2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar 3. Gün embriyosunu ne zaman öğrendiniz kanda ve idrarda doktor 12 gün sonra dedi ama daha erken belli olur mu acaba

Canim sen kalp atisi icin mi 31 agustos da gidiyorsun?

Doktorum pztesi gunu geliyor pztesi gününe cagirdi. Ama aklımda karışık bari onumuzdeki cumartesi falan gitsem kalp atisini duyabilir miyim diye dusunuyorum 5 eylulde
benimde randevumu 5 eylüle vermış bu cmt degilmiş ben yanlış anladım tüh ya daha bisürüde zaman var

benimde randevumu 5 eylüle vermış bu cmt degilmiş ben yanlış anladım tüh ya daha bisürüde zaman var
Ben de doktora gittigimde kalp atisini duyamam muhtemelen haftaya cumartesi falan duyulur ancak. En erken o da . Pztesj keseyi görür sadece. O da bir sey sadece kese var deniliyor. Bos mu dolu mu fikir veremiyorlar. Kalp atisi cok kritik sanirim. Insallah sorunsuz duyarız kalp atışlarını insallah

Tahlil günüme bu günü saymazsak iki gün kaldı. İdrar testim negatif. Olmadı sanırım aa dostlar

Mrb beni de listeye ekleyebilir misin? 22 agustos transfer tarihim. Bu 3. Denemem, herkes gibi deli gibi korkuyorum, stresimi kontrol altında tutmaya çalışıyorum, herkese allahtan hayırlı sonuçlar diliyorum

Mrb beni de listeye ekleyebilir misin? 22 agustos transfer tarihim. Bu 3. Denemem, herkes gibi deli gibi korkuyorum, stresimi kontrol altında tutmaya çalışıyorum, herkese allahtan hayırlı sonuçlar diliyorum
Hayırlısı olsun hakkınızda. Sorun neydi sizdeki? Hala aynı merkezdemisiniz

inşallah bu durum biiraz canımı sıkıyor , ins boş degildir ya

Hayrlısı olsun güzel haberler alalım hepbirlkte inşallah kaöıncı gün embriyosu tek transfermi :)

Hayırlı olsun canım hemen ekliyorum

5 inci gün embriosumu? Ben 7 inci gün hem kan hem idrar da gördüm pozitifi .. insallah güzel haberlar alirsiniz.. benim iki tane 5 inci gün
Peki gebeliğiniz ikiz mi? Acaba o yüzden mi erkenden pozitifi gördünüz? Benim de bugün 5.günüm insan çok zor bekliyor :) 5.gün dondurulmuş çift embriyo transferi oldum

Peki gebeliğiniz ikiz mi? Acaba o yüzden mi erkenden pozitifi gördünüz? Benim de bugün 5.günüm insan çok zor bekliyor :) 5.gün dondurulmuş çift embriyo transferi oldum
Bende ayni dondurulmus iki 5 inci günü embriosu..
Tek mi cift mi persembe ögrenecegim kismetse kese kontrolüm var.
Tamamen merak ben 4 üncü günden basladim teste
4üncü gün 5.8 filan cikti
7inci gün 75
9 uncu gün 260
Birde bugün yapdim 15 inci gün yarin sonuclar gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…