyorum ama sanki bana küs hiç çaktırmıyor var mı yok mu diye . olumlu sonuçaları okuyunca çok seviniyorum olumsuzları okuyunca sanki ben yaşıyormuş gıbı içim acıyor . bu süreç ne buyuk sınavmış.

Merhaba canım, yanız değilsin, bu hissettiklerini dünyada binlerce kadın yaşıyor böyle düşün Ben anladım ki bu doğum olayında net bir matematik yok gerçekten çok realist bir insan olmama rağmen bunu anladım, Allah hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bizlere de

Canım benimde 6. Günüm ve hiçbir belirti hissetmiyorum. Yani normal hayatıma devam ediyo gibiyim. Bende kendimi dnliyorum ama sdce biraz bek agrısı. Trasfer sonrası ilk üç gün göğsmde cok hassasiyet vardı oda geçti. Kasıklarımda agrı yok cok dinlersem belki birazcık agrı var gibi. Ve sbh uyanınca deneme amaçtı idrarla gebelik testi yaptım negatif cıktı. Cok erken biliyorum ama yinede yapmak istedm. Cok büyük bi sınav gerçekten. Umarım belirtilerimiz olmasada sonunda güzel haberlerle mutlu oluruz.

Merhaba benim de transferimin 7. Günü ve ben hiç prednol kullanmadım, taze transfer miydi sizinkisi?
Benim de 2.transferim ilkinde kullanmamıştım bu sefer kullanıyorum, doktorum da aynı. Galiba aslında çok kullandırmak istemiyorlar ama bi kaç defa negatifi görünce de pozitif ihtimali arttırmak için mdir nedir kullandırıyorlar. Bağışıklığı baskılıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…