2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Siz hamileydiniz değilmi öyle hatırlıyorum,sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi Moral oluyor banada böyle inşallah bende siz gibi birileri moralsiz oldugu an moral olurum
Evet canım hamileyim transferin 13. günü

Benim transferden 15. Gun sonra bakilmisti. Kese gozukmustu.

Canım ben de dün gittim. Benim de 1 kese göründü. İkisi de tutmuştur diye inandırmıştım kendimi. Azıcık üzüldüm. Ama olsun, Allah sağlıkla versin elimizdekini. Haftaya pazartesi çağırdı kalp atışı için de.

Merhaba,
Transferi erken olan arkadaşlara sorum olacak: Transferden sonraki kaçıncı gün kese ve kalp atışını gördünüz? Ya da bilgisi olan?

Ben 10 agustos da transfer oldum ..
Persembe kese icin cagirdi yani 17 gün sonra transferden

bende azcık üzüldüm ama cokda üzülmedim saglıklı ne ise o olsun dedm hep... bunda da hayır vardır..
ben buna bile cok seviniyorum , endişede cok büyük kalbi duyana kadarda gecmicek sanırım:)

Bende sadece adet ağrısı var canım. Göğüslerde hassasiyet yok hala. Ben transferin 8. Ci günü erken gebelik testi yapacağım. Bence silikte olsa gebelik varsa çıkar.

Kızlar bende tiroid folikasit b12 ve beta hcg verdim çok şükür tiroid im 2.3 e düşmüş beta hcg 26.345 cıkmış 6 gün sonra bakmış oldum çok şükür şimdilik vitaminlerim de yükselmiş 31 Ağustos gelse de bende keseyi bebegi veya bebekleri görebilsem bakalım tek mi çift mi

Temmuz ağustos bereketiyle geldi maşalka çoğumuzun transferi olumlu sonuçlandı.
Ama şimdi gebelikte neye dikkat edilecek beslenmeye falan kimse bişey demiyo size öneri veren oldumu

Temmuz ağustos bereketiyle geldi maşalka çoğumuzun transferi olumlu sonuçlandı.
Ama şimdi gebelikte neye dikkat edilecek beslenmeye falan kimse bişey demiyo size öneri veren oldumu
sanırım kalp atışından sonra bilgllendirceklre diye düşünüyorum ozaman bii sürü test ve vitaminde eklencekmiş doktor öyle söyledi bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…