2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Benimde sizinle aynı gün transfer 3. Gün 2 adrt donmuş embriyo. Dün bugün çok adet ağrım var

Slm kizlar bugun transfer sonrasi 15 gün oldu dr um bazi testler istedi hem bidaha artisa bakmak icin hcg de bakdiriyorum sonuclar yarin gelecek. Ama bende bugün asiri sivi akinti var öyle ki altima kacirmis gibi islik di ic camisirim .. jel den mi aceba

hamilelikten bana doktorum öyle söyledi benmde öyleydi halada devam ediyor akıntı fitille beraber akınt ı geliyor

Benim de hep ağrı olmustu ozellikle tuvalete gittiğimde transfere kadar oldu neredeyse

Ben opudan sonra ohss oldum embriyolar donduruldu 2 ay sonra transfer yapıldı ,çok ağır iş yapmamaya çalış ,dinlen
Teşekkür ederim haklısınız biz rahme etki etmeyeceğini düşünüp normal hayata dönüyoruz ama kaslarımız biz farketmeden çalışıyor

valla cumartesi cagırdı .. insallah boş gebelik degildir ya cok korkuyorum ondan da
Insallah canim. Ben de endişeleniyorum. Bana da keseyi gördükten sonra henuz cok erken burda sadece kese var deriz su an bos mu dolu mu bilemeyiz dedi. Kalp atışıyla anlaşılır herhaldw dolu olup olmadigj

Al bendende okadar canım. Benim adet zamanım beli ağrır. Ee yine belim ağrıyor Göğüs hassasiyetim zaten yok ve 8.günüm benimde.29 test günüm.Allahım inşallah güzel haberler almamıza nasip eder.

arkdaşlar merhab.. dün test günümdü ve 247.1 çıktı hcg.. yarın tekrar baktıracağım ve doktorumda perşembe günü çağırdı. acaba ne bakacak kese diye okudum diğer arkadaşlarda kaç günde belli oluyor kese arakdaşlar... bide sağlık ocağı eczane ev arasında mekik dokuyorum çok yürüyüş değil ama yinede dinlene dinlene yürüyorum bir sakıncası yok değil mi arkadaşlar

hamilelikten bana doktorum öyle söyledi benmde öyleydi halada devam ediyor akıntı fitille beraber akınt ı geliyor
Ay vallaha bi an adet oldum sandim bi bakrim ki ip islak .. bende de ara ara oluyordu zaten sivi akinti ama bugünkü cok asiriydi bi an korktum ... sende inallah canm bidahaki sefere kesenin dolu oldugunu görürsün.. transferden sonra kacinci gün kese gördün sen?

Al bendende okadar canım. Benim adet zamanım beli ağrır. Ee yine belim ağrıyor Göğüs hassasiyetim zaten yok ve 8.günüm benimde.29 test günüm.Allahım inşallah güzel haberler almamıza nasip eder.
Canım bende de hiç göğüs hassasiyeti olmadı, hala da yok.Kasık ağrılarım ve batma hala devam ediyor

Canım bende de hiç göğüs hassasiyeti olmadı, hala da yok.Kasık ağrılarım ve batma hala devam ediyor
Benim de dün gece sag kasigim cok agridi dedim herhalde apantist patladi gece 4 de kalkdim agriyla daha da uyuyamadim... biz anne adaylari ici okadar zor bir sürec ki pamuk ipligine bagliyiz gibi.. kan sonu kese kalp tahliller agrilar derken 9 ay ömrümzden ömür gidiyor

transfer 5 ağutsosda oldu bugünde kese görmeye gittik... Cumarteside kalp için gelin dedi
insallah hayırlısı olur herkes icin

Aynen öyle çok emekler verince korkusu da çok oluyo

Benimde öyle oldu, bildiğin su gibi akıntı geliyor, doktorum çok normal fitilin etkisi dedi. Çok takmıyorum öyle oluncada.

Siz hamileydiniz değilmi öyle hatırlıyorum,sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi Moral oluyor banada böyle inşallah bende siz gibi birileri moralsiz oldugu an moral olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…