- 1 Kasım 2016
- 759
- 1.016
- 113
Kuzum mesela 5+1 oluyorsa o zaman 5.hafta bitmiş 6.haftadan gün alıyorsun benim de ilk gebelikte kafam karışmıştıSimdi hamilelik günlüğünde gordum 6. Haftada misin sen? Benden önce miydin sanki aynı zamanda transfer olmuştuk diye hatırlıyorum ben.
Benim 7 agustosda transfer oldu. 4. Gun embriyosu simdj ben kac haftaligimKuzum mesela 5+1 oluyorsa o zaman 5.hafta bitmiş 6.haftadan gün alıyorsun benim de ilk gebelikte kafam karışmıştı
Son adet tarihini hatırlıyor musun kuzum transfere göre 5+1 sin blast transferine göre hesaplama var ordan baktımBenim 7 agustosda transfer oldu. 4. Gun embriyosu simdj ben kac haftaligim
İnşallah benimkide ikizdirCanim benjm de 11. Gun 695 cikmisti. Simdi ikiz bekliyorum.
ay bidakka blast transferi diye mi geçiiyor bizimki? eğer öyleyse bende 6. haftdaayım oyle cikiyor.Kuzum mesela 5+1 oluyorsa o zaman 5.hafta bitmiş 6.haftadan gün alıyorsun benim de ilk gebelikte kafam karışmıştı
belki ikizz geliyodur:)Kızlar cumartesi kan sonucu 182 çıkmıştı. Bugün 599 çıkmış. Çok artmış gibi geldi. Tek embriyo transfer edilmişti. Doktorum tekrar kan vermene gerek yok cumartesi ultrasonda bakalım dedi görünür mü kese acaba.
belki ikizz geliyodur:)
bölünebiliyormuş o ihtimal varmış okumuştum ben :)Ayyy vallahi benimde aklıma öyle geldi ama tek embriyo bölünmüş olabilir mi bilemedim ☺ Cumartesi görünür umarım
hdi insallah olumlu sonuc alırısn, bol bol dua ve yat :)Selam arkadaşlar, şimdi transferden çıktım. Dualarınızı esirgemeyin ne olur 1 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi. Bakalım vakit basıl geçecek, eve gidip kızıma sarılmak istiyorum direk, çok duygusalım
bölünebiliyormuş o ihtimal varmış okumuştum ben :)
Ya bende merak ediyorum benim cumartesi 260 çıkmıştı bugün 650 çıktı ama bana çarşamba da kan ver 1000 olana kadar demişti.Ondan sonra da 10-15 gün sonra kese için gelceksin dedi.Herkes keseyi görmeye erken gitmiş acaba hem kalp atışı hem kese görmek için mi 10-15 gün sonra dedi tam anlamadımKızlar cumartesi kan sonucu 182 çıkmıştı. Bugün 599 çıkmış. Çok artmış gibi geldi. Tek embriyo transfer edilmişti. Doktorum tekrar kan vermene gerek yok cumartesi ultrasonda bakalım dedi görünür mü kese acaba.
Benim 11. Gun 695 cikinca 12. Gun 1296 mi 1348 mi ne öyle bir sey cikmisti. 2 kati kadar artmıştı 1 gunde. Sonra ikiz bekleyen birine sordum burdan. O da muhtemelen ikiz dedi. 15. Gun kontrole gittigjm de doktor belli belirsiz iki kese gordu. Ama zamanla biri silinebilir dediİnşallah benimkide ikizdirSanırım ancak kesede söyleyebiliyorlar ikiz olup olmadığını
Ya bende merak ediyorum benim cumartesi 260 çıkmıştı bugün 650 çıktı ama bana çarşamba da kan ver 1000 olana kadar demişti.Ondan sonra da 10-15 gün sonra kese için gelceksin dedi.Herkes keseyi görmeye erken gitmiş acaba hem kalp atışı hem kese görmek için mi 10-15 gün sonra dedi tam anlamadım
Yarin bir daha yaptir 1200 civaei çıkıyorsa muhtemekn ikiz oluyroKızlar cumartesi kan sonucu 182 çıkmıştı. Bugün 599 çıkmış. Çok artmış gibi geldi. Tek embriyo transfer edilmişti. Doktorum tekrar kan vermene gerek yok cumartesi ultrasonda bakalım dedi görünür mü kese acaba.
Yarin bir daha yaptir 1200 civaei çıkıyorsa muhtemekn ikiz oluyro
Hqmilelik hesapla diye bir yer var. Orda embriyo transferine gore hesaplıyor. Benim 4 haftayı biraz gecmis iste.ay bidakka blast transferi diye mi geçiiyor bizimki? eğer öyleyse bende 6. haftdaayım oyle cikiyor.
beniimde 5.gün embriyosuydu rahim dinlendirmeden sonra transfer edildi.
onumu hesaplıcaz ?
Canim hakkimizda hayirlisi olsun. Zaten hamilelikte gereğinden fazla kilo almamak gerekiyro.Vallahi birden içimi korku kapladı ikizse diye sonra diyorum bakalım sağlıkla ilerlicek mi pişman oluyorum düşüncemden. Kendim çok zayıfım 47 kilo nasıl taşırım ikiz hiç bilmiyorum. Neyse allah kararlamıştır elbet. Hem belki tektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?