Evet bende cuma transfer oldum 3 gün yıkanma dedi ,bugün akşam üstü duş aldım kısa sürede çCanim deodorant parfüm sanirim tutunmayı etkiliyor. Sicak suyla duş da kesinlikle önerilmiyor. Ilik suyla kısa süreli dus oneriliyor. Ben transferin 4. Gunu cok kısa surede dus almıştım.
erken test yapmam sanırım doktor hasta olsan bile tam gününde kan testi yapmalısın dedi ,erken yaparsanız değeriniz düşük çıkabilir yada kana Betahcg geçmemiş olabilir demişti benimde 2 tane 4.gün embriyosu transfer ettiler ,daha önce dış gebelik geçirmiştim onda da sürekli belim ağrıyordu ondan merak etmiştim1 tane 5. gün embriyosu transfer edildi cuma günü. Benim de ara ara kasıklarımda adet olacakmışım gibi hafif ağrı oluyor. Bel agrısı vs olmuyor. Genel olarak dinlenerek geçiriyorum günlerimi. Ayın 30 unda test günüm. Erken test yapacak mısın sen?
aa ayakta yapıldığını hiç duymadımİnternetten fitil nasıl konulur diye yazınca çıktıorada yaZılanlara göre çok rahat yaptım. Bu arada ayakta yapılmasını gösteriyordu öyle yaptım. Meğer çoook kolaymış
O kada çok şeye baktırdım ki ... Doktoruma sormalıyım yarın size yazarım. Ben genetik, pıhtılaşma, bağışıklık herşeye baktırdım transfer öncesiBagisiklik ile ilgili ne twsti yaptirmistiniz? Tahlil isimlerini yollar misiniz
Ben irenbeye gidiyorum, irenbeyi neden tercih etmedinizCok tesekkur ederim...ben direk orda denemeyecegim ama laboratuvar olarak orda islemleri yapacakmis doktorum...merkezle ilgili cok kotu seyler duyunca merak ettim..transfer yeri temiz degilmis hijyen sifirmis...yumurta ve dollenme sureciyle ilgili bilgi vermiyorlarmis ilgisizlermis tarzi...o yuzden bi an korktum...insallah Rabbim isteyen herkese nasip eder
Cok tesekkurler insallah hepimizin canimInsallah gonlunden gecen ne ise o olsun..canim.
ben en cok temızlıgıne vuruldum oranın benım ılk dıkkat ettıgım sey temızlıktır. herseyınden memnunum bırtek dedıgınız gıbı embrıyolar hakkında net bırsey pek soylemıyorlar gun gun bunu sordugumda sonucta hassas ıs sureklı kıpırdatıp oynatmak onlara zarar verebılır dedılerCok tesekkur ederim...ben direk orda denemeyecegim ama laboratuvar olarak orda islemleri yapacakmis doktorum...merkezle ilgili cok kotu seyler duyunca merak ettim..transfer yeri temiz degilmis hijyen sifirmis...yumurta ve dollenme sureciyle ilgili bilgi vermiyorlarmis ilgisizlermis tarzi...o yuzden bi an korktum...insallah Rabbim isteyen herkese nasip eder
Canım agrıların ne durumda benmde bugn 7. Günüm ama kasıklarımda genel bi agrı var adet agrısı resmen yayılan bi agrı. Tek taraflı değil. Ve belimde aynı şeklde cok agrıyor1 tane 5. gün embriyosu transfer edildi cuma günü. Benim de ara ara kasıklarımda adet olacakmışım gibi hafif ağrı oluyor. Bel agrısı vs olmuyor. Genel olarak dinlenerek geçiriyorum günlerimi. Ayın 30 unda test günüm. Erken test yapacak mısın sen?
Canım ağrıların ne durumda. 7. Günde bel agrın olmuş. Benmde bugün 7. Günüm dünden beri kasıklarımda yayılan ve belimde inanılmaz bi agrı var. Ben adet olcagım zmnlarda aynı bu agrıyı yaşıyorum. Göğsümde hassasiyet yok. Sende durumlar nasl. Benmde moralim bozukAh canım hemde nasıl büyük sınav.bugün benimde 7.günüm ama belim 3 gündür kopacak gibi ağrıyor sanki adet olcak gibi.benimde moralimi dibe indirdi bu durum.ama okuyorum böyle olanda hamile kalmış olmayanda kalmış.anlayacagın bi seviniyorum kendimce bi üzülüyorum.Allah hayırlı güzel haber almamızı nasip etsin.Kucaklarımızı doldursun rabbim
Iste aynen ben de bu ağrıları yaşayıp adet oluyorum kesin dedim. Gidip 7. Gunde kan verdim. Bari sigara kahve içerim dedim. Sonuc cikti. PozitifCanım ağrıların ne durumda. 7. Günde bel agrın olmuş. Benmde bugün 7. Günüm dünden beri kasıklarımda yayılan ve belimde inanılmaz bi agrı var. Ben adet olcagım zmnlarda aynı bu agrıyı yaşıyorum. Göğsümde hassasiyet yok. Sende durumlar nasl. Benmde moralim bozuk
Canım benm sadce hafif kanamam olmuştu iki üç gün kahverengi ve kasıklarımda agrı olmuştu. Onun dışında agır bi belirti yaşaamdım cok şükür. Bence bugün yarn bi bak devam ederse yarn doktoruna danış. Umarım geçerArkadaşlar, opu işlemi yaptırdıktan sonra sıkıntı yaşadınız mı ilk gün çok iyiydim sonrasında oturup kalkarken kasılmalarım oluyor. Bir de idrarimi yaparken sıkıntı yaşıyorum sanki idrar kesem patlayacakmış gibi bir baskı oluyor sizde de böyle yan etkiler olmuş muydu?
Yaaa bugün 7. Günüm bendemi kan versem. Ama erken ya bişey cıkmassa ya. Cok korkuyorummmmmIste aynen ben de bu ağrıları yaşayıp adet oluyorum kesin dedim. Gidip 7. Gunde kan verdim. Bari sigara kahve içerim dedim. Sonuc cikti. Pozitif
Teşekkür ederim paylaştığınız için başlarda bende iyiydim aslında ama sonra neden böyle oldu anlamadımCanım benm sadce hafif kanamam olmuştu iki üç gün kahverengi ve kasıklarımda agrı olmuştu. Onun dışında agır bi belirti yaşaamdım cok şükür. Bence bugün yarn bi bak devam ederse yarn doktoruna danış. Umarım geçer
Ben opudan sonra ohss oldum embriyolar donduruldu 2 ay sonra transfer yapıldı ,çok ağır iş yapmamaya çalış ,dinlenArkadaşlar, opu işlemi yaptırdıktan sonra sıkıntı yaşadınız mı ilk gün çok iyiydim sonrasında oturup kalkarken kasılmalarım oluyor. Bir de idrarimi yaparken sıkıntı yaşıyorum sanki idrar kesem patlayacakmış gibi bir baskı oluyor sizde de böyle yan etkiler olmuş muydu?
Çok teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
Canim ben de de icini görmemişti. Bende endişeliyim. Bos gebelik midir diye dusunuyorum. Kalp atisi olunca mi bos gebelik mi degil mi anlasiliyro.kızlaaaaar kesemizi gördük.. ama biraz yukardaymışş normal kayar o dedi. İnsallah öyle olur endişelendim biraz..
bide tek kese gördü içini göremedi oda normal dedi blemedim.. ama cumartesi kalp atışı için çağırdı
ben ikiz olur diye düşünmüştüm ama tekmiş olsun bunada cok şükür
yeterki olsun :)
valla cumartesi cagırdı .. insallah boş gebelik degildir ya cok korkuyorum ondan daCanim ben de de icini görmemişti. Bende endişeliyim. Bos gebelik midir diye dusunuyorum. Kalp atisi olunca mi bos gebelik mi degil mi anlasiliyro.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?