2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Hayırlısı olsun canım Allah ne verirse kabulümüz artık:) onu kesede net görür heralde bhcg ikiz konusunda yanıltıcı oluyor.Benim bir arkadaşımın 5. haftasında bhcg değeri 45 di ikiz doğurdu.

Hqmilelik hesapla diye bir yer var. Orda embriyo transferine gore hesaplıyor. Benim 4 haftayı biraz gecmis iste.

Canim hakkimizda hayirlisi olsun. Zaten hamilelikte gereğinden fazla kilo almamak gerekiyro.
biliyorum orayı bende orda normal embriyo transferiyle hesaplıyordum ama 5.gün transferi sanırım blast transfe diye geciyor oyle anladım baktım birazda öyle oluncada benim 6. haftadasınız 5+3 diye cikiyor

Hayırlısı olsun canım Allah ne verirse kabulümüz artık:) onu kesede net görür heralde bhcg ikiz konusunda yanıltıcı oluyor.Benim bir arkadaşımın 5. haftasında bhcg değeri 45 di ikiz doğurdu.

Haklısın canım tabikide bunca seneden sonra sağlıkla kucağımıza alabilelimde Allahtan gelene razıyız.

biliyorum orayı bende orda normal embriyo transferiyle hesaplıyordum ama 5.gün transferi sanırım blast transfe diye geciyor oyle anladım baktım birazda öyle oluncada benim 6. haftadasınız 5+3 diye cikiyor
Bunu kim hesaplar acaba. Aslinda soyleymis. Transferden 2 hafta önceki koyacakmissin. Arti kacinci gunluk transfer ise onu. Transfer edildiği an 5. Gun embriyosu ise aslinda 2 hafta 5 günlük hamile oluyormussun.

Hayırlı olsun canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin

Bunu kim hesaplar acaba. Aslinda soyleymis. Transferden 2 hafta önceki koyacakmissin. Arti kacinci gunluk transfer ise onu. Transfer edildiği an 5. Gun embriyosu ise aslinda 2 hafta 5 günlük hamile oluyormussun.
artık en doğrusunu yarın doktormuz da söyler boşuna cok kafa yormayada gerek yok
yarın iinsallah hayırlı haberler alalımda

Slm kızlarpozitif sonuç alanları Allah tamamına erdirsin.sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin,negatif sonuç alanlarınsa Allah yardımcı olsun biran önce pozitif sonuç alsınlar inşallahBen bugün transfer hariç 3. Günümdeyim test için son 7 gün inşallah benim gibi bekleyen ve dileyen herkes pozitif sonuçları görür

Mer
Ne güzel haberler bunlarrr maşallah ıns saglıkla kucagına alırsın
Merhaba tavmergende mi yaptirdiniz tedaviniz acaba ?bir de memnunmuydunuz genel itibaroyle ilgilerinden yani o kadar ilgisizler diye yorumlari var ki...ben kaan bozkurt hastasiyim ama laboratuvar olarak tavmergani kullanacak ve laboratuvari ne derece guvenli hic fikrim tyok

Merhaba bende basldim tedaviye bugun 3. İgnemi yapacağım yarin kontrol. Bu ay embriyo dondurulup gelecek ay transfer insallah. Baya pozitif alan olmus rabbim hayırla tamamina erdirsin hamileliklerinizi. Nelere dikkat ettiniz tedaviniz nasil gecti

Hayırlı olsun :)

Ben bağışıklıkla ilgili testi yaptırdım, böyle bir sorun olmadığını gördüğümüz için gerek duymamış olabilir doktorum. 2 düşüğüm oldu doğal yolla oluşan gebelikte, sonrasında genetik dahil herşeye baktırdım

Kızlar benim çok kasık ağrım var bu sefer ya araba kullanırken gaz fren yaparken bile ağrıyor kasıklarım. Bunu yaşayan var mıydı acaba

Merhaba evet tavmergende yaptırdım.. gece gunduz ne zaman ıstesem telefondan bıle yardımcı oldular. hatta ılk denememdı adet oldum yıne de ılla kan testı yaptırdılar belkı yerlesme kanamasıdır dıye. yanı parayı aldık kenara cekıldık olmadı.. ılk once hemsıreyle muhattap oluyorsunuz bır sorunuz oldugunda doktorlar gerı donus yapıyor sıze. asırı kıbarlar ıkıncıyı orada denıcem yıne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…