2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Simdi hamilelik günlüğünde gordum 6. Haftada misin sen? Benden önce miydin sanki aynı zamanda transfer olmuştuk diye hatırlıyorum ben.
Kuzum mesela 5+1 oluyorsa o zaman 5.hafta bitmiş 6.haftadan gün alıyorsun benim de ilk gebelikte kafam karışmıştı

Kuzum mesela 5+1 oluyorsa o zaman 5.hafta bitmiş 6.haftadan gün alıyorsun benim de ilk gebelikte kafam karışmıştı
ay bidakka blast transferi diye mi geçiiyor bizimki? eğer öyleyse bende 6. haftdaayım oyle cikiyor.
beniimde 5.gün embriyosuydu rahim dinlendirmeden sonra transfer edildi.
onumu hesaplıcaz ?

Kızlar cumartesi kan sonucu 182 çıkmıştı. Bugün 599 çıkmış. Çok artmış gibi geldi. Tek embriyo transfer edilmişti. Doktorum tekrar kan vermene gerek yok cumartesi ultrasonda bakalım dedi görünür mü kese acaba.

belki ikizz geliyodur:)

hdi insallah olumlu sonuc alırısn, bol bol dua ve yat :)

Ya bende merak ediyorum benim cumartesi 260 çıkmıştı bugün 650 çıktı ama bana çarşamba da kan ver 1000 olana kadar demişti.Ondan sonra da 10-15 gün sonra kese için gelceksin dedi.Herkes keseyi görmeye erken gitmiş acaba hem kalp atışı hem kese görmek için mi 10-15 gün sonra dedi tam anlamadım

İnşallah benimkide ikizdir Sanırım ancak kesede söyleyebiliyorlar ikiz olup olmadığını
Benim 11. Gun 695 cikinca 12. Gun 1296 mi 1348 mi ne öyle bir sey cikmisti. 2 kati kadar artmıştı 1 gunde. Sonra ikiz bekleyen birine sordum burdan. O da muhtemelen ikiz dedi. 15. Gun kontrole gittigjm de doktor belli belirsiz iki kese gordu. Ama zamanla biri silinebilir dedi
Oyle olabiliyormuş. Hayirlisi olsun saglikla ilerlesin insallah. Önce cok korktum ikiz olacağı için. Nasil yetiştireceğiz diye düşündüm. Sonra bu düşünceden utandım. Iki bebegi de kaybetmem insallah.

Büyük ihtimal hem kese hem kalp atışı için o kadar geç demiştir canım. Bende haftaya çağırır diye düşünüyordum cumartesi erken geldi. Şimdi bi merak aldı beni ikiz olabilir mi diye hiç hazırlıklı değilim çünkü. Tabiki hayırlısı olsun bakalım. Kese 2000-3000 arası görünüyor sanırım.

Yarin bir daha yaptir 1200 civaei çıkıyorsa muhtemekn ikiz oluyro

Yarin bir daha yaptir 1200 civaei çıkıyorsa muhtemekn ikiz oluyro

Vallahi birden içimi korku kapladı ikizse diye sonra diyorum bakalım sağlıkla ilerlicek mi pişman oluyorum düşüncemden. Kendim çok zayıfım 47 kilo nasıl taşırım ikiz hiç bilmiyorum. Neyse allah kararlamıştır elbet. Hem belki tektir.

Kalibimmm canım merhaba ben çok çabuk hasta oluyorum tüp bebek sürecinde birkaç ay prowomen ve gonamax gibi vitaminler kullandım onları kullanırken hiç hasta olmamıştım doktoruma sordum hamilelikte kullanabileceğim bir multivitamin var mı diye decavit veya elevit pronatal kullanabilirsin dedi.Sana da eşin almıştı bir vitamin sanırım tam hatırlayamadım elevitmiydi acaba? Kullanıyormusun?

ay bidakka blast transferi diye mi geçiiyor bizimki? eğer öyleyse bende 6. haftdaayım oyle cikiyor.
beniimde 5.gün embriyosuydu rahim dinlendirmeden sonra transfer edildi.
onumu hesaplıcaz ?
Hqmilelik hesapla diye bir yer var. Orda embriyo transferine gore hesaplıyor. Benim 4 haftayı biraz gecmis iste.
Canim hakkimizda hayirlisi olsun. Zaten hamilelikte gereğinden fazla kilo almamak gerekiyro.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…