Elenatal 1 kullaniyorum cnm hamileligi ögrendigimden beri... persembe günü kese görmeye gidecegim tekrar dr uma soracagim yeterli mi yolsa ek biseyler daha alayimmi ..cümkü icindeki tek eksik omega3 balik yagi.. ya ayri al der yada elenatal 2 var onun icinde balikyagi da var onu kullan der büyük ihtimal.. en iyi vitaminlerden biriymis ama bu markaKalibimmm canım merhaba ben çok çabuk hasta oluyorum tüp bebek sürecinde birkaç ay prowomen ve gon amax gibi vitaminler kullandım onları kullanırken hiç hasta olmamıştım doktoruma sordum hamilelikte kullanabileceğim bir multivitamin var mı diye decavit veya elevit pronatal kullanabilirsin dedi.Sana da eşin almıştı bir vitamin sanırım tam hatırlayamadım elevitmiydi acaba? Kullanıyormusun?
Tamam canım sağol.Gidince yazarmısın hangisini tavsiye etti.Omega-3ü ben transfer öncesine kadar solgar 950 lik omega3 kullanıyodum epa değeri 500 üzerinde olsun demişti doktorum oyüzden onu almıştım enflamasyonu da önlüyomuşElenatal 1 kullaniyorum cnm hamileligi ögrendigimden beri... persembe günü kese görmeye gidecegim tekrar dr uma soracagim yeterli mi yolsa ek biseyler daha alayimmi ..cümkü icindeki tek eksik omega3 balik yagi.. ya ayri al der yada elenatal 2 var onun icinde balikyagi da var onu kullan der büyük ihtimal.. en iyi vitaminlerden biriymis ama bu marka
Evet cok önemli omega 3 öncesinde ve sonrasinda da gebe iken bebegin özellikle beyin gelisimi icin. .. yazarim tabi persembe günü detayli soracagim zaten bu vitamin ve ek takviye olayini.Tamam canım sağol.Gidince yazarmısın hangisini tavsiye etti.Omega-3ü ben transfer öncesine kadar solgar 950 lik omega3 kullanıyodum epa değeri 500 üzerinde olsun demişti doktorum oyüzden onu almıştım enflamasyonu da önlüyomuş
Merhaba bende cuma günü transfer oldum ,aynı gün olduk sanırım,umarım herkes pozitif sonuçlarını alırSlm kızlarpozitif sonuç alanları Allah tamamına erdirsin.sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin,negatif sonuç alanlarınsa Allah yardımcı olsun biran önce pozitif sonuç alsınlar inşallah Ben bugün transfer hariç 3. Günümdeyim test için son 7 gün inşallah benim gibi bekleyen ve dileyen herkes pozitif sonuçları görür
Bende cuma günü transfer oldum. Beklemek çok zor gerçekten sürekli belirti aramaya çalışıyorum.Merhaba bende cuma günü transfer oldum ,aynı gün olduk sanırım,umarım herkes pozitif sonuçlarını alır
Hayırlı olsun sizinde,kaçıncı gün embriyosu idi,kaç tane transfer ettiler size ?Bende cuma günü transfer oldum. Beklemek çok zor gerçekten sürekli belirti aramaya çalışıyorum.
sırt üstü yatıp ayaklarını yukarı topla. hani takla atacak gibiKızlar bu fitil işi tam olmuyor gibi bende. Aşırı zorlanıyorum. Sanki tam girmiyor. Çıkacak gibi hep.napıcam
ben öğrenmiştim .erken gebelik testiydi amaKızlar 3.gün embryosu 8.gün idrar testi ile belli olan varmı? Birde erken gebelik testi değilde normal test var elimde
Cok tesekkur ederim...ben direk orda denemeyecegim ama laboratuvar olarak orda islemleri yapacakmis doktorum...merkezle ilgili cok kotu seyler duyunca merak ettim..transfer yeri temiz degilmis hijyen sifirmis...yumurta ve dollenme sureciyle ilgili bilgi vermiyorlarmis ilgisizlermis tarzi...o yuzden bi an korktum...insallah Rabbim isteyen herkese nasip ederMerhaba evet tavmergende yaptırdım.. gece gunduz ne zaman ıstesem telefondan bıle yardımcı oldular. hatta ılk denememdı adet oldum yıne de ılla kan testı yaptırdılar belkı yerlesme kanamasıdır dıye. yanı parayı aldık kenara cekıldık olmadı.. ılk once hemsıreyle muhattap oluyorsunuz bır sorunuz oldugunda doktorlar gerı donus yapıyor sıze. asırı kıbarlar ıkıncıyı orada denıcem yıne.
Benim 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildiHayırlı olsun sizinde,kaçıncı gün embriyosu idi,kaç tane transfer ettiler size ?
1 tane 5. gün embriyosu transfer edildi cuma günü. Benim de ara ara kasıklarımda adet olacakmışım gibi hafif ağrı oluyor. Bel agrısı vs olmuyor. Genel olarak dinlenerek geçiriyorum günlerimi. Ayın 30 unda test günüm. Erken test yapacak mısın sen?Hayırlı olsun sizinde,kaçıncı gün embriyosu idi,kaç tane transfer ettiler size ?
Yok. Bana da aynı uyarıları yaptılar. İşlem ameliyathane de yapılacağı için istiyoruz dediler.Benim de yarın transfer günüm. Bana duşunu al parfüm deodorant kullanma falan dedi. Bu işlem yapılırken anestezi falan yok değil mi?
Hayırlı olsun şimdiden inşallah.Benim de yarın transfer günüm. Bana duşunu al parfüm deodorant kullanma falan dedi. Bu işlem yapılırken anestezi falan yok değil mi?
Tebrikler sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimHerkese Merhaba,
Öncelikle olumlu sonuç alan herkese Allah sonunu hayırlısıyla göstermeyi nasip etsin, negatif olanlara mücadele gücü versin, en kısa zamanda güzel sonuçlara ulaştırsın.
Bugün kan testimi verdim, sonuç 575 çıktı.Çarşamba da istediler. Hayırlısı artık...
Benimde transferim cuma oldu benim test tarihim 31 ağustos.erken test yapmayı düşünmüyorum ben kendi adıma1 tane 5. gün embriyosu transfer edildi cuma günü. Benim de ara ara kasıklarımda adet olacakmışım gibi hafif ağrı oluyor. Bel agrısı vs olmuyor. Genel olarak dinlenerek geçiriyorum günlerimi. Ayın 30 unda test günüm. Erken test yapacak mısın sen?
Canim deodorant parfüm sanirim tutunmayı etkiliyor. Sicak suyla duş da kesinlikle önerilmiyor. Ilik suyla kısa süreli dus oneriliyor. Ben transferin 4. Gunu cok kısa surede dus almıştım.Benim de yarın transfer günüm. Bana duşunu al parfüm deodorant kullanma falan dedi. Bu işlem yapılırken anestezi falan yok değil mi?
İnternetten fitil nasıl konulur diye yazınca çıktısırt üstü yatıp ayaklarını yukarı topla. hani takla atacak gibibir hal var ya öyleyken sık. birde sıkınca içindeyken bırakma o tombul yeri. basılı halde çıkart içinden ince ucu .anlatabildimmi acaba
Hayırlı olsun sizinde ,anestezi yok zaten ağrılı değil ,5-10 dakika da bitiyor, embriyoları transfer ederken karından da ultrasonla bakıyorlarBenim de yarın transfer günüm. Bana duşunu al parfüm deodorant kullanma falan dedi. Bu işlem yapılırken anestezi falan yok değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?