2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Elenatal 1 kullaniyorum cnm hamileligi ögrendigimden beri... persembe günü kese görmeye gidecegim tekrar dr uma soracagim yeterli mi yolsa ek biseyler daha alayimmi ..cümkü icindeki tek eksik omega3 balik yagi.. ya ayri al der yada elenatal 2 var onun icinde balikyagi da var onu kullan der büyük ihtimal.. en iyi vitaminlerden biriymis ama bu marka

Tamam canım sağol.Gidince yazarmısın hangisini tavsiye etti.Omega-3ü ben transfer öncesine kadar solgar 950 lik omega3 kullanıyodum epa değeri 500 üzerinde olsun demişti doktorum oyüzden onu almıştım enflamasyonu da önlüyomuş

Evet cok önemli omega 3 öncesinde ve sonrasinda da gebe iken bebegin özellikle beyin gelisimi icin. .. yazarim tabi persembe günü detayli soracagim zaten bu vitamin ve ek takviye olayini.

Merhaba bende cuma günü transfer oldum ,aynı gün olduk sanırım,umarım herkes pozitif sonuçlarını alır

Kızlar bu fitil işi tam olmuyor gibi bende. Aşırı zorlanıyorum. Sanki tam girmiyor. Çıkacak gibi hep.napıcam
sırt üstü yatıp ayaklarını yukarı topla. hani takla atacak gibi bir hal var ya öyleyken sık. birde sıkınca içindeyken bırakma o tombul yeri. basılı halde çıkart içinden ince ucu .anlatabildimmi acaba

Cok tesekkur ederim...ben direk orda denemeyecegim ama laboratuvar olarak orda islemleri yapacakmis doktorum...merkezle ilgili cok kotu seyler duyunca merak ettim..transfer yeri temiz degilmis hijyen sifirmis...yumurta ve dollenme sureciyle ilgili bilgi vermiyorlarmis ilgisizlermis tarzi...o yuzden bi an korktum...insallah Rabbim isteyen herkese nasip eder

Hayırlı olsun sizinde,kaçıncı gün embriyosu idi,kaç tane transfer ettiler size ?
Benim 5. Gün embriyosu 2 tane transfer edildivalla ben belirti falan aramıyorum kişiden kişiye değişiyor o belirtiler.benim 6 yaşında bi kızım var oda tüp bebekle oldu hiç belirti olmadı ondada.o yüzden kendimi dinlemeden günlerimi geçirmeye çalışıyorum sizede tavsiye ederim

Benim de yarın transfer günüm. Bana duşunu al parfüm deodorant kullanma falan dedi. Bu işlem yapılırken anestezi falan yok değil mi?

Hayırlı olsun sizinde,kaçıncı gün embriyosu idi,kaç tane transfer ettiler size ?
1 tane 5. gün embriyosu transfer edildi cuma günü. Benim de ara ara kasıklarımda adet olacakmışım gibi hafif ağrı oluyor. Bel agrısı vs olmuyor. Genel olarak dinlenerek geçiriyorum günlerimi. Ayın 30 unda test günüm. Erken test yapacak mısın sen?

Tebrikler sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Benimde transferim cuma oldu benim test tarihim 31 ağustos.erken test yapmayı düşünmüyorum ben kendi adıma

Benim de yarın transfer günüm. Bana duşunu al parfüm deodorant kullanma falan dedi. Bu işlem yapılırken anestezi falan yok değil mi?
Canim deodorant parfüm sanirim tutunmayı etkiliyor. Sicak suyla duş da kesinlikle önerilmiyor. Ilik suyla kısa süreli dus oneriliyor. Ben transferin 4. Gunu cok kısa surede dus almıştım.

İnternetten fitil nasıl konulur diye yazınca çıktı orada yaZılanlara göre çok rahat yaptım. Bu arada ayakta yapılmasını gösteriyordu öyle yaptım. Meğer çoook kolaymış

Hayırlı olsun sizinde ,anestezi yok zaten ağrılı değil ,5-10 dakika da bitiyor, embriyoları transfer ederken karından da ultrasonla bakıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…