2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Tebriklerrr

Kızlar ya, iki çizgi de koyulaşınca o gün mü olacak ilişki? Ben 12-14-16 diye sayıp o zaman yapıyoruz.Dr eköyle dedi. Yanlışım var m
Tam koyu olduğunda 36 saat içinde çatlayacak demek kiminin kotu olduğu gün çatlıyor kimin ertesi gün kaçırmamak için koyu olduğunda 3 gün ilişki önerilir arka arkaya

Allah gönlüne göre versin canım.Kaçıncı gün embryosuydu ? Ve belirtin varmıydı bel ağrısı oldun mu mesela

Amin canım. 5. Gün embriyosu dondurulmuştu. Belirtim hiç yoktu sadece adet ağrılarım vardı baya kasıklarımda, ağladım hatta olmadı diye. Benim adet zamanındada belim ağırmaz zaten hiç ağırmadı belim. Hafif göğüslerim şişti yanlarında ağrı oldu. Batma, akıntı falanda olmadı bende halada arada gelen adet ağrım dışında bişeyim yok.

Ah canım hemde nasıl büyük sınav.bugün benimde 7.günüm ama belim 3 gündür kopacak gibi ağrıyor sanki adet olcak gibi.benimde moralimi dibe indirdi bu durum.ama okuyorum böyle olanda hamile kalmış olmayanda kalmış.anlayacagın bi seviniyorum kendimce bi üzülüyorum.Allah hayırlı güzel haber almamızı nasip etsin.Kucaklarımızı doldursun rabbim

Yarın transferim var. Bugün başım ağrıyor minoset içsem bişey olur mu acaba
Benm doktorum agrın oldugunda parol ve minoset içeblrsin ama minoset plus olmasın sadece minoset demişti. Transfer sonrasıda agrın olursa kullanablrsn demişti

Kızlar 3.gün embryosu 8.gün idrar testi ile belli olan varmı? Birde erken gebelik testi değilde normal test var elimde

Koseden ve M mrskoc arladaşlarım bugünkü transfereriniz hayırlı olsun on gün sonra güzel haberlerinizi alalım inşallah bol şans
Bu arada kızlar ben okula başladım çok tedirgin oldu ya okulların açılması çok zor gibi gözüküyor açılsa da risk çok büyük gözüküyor bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…