Ne güzel haberler bunlarrrKizlar doktordan geliyoruz. 2 kese gordu. Insallah ikisi de saglikla devam eder. Cok mutlu olduk
geliyolar mi öyle ? ben ama hergün igne oluormbi oksapar bde prolutex
Kuzum ben göbek iğnesini Ablama yaptırıyorum benim de prolutex sabah akşam vuruluyorum göbekten. Ama kalça iğnesine ablam bana kıyamıyorins hep berabrer güzelce ilerlerker canm burdn da ins pylşmk nasip olurhep haberleşirz sen de riskli gebelik dye mi ona gidiyosun? ikiz olunca da mi ona gidilior hic bilgim yok
hahah oysaki kalca daha yumsak et ben birine vurcka olsam kalca olurduKuzum ben göbek iğnesini Ablama yaptırıyorum benim de prolutex sabah akşam vuruluyorum göbekten. Ama kalça iğnesine ablam bana kıyamıyoronun için mecbur eve çağırıyorum hemşireyi belli bir ücret karşılığı.
İnşallah en güzel günlerimizi de şurada paylaşmak dediğin gibi nasip olur Canım benim ♥Perinatolog durumu için ise; ikiz olsa da olmasa da ben 3 kayıp yaşadığım için bundan sonra Perinatolog doktorla devam edecekmişim beni yönlendirdiler tüp bebek merkezimden sağolsunlar
Canım benimki tüpbebek değil adetim gecikince test yaptım çıktı ama seninki 12 . Gün gibi çıkar direk kan ver benceCanım idrar testini kaçıncı gün yaptın bugün benim 3. Gün embryosuydu erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı negatif tutmamış oluyor değil mi yardimci olursanız çok sevinirim
Kizlar doktordan geliyoruz. 2 kese gordu. Insallah ikisi de saglikla devam eder. Cok mutlu olduk
Merhaba canım, yanız değilsin, bu hissettiklerini dünyada binlerce kadın yaşıyor böyle düşünher gün hanımlar neler yazmış diye merakla okuyorum forumu ...
benim gibi hisseden yaşayan ortak alanlarımızı yakalamaya çalışıyorum. 7. gunum bu gün .
belim ağrıyor desem ağrımıyor gıbı kasıklarım hasas ağrımı, kıramp mı anlayamıyorum ,vücudumun her noktasını dinlemeye çalışıyorum ama sanki bana küs hiç çaktırmıyor var mı yok mu diye . olumlu sonuçaları okuyunca çok seviniyorum olumsuzları okuyunca sanki ben yaşıyormuş gıbı içim acıyor . bu süreç ne buyuk sınavmış.
Merhaba benim de transferimin 7. Günü ve ben hiç prednol kullanmadım, taze transfer miydi sizinkisi?Ben de prednol u kullanmak istemiyorum. Son gittigim doktor birak dedi. Gunde 2 taneden 1 e düşürdüm.
Ok canim cok tesekkur ederim..❤❤Çok testin varsa stres olmayacaksan hemen başla ama ben kendim hem adetten dört gün sonra başlardım
Canım benimde 6. Günüm ve hiçbir belirti hissetmiyorum. Yani normal hayatıma devam ediyo gibiyim. Bende kendimi dnliyorum ama sdce biraz bek agrısı. Trasfer sonrası ilk üç gün göğsmde cok hassasiyet vardı oda geçti. Kasıklarımda agrı yok cok dinlersem belki birazcık agrı var gibi. Ve sbh uyanınca deneme amaçtı idrarla gebelik testi yaptım negatif cıktı. Cok erken biliyorum ama yinede yapmak istedm. Cok büyük bi sınav gerçekten. Umarım belirtilerimiz olmasada sonunda güzel haberlerle mutlu oluruz.her gün hanımlar neler yazmış diye merakla okuyorum forumu ...
benim gibi hisseden yaşayan ortak alanlarımızı yakalamaya çalışıyorum. 7. gunum bu gün .
belim ağrıyor desem ağrımıyor gıbı kasıklarım hasas ağrımı, kıramp mı anlayamıyorum ,vücudumun her noktasını dinlemeye çalışıyorum ama sanki bana küs hiç çaktırmıyor var mı yok mu diye . olumlu sonuçaları okuyunca çok seviniyorum olumsuzları okuyunca sanki ben yaşıyormuş gıbı içim acıyor . bu süreç ne buyuk sınavmış.
Benim de 2.transferim ilkinde kullanmamıştım bu sefer kullanıyorum, doktorum da aynı. Galiba aslında çok kullandırmak istemiyorlar ama bi kaç defa negatifi görünce de pozitif ihtimali arttırmak için mdir nedir kullandırıyorlar. Bağışıklığı baskılıyor çünküMerhaba benim de transferimin 7. Günü ve ben hiç prednol kullanmadım, taze transfer miydi sizinkisi?
1 adet geçiyor, ikinci adetle başlanıyor. Ama sen yok bekleyeyim dersen de ille gel demezler ekstra bir durumun yoksaPeki bişey daha sormak istiyorum ? Tutmadı bu bı fane 5. Gün dondurulmuş embriyo m var onu ne zman transfer ediyorlar genellikle ne kadar ara veriyorlar
Dondurulmus transferMerhaba benim de transferimin 7. Günü ve ben hiç prednol kullanmadım, taze transfer miydi sizinkisi?
Simdi hamilelik günlüğünde gordum 6. Haftada misin sen? Benden önce miydin sanki aynı zamanda transfer olmuştuk diye hatırlıyorum ben.dr aret kamar şuan star tvde tedavi olanlr vardi sanırım onda
Insallah canim. Insallah bizde de ikisi de saglikla ilerler.Maaşallah, çoook mutlu oldum, Allah bizlere de nasip etsin inşallah Ben de ikiz diliyorum
Canim benjm de 11. Gun 695 cikmisti. Simdi ikiz bekliyorum.Arkadaşlar selam, transferimin 11. günü değerim 641’e çıktı ☺ 2 adet 5. gün transferi yapılmıştı. İnşallah bu şekilde artmaya devam eder, Allah isteyen herkese nasip etsin
yok 5.hafta cıkıyor benim günlükde.. ben 5 agustosda transfer oldumSimdi hamilelik günlüğünde gordum 6. Haftada misin sen? Benden önce miydin sanki aynı zamanda transfer olmuştuk diye hatırlıyorum ben.
ayy gözün aydınnn darısı tüm isteyenlereeeCanim benjm de 11. Gun 695 cikmisti. Simdi ikiz bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?