2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Canim deodorant parfüm sanirim tutunmayı etkiliyor. Sicak suyla duş da kesinlikle önerilmiyor. Ilik suyla kısa süreli dus oneriliyor. Ben transferin 4. Gunu cok kısa surede dus almıştım.
Evet bende cuma transfer oldum 3 gün yıkanma dedi ,bugün akşam üstü duş aldım kısa sürede ç
erken test yapmam sanırım doktor hasta olsan bile tam gününde kan testi yapmalısın dedi ,erken yaparsanız değeriniz düşük çıkabilir yada kana Betahcg geçmemiş olabilir demişti benimde 2 tane 4.gün embriyosu transfer ettiler ,daha önce dış gebelik geçirmiştim onda da sürekli belim ağrıyordu ondan merak etmiştim

Ben irenbeye gidiyorum, irenbeyi neden tercih etmediniz

arkadaşlar merhaba
herkese geçmiş olsun
doktorum bana lucrin önerdi yanlız bulamadım ilacı ankara ve sakarya da bana yardımcı olabilecek biri var mı?

Kızlar merhabalar birşey sorucam Allah rizasi olsun cevap verenler olsun . Ben temmuz da opu oldum ve rahim dinlendirmeye gittik embriyolarimin dondurulması ile ve ilk adetim opudan 5 gün sonra kimyasal adetim oldu sonra aradan 35 gün geçti halen adet olmadım , olamıyorum ki doktoruma gideyim transfer için tedaviye başlayalım .normalde 24 günde 1 adet olurum ama aradan geçti 10 gün ama ne belirti var ne bişey ? Sizde de gecikme oldu mi ? Ve kaldı ki ben ilaç bile aldım ki gecikme olmasın günü gününe olayım doktoruma sorarak kullandım ama yok olmadım adet şuana dek ?

ben en cok temızlıgıne vuruldum oranın benım ılk dıkkat ettıgım sey temızlıktır. herseyınden memnunum bırtek dedıgınız gıbı embrıyolar hakkında net bırsey pek soylemıyorlar gun gun bunu sordugumda sonucta hassas ıs sureklı kıpırdatıp oynatmak onlara zarar verebılır dedıler

Canım agrıların ne durumda benmde bugn 7. Günüm ama kasıklarımda genel bi agrı var adet agrısı resmen yayılan bi agrı. Tek taraflı değil. Ve belimde aynı şeklde cok agrıyor benmde 19 unda transferm oldu 31 i test günüm korkuyorum olmadı sanırım. Göğüslerindede hiç hassasiyet yok

Canım ağrıların ne durumda. 7. Günde bel agrın olmuş. Benmde bugün 7. Günüm dünden beri kasıklarımda yayılan ve belimde inanılmaz bi agrı var. Ben adet olcagım zmnlarda aynı bu agrıyı yaşıyorum. Göğsümde hassasiyet yok. Sende durumlar nasl. Benmde moralim bozuk

Arkadaşlar, opu işlemi yaptırdıktan sonra sıkıntı yaşadınız mı ilk gün çok iyiydim sonrasında oturup kalkarken kasılmalarım oluyor. Bir de idrarimi yaparken sıkıntı yaşıyorum sanki idrar kesem patlayacakmış gibi bir baskı oluyor sizde de böyle yan etkiler olmuş muydu?

Iste aynen ben de bu ağrıları yaşayıp adet oluyorum kesin dedim. Gidip 7. Gunde kan verdim. Bari sigara kahve içerim dedim. Sonuc cikti. Pozitif

Canım benm sadce hafif kanamam olmuştu iki üç gün kahverengi ve kasıklarımda agrı olmuştu. Onun dışında agır bi belirti yaşaamdım cok şükür. Bence bugün yarn bi bak devam ederse yarn doktoruna danış. Umarım geçer

Iste aynen ben de bu ağrıları yaşayıp adet oluyorum kesin dedim. Gidip 7. Gunde kan verdim. Bari sigara kahve içerim dedim. Sonuc cikti. Pozitif
Yaaa bugün 7. Günüm bendemi kan versem. Ama erken ya bişey cıkmassa ya. Cok korkuyorummmmm

kızlaaaaar kesemizi gördük.. ama biraz yukardaymışş normal kayar o dedi. İnsallah öyle olur endişelendim biraz..
bide tek kese gördü içini göremedi oda normal dedi blemedim.. ama cumartesi kalp atışı için çağırdı
ben ikiz olur diye düşünmüştüm ama tekmiş olsun bunada cok şükür
yeterki olsun :)

Teşekkür ederim paylaştığınız için başlarda bende iyiydim aslında ama sonra neden böyle oldu anlamadım

Ben opudan sonra ohss oldum embriyolar donduruldu 2 ay sonra transfer yapıldı ,çok ağır iş yapmamaya çalış ,dinlen

Çok teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Canim ben de de icini görmemişti. Bende endişeliyim. Bos gebelik midir diye dusunuyorum. Kalp atisi olunca mi bos gebelik mi degil mi anlasiliyro.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…