Hayırlısı olsun canım Allah ne verirse kabulümüz artık:) onu kesede net görür heralde bhcg ikiz konusunda yanıltıcı oluyor.Benim bir arkadaşımın 5. haftasında bhcg değeri 45 di ikiz doğurdu.Büyük ihtimal hem kese hem kalp atışı için o kadar geç demiştir canım. Bende haftaya çağırır diye düşünüyordum cumartesi erken geldi. Şimdi bi merak aldı beni ikiz olabilir mi diye hiç hazırlıklı değilim çünkü. Tabiki hayırlısı olsun bakalım. Kese 2000-3000 arası görünüyor sanırım.
biliyorum orayı bende orda normal embriyo transferiyle hesaplıyordum ama 5.gün transferi sanırım blast transfe diye geciyor oyle anladım baktım birazda öyle oluncada benim 6. haftadasınız 5+3 diye cikiyorHqmilelik hesapla diye bir yer var. Orda embriyo transferine gore hesaplıyor. Benim 4 haftayı biraz gecmis iste.
Canim hakkimizda hayirlisi olsun. Zaten hamilelikte gereğinden fazla kilo almamak gerekiyro.
Hayırlısı olsun canım Allah ne verirse kabulümüz artık:) onu kesede net görür heralde bhcg ikiz konusunda yanıltıcı oluyor.Benim bir arkadaşımın 5. haftasında bhcg değeri 45 di ikiz doğurdu.
Bunu kim hesaplar acaba. Aslinda soyleymis. Transferden 2 hafta önceki koyacakmissin. Arti kacinci gunluk transfer ise onu. Transfer edildiği an 5. Gun embriyosu ise aslinda 2 hafta 5 günlük hamile oluyormussun.biliyorum orayı bende orda normal embriyo transferiyle hesaplıyordum ama 5.gün transferi sanırım blast transfe diye geciyor oyle anladım baktım birazda öyle oluncada benim 6. haftadasınız 5+3 diye cikiyor
Hayırlı olsun canım çok sevindim Allah tamamına erdirsinHerkese Merhaba,
Öncelikle olumlu sonuç alan herkese Allah sonunu hayırlısıyla göstermeyi nasip etsin, negatif olanlara mücadele gücü versin, en kısa zamanda güzel sonuçlara ulaştırsın.
Bugün kan testimi verdim, sonuç 575 çıktı.Çarşamba da istediler. Hayırlısı artık...
artık en doğrusunu yarın doktormuz da söylerBunu kim hesaplar acaba. Aslinda soyleymis. Transferden 2 hafta önceki koyacakmissin. Arti kacinci gunluk transfer ise onu. Transfer edildiği an 5. Gun embriyosu ise aslinda 2 hafta 5 günlük hamile oluyormussun.
Senin kontrolün yarin mi? Benim cumartesi nasil gececek cumartesi bilmiyorum valla, heyecan doruktaartık en doğrusunu yarın doktormuz da söylerboşuna cok kafa yormayada gerek yok
yarın iinsallah hayırlı haberler alalımda
Merhaba tavmergende mi yaptirdiniz tedaviniz acaba ?bir de memnunmuydunuz genel itibaroyle ilgilerinden yani o kadar ilgisizler diye yorumlari var ki...ben kaan bozkurt hastasiyim ama laboratuvar olarak tavmergani kullanacak ve laboratuvari ne derece guvenli hic fikrim tyokNe güzel haberler bunlarrrmaşallah ıns saglıkla kucagına alırsın
Kızlar ya, iki çizgi de koyulaşınca o gün mü olacak ilişki? Ben 12-14-16 diye sayıp o zaman yapıyoruz.Dr öyle dedi. Yanlışım var mıErtesi gün yapmasın bence ya hemen olmuyor yumurta zaten
Hayırlı olsun :)Herkese Merhaba,
Öncelikle olumlu sonuç alan herkese Allah sonunu hayırlısıyla göstermeyi nasip etsin, negatif olanlara mücadele gücü versin, en kısa zamanda güzel sonuçlara ulaştırsın.
Bugün kan testimi verdim, sonuç 575 çıktı.Çarşamba da istediler. Hayırlısı artık...
Ben bağışıklıkla ilgili testi yaptırdım, böyle bir sorun olmadığını gördüğümüz için gerek duymamış olabilir doktorum. 2 düşüğüm oldu doğal yolla oluşan gebelikte, sonrasında genetik dahil herşeye baktırdımBenim de 2.transferim ilkinde kullanmamıştım bu sefer kullanıyorum, doktorum da aynı. Galiba aslında çok kullandırmak istemiyorlar ama bi kaç defa negatifi görünce de pozitif ihtimali arttırmak için mdir nedir kullandırıyorlar. Bağışıklığı baskılıyor çünkü
Merhaba evet tavmergende yaptırdım.. gece gunduz ne zaman ıstesem telefondan bıle yardımcı oldular. hatta ılk denememdı adet oldum yıne de ılla kan testı yaptırdılar belkı yerlesme kanamasıdır dıye. yanı parayı aldık kenara cekıldık olmadı.. ılk once hemsıreyle muhattap oluyorsunuz bır sorunuz oldugunda doktorlar gerı donus yapıyor sıze. asırı kıbarlar ıkıncıyı orada denıcem yıne.Mer
Merhaba tavmergende mi yaptirdiniz tedaviniz acaba ?bir de memnunmuydunuz genel itibaroyle ilgilerinden yani o kadar ilgisizler diye yorumlari var ki...ben kaan bozkurt hastasiyim ama laboratuvar olarak tavmergani kullanacak ve laboratuvari ne derece guvenli hic fikrim tyok
Bagisiklik ile ilgili ne twsti yaptirmistiniz? Tahlil isimlerini yollar misinizBen bağışıklıkla ilgili testi yaptırdım, böyle bir sorun olmadığını gördüğümüz için gerek duymamış olabilir doktorum. 2 düşüğüm oldu doğal yolla oluşan gebelikte, sonrasında genetik dahil herşeye baktırdım
ayy ben temmuzda olmustum telefınumda kayıtlıydı ama telefınum bozuldu ve hatırlamıyorummmm tühHer zaman ultrason için bu tüp bebek bile olsa son adet tarihinizi istiyorlar kızlar aklınıza mıhh gibi kazıyın son adet tarihinizi
Cok tesekkur ederim canimCanım çok sevindim hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?