Canim sen kalp atisi icin mi 31 agustos da gidiyorsun?Kızlar bende tiroid folikasit b12 ve beta hcg verdim çok şükür tiroid im 2.3 e düşmüşbeta hcg 26.345 cıkmış 6 gün sonra bakmış oldum çok şükür şimdilik vitaminlerim de yükselmiş 31 Ağustos gelse de bende keseyi bebegi veya bebekleri görebilsem bakalım tek mi çift mi
benimde randevumu 5 eylüle vermış bu cmt degilmiş ben yanlış anladım tüh ya daha bisürüde zaman varDoktorum pztesi gunu geliyor pztesi gününe cagirdi. Ama aklımda karışık bari onumuzdeki cumartesi falan gitsem kalp atisini duyabilir miyim diye dusunuyorum 5 eylulde
Ben de doktora gittigimde kalp atisini duyamam muhtemelen haftaya cumartesi falan duyulur ancak. En erken o da . Pztesj keseyi görür sadece. O da bir sey sadece kese var deniliyor. Bos mu dolu mu fikir veremiyorlar. Kalp atisi cok kritik sanirim. Insallah sorunsuz duyarız kalp atışlarını insallahbenimde randevumu 5 eylüle vermış bu cmt degilmiş ben yanlış anladım tüh ya daha bisürüde zaman var
Hayırlısı olsun hakkınızda. Sorun neydi sizdeki? Hala aynı merkezdemisinizMrb beni de listeye ekleyebilir misin? 22 agustos transfer tarihim. Bu 3. Denemem, herkes gibi deli gibi korkuyorum, stresimi kontrol altında tutmaya çalışıyorum, herkese allahtan hayırlı sonuçlar diliyorum
inşallah bu durum biiraz canımı sıkıyor , ins boş degildir yaBen de doktora gittigimde kalp atisini duyamam muhtemelen haftaya cumartesi falan duyulur ancak. En erken o da . Pztesj keseyi görür sadece. O da bir sey sadece kese var deniliyor. Bos mu dolu mu fikir veremiyorlar. Kalp atisi cok kritik sanirim. Insallah sorunsuz duyarız kalp atışlarını insallah
Hayrlısı olsun güzel haberler alalım hepbirlkte inşallah kaöıncı gün embriyosu tek transfermi :)Mrb beni de listeye ekleyebilir misin? 22 agustos transfer tarihim. Bu 3. Denemem, herkes gibi deli gibi korkuyorum, stresimi kontrol altında tutmaya çalışıyorum, herkese allahtan hayırlı sonuçlar diliyorum
7. Gün kan değeriniz kaçtı acaba5 inci gün embriosumu? Ben 7 inci gün hem kan hem idrar da gördüm pozitifi.. insallah güzel haberlar alirsiniz.. benim iki tane 5 inci gün
Tesek ederim, herkes icin hayirlisi olsun, evet tedaviye orda başladım, bu sefer histeroskopi ve kromozom analizi istedi, temiz cikti, ilk ikisi kimyasal gebelikti. Sorun sperm az gorunuyor, baska bi sebep gorunmuyor.Hayırlısı olsun hakkınızda. Sorun neydi sizdeki? Hala aynı merkezdemisiniz
5. Gun, doktor biri kaliteli dedi, oburu daha dusuk kaliteli dedi.Hayrlısı olsun güzel haberler alalım hepbirlkte inşallah kaöıncı gün embriyosu tek transfermi :)
5.güne de 10.gün belli olur dedi bana. Hadi benim 8 sizin 10.gün olsunKızlar 3. Gün embriyosunu ne zaman öğrendiniz kanda ve idrarda doktor 12 gün sonra dedi ama daha erken belli olur mu acaba
Hayırlı olsun canım hemen ekliyorumMrb beni de listeye ekleyebilir misin? 22 agustos transfer tarihim. Bu 3. Denemem, herkes gibi deli gibi korkuyorum, stresimi kontrol altında tutmaya çalışıyorum, herkese allahtan hayırlı sonuçlar diliyorum
Peki gebeliğiniz ikiz mi? Acaba o yüzden mi erkenden pozitifi gördünüz? Benim de bugün 5.günüm insan çok zor bekliyor :) 5.gün dondurulmuş çift embriyo transferi oldum5 inci gün embriosumu? Ben 7 inci gün hem kan hem idrar da gördüm pozitifi.. insallah güzel haberlar alirsiniz.. benim iki tane 5 inci gün
7 inci gün 757. Gün kan değeriniz kaçtı acaba
Bende ayni dondurulmus iki 5 inci günü embriosu..Peki gebeliğiniz ikiz mi? Acaba o yüzden mi erkenden pozitifi gördünüz? Benim de bugün 5.günüm insan çok zor bekliyor :) 5.gün dondurulmuş çift embriyo transferi oldum
Teşekkür ederim canım benimHayırlı olsun canım kaç tane kaçıncı gün embriyosu?
Hımm anladımKaan hoca artik orda yok diye gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?