Gittinmi Hulusi hocayaCok tesekkur ederim canim
Arkadaşlar selam, transferimin 11. günü değerim 641’e çıktı ☺ 2 adet 5. gün transferi yapılmıştı. İnşallah bu şekilde artmaya devam eder, Allah isteyen herkese nasip etsin
Gittim ama doktorla görüşmedim çok kalabalıktı zaten dun whatsapptan konuşmuştuk.receteyle raporu yazdırdım sadeceGittinmi Hulusi hocaya
Allah gönlüne göre versin canım.Kaçıncı gün embryosuydu ? Ve belirtin varmıydı bel ağrısı oldun mu meselaAyyy vallahi benimde aklıma öyle geldi ama tek embriyo bölünmüş olabilir mi bilemedim ☺ Cumartesi görünür umarım
Yok doktor bana transfer zamanını sordu. Dondurulmus diyeayy ben temmuzda olmustum telefınumda kayıtlıydı ama telefınum bozuldu ve hatırlamıyorummmm tüh
TebriklerrrHerkese Merhaba,
Öncelikle olumlu sonuç alan herkese Allah sonunu hayırlısıyla göstermeyi nasip etsin, negatif olanlara mücadele gücü versin, en kısa zamanda güzel sonuçlara ulaştırsın.
Bugün kan testimi verdim, sonuç 575 çıktı.Çarşamba da istediler. Hayırlısı artık...
Tam koyu olduğunda 36 saat içinde çatlayacak demek kiminin kotu olduğu gün çatlıyor kimin ertesi gün kaçırmamak için koyu olduğunda 3 gün ilişki önerilir arka arkayaKızlar ya, iki çizgi de koyulaşınca o gün mü olacak ilişki? Ben 12-14-16 diye sayıp o zaman yapıyoruz.Dr eköyle dedi. Yanlışım var m
Allah gönlüne göre versin canım.Kaçıncı gün embryosuydu ? Ve belirtin varmıydı bel ağrısı oldun mu mesela
baş ağrısı için pedler var gratis,rossman gib yerlerde satılıyor öyle bisey kullan benceYarın transferim var. Bugün başım ağrıyor minoset içsem bişey olur mu acaba
Ah canım hemde nasıl büyük sınav.bugün benimde 7.günüm ama belim 3 gündür kopacak gibi ağrıyor sanki adet olcak gibi.benimde moralimi dibe indirdi bu durum.ama okuyorum böyle olanda hamile kalmış olmayanda kalmış.anlayacagın bi seviniyorum kendimce bi üzülüyorum.Allah hayırlı güzel haber almamızı nasip etsin.Kucaklarımızı doldursun rabbimher gün hanımlar neler yazmış diye merakla okuyorum forumu ...
benim gibi hisseden yaşayan ortak alanlarımızı yakalamaya çalışıyorum. 7. gunum bu gün .
belim ağrıyor desem ağrımıyor gıbı kasıklarım hasas ağrımı, kıramp mı anlayamıyorum ,vücudumun her noktasını dinlemeye çalışıyorum ama sanki bana küs hiç çaktırmıyor var mı yok mu diye . olumlu sonuçaları okuyunca çok seviniyorum olumsuzları okuyunca sanki ben yaşıyormuş gıbı içim acıyor . bu süreç ne buyuk sınavmış.
Minoset parolle aynı normalde parole izin veriyorlar bazen ama sen yine de doktoruna sor çok zorda kalmadan içme canımYarın transferim var. Bugün başım ağrıyor minoset içsem bişey olur mu acaba
Benm doktorum agrın oldugunda parol ve minoset içeblrsin ama minoset plus olmasın sadece minoset demişti. Transfer sonrasıda agrın olursa kullanablrsn demiştiYarın transferim var. Bugün başım ağrıyor minoset içsem bişey olur mu acaba
Teşekkür ederimTam koyu olduğunda 36 saat içinde çatlayacak demek kiminin kotu olduğu gün çatlıyor kimin ertesi gün kaçırmamak için koyu olduğunda 3 gün ilişki önerilir arka arkaya
Bizde gonderdık ankaraya mikrogene genetık tanı için en erken 20 gunde geldı acıl diyin daha erine gelıyorEşimin sperm sayısı bir milyon olduğu için daha yüksek olması gerekiyormuş
Olabilir aslında ben normal gebelik testi ile öğrenmiştim kızımı ama 5. Gün embriyosu idi.Kızlar 3.gün embryosu 8.gün idrar testi ile belli olan varmı? Birde erken gebelik testi değilde normal test var elimde
Kaçıncı günde yapmıştınız peki ?Olabilir aslında ben normal gebelik testi ile öğrenmiştim kızımı ama 5. Gün embriyosu idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?