- 13 Mart 2019
- 71
- 47
- 18
- 34
Benimde sizinle aynı gün transfer 3. Gün 2 adrt donmuş embriyo. Dün bugün çok adet ağrım varCanım agrıların ne durumda benmde bugn 7. Günüm ama kasıklarımda genel bi agrı var adet agrısı resmen yayılan bi agrı. Tek taraflı değil. Ve belimde aynı şeklde cok agrıyorbenmde 19 unda transferm oldu 31 i test günüm korkuyorum olmadı sanırım. Göğüslerindede hiç hassasiyet yok
hamilelikten bana doktorum öyle söyledi benmde öyleydi halada devam ediyor akıntı fitille beraber akınt ı geliyorSlm kizlar bugun transfer sonrasi 15 gün oldu dr um bazi testler istedi hem bidaha artisa bakmak icin hcg de bakdiriyorum sonuclar yarin gelecek. Ama bende bugün asiri sivi akinti var öyle ki altima kacirmis gibi islik di ic camisirim .. jel den mi aceba
Benim de hep ağrı olmustu ozellikle tuvalete gittiğimde transfere kadar oldu neredeyseArkadaşlar, opu işlemi yaptırdıktan sonra sıkıntı yaşadınız mı ilk gün çok iyiydim sonrasında oturup kalkarken kasılmalarım oluyor. Bir de idrarimi yaparken sıkıntı yaşıyorum sanki idrar kesem patlayacakmış gibi bir baskı oluyor sizde de böyle yan etkiler olmuş muydu?
Aynen benim de lavabo sırasında resmen kasılmalarım oluyor. Acb enfeksiyon mu kaptım diye şüphelendim ama antibiyotik vermişti opudan önceBenim de hep ağrı olmustu ozellikle tuvalete gittiğimde transfere kadar oldu neredeyse
Teşekkür ederim haklısınız biz rahme etki etmeyeceğini düşünüp normal hayata dönüyoruz ama kaslarımız biz farketmeden çalışıyorBen opudan sonra ohss oldum embriyolar donduruldu 2 ay sonra transfer yapıldı ,çok ağır iş yapmamaya çalış ,dinlen
Insallah canim. Ben de endişeleniyorum. Bana da keseyi gördükten sonra henuz cok erken burda sadece kese var deriz su an bos mu dolu mu bilemeyiz dedi. Kalp atışıyla anlaşılır herhaldw dolu olup olmadigjvalla cumartesi cagırdı .. insallah boş gebelik degildir ya cok korkuyorum ondan da
Al bendende okadar canım. Benim adet zamanım beli ağrır. Ee yine belim ağrıyorCanım agrıların ne durumda benmde bugn 7. Günüm ama kasıklarımda genel bi agrı var adet agrısı resmen yayılan bi agrı. Tek taraflı değil. Ve belimde aynı şeklde cok agrıyorbenmde 19 unda transferm oldu 31 i test günüm korkuyorum olmadı sanırım. Göğüslerindede hiç hassasiyet yok
Ay vallaha bi an adet oldum sandim bi bakrim ki ip islak .. bende de ara ara oluyordu zaten sivi akinti ama bugünkü cok asiriydi bi an korktum ... sende inallah canm bidahaki sefere kesenin dolu oldugunu görürsün.. transferden sonra kacinci gün kese gördün sen?hamilelikten bana doktorum öyle söyledi benmde öyleydi halada devam ediyor akıntı fitille beraber akınt ı geliyor
Canım bende de hiç göğüs hassasiyeti olmadı, hala da yok.Kasık ağrılarım ve batma hala devam ediyorAl bendende okadar canım. Benim adet zamanım beli ağrır. Ee yine belim ağrıyorGöğüs hassasiyetim zaten yok ve 8.günüm benimde.29 test günüm.Allahım inşallah güzel haberler almamıza nasip eder.
Benim de dün gece sag kasigim cok agridi dedim herhalde apantist patladi gece 4 de kalkdim agriyla daha da uyuyamadim... biz anne adaylari ici okadar zor bir sürec ki pamuk ipligine bagliyiz gibi.. kan sonu kese kalp tahliller agrilar derken 9 ay ömrümzden ömür gidiyorCanım bende de hiç göğüs hassasiyeti olmadı, hala da yok.Kasık ağrılarım ve batma hala devam ediyor
transfer 5 ağutsosda oldu bugünde kese görmeye gittik... Cumarteside kalp için gelin dediAy vallaha bi an adet oldum sandim bi bakrim ki ip islak .. bende de ara ara oluyordu zaten sivi akinti ama bugünkü cok asiriydi bi an korktum ... sende inallah canm bidahaki sefere kesenin dolu oldugunu görürsün.. transferden sonra kacinci gün kese gördün sen?
Aynen öyle çok emekler verince korkusu da çok oluyoBenim de dün gece sag kasigim cok agridi dedim herhalde apantist patladi gece 4 de kalkdim agriyla daha da uyuyamadim... biz anne adaylari ici okadar zor bir sürec ki pamuk ipligine bagliyiz gibi.. kan sonu kese kalp tahliller agrilar derken 9 ay ömrümzden ömür gidiyor
Benimde öyle oldu, bildiğin su gibi akıntı geliyor, doktorum çok normal fitilin etkisi dedi. Çok takmıyorum öyle oluncada.Slm kizlar bugun transfer sonrasi 15 gün oldu dr um bazi testler istedi hem bidaha artisa bakmak icin hcg de bakdiriyorum sonuclar yarin gelecek. Ama bende bugün asiri sivi akinti var öyle ki altima kacirmis gibi islik di ic camisirim .. jel den mi aceba
Siz hamileydiniz değilmi öyle hatırlıyorum,sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğiniziCanım bende de hiç göğüs hassasiyeti olmadı, hala da yok.Kasık ağrılarım ve batma hala devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?