Evet canım hamileyim transferin 13. günüSiz hamileydiniz değilmi öyle hatırlıyorum,sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğiniziMoral oluyor banada böyle inşallah bende siz gibi birileri moralsiz oldugu an moral olurum
Benim transferden 15. Gun sonra bakilmisti. Kese gozukmustu.arkdaşlar merhab.. dün test günümdü ve 247.1 çıktı hcg.. yarın tekrar baktıracağım ve doktorumda perşembe günü çağırdı. acaba ne bakacak kese diye okudum diğer arkadaşlarda kaç günde belli oluyor kese arakdaşlar... bide sağlık ocağı eczane ev arasında mekik dokuyorum çok yürüyüş değil ama yinede dinlene dinlene yürüyorum bir sakıncası yok değil mi arkadaşlar
sen ne zaman gtceksin tekrar=?Insallah canim. Ben de endişeleniyorum. Bana da keseyi gördükten sonra henuz cok erken burda sadece kese var deriz su an bos mu dolu mu bilemeyiz dedi. Kalp atışıyla anlaşılır herhaldw dolu olup olmadigj
Aynı şey benim de başıma geldi. O 2 ay beklemek çok uzun geldiBen opudan sonra ohss oldum embriyolar donduruldu 2 ay sonra transfer yapıldı ,çok ağır iş yapmamaya çalış ,dinlen
Canım ben de dün gittim. Benim de 1 kese göründü. İkisi de tutmuştur diye inandırmıştım kendimi. Azıcık üzüldüm. Ama olsun, Allah sağlıkla versin elimizdekini. Haftaya pazartesi çağırdı kalp atışı için de.kızlaaaaar kesemizi gördük.. ama biraz yukardaymışş normal kayar o dedi. İnsallah öyle olur endişelendim biraz..
bide tek kese gördü içini göremedi oda normal dedi blemedim.. ama cumartesi kalp atışı için çağırdı
ben ikiz olur diye düşünmüştüm ama tekmiş olsun bunada cok şükür
yeterki olsun :)
Çok teşekkür ederim
Normal canm transfer öncesi rahim icini yikiyorlar o akmisdir .. dert etme güzel güzel dinlen özellikle ilk 3.4 gün.. bol sansKozlar transfer oldum 40 dk öncel. Sanki akıntı var gibi normal mi
bende azcık üzüldüm ama cokda üzülmedim saglıklı ne ise o olsun dedm hep... bunda da hayır vardır..Canım ben de dün gittim. Benim de 1 kese göründü. İkisi de tutmuştur diye inandırmıştım kendimi. Azıcık üzüldüm. Ama olsun, Allah sağlıkla versin elimizdekini. Haftaya pazartesi çağırdı kalp atışı için de.
Bende sadece adet ağrısı var canım. Göğüslerde hassasiyet yok hala. Ben transferin 8. Ci günü erken gebelik testi yapacağım. Bence silikte olsa gebelik varsa çıkar.Canım agrıların ne durumda benmde bugn 7. Günüm ama kasıklarımda genel bi agrı var adet agrısı resmen yayılan bi agrı. Tek taraflı değil. Ve belimde aynı şeklde cok agrıyorbenmde 19 unda transferm oldu 31 i test günüm korkuyorum olmadı sanırım. Göğüslerindede hiç hassasiyet yok
Kaan hoca artik orda yok diye gitmedimBen irenbeye gidiyorum, irenbeyi neden tercih etmediniz
sanırım kalp atışından sonra bilgllendirceklre diye düşünüyorum ozaman bii sürü test ve vitaminde eklencekmiş doktor öyle söyledi bugünTemmuz ağustos bereketiyle geldi maşalka çoğumuzun transferi olumlu sonuçlandı.
Ama şimdi gebelikte neye dikkat edilecek beslenmeye falan kimse bişey demiyo size öneri veren oldumu
Benim 8.günüm ama cesaretim yokBende sadece adet ağrısı var canım. Göğüslerde hassasiyet yok hala. Ben transferin 8. Ci günü erken gebelik testi yapacağım. Bence silikte olsa gebelik varsa çıkar.
Doktorum pztesi gunu geliyor pztesi gününe cagirdi. Ama aklımda karışık bari onumuzdeki cumartesi falan gitsem kalp atisini duyabilir miyim diye dusunuyorum 5 eyluldesen ne zaman gtceksin tekrar=?
5 inci gün embriosumu? Ben 7 inci gün hem kan hem idrar da gördüm pozitifiBenim 8.günüm ama cesaretim yok
Sana cumartesi kalp icin gel dediyse ben de pztesi kalbi duyarım o halde. Ben de 7 eylulde ttansfer olmustum. Ama 4 gun embriyosuydu.transfer 5 ağutsosda oldu bugünde kese görmeye gittik... Cumarteside kalp için gelin dedi
insallah hayırlısı olur herkes icin
Hayırlı olsun canım kaç tane kaçıncı gün embriyosu?Merhabalarbenim tarihim netleşti 28 Ağustos da kısmetse transferim olacak çok heyecan var rüyada gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?